- 3 Kasım 2011
- 1.352
- 3.137
- 333
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.201
Benimde eriyen dikiş ama dediginiz gibi şeyler hiç olmadi doktorunuza danışın benceAmeliyat olan arkadaslar.benim dort hafta dolmak uzere ameliyat olali.estetik dikis yapildi bana ama kesilerin basinda ve sonunda ve meme ucunda misina gibi dugumler var bunlar ne olacak acaba kendi kendine mi eriyecek yoksa kontrolde aliniyor mu?cok rahatsiz oluyorum artik onlari gormekten ya
Tesekkur ederim cevabiniz icin.evet haftaya kontrolum var sorayim bakalim neden boyleBenimde eriyen dikiş ama dediginiz gibi şeyler hiç olmadi doktorunuza danışın bence
Onlar kendiliğinden düşmüştü bende merak etmeyin zamanla sizinkilerde düşer.Ameliyat olan arkadaslar.benim dort hafta dolmak uzere ameliyat olali.estetik dikis yapildi bana ama kesilerin basinda ve sonunda ve meme ucunda misina gibi dugumler var bunlar ne olacak acaba kendi kendine mi eriyecek yoksa kontrolde aliniyor mu?cok rahatsiz oluyorum artik onlari gormekten ya
Benimde bitane kalmıştı çektiğimde gelmemişti. Kontrole gittiğimde doktor aldı. Önemli bir şey değil yani. Geçmiş olsun bu arada.Evet dediginiz gibi olacak sanirim.az once izlerin uzerine kremimi surerken bi tanesi elime geldi kendiliginden.digerini de ben hafifce cektim ama baktim aciyo biraktim.insaallah en kisa surede hepsi de duser.
Cok tesekkur ederim benim bes alti tane var dahaBenimde bitane kalmıştı çektiğimde gelmemişti. Kontrole gittiğimde doktor aldı. Önemli bir şey değil yani. Geçmiş olsun bu arada.
SİZ ÇEKMEYİN, DOKTORUNUZ ÇEKECEK ZATENCok tesekkur ederim benim bes alti tane var daha
Yok cekmeye calisinca acidi biraktim hemen.insaallah haftaya gittigimde alir doktorum da kurtulurumSİZ ÇEKMEYİN, DOKTORUNUZ ÇEKECEK ZATEN
Hic cekinme sonucu dusun o zaman daha rahat hissedersinKızlar ilk randevumu aldım 10agustos hayirlisiyla o kucuk renk renk sutyenlere bikini vs artık uzaktan bakmak istemiyorummmmmmm yaz geldi terlemesi sırt ağrısı zaten kurtulmak istiyorum bebeğim 2 yaşında sanırım zor olacak ama her şeyi göze aldım ilk randevuda çekiniyorum nasıl açıp göstericem utanıyorum şimdiden ilk randevu nasıl geçiyor gidenler yardımm
Valla hiçbirşey olmuyo ya açıyorsun yAni bi şekildeKızlar ilk randevumu aldım 10agustos hayirlisiyla o kucuk renk renk sutyenlere bikini vs artık uzaktan bakmak istemiyorummmmmmm yaz geldi terlemesi sırt ağrısı zaten kurtulmak istiyorum bebeğim 2 yaşında sanırım zor olacak ama her şeyi göze aldım ilk randevuda çekiniyorum nasıl açıp göstericem utanıyorum şimdiden ilk randevu nasıl geçiyor gidenler yardımm
Benim ortadakini doktor aldı acıtttığı için. Diğerlerinin erimesi 60 günü bulur dedi( yani düğün kısımlarından bahsediyorum)Ameliyat olan arkadaslar.benim dort hafta dolmak uzere ameliyat olali.estetik dikis yapildi bana ama kesilerin basinda ve sonunda ve meme ucunda misina gibi dugumler var bunlar ne olacak acaba kendi kendine mi eriyecek yoksa kontrolde aliniyor mu?cok rahatsiz oluyorum artik onlari gormekten ya
Ameliyat olan arkadaslar.benim dort hafta dolmak uzere ameliyat olali.estetik dikis yapildi bana ama kesilerin basinda ve sonunda ve meme ucunda misina gibi dugumler var bunlar ne olacak acaba kendi kendine mi eriyecek yoksa kontrolde aliniyor mu?cok rahatsiz oluyorum artik onlari gormekten ya
Benim bugun dort hafta oldu ameliyat olali normal o zaman daha erimemesi.Benim ortadakini doktor aldı acıtttığı için. Diğerlerinin erimesi 60 günü bulur dedi( yani düğün kısımlarından bahsediyorum)
Izlerden daha cok onlari kafama takiyorum ben de bunlar noolcak boyle diye :)Merhaba , kendi düşüyor malesef :) ben de cok rahatsiz olmustum sert bir ip misina gibi..hatta sutyenden cikip tshirt u bile aştı bir keresinde ucu
Aynen canım benimde tam 1 ay oldu.. tişörtün üstüne kadar diken gibi çıkıyo bideBenim bugun dort hafta oldu ameliyat olali normal o zaman daha erimemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?