- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
- 408
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.241
Hastanede kaç gün kaldınız ameliyat sonrası ? Bir de profosöre yaptırmazsak kimler giriyor ameliyata şu öğrencilere yaptırılanlardan mı oluyor yoksaBen Ankara Üniversitesi Cebeci Tıp fakültesinde oldum ameliyatımı. Ölçüler tutuyorsa ve poliklinik kısmında olursan ameliyatı hiçbir ücret ödemiyorsun. Ama ben poliklinik de değil profesöre ameliyat olmak istedim. Onun içinde 1350 lira hoca farkı ödedim.
Erkek doktor olunca daha da çekiniyorum ama erkekler cerrahi müdahaleye biraz daha ehil diyorlar tabi genellemek ne kadar doğru olur bilmiyorumSakarya egitim ve arastirmada oldum doktorum onur gokdemir benim olcum ee cup du suan b cup hersey istedigim gibi oldu rapor cikarttik biz asiri buyuk oldugu icin ucret odemedik normalde 4047 tl ye oluyor kesinlikle olmalisin hayatimda ilk defa sirt ustu yatiyorum agrim sizim yok sukur
Evet insan once cekiniyor ama doktorum cok anlayisliydi rahat olmam icin hep ya esim yada kizim 3. Kisi olarak yanimdaydi 4. Kisi hemsireydi bu yukden kurtulup saglugimiza kavusmak icin hersey o kadar alismisim ki o yuke bedenim saskin 4.5 kilo alindi benden dusunun vucutErkek doktor olunca daha da çekiniyorum ama erkekler cerrahi müdahaleye biraz daha ehil diyorlar tabi genellemek ne kadar doğru olur bilmiyorum
Sağol canım.. evet herşey yolunda.. Görkem beyle iki hafta önce görüşmeye gittik eşimle.. bi iki hafta sonra tekrar gidicez.. yavaş yavaş toparlıyor göğüslerim kendilerini.. dün ilk defa normal sütyen kullandım.. izlerimde hiçbir sıkıntı Yok.. herşey yolundayken gidiyo :) iyiki Görkem beye gitmişim diyorum..
Oncelikle simdiden cok gecmis olsun canim meme ameliyatimi olali bir yili gecmis daha cok yeniydim doktor arasyiriyor hangi yontemi yaptirayim kaclik protez vs derken ameliyat oldu bitti bile ben meme diklestirme ve protez birlikte yaptirdim evet biraz zor oluyor ama inan cok endiselenecek ve korkacak birsey yok merak etme uyuyorsun ve uyaniyorsun bitmis sontasinda ortalama bir hafta kolay degil tabiki ama inan bu sonuc icin kesinlikle degerMrb bır hafta sonra amelıyatım var dr tüm rısklerı soyledı kabul ettım bana amelıyat yontemlerı onerdı sızce hangı yontemı yaptırmalıyım tecrubelı arkadaslar msj atarsa cok sewınırım .
Yooo istediğini sorabilirsin canım. Doktorum orhan aydın müthiş tatlı bi insan inanılmaz memnun kaldım şiddetle tavsiye ederimÇok soru sordum farkındayım kusura bakma nolur doktorunun ismi neydi peki. Doktorundan memnun kaldınmı
Normalde 2 gün tutuyorlar ama benim direnlerden gelen sıvı istedikleri kadar azalmadığı için 3 gün kaldım. Profesörler girmediğinde asistanlar giriyor sanıyorum ama onlarda uzmanlığını almış doktorlardır. İlk muayene için polikliniğe gidebilirsiniz bence. Orda ölçülere bakacaklar ve röntgen isteyecekler. Aklınza takılanları sorar bu işlemleri halleder çyle karar verirsiniz.Hastanede kaç gün kaldınız ameliyat sonrası ? Bir de profosöre yaptırmazsak kimler giriyor ameliyata şu öğrencilere yaptırılanlardan mı oluyor yoksa
Merhaba, ben doktor araştırması içerisindeyim fakat kayboldum diyebilirim o kadar fazla bilgi varki istediğim bilgiye ve karara bir türlü ulaşamadım buranın 500 sayfasını okumuşumdur Allah bilir. Konu bile açtım ama oradada pek tavsiye veren olmadı.
Ben bankada çalışıyorum bundan dolay sgk güvencem yok bundan dolayı özelde olmayı düşünüyorum. Estetik ameliyata girdiği içinde banka karşılamıyor. Araştırdığım ve güvenebileceğim doktorlarda 15 binden az değil ne yazıkki ve bunu karşılamam imkansız.
Özetle istanbulda ameliyat olan ve fiyatı bir araba kadar olmayan :) doktor tavsiyesi olan varsa bana çok yardım etmiş olur.
Ayrıca sizlere bir sorum daha olucak bu sölenen fiyatlara hastane parasıda dahil oluyor mu? Yoksa sadece doktor ücretimi?
Yardımcı olan herkese çok çok teşekkürler.
Çok teşekkür ederim cevabın için. Ankara benim için biraz zor olur açıkcası istanbul olursa daha rahat olucak.Mer
Merhaba ben Ankarada oldugum icin birsey diyemiyorum ama fiyatlar 15 civari degil daha uygun burda eger Ankarada dusunursen benim doktorumu tavsiye ederim.
Merhaba siz hangi doktora hangi hastanede oldunuz ameliyatınızı ve fiyatı nedir doktorunuzdan memnun kaldınız mıMerhaba. Ben küçülteli 5 ay oldu.Agri sizi falan hiç yok.Zaten ağrısız bir ameliyat.Olmayi düşünenler mutlaka olsun.Kucucuk bebeğime rağmen oldum.Ozel devlet fark etmiyor sadece doğru Dr önemli. Ben özelde oldum ne istediğim kadar kuculttum ne de meme başları aynı hizada.Ha küçüldü mu küçüldü küçük göğüs de sevmem ama bir tık daha kuculebilirdi.Sorulariniz olursa yazın
Çok teşekkür ederim cevabın için. Ankara benim için biraz zor olur açıkcası istanbul olursa daha rahat olucak.
doktorlarınızın isimlerini de paylaşır mısınız lütfenCok gecmis olsun allah sifalik versin.yazmasam da yorumlarinizi hep takip ettim ve hem moral motivasyon hem de bilgilenme acisindan cok faydaniz oldu inanin.doktoruma cok guveniyorum aslinda.ben devleti sirf bu doktor icin sectim ve insaallah ben de memnun kalirim.
Canim ben antalya egitim ve arastirma hastanesinde ameliyat oldum doktorum dilek senen.doktorlarınızın isimlerini de paylaşır mısınız lütfen
Teşekkür ederimCanim ben antalya egitim ve arastirma hastanesinde ameliyat oldum doktorum dilek senen.
Çok teşekkür ederim cevaplandırdığın için arkadaşımEvet insan once cekiniyor ama doktorum cok anlayisliydi rahat olmam icin hep ya esim yada kizim 3. Kisi olarak yanimdaydi 4. Kisi hemsireydi bu yukden kurtulup saglugimiza kavusmak icin hersey o kadar alismisim ki o yuke bedenim saskin 4.5 kilo alindi benden dusunun vucut
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ankara sakarya arası gidip geliyorum. Bakalım neresi nasip olacakYooo istediğini sorabilirsin canım. Doktorum orhan aydın müthiş tatlı bi insan inanılmaz memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?