Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba, sizden hangi doktok veya klinikte bu operasyonu geçirdiğinizi öğrenebilirmiyim?

Bende ciddiyim ama güvenilir doktor arıyorum.

Saygılar

Canım ben 6 haziranda oldum..çok memnunum.hayatımda kendime yaptığım en güzel iyilikFoto nasıl paylaşılıyor işte onu bilmiyorum..sen yönlendirirsen ben paylaşırım.

Merhaba kizlar, 19 temmuzda hasan findik a gogus kucultme ameliyati olucam 170 boy70 kilom. 90dd kap gogsum. Doktorum c kap olacagini soyledi. Daha fazla kucultursek meme dokusunun bozulacagini ve belkide meme ucunu kaybedecegimi soyledi. Ama c kap istegim kadar kucuk olurmu biturlu anlayamadim. Yani ikigogsumun arasi yine birlesirmi bubedende. Ki bunu asla istemiyorum pisik oluyor cunku. Bide benim meme yapisinda yag dokusu yokmus. Sirf memeymis agir ve sertmis. Buyuzden c kaptan daha kucuk yapamazmis.

Arkadaşlar 29 haziranda mustafa keskine göğüs küçültme ameliyatı oldum.Herseyden önce sizi çok rahatlatan ve işini profesyonel yapan bir doktor. Göğüslerim 80 d-e cup tı ve şu anda a cup oldu.
Geçmiş olsun a cup küçük değil mi benim için de öyle demişti doktor hala karar veremedim

Tesekkür ederim. Ben halimden çok memnunum çünkü göğüslerim vucüduma göre gercekten cok büyüktü o yüzden en büyük hayalim küçük göğüslerim olmasıydı. Ben memnunum ama doktorda daha önce yaptığı resimlerebakarak karar verebilirsiniz

N

Nekadara ameliyat oldunuz

Esra hanım teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için benim de farklı bir durumum var sol memem a cup sağ b cup asimetri var doğuştan ben silikon istemediğim için doktor b cup memeyi küçültelim a cup olsun sol meme gibi dedi kafam karışık sol küçük duruyor ama sağlıklı olsun küçük olsun da değil mi diğer türlü sola silikon koyup sağ gibi b cup yapalım diyen de var tek memede silikon rahatsız edici

Öncelikle geçmiş olsun ve de hayırlı olsun..
Acaba beni izlemeye alabilir misiniz fotoğraflarınızı görebilmem için.. Ben de çarş günü doktorla görüşmeye gideceğim ve de sonbaharda ameliyat olmayı planlaıyorum nasipse..

Merhaba bende yıllardır aynı dertten müzdaribim.. Benim göğüs ölçüm sırt ölçüme göre çok büyük sütyen ölçüm 75 d cup.. Bu durumdan dolayı Psikolojim çok kötü.. Özgüvenim yerlerde..Diğer sıkıntıları saymıyorum malum sizde biliyorsunuzdur. Bu ameliyatı olmak istiyorum Kız kardeşim Istanbulda Salih emre üregene 2016 ekim de ameliyat oldu 14 bin tl verdi herşey mülemmeldi fakat ben bu fiyatın yarısını bile karşılamakta güçlük çekerim bundan dolayı kendime başka bir çözüm bulmam gerekiyor napacağımı bilemiyorum.. Devlet hastaneleri başka türlü anlatılıyor nihayetinde birşeyleri düzeltmek isterken mahfetmekte istemem Mikisever23 sizin yazınız beni biraz ümitlendirdi Nerede yaptırdınız eğer vaktiniz varsa biraz bahsedebilir misiniz

Arkadaşlar kasım ayından beri bu başlıktayım. Ameliyat olanları, olacakları, olmuşları okudum, cevap yazdım..

Yarın devlet hastanesine doktorla görüşmeye gidiyorum. Kısmetse sonbaharda ameliyat olmak istiyorum ve programının dolu olma ihtimali ve de diğer sorularım sebebiyle bu kadar erken gidiyorum..
Sonuçta bu ameliyatın devlet tarafından karşılandığı oldukça yaygınlaştı ve istanbul-antalya-ankara gibi büyük şehirlerde uzun bekleme listeleri sebebiyle gidiyorum. Umarum eli boş dönmem..

Süreç ve sonuç ile ilgili döneceğim..

(Devlet hastanesinde önerilen bir doktor var o yüzden görüşmeye oraya gidiyorum, eğer sonuç istediğim gibi olursa eğitim-araştırma hastanesinden alacağım rapor.. öyle olacağım ameliyat)

geçmiş olsun.izlemeye alman mümkün mü acaba.yakın zamanda ameliyat olucam deneyimleriniz biz göğüs ameliyatı olmayanlara yardımcı oluyor karar konusunda.

Selamlar!! Acaba aranızda meme küçültme ameliyatı olup, memnun kalmayıp (dikliği, şekli vs) tekrar düzeltme operasyonu olan var mı? Hatta, ya bu sefer de çok küçük oldu deyip biraz büyüten? Bu tarz ikinci müdehaleler ne kadar zaman sonra yapılır? Sevgiler

Merhaba SeaWoman ,
Kaç beden di gögsün, kaç bedene düştü

Sağol cnm teşekkür ederim cevabın için randevu aldım 10 agustos a bakalım inş hayırlısı olur hakkimda buarada evet cnm.bana da kıskanıyor gibi geldi verdiği tepkilerden kadın kadinin düşmanı ne yazıkki ne olacak yani moral versen destek olsan sen çekmişsin 45 yasina kadar laf arasında diyorsun bekledim 10 sene anca oldum neden bana da yapma olma demek yerine hiç bekleme benim gibi kesin ol rahatlarsın ohh Miss iyiki olmuşum demiyosun böyle insanlara şaşıyorum gerçekten ne diyim

Ameliyat olup eski yeni hal paylaşım yapmak ve ameliyat olacak arkadaşlara destek ve basina neler gelecek nelerden geçecek sonuç nasıl olacak gibi konuları konuşabilmek adına bir WhatsApp grubu kursam kimler katılabilir arkadaşlar ? Katılmak isteyenler lütfen özelden bana tel numaralarını atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…