Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyat olan arkadaslar.benim dort hafta dolmak uzere ameliyat olali.estetik dikis yapildi bana ama kesilerin basinda ve sonunda ve meme ucunda misina gibi dugumler var bunlar ne olacak acaba kendi kendine mi eriyecek yoksa kontrolde aliniyor mu?cok rahatsiz oluyorum artik onlari gormekten ya

Benimde eriyen dikiş ama dediginiz gibi şeyler hiç olmadi doktorunuza danışın bence

Onlar kendiliğinden düşmüştü bende merak etmeyin zamanla sizinkilerde düşer.

Evet dediginiz gibi olacak sanirim.az once izlerin uzerine kremimi surerken bi tanesi elime geldi kendiliginden.digerini de ben hafifce cektim ama baktim aciyo biraktim.insaallah en kisa surede hepsi de duser.

Evet dediginiz gibi olacak sanirim.az once izlerin uzerine kremimi surerken bi tanesi elime geldi kendiliginden.digerini de ben hafifce cektim ama baktim aciyo biraktim.insaallah en kisa surede hepsi de duser.
Benimde bitane kalmıştı çektiğimde gelmemişti. Kontrole gittiğimde doktor aldı. Önemli bir şey değil yani. Geçmiş olsun bu arada.

Kızlar ilk randevumu aldım 10agustos hayirlisiyla o kucuk renk renk sutyenlere bikini vs artık uzaktan bakmak istemiyorummmmmmm yaz geldi terlemesi sırt ağrısı zaten kurtulmak istiyorum bebeğim 2 yaşında sanırım zor olacak ama her şeyi göze aldım ilk randevuda çekiniyorum nasıl açıp göstericem utanıyorum şimdiden ilk randevu nasıl geçiyor gidenler yardımm

Hic cekinme sonucu dusun o zaman daha rahat hissedersin

Valla hiçbirşey olmuyo ya açıyorsun yAni bi şekilde

Benim ortadakini doktor aldı acıtttığı için. Diğerlerinin erimesi 60 günü bulur dedi( yani düğün kısımlarından bahsediyorum)

Merhaba , kendi düşüyor malesef :) ben de cok rahatsiz olmustum sert bir ip misina gibi..hatta sutyenden cikip tshirt u bile aştı bir keresinde ucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…