Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba. Ben küçülteli 5 ay oldu.Agri sizi falan hiç yok.Zaten ağrısız bir ameliyat.Olmayi düşünenler mutlaka olsun.Kucucuk bebeğime rağmen oldum.Ozel devlet fark etmiyor sadece doğru Dr önemli. Ben özelde oldum ne istediğim kadar kuculttum ne de meme başları aynı hizada.Ha küçüldü mu küçüldü küçük göğüs de sevmem ama bir tık daha kuculebilirdi.Sorulariniz olursa yazın

Geçmiş olsun benim de bebeğim Küçük 2 yaşında ameliyat sonrası zor diyorlar 2 ayda kendime geldim diyorlar oyle mi gerçekten yavruma bakamam diye korkuyorum yanımda kimse yok çünkü kucağa falan alamaz miyim yatılıyor mu sonrasında

Ameliyat olan arkadaşlarım sonrasında ağrı sizi oluyor mu kaç gün yatıyorsun ve bebeği olanlar zor oldu mu ilgilenme açısından tekim bakmakta zorlanır miyim bebeğim 2 yaşında ve çok hareketli

Ameliyat olan arkadaşlarım sonrasında ağrı sizi oluyor mu kaç gün yatıyorsun ve bebeği olanlar zor oldu mu ilgilenme açısından tekim bakmakta zorlanır miyim bebeğim 2 yaşında ve çok hareketli
Canim ameliyat ve sonrasi gercekten korkulacak kadar agri sizi olmuyor.iki ay falan bilmiyorum cok fazla.ben iki gun hastanede yattim cocuklar annemdeydi hastaneden cikinca cocuklari alip eve geldik.kizlarimin buyugu sekiz kucuk uc bucuk yasinda.tabi hareketler daha kisitli az da olsa agri aci oluyor ama ben normal hayatima devam ettim her zaman ki sekilde.biri gelip bakmadi evde de yatmadim oyle.ayni hafta icinde araba kullanmaya bile baslamistim.

Ankara'da devlet hastanesinde meme küçültme olan var mı ? Ve de sigortamız bu ameliyatın ne kadarını karşılıyor ?
Ben Ankara Üniversitesi Cebeci Tıp fakültesinde oldum ameliyatımı. Ölçüler tutuyorsa ve poliklinik kısmında olursan ameliyatı hiçbir ücret ödemiyorsun. Ama ben poliklinik de değil profesöre ameliyat olmak istedim. Onun içinde 1350 lira hoca farkı ödedim.

Yok yaa ne 2 ayı.. bi gün hastanede kaldım , diğer gün işbaşı yaptım ben..

Çok sağol. Cnm içimi rahatlattin

Sağol cnm bi akrabam oldu da ameliyat gözümü korkutup durdu aman olma aman bekle senin çok büyük değil bilmem ne kendi beklemiş yillarca oyle olmuş ben neden sırt ağrısıyla yaşım ki beklemek istemiyorum dikiş ordan burdan diyip yüzünü ekşitmeler yok 2 ay oldu anca kendime geldim demeler Dr adını soruyorum zor söylüyor neden anlamadım ne olacaksa sanki teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattiniz

Aşırı derecede abartmış o arkadaş..

Seni rahatsiz ediyormu kararini verdinmi bitti bosver oyle bi agrin sizin olmuyor ben sakaryada oldum bugun 11 gunum ve cok iyiyim sukurler olsun

182 den randevu aldım önce plastik cerrahi bölümünden ölçtu biçti doktorum takriben 1 ay sonrasına gün verdi bu süreçte yaptırılması gereken testler yapıldı mamografi röntgen vs.2 saat sürdü ameliyat.1 de çıktım öğlen ameliyattan ertesi gün sabah da çıkışım yapıldı. Tek bir ağrı kesici bile almadım. Hayatta kendim için yaptığım en güzel sey.evet demetevlerde ki onkoloji hiç bekleme

Canım ben 22 nisanda ameliyat oldum, ikinci gün itibarı ile 2 yaşındaki oğlumu dikkatli bir şelide kucağıma alabiliyordum. benim de en büyük korkum 2 yaşındaki, durduğu yerde durmayan canavar ile ameliyat sonrası nasıl yapacağımdı.Hiç korktuğum gibi olmadı. Sadece ilk 10 gün kadar üzerime atlamaması ters hareket yapmaması için dikkat ettim. Bu sürede yanında sana destek olabilecek, onu oyalayabildecek birileri olursa çok rahat edersin. Benim beklediğimden çok çok rahat oldu, umarım senin de çok rahat olur.

sanki senin yaptırmanı istemiyor, kıskanıyor gibi:)

katılıyorum.. 2 ay diyenin farklı bir durumu olmalı ..1 gece hastanede yattım ertesi gün ev , iki gün sonra da doktora kendim araba kullanıp gittim, ertesi gün de iş başı , kaldı ki ben 43 yaşındayım :) keşke 15 yıl önce yaptırsaymışım diyorum.. boşuna çekmişim o derdi bunca yıl. Ameliyatın kendisinde korkulacak bir şey yok , sanki gögüsler vücudun içinde olmadığı için daha az ameliyat sonrası sıkıntısı yaşıyorsun.. (ama doğası gereği her ameliyat risk içerir tabi ki bu konuda bir iddiamız da olmaz asla )

Aynen canım benimde tam 1 ay oldu.. tişörtün üstüne kadar diken gibi çıkıyo bide

Merhaba tekrar, 1 ay sonunda tekrar sormak istedim nasıl hissettiğini, göğüslerin durumunun nasıl olduğunu. Bi 2 ay sonra Görkem Bey'le görüşmeye gidicem ve hala tam karar verebilmiş değilim. Herkesin yorumlarını dikkatle okuyorum ama doktordan emin olabilmek açısından özellikle seninkiler benim için çok önemli. Her şey yolunda mı?

Seni rahatsiz ediyormu kararini verdinmi bitti bosver oyle bi agrin sizin olmuyor ben sakaryada oldum bugun 11 gunum ve cok iyiyim sukurler olsun
Mekkemedine ben de sakaryada oturuyorum. Nerde oldun ameliyatını. Memnun kaldınmı doktorundan. İstediğin ölçüler oldumu. Ücretli mi oldun. Ne kadar maliyeti oldu. Biraz bilgilendirirmisin beni. Gerçekten ben de artık dayanamayanlardanım. Biran evvel olmak istiyorum ameliyat inşallah

Çok soru sordum farkındayım kusura bakma nolur doktorunun ismi neydi peki. Doktorundan memnun kaldınmı

Sağol canım.. evet herşey yolunda.. Görkem beyle iki hafta önce görüşmeye gittik eşimle.. bi iki hafta sonra tekrar gidicez.. yavaş yavaş toparlıyor göğüslerim kendilerini.. dün ilk defa normal sütyen kullandım.. izlerimde hiçbir sıkıntı Yok.. herşey yolundayken gidiyo :) iyiki Görkem beye gitmişim diyorum..

Sakarya egitim ve arastirmada oldum doktorum onur gokdemir benim olcum ee cup du suan b cup hersey istedigim gibi oldu rapor cikarttik biz asiri buyuk oldugu icin ucret odemedik normalde 4047 tl ye oluyor kesinlikle olmalisin hayatimda ilk defa sirt ustu yatiyorum agrim sizim yok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…