Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İstanbul'da ameliyat olan arkadaşlarım yardiminiza ihtiyacım var lütfen bana goguslerinizin önce ve sonraki resmini atarmisiniz. Bende olduktan sonra elimden geldiğince yardımcı olucam herkese

Merhaba bayanlar pazartesi günü randevum var liposchtion yöntemiyle göğüs küçülten varmı cevap verirseniz çok sevinşrim şimdiden teşekkürler

Merhaba bayanlar pazartesi günü randevum var liposchtion yöntemiyle göğüs küçülten varmı cevap verirseniz çok sevinşrim şimdiden teşekkürler
merhaba,
liposekşın yöntemi daha küçük ve sarkık olmayan göğüsleri küçültmek için uygulanıyor diye biliyorum. daha çok göğüsü toparlamak için. ve o apandis ameliyatı kadar kolaymış. doktorunuz ne dedi bu konuda? bende küçültmeyi düşünüyorum.

Merhaba 24yaşındayım bekarım kayseri tip fakültesinde irfan hocaya ameliyat olacagim. 31temmuz için gün verildi. Ama hala tereddutlerim var. Son anda korkup vazgeçecek gibiyim. Bu arada yorumları okudum ve cok şaşırdım benimkinin sarkikligi 28cm ve ücret istenmedi. Bide daha once irfan hocaya ameliyat olan varmi?

Benim şuanki bedenim 80 E artık taşımakta zorlanıyorum iki doğum yaptım lipo küçültme bana daha az acısız gibi geldi araştırdığum kadarıyla ama bakalım doktor ne diycek? Çok büyük göğüslere uygulanmıyorsa sanırım olamam lipo

Hiç yokmu lipoşaksınla göğüs küçülten bir yardımcı olun tecrübelwrinşzi paylaşın
Tatlım her halükarda sarkma olur liposuction ile küçültme olsa da düşünsene memeler eşit şekilde lipo ile eritilip eriyen yağ dışarı çekilecek meme dokusu ne kadar dayanırsa normal bir bacak karın bile nasıl morarıyor bir de ağrısı var deri dalgalanması var sarkması diriliğini kaybetmesi var en iyisi normal olan meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı bence iyi düşün

Merhaba ben 26 yaşındayım .Benden de mamografi istenir mi ? 40 yaş ve üstü için yapılır diye biliyorum ben.Gerçi yaşınızı da bilmiyorum ama :)

Mamografi çok zor diyorlar ya iki cam arasında düm düz yapiyorlarmis memeyi pfff can yakıyormus ya ameliyattan çok ondan korkuyorum valla

Mamografi çok zor diyorlar ya iki cam arasında düm düz yapiyorlarmis memeyi pfff can yakıyormus ya ameliyattan çok ondan korkuyorum valla
Yok arkadaşım zor değil ben bugün 5 dakikada çektirdim yandan üstten sıkıştırma var evet ama en azından her kadının belli bir dönem çektirmesi gerekir ben 10 yıl önce de ćektirmiştim hiç korkma ameliyatı ona bakarak planlıyor doktorlar kist vs bulgular var mı diye

Teşekkür ederim yıllar önce annem çektirmiş cok acı çektiğini söylemişti o yüzden korkarım hep İnternetten baktim kimisi çok ağrı yaşar kimisi az inş çok acımaz gerçi acısada bir yola girdik yeterli kurtulalim şu agirliklardan

Kızlar ameliyatı 29 haziranda oldum bahsettiğim gibi göğüslerim d-e arasıydı ve doktorum bana yağ dokusu olmadığını meme dokusu olduğunu söyledi.ben zaten mustafa beyin ismini burada daha önce ameliyat olmuş arkadaşlardan duydum ve gittim. Bana çok güven verdi hemen karar verdim. Gercekten çok iyi bir doktor göğüslerimi o bedenden a ya düşürdü. Şekli de harika oldu. Ameliyat olmayı düşünüyorsanız ve istanbuldaysanız mutlaka görüşün kendisiyle. Ameliyat olalı bugün 9 gün oldu yapmadığım iş kalnadı. Koşuyolu medipol hastanesi prof dok mustafa keskin doktorumun adı

Arkadaşlar WhatsApp grup kuruyorum ve şu an 3 kişi olduk başka gelmekbisteyen varsa özelden tel nosunu atsın bana ameliyat olanlar ve de olacaklara fikir danışmak maksatli foto vs paylaşabilmek adına katilimlarinizi bekliyorum

Esraberen ameliyat ücreti ne kadar verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…