- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.301
Kızlar ameliyatı 29 haziranda oldum bahsettiğim gibi göğüslerim d-e arasıydı ve doktorum bana yağ dokusu olmadığını meme dokusu olduğunu söyledi.ben zaten mustafa beyin ismini burada daha önce ameliyat olmuş arkadaşlardan duydum ve gittim. Bana çok güven verdi hemen karar verdim. Gercekten çok iyi bir doktor göğüslerimi o bedenden a ya düşürdü. Şekli de harika oldu. Ameliyat olmayı düşünüyorsanız ve istanbuldaysanız mutlaka görüşün kendisiyle. Ameliyat olalı bugün 9 gün oldu yapmadığım iş kalnadı. Koşuyolu medipol hastanesi prof dok mustafa keskin doktorumun adı[/QUOTEmerhaba cok sevindim iyi gecmesine darısı basımıza. Ne kadar a mal oldu peki
Sadullah karun görüşebilirsin mecidiyeköyArkadaşlar hiç yokmu İstanbul avrupa yakasında doktor önerisi olan ?
Sadullah karun görüşebilirsin mecidiyeköyArkadaşlar hiç yokmu İstanbul avrupa yakasında doktor önerisi olan ?
canım ben bi kaç doktora gittim bazıları benim dd kap ancak c yapabileceğini söylerken mustafa keskin bey a kap bile yapabileceğini söylemişti. ama binde 1 ihtimal meme ucu çürümesi olabileceğini söyledi oda daha cok şeker hastalarında yada sigara tüketenlerde görülebilirmiş75d ölçüsünü sizce hangı kup olur amelıyatla en fazla ne kadar küçültürler
Ah canım ben de aynısınu yasadım ve emzirmeyi bırakalı 3 ay oldu artık randevu alıp olacagım. Bülent çiğsar ı önerdiler ama hastane değiştirmiş memorialde 9,5 dedilerMerhaba kizlar. Goguslerimden nefret ediyorum, evlenmeden oncede berbat durumdaydi zaten. Aman cocuk dogur sonra dedi millet ertelettiler ama inanin ki evlenince daha zor her sey. Kocamdan utaniyorum gormesini istemiyorum. Hele de hamile olunca kafam kadar oldular,cok cirkinler. İnsallah emziririm ve sure dolunca hic beklemeden hemen kurtulacam ins Allahin izni ile. İkinci cocugu beklemeyecegim. Hamileligimin tadini cikaramadim bu memelerden dolayi. Karn kucucuk memeler kocaman.
ameliyatınızı nerde oldunuz ağrı çok oldumu 10 günde toparlamışsınızdır sanırım.kaç bedenden kaça düştünüz.çok soru sordum :)Herkese merhaba, bir süredir ara ara girip okuyorum msjları, ben de yazmak istedim. 32 yaşındayım ve göğüslerim kendimi bildim bileli büyüktü. Küçültme ameliyatı da yaklaşık 10 yıldır hep istediğim bir konuydu. Çocuk yaptıktan sonra diye bekledim hep. Aynen düşündüğüm gibi de yaptım çocuğum emmeyi bırakır bırakmaz doktoruma karar verdim, emzirmenin üzerinden 6 ay geçmesi gerektiği için bir süre bekledim. Mayıs ayında görüşmeye gittim en yakın randevu temmuz dediler ve 10 gün önce ameliyat oldum :) çok mutluyum. Ben 52 54 kilo olduğum zamanlarda bile şişman olarak görülen biriydim aynaya bakmaktan nefret ederdim kıyafet mayo bikini her şey sorundu alışverişten nefret ederdim. Daha 10 gün olduğu için alışverişe çıkmadım :) ama en azından aynaya bakınca kendimden nefret etmiyorum. Fiziksel olarak üzerimdeki yükten kurtulmak büyük mutluluk ama psikolojime katkısı paha biçilemez. Merak ettiginiz soracağınız bir konu varsa bildiğim kadarıyla elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Nereede oldunuz. Cok gecmiş olsun ben de sizin gibiyim emzirmeyi borakır bırakmaz koşa koşa arayışa basladım:)Herkese merhaba, bir süredir ara ara girip okuyorum msjları, ben de yazmak istedim. 32 yaşındayım ve göğüslerim kendimi bildim bileli büyüktü. Küçültme ameliyatı da yaklaşık 10 yıldır hep istediğim bir konuydu. Çocuk yaptıktan sonra diye bekledim hep. Aynen düşündüğüm gibi de yaptım çocuğum emmeyi bırakır bırakmaz doktoruma karar verdim, emzirmenin üzerinden 6 ay geçmesi gerektiği için bir süre bekledim. Mayıs ayında görüşmeye gittim en yakın randevu temmuz dediler ve 10 gün önce ameliyat oldum :) çok mutluyum. Ben 52 54 kilo olduğum zamanlarda bile şişman olarak görülen biriydim aynaya bakmaktan nefret ederdim kıyafet mayo bikini her şey sorundu alışverişten nefret ederdim. Daha 10 gün olduğu için alışverişe çıkmadım :) ama en azından aynaya bakınca kendimden nefret etmiyorum. Fiziksel olarak üzerimdeki yükten kurtulmak büyük mutluluk ama psikolojime katkısı paha biçilemez. Merak ettiginiz soracağınız bir konu varsa bildiğim kadarıyla elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Benim de tam iki ay oldu ameliyat olali.ben de izleri cok kafama takiyorum sanki hic gecmiycekmis gibi geliyor.eskiden tek derdim yeter ki kuculsun ize de raziyim diyodum ama kadiniz neticede gorsel olarak da insan istemiyo oyle kalsin.bugun kontrolum vardi doktor izlerin durumu cok iyi dedi.bana doktorum dermatix si diye bir krem verdi alti ila dokuz ay kullan dedi.ben bir tup bitirdim.burdan okuduklarim da kafami karistirdi kiminin doktoru hic bisey kullanma iz kremleri daha da belirgin yapiyo demis.oyle olunca biraktim kremi bilmiyorum iyi mi yaptim kotu mu.simdi kantaron yagi suruyorum.ben sabah aksam kullaniyodum burdan bi arkadas gunde dort kez sur hic iz kalmaz dedi aklima geldikce suruyorum artik.daha once ameliyat olmus arkadaslarin iz durumlarini ben de cok merak ediyorum.3 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum. Ama dikişlerim çok belli hangi kremleri kullandınız izleri hafifletmek için. Özellikle alttaki kediler çöl belli meme başı ve dik çizgi geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?