- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.261
selam kızlar ben bu ameliyatı oldum. inanın hayata geri dondum dıyebilirim. vitrinlerde gorduum seylerin içine sıgarlarmı die dusunmuyorum, denediimde psikolojim bozulmuyo artık sadece cirkin oldukları için vazgeciyorum almaktan. ayrıca artık nadide sultan yerine taş gibi die laf atıolar bundan hoslandıım için yazmadım tabii benim durumda olanlar anlayabilirler...
ameliyatım 6 saat surdu. ama sonuc harikaydı artık mankenım die salınanların goguslerıne burun kıvırıyorum pehhhh die :) sutyenede gerek kalmıo kimse sutyen takmadııma inanmıo...
ameliyattan sonra abartmıyorum cok sasırtıcı ama en ufak bı agrım sızım olmadı, parmaamı kessem acıdan olurum ama hıc ama hıcbısı hıssetmedım ben.
su anda his kaybımda yok gayet normal hersey ama doktorum emzirme doneminde sorun yasanabilir kucuk bı ihtimal dedi.
ben cok memnunum ve 3 umuzde cok mutluyuz. :) kendimi tebrik ettiim sayılı işlerden biri cunku biraz cesaret istiyo ama korkmayın sonra cok mutlu olucaksınız...
sevgiler...
MerhabaAnkarada devlet hastanesinde amelıyat olan warmı acaba
Ölçülerınız neydı acaba ne kadar ucret odedınızMerhaba
Ben Ankara üniversitesi tıp fakültesinde oldum ameliyatımı. 2 ay önce.
Canım ben 6 haziranda oldum..çok memnunum.hayatımda kendime yaptığım en güzel iyilikFoto nasıl paylaşılıyor işte onu bilmiyorum..sen yönlendirirsen ben paylaşırım.Merhabalar .ben Ağustos'ta ameliyat olmayı planlıyorum.izler konusunda endişelerim var.resim paylaşabilecek arkadaşlar varsa lütfen beni izlemeye alabilirler mi.süreç ve sonuç hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.internetteki resimlere güvenilmiyor.gerçekte yaşayan kişilerden duymak görmek en güzeli.lütfen yardımcı olur musunuz.
Canım ben 6 haziranda oldum..çok memnunum.hayatımda kendime yaptığım en güzel iyilikFoto nasıl paylaşılıyor işte onu bilmiyorum..sen yönlendirirsen ben paylaşırım.
Geçmiş olsun a cup küçük değil mi benim için de öyle demişti doktor hala karar veremedimArkadaşlar 29 haziranda mustafa keskine göğüs küçültme ameliyatı oldum.Herseyden önce sizi çok rahatlatan ve işini profesyonel yapan bir doktor. Göğüslerim 80 d-e cup tı ve şu anda a cup oldu.
Tesekkür ederim. Ben halimden çok memnunum çünkü göğüslerim vucüduma göre gercekten cok büyüktü o yüzden en büyük hayalim küçük göğüslerim olmasıydı. Ben memnunum ama doktorda daha önce yaptığı resimlerebakarak karar verebilirsiniz
Esra hanım teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için benim de farklı bir durumum var sol memem a cup sağ b cup asimetri var doğuştan ben silikon istemediğim için doktor b cup memeyi küçültelim a cup olsun sol meme gibi dedi kafam karışık sol küçük duruyor ama sağlıklı olsun küçük olsun da değil mi diğer türlü sola silikon koyup sağ gibi b cup yapalım diyen de var tek memede silikon rahatsız ediciTesekkür ederim. Ben halimden çok memnunum çünkü göğüslerim vucüduma göre gercekten cok büyüktü o yüzden en büyük hayalim küçük göğüslerim olmasıydı. Ben memnunum ama doktorda daha önce yaptığı resimlerebakarak karar verebilirsiniz
Tesekkür ederim. Ben halimden çok memnunum çünkü göğüslerim vucüduma göre gercekten cok büyüktü o yüzden en büyük hayalim küçük göğüslerim olmasıydı. Ben memnunum ama doktorda daha önce yaptığı resimlerebakarak karar verebilirsiniz
