- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.321
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de uzun yıllardır düşünüyorum fakat cesaret edemiyordum. Ancak kesin karar verdim ve bu ameliyatı olacağım. Siz nerede oldunuz? Ve göğüs ölçünüz kaçtan kaça düştü?Herkese merhaba, bir süredir ara ara girip okuyorum msjları, ben de yazmak istedim. 32 yaşındayım ve göğüslerim kendimi bildim bileli büyüktü. Küçültme ameliyatı da yaklaşık 10 yıldır hep istediğim bir konuydu. Çocuk yaptıktan sonra diye bekledim hep. Aynen düşündüğüm gibi de yaptım çocuğum emmeyi bırakır bırakmaz doktoruma karar verdim, emzirmenin üzerinden 6 ay geçmesi gerektiği için bir süre bekledim. Mayıs ayında görüşmeye gittim en yakın randevu temmuz dediler ve 10 gün önce ameliyat oldum :) çok mutluyum. Ben 52 54 kilo olduğum zamanlarda bile şişman olarak görülen biriydim aynaya bakmaktan nefret ederdim kıyafet mayo bikini her şey sorundu alışverişten nefret ederdim. Daha 10 gün olduğu için alışverişe çıkmadım :) ama en azından aynaya bakınca kendimden nefret etmiyorum. Fiziksel olarak üzerimdeki yükten kurtulmak büyük mutluluk ama psikolojime katkısı paha biçilemez. Merak ettiginiz soracağınız bir konu varsa bildiğim kadarıyla elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Merhaba, ben de üç ay önce ameliyat oldum. İzler konusunda hiçbir şey kullanmadım şimdiye kadar. Ama ben de araştırmaya başladım. Aloe veralı ürünlere bakıyorum biraz. Peki sizinki sadece kırmızılık mı, yoksa dikiş yerlerinde hafif kabarıklık var mı?Benim de tam iki ay oldu ameliyat olali.ben de izleri cok kafama takiyorum sanki hic gecmiycekmis gibi geliyor.eskiden tek derdim yeter ki kuculsun ize de raziyim diyodum ama kadiniz neticede gorsel olarak da insan istemiyo oyle kalsin.bugun kontrolum vardi doktor izlerin