Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ameliyat tarihim 22.07.2017 cumartesi sabah saat 9. doktorum mustafa keskin. geçen gün muayene oldum. sağolsun en ince detayına kadar anlattı. 90 dd toparlayıcı sütyen kullanıyorum. bana istediğim kap yapabileceğini soyledi. bende 85b kap seçtim.

benim teyzem göğüs küçültme ameliyatı oldu 2 kere faydası oldumu? oldu ama o kadar waow denilecek kadar değil.hastanede kalıyorsunuz bence benm kendi fikrim değmez diyet yaparak bölgesel zayıflama yaparak daha iyisi olabileceğine inanıyorum.

75d ölçüsünü sizce hangı kup olur amelıyatla en fazla ne kadar küçültürler
canım ben bi kaç doktora gittim bazıları benim dd kap ancak c yapabileceğini söylerken mustafa keskin bey a kap bile yapabileceğini söylemişti. ama binde 1 ihtimal meme ucu çürümesi olabileceğini söyledi oda daha cok şeker hastalarında yada sigara tüketenlerde görülebilirmiş

Herkese merhaba,

Öncelikle uzun bir mesaj olacağı için şimdiden özür dilerim :) ama fikirlerinize ihtiyacım var.

27 yaşındayım. bekarım. Kendimi bildim bileli göğüslerim büyük olmuştur. Ne ufak bir dekolte ne de güzel bir bikini üstü giyebildim. Zaten giysem bile bakışlardan öyle bir utanıyorum ki vazgeçiyorum.
20li yaşlarımda kilo almaya başladım ve göğüsümdeki yağ oranının daha fazla olması nedeniyle, ilk olarak hep göğüslerim büyüdü. 2014te 97 kilo oldum. sonra karatay yaparak 5 ayda 21 kilo verdim ve 76 ya düştüm. (boyum 1.73) en kilolu olduğum dönemde kaç giydiğim hakkında bir fikrim yok, mağazaya gittiğimde en babaanne sütyeni hangisiyse onu alıyordum. 77 ye düşünce gögüslerim 85 C oldu. Çok mutluydum çünkü artık insani boyutta sütyen alabiliyordum. 2015 ve 2016 güzel geçti.

2017'de ise Yurtdışında 6 ay kadar kaldım ve yemeklerine güvenemediğim için, bildiğim ama sağlıksız olan şeyler ile beslendim sürekli. 6 ayda 88e çıktım. Tekrar büyüdü göğüslerim doğal olarak. Kilo alıp vermeye dayalı deformasyon oluştu, sarktılar ve çatlaklar var. 1.5 Hafta önce tekrar karataya başladım şimdi 86'yım ve giderek zayıflayacağım.

Bugün ilk defa göğüslerim için doktara gittim. Devlet hastanesinde estetisyen bir bey. Çok rahattı sağolsun utandırmadı hiç. Konuştuğumuz konular şöyleydi: bekar olduğumu söyledim. Ameliyat yapılabileceğini ama artık devletin karşılamadığını (fıtık bile olsa) ücretinde 3000TL'ye yakın olduğunu söyledi. Ameliyat sonra T şeklinde bir iz kalacağını ve 2-3 yıl içinde bu izin hiç görünmeyeceğini iddaa etti. Ama hiç, hangi ebatta yapabilir, cup'lar ne olacak, hangi ebatta istiyorsun gibi sorular sormadı. Ben de o heyecanla sormayı unuttum. Ameliyat için randevu sorduğumda en yakın Kasım'da boş olduğunu söyledi ki zaten ben de bu sıcakta yaptırmak istemiyorum. O aceleyle hemen tamam yazın dedim ve randevumu aldım. Görünmek istediğim bir doktor daha var burada özelde, işten izin alabilirsem bir ara ona da gideceğim.

Hesaplarıma göre ben Kasım ayına kadar 17 kilo daha vereceğim. Göğüslerim iyice yoğurt kesesine dönecek sanıyorum ki. çünkü 69 kilo olacağım.

Yaptıran herkes, keşke daha önce olsaymışım diyor. Eminim ben de öyle diyeceğim ama sonuçta ameliyat insan tırsıyor.
Bu başlık altındaki mesajların hepsini okuyamadım 2635 sayfa var :)

Denizli'de bana önerebileceğiniz doktor var mı?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ah canım ben de aynısınu yasadım ve emzirmeyi bırakalı 3 ay oldu artık randevu alıp olacagım. Bülent çiğsar ı önerdiler ama hastane değiştirmiş memorialde 9,5 dediler

Ben de Ankara Gazi Tıp ta olacağım kısmetse .Ocak ayında muayene olmuştum Temmuz için mamografi günü verilmişti. 28 yaşındayım 40 yaş altı olduğum için Ultrasound çekildi. Ama şu var ki canım acıyacak diye mamografi çekitrmezlik etmeyin. Orada bir hanımefendi ile tanıştım 10 sene önce olmuş ameliyatını ve ameliyattan sonra da düzenli mamografi isteniyormuş ve kadın 41 inde olmuş ameliyatını.Hiç acıdan bahsetmedi tam tersi teşvik bile etti.Allah Korusun inşallah olmaz ama erken tanı için de iyi oluyor dedi.Bir de ilk Mamgrafiyi mutlaka sakla demişti. Ayrıca annem mamografi çok acıtıyo dedi ama youtube da izleyebilirsiniz nasıl birşey olduğunu.

