Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hanımlar bugün antalya araş. Hastanesine gittim asım usluyla görüşmek için kooooskoca beş yıllık randevu defteri doluymuş ve hiçbir şekilde estetik ameliyatı almıyormus diğer doktorlar da hemen hemen aynıdır kimse hasta kabul etmiyor kolay kolay dediler. İstanbuldan geldim falan dedim ama nafile. Hüsranla elim boş döndüm hastaneden. Bilgisi olan varsa uygun fiyatlı yine antalyada özel cerrah tavsiye edebilir misiniz? Ya da antalyada baska bi devlet hastanesinde olan var mı bu ameliyatı?

Etkisini henuz gormedim izlerim daha kirmizi ama bende cok kasinti oldu.dayanamadim doktora gittim.iyilesme belirtisi ve kremin etkisiymis.uzun sure nce ameliyat olanlar cvp verebilir size
Merhaba, 2 Mart'ta ameliyat olmuştum...Başlangıçta hiç kaşıntım olmadı ama bu sıralar özellikle sağ göğüs alt dikişimde kaşınma var ki dikişler kapandı , yara izlerinde iyileşme başladı yani normale büyük ölçüde dönülen bir evredeyim..bana pek makul gelmedi iyileşirken kaşınması kaldı ki benim ki de makul değil bence şuan :)

tatlım bu işi devlet hastaneleri de yapıyor yeterki ölçülerin estetik amacı dışına çıksın. ben ilçe devlet hastanesinde yaptırıp bir kuruş ödemedim . devlet hastanelerini de bi dene derim. benim gittiğim doktor çok çok çok iyi bu konuda ben onun metiniduyup gitmiştim ama memnun kaldım devletten üstelik odalar özel oda gibiydi çok d rahat ettim.

slm be de mugladayim senelerdir bu işi dusunuyorum 2 doktorla gorustum simdi tekrar bir doktor buldum sizin doktorunuz nerde hangi hastane ssk karsiladimi simdiden tskler cevaplariniz icin

Merhaba kızlar lütfen bana doktor tavsiyesinde bulunun kafam çok karışık heryere guvenilmiyor cevaplarınızı bekliyorum

Cok gecmis olsun darisi yapmak istiyenlerin basina :) Hangi hastanede hangi doktora ameliyat oldunuz

Ben doktora sordum normal dedi.conratubeks kullaniyorum suan oda cok kasindiriyor.sicaklar baslayip terledikce dahada artiyor.ben terlemeye karsi hala gazli bez kullaniyorum.bide dogal zeytinyagiyla sari kantaron yagini birebir oranda karistirip suruyorum.doktor izler icin tavsiye etmisti ama kadintiyida azda olsa azaltiyor.kadinti icin ilacta yazdi ama astim hastasiyim kullanmamam gerek.

kaşıntı benimde var fena derece kurtlanmış gbi benim izler kalın gibi duruyo doktora sordum o izler için 2 yıl bile bekleyen var tamamen de geçmiyor zaten rengi açılıyor

Merhaba ben dr.Sadullah Karun a 2 şubatta ameliyat oldum.şiddetle tavsiye ederim.Hiç sorun yasamadim
Çok memnunum.

Bende de anormal kaşıntı oluyordu. O ilacın içindeki parafin e alerjim olduğunu öğrendim. Kullanmadım dr um izleri dahada belirginleştigini soyledi hicbir krem kullanmamami tavsiye etti

Fiyatı ne kadar acaba Sadullah karunun
Normalde gogus yapina gore degisiyor cok ugrasmali degilsr fiyat dusuyor benim ters T teknigi oldu oldukca buyuk ve sarkikti arti olarak liposaksin yapti toparlamak icin 9.000 TL odedim randevu alip gorusursen gorusmeye ucret almiyor senin icinolacak fiyati ogrenebilirsin en basit operasyonlar sanirim 6.000 TL den basliyor

Canım selam hangi hastahanede oldun ölçülerin neydi birde ne kadar bir ücret ödedin

göğsünde toplamda 1 kilo fazlan olması gerekli eğer ölçü tutmazsa devlet hastanelerinde de ücret çıkıyor mesela beni devlet karşılamasa idi 1350-1500 arası ücret ödeyecektim .

iki göğüs için toplammı yoksa tek göğüs için mi. birde devlet hastahanesinde hangi bölüme gidiyoruz bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…