Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de uzun yıllardır düşünüyorum fakat cesaret edemiyordum. Ancak kesin karar verdim ve bu ameliyatı olacağım. Siz nerede oldunuz? Ve göğüs ölçünüz kaçtan kaça düştü?

Merhaba, ben de üç ay önce ameliyat oldum. İzler konusunda hiçbir şey kullanmadım şimdiye kadar. Ama ben de araştırmaya başladım. Aloe veralı ürünlere bakıyorum biraz. Peki sizinki sadece kırmızılık mı, yoksa dikiş yerlerinde hafif kabarıklık var mı?

ameliyatınızı nerde oldunuz ağrı çok oldumu 10 günde toparlamışsınızdır sanırım.kaç bedenden kaça düştünüz.çok soru sordum :)
Merhaba ameliyatı ankarada oldum haldun kamburoglu yaptı. Şiddetli ağrım hiç olmadı ağrı kesicilerle geçen şiddette hafif bir ağrım ilk hafta oldu. Dd cuptan b cupa küçültüldü

Merhaba teşekkür ederim. Bana sürekli sordular korku var mı diye yok dedim çünkü çok kararlıydım kurtulacağım artık bunlardan diye. Ankarada oldum amrliyat. Dd cuptan b cupa küçüldü. Bana kalsa a bile isterdim de doktorum vücuduma orantısız olacağı için önermedi.

Benim izler kirmizi ve hafif kabarik.bazi yerleri daha duz cizgi seklinde kirmizi bazi yerleri daha kabarik.ameliyatim ters t yontemi ile yapildigi icin nerdeyde bir koltuk altimdan digerine kadar dikis izi sadece ortada az bir kisim kalmis kesilmeyen.benim cok fazla sarkikti cok buyuk degildi ondan heralde kesi daha cok.sizin izler ne durumda kesi cok mu benim gibi? Ben simdi de buna kafayi taktim gecmez de boyle kalirsa diye.meme cevresi ve asagiya inen iz tamamen gececek sanirim ama alttaki iz nasil olacak cok merak ediyorum.

Merhaba.Ispartaya yeni taşındığım için iyi doktorlar ve sağlık kuruluşlarını henüz bilmiyorum.Ispartadan doktor önerisi olan var mı?Yaşadığım şehirde ameliyat olmak istiyorum.Pansumandır,kontrollerdir daha kolay ve sorunsuz olur diye düşünüyorum.Önerilerinizi bekliyorum. Ameliyat olanlara geçmiş olsun,umarım sonuçlar gönlünüzce olmuştur.

Çok güzel kremler var. contractubex ve allskar gibi. bu kremleri sabha akşam sürünce bir süre sonra izler çok silikleşiyor. tavsiye ederim.

Ben de ters t şeklinde oldum ameliyatı. Yani benim kesiklerimde çok büyük maalesef. Meme ucu ve aşağıya inene bölüm sadece kırmızı ama alt tarafta kolaltına doğru olan kısımda biraz kabarma var. O kabarıklıklar belirgin olarak kalıyor sanırıım. Ama sadece kırmızı olan alanlar çok belirsizleşiyor zamanla. Yardımcı kremler bulup kullanırız, o kadar kafaya takmayın. Ben de nasıl geçecek bir nlar diye endişeleniyorum bazen ama eski haliyle kıyaslayınca şimdi daha mutlu hissediyorum

Ameliyatimdan bir sene gecti yara izlerim gogus altindaki izler buzuk buzuk kaldi bir gogus yukardaydi iner dedi biri yukarda biri asagda uc kurus fazla verin daha iyi dr yaptirin teyzem ve kardesim lipo oldu bacak yanlarinde bir sene gecti cukurluklar var o kadar sinirliyimki bedava gel duzelticem dese genede ona yaptirmam

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten rüzgsr erkoçlara yaptıgı ameliystı ifsa ederek yeteri kadar hipokrat yeminine sykırı davranmış bi dr. İnsallah düzelir istediğin gibi olur hersey. Gecmiş olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ist da sykut mısırlıoğlunu öneriyorlsr fiyatsal olsrsk da daha ii diğerlerşne göre. Bilen var mı

Merhaba ameliyatı ankarada oldum haldun kamburoglu yaptı. Şiddetli ağrım hiç olmadı ağrı kesicilerle geçen şiddette hafif bir ağrım ilk hafta oldu. Dd cuptan b cupa küçültüldü
geçmiş olsun. eğer Ankara' da yaptırsaydım bende Haldun Beye yaptıracaktım. ama malatya bana daha uygun. ben de 14 eylülde olacağım kısmetse.B cup istiyorum. Bakalım hayırlısı

Tavsiye üzerinemi karar verdiniz haldun beye?ne kadar ücret aldı?

Tavsiye üzerinemi karar verdiniz haldun beye?ne kadar ücret aldı?
Internette yazılan yorumlar üzerine randevu aldım kendisiyle görüşünce de kararım netleşti, 11 bin civari ödedim ama yapılan işleme göre memenin durumuna göre ücret değişiyor sanırım.

Perşembe sabahı ameliyata giriyorum aşırı heyecan stres yaptım ama inşallah güzel sonuçlar alacağım. Doktorum defne erkara. Estethica hastanesinde yapıyor ameliyatlarını. Okuduğum yorumlar gayet iyi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…