Benimki TSH engeline takıldı onu normale bindirince olacam :) Anesteziye engelmiş tsh ın değerlerinin az/çok oluşu

Herkese merhaba, bir süredir ara ara girip okuyorum msjları, ben de yazmak istedim. 32 yaşındayım ve göğüslerim kendimi bildim bileli büyüktü. Küçültme ameliyatı da yaklaşık 10 yıldır hep istediğim bir konuydu. Çocuk yaptıktan sonra diye bekledim hep. Aynen düşündüğüm gibi de yaptım çocuğum emmeyi bırakır bırakmaz doktoruma karar verdim, emzirmenin üzerinden 6 ay geçmesi gerektiği için bir süre bekledim. Mayıs ayında görüşmeye gittim en yakın randevu temmuz dediler ve 10 gün önce ameliyat oldum :) çok mutluyum. Ben 52 54 kilo olduğum zamanlarda bile şişman olarak görülen biriydim aynaya bakmaktan nefret ederdim kıyafet mayo bikini her şey sorundu alışverişten nefret ederdim. Daha 10 gün olduğu için alışverişe çıkmadım :) ama en azından aynaya bakınca kendimden nefret etmiyorum. Fiziksel olarak üzerimdeki yükten kurtulmak büyük mutluluk ama psikolojime katkısı paha biçilemez. Merak ettiginiz soracağınız bir konu varsa bildiğim kadarıyla elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Öncelikle herkese merhaba.bu forumdaki tüm sayfaları okumuşumdur ancak yeni üye oldum.33 yaşındayım yıllardır bu konuyu araştırıyorum evliyim ve bir kızım var.165 boy 56 kiloyum.göğüs ölçüm 90D. Ameliyatımı malatya turgut özal tıp fakültesinde prof. dr.Hıdır Kılınç yapacak kısmetse.umarım hepimiz kolay atlatırız bu süreci.

ameliyatınızı nerde oldunuz ağrı çok oldumu 10 günde toparlamışsınızdır sanırım.kaç bedenden kaça düştünüz.çok soru sordum :)

Nereede oldunuz. Cok gecmiş olsun ben de sizin gibiyim emzirmeyi borakır bırakmaz koşa koşa arayışa basladım:)

merhabalar bende ameliyat olmak istiyorum dr nafiz körez hastanesi eshabil beyde sincanda daha önce ameliyat olan varsa lütfen paylaşıp yorum atabilirlermi?

Nefes almakta zorlaniyomusunuz.ypl yürüyemiyorum baska.sebepten mi bilmiyorum bi kalp doktoruna gidicem ama aklima bu da takildi kucultme ameliyati olmaya cesaretim.de yok

3 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum. Ama dikişlerim çok belli hangi kremleri kullandınız izleri hafifletmek için. Özellikle alttaki kediler çöl belli meme başı ve dik çizgi geçti

3 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum. Ama dikişlerim çok belli hangi kremleri kullandınız izleri hafifletmek için. Özellikle alttaki kediler çöl belli meme başı ve dik çizgi geçti
Benim de tam iki ay oldu ameliyat olali.ben de izleri cok kafama takiyorum sanki hic gecmiycekmis gibi geliyor.eskiden tek derdim yeter ki kuculsun ize de raziyim diyodum ama kadiniz neticede gorsel olarak da insan istemiyo oyle kalsin.bugun kontrolum vardi doktor izlerin durumu cok iyi dedi.bana doktorum dermatix si diye bir krem verdi alti ila dokuz ay kullan dedi.ben bir tup bitirdim.burdan okuduklarim da kafami karistirdi kiminin doktoru hic bisey kullanma iz kremleri daha da belirgin yapiyo demis.oyle olunca biraktim kremi bilmiyorum iyi mi yaptim kotu mu.simdi kantaron yagi suruyorum.ben sabah aksam kullaniyodum burdan bi arkadas gunde dort kez sur hic iz kalmaz dedi aklima geldikce suruyorum artik.daha once ameliyat olmus arkadaslarin iz durumlarini ben de cok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…