merhaba arkadaşlar ben göğüs küçültme amelyatı oldum.4.günğm buqün.2gece yatıp taburcu oldum.devlet hastanesinde ücretsiz oldum amelyatı.gerçekten doktorum çok güzel ve tatmin edici bir küçülme sağladı.hem dik hemde hemde istediğim ölçülerde oldu.zor bir amelyat değil benim 3saat sürdü.toplamda 1800 gr aldılar.amelyat sonrası çok az ağrınız oluyor ve dikişler estetik dikiş olduğu için kendisi eriyor.benim iyileşmeye başlafı bile.110beden ve sarkıktı şu an 80-85 b cup oldu:) özel bir sütyen kullanıyorsunuz amelyat sonrası 1ay kadar.ben hala onu takıyorum doğal olarak.fiyatı 180tl onun dışında 5kuruş ödemiyorsunuz.olmayı düşğnenler kesşnlikle olsun ben bu zamana kadar beklediğime pişmanım :)
Merhaba bende yıllardır aynı dertten müzdaribim.. Benim göğüs ölçüm sırt ölçüme göre çok büyük sütyen ölçüm 75 d cup.. Bu durumdan dolayı Psikolojim çok kötü.. Özgüvenim yerlerde..Diğer sıkıntıları saymıyorum malum sizde biliyorsunuzdur. Bu ameliyatı olmak istiyorum Kız kardeşim Istanbulda Salih emre üregene 2016 ekim de ameliyat oldu 14 bin tl verdi herşey mülemmeldi fakat ben bu fiyatın yarısını bile karşılamakta güçlük çekerim bundan dolayı kendime başka bir çözüm bulmam gerekiyor napacağımı bilemiyorum.. Devlet hastaneleri başka türlü anlatılıyor nihayetinde birşeyleri düzeltmek isterken mahfetmekte istemem Mikisever23 sizin yazınız beni biraz ümitlendirdi Nerede yaptırdınız eğer vaktiniz varsa biraz bahsedebilir misinizmerhaba arkadaşlar ben göğüs küçültme amelyatı oldum.4.günğm buqün.2gece yatıp taburcu oldum.devlet hastanesinde ücretsiz oldum amelyatı.gerçekten doktorum çok güzel ve tatmin edici bir küçülme sağladı.hem dik hemde hemde istediğim ölçülerde oldu.zor bir amelyat değil benim 3saat sürdü.toplamda 1800 gr aldılar.amelyat sonrası çok az ağrınız oluyor ve dikişler estetik dikiş olduğu için kendisi eriyor.benim iyileşmeye başlafı bile.110beden ve sarkıktı şu an 80-85 b cup oldu:) özel bir sütyen kullanıyorsunuz amelyat sonrası 1ay kadar.ben hala onu takıyorum doğal olarak.fiyatı 180tl onun dışında 5kuruş ödemiyorsunuz.olmayı düşğnenler kesşnlikle olsun ben bu zamana kadar beklediğime pişmanım :)
geçmiş olsun.izlemeye alman mümkün mü acaba.yakın zamanda ameliyat olucam deneyimleriniz biz göğüs ameliyatı olmayanlara yardımcı oluyor karar konusunda.Tesekkür ederim. Ben halimden çok memnunum çünkü göğüslerim vucüduma göre gercekten cok büyüktü o yüzden en büyük hayalim küçük göğüslerim olmasıydı. Ben memnunum ama doktorda daha önce yaptığı resimlerebakarak karar verebilirsiniz
Merhaba SeaWoman ,Normalde gogus yapina gore degisiyor cok ugrasmali degilsr fiyat dusuyor benim ters T teknigi oldu oldukca buyuk ve sarkikti arti olarak liposaksin yapti toparlamak icin 9.000 TL odedim randevu alip gorusursen gorusmeye ucret almiyor senin icinolacak fiyati ogrenebilirsin en basit operasyonlar sanirim 6.000 TL den basliyor
Canım ben 22 nisanda ameliyat oldum, ikinci gün itibarı ile 2 yaşındaki oğlumu dikkatli bir şelide kucağıma alabiliyordum. benim de en büyük korkum 2 yaşındaki, durduğu yerde durmayan canavar ile ameliyat sonrası nasıl yapacağımdı.Hiç korktuğum gibi olmadı. Sadece ilk 10 gün kadar üzerime atlamaması ters hareket yapmaması için dikkat ettim. Bu sürede yanında sana destek olabilecek, onu oyalayabildecek birileri olursa çok rahat edersin. Benim beklediğimden çok çok rahat oldu, umarım senin de çok rahat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?