- 5 Haziran 2017
- 15
- 3
- 1
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.181
Geçmiş olsun ameliyatınız nasıl geçtiBen bgn onkoloji hastanesi orhan hocadan ameliyat gunu aldim.4 nisan.insallah her sey guzel olur.sgk karsiliyor
Merhaba, 2 Mart'ta ameliyat olmuştum...Başlangıçta hiç kaşıntım olmadı ama bu sıralar özellikle sağ göğüs alt dikişimde kaşınma var ki dikişler kapandı , yara izlerinde iyileşme başladı yani normale büyük ölçüde dönülen bir evredeyim..bana pek makul gelmedi iyileşirken kaşınması kaldı ki benim ki de makul değil bence şuan :)Etkisini henuz gormedim izlerim daha kirmizi ama bende cok kasinti oldu.dayanamadim doktora gittim.iyilesme belirtisi ve kremin etkisiymis.uzun sure nce ameliyat olanlar cvp verebilir size
tatlım bu işi devlet hastaneleri de yapıyor yeterki ölçülerin estetik amacı dışına çıksın. ben ilçe devlet hastanesinde yaptırıp bir kuruş ödemedim . devlet hastanelerini de bi dene derim. benim gittiğim doktor çok çok çok iyi bu konuda ben onun metiniduyup gitmiştim ama memnun kaldım devletten üstelik odalar özel oda gibiydi çok d rahat ettim.Arkadaşlar merhaba ilk öncelikle yeni üyeyim ve bende bu büyük göğüslerden çok çok sıkıntı cekıyorum utanıyorum artık psikolojim bozulmuş ameliyat olmak istiyorum ama maddi açıdan sıkıntım var ben İstanbula gelip önce çalisip ameliyat paramı çıkarıp amaliyet olmak istiyorum ama hangi doktor iyi nerde muayene olacak nasıl ocak hiç bilmiyorum lütfen yardımcı olunnnnn ya
slm be de mugladayim senelerdir bu işi dusunuyorum 2 doktorla gorustum simdi tekrar bir doktor buldum sizin doktorunuz nerde hangi hastane ssk karsiladimi simdiden tskler cevaplariniz icinTeşekkür ederim iyiyim gayet. Süreci anlatayım isterseniz; sabah 9:30 gibi ameliyata alındım 1:30 gibi çıkarıldım. Dren takılmadı, tıbbi sütyen yok sporcu sütyeni kullanıyorum. Dikişler meme ucu çevresi ve aşağı inen bir çizgi şeklindeymiş alttan kesi yok yani. 51 kilo olduğum halde meme altındaki yağları da liposuction yöntemiyle almış doktorum. Akşam hastanede kalmadım evime döndüm çarşamba günü bandajlar çıkarılınca banyo edebileceğim. Bandajlar sadece dikişlerin üzerindeymiş bu arada. İyi hissediyorum. Doktorum Tahsin Oğuz Acartürk Muğla'dan. Tüm süreçler konusunda bilgilendirildim. Hümanist tavrı ve yaklaşım şekli o kadar rahatlattı ki beni korkmadan girdim ameliyata. Muğla çevresinde yaşıyorsanız ya da imkanlarınız el veriyorsa Oğuz beyi tüm samimiyetimle tavsiye ederim. Araştırdığınız takdirde başarılarını ve kariyerini okuyabilirsiniz. Yalnız sigara konusunda lütfen azaltmak yerine bırakmayı tercih edin, çünkü bu kendinize ve anestezi doktoruna yaptığınız çok büyük bir kötülük. Üstelik daha kötüsü yarada açılmaya beden olabiliyor. Doktorumun gösterdiği fotoğraflar arasında sigara içen bir hastanın açılan yarası da vardı. Sağlıklı bir hayata adım atabilirsiniz ve bu ameliyat onun başlangıcı olabilir. Dilerim yeterince açıklayıcı olabilmişimdir. Hepinize sağlıklı günler dilerim.
Cok gecmis olsun darisi yapmak istiyenlerin basina :) Hangi hastanede hangi doktora ameliyat oldunuzmerhaba arkadaşlar ben göğüs küçültme amelyatı oldum.4.günğm buqün.2gece yatıp taburcu oldum.devlet hastanesinde ücretsiz oldum amelyatı.gerçekten doktorum çok güzel ve tatmin edici bir küçülme sağladı.hem dik hemde hemde istediğim ölçülerde oldu.zor bir amelyat değil benim 3saat sürdü.toplamda 1800 gr aldılar.amelyat sonrası çok az ağrınız oluyor ve dikişler estetik dikiş olduğu için kendisi eriyor.benim iyileşmeye başlafı bile.110beden ve sarkıktı şu an 80-85 b cup oldu:) özel bir sütyen kullanıyorsunuz amelyat sonrası 1ay kadar.ben hala onu takıyorum doğal olarak.fiyatı 180tl onun dışında 5kuruş ödemiyorsunuz.olmayı düşğnenler kesşnlikle olsun ben bu zamana kadar beklediğime pişmanım :)
Ben doktora sordum normal dedi.conratubeks kullaniyorum suan oda cok kasindiriyor.sicaklar baslayip terledikce dahada artiyor.ben terlemeye karsi hala gazli bez kullaniyorum.bide dogal zeytinyagiyla sari kantaron yagini birebir oranda karistirip suruyorum.doktor izler icin tavsiye etmisti ama kadintiyida azda olsa azaltiyor.kadinti icin ilacta yazdi ama astim hastasiyim kullanmamam gerek.Merhaba, 2 Mart'ta ameliyat olmuştum...Başlangıçta hiç kaşıntım olmadı ama bu sıralar özellikle sağ göğüs alt dikişimde kaşınma var ki dikişler kapandı , yara izlerinde iyileşme başladı yani normale büyük ölçüde dönülen bir evredeyim..bana pek makul gelmedi iyileşirken kaşınması kaldı ki benim ki de makul değil bence şuan :)
Merhaba ben dr.Sadullah Karun a 2 şubatta ameliyat oldum.şiddetle tavsiye ederim.Hiç sorun yasamadimMerhaba kızlar, göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama istsnbul için doktora bir türlü karar veremedim çok fazla doktor var.. bazılarıda aşırı pahalı.. tecrübesi olan veya bilgisi olan arkadaşlar doktor önebilirlerse çok çok mutlu olurum..
Bende de anormal kaşıntı oluyordu. O ilacın içindeki parafin e alerjim olduğunu öğrendim. Kullanmadım dr um izleri dahada belirginleştigini soyledi hicbir krem kullanmamami tavsiye ettiBen doktora sordum normal dedi.conratubeks kullaniyorum suan oda cok kasindiriyor.sicaklar baslayip terledikce dahada artiyor.ben terlemeye karsi hala gazli bez kullaniyorum.bide dogal zeytinyagiyla sari kantaron yagini birebir oranda karistirip suruyorum.doktor izler icin tavsiye etmisti ama kadintiyida azda olsa azaltiyor.kadinti icin ilacta yazdi ama astim hastasiyim kullanmamam gerek.
Fiyatı ne kadar acaba Sadullah karununMerhaba ben dr.Sadullah Karun a 2 şubatta ameliyat oldum.şiddetle tavsiye ederim.Hiç sorun yasamadim
Çok memnunum.
Normalde gogus yapina gore degisiyor cok ugrasmali degilsr fiyat dusuyor benim ters T teknigi oldu oldukca buyuk ve sarkikti arti olarak liposaksin yapti toparlamak icin 9.000 TL odedim randevu alip gorusursen gorusmeye ucret almiyor senin icinolacak fiyati ogrenebilirsin en basit operasyonlar sanirim 6.000 TL den basliyorFiyatı ne kadar acaba Sadullah karunun
Bende de anormal kaşıntı oluyordu. O ilacın içindeki parafin e alerjim olduğunu öğrendim. Kullanmadım dr um izleri dahada belirginleştigini soyledi hicbir krem kullanmamami tavsiye etti
Mrb.ben ameliyat olali iki ayi gecti normal sutyene gectim artik.simdide sorunum hangi sutyeni almami tavsiye edersiniz.ameliyattan once hep yapisik durmalarindan sikayet ediyorum.simsi ayrildilarama sutyen takinca tekrar yapisik gibi oluyor.sizce hangi sutyeni kullanmaliyim
göğsünde toplamda 1 kilo fazlan olması gerekli eğer ölçü tutmazsa devlet hastanelerinde de ücret çıkıyor mesela beni devlet karşılamasa idi 1350-1500 arası ücret ödeyecektim .
Plastik cerrah a gidiyorsuniki göğüs için toplammı yoksa tek göğüs için mi. birde devlet hastahanesinde hangi bölüme gidiyoruz bunun için
Dr.Sadullah Karun yapti ameliyatimi çapa medilife de oldum.d kaptı ölçüsü 3 kiloya yakin fazlalik cikti. 9.000 Tl ye oldum.Canım hangi hastahanede oldun ve ölçülerin neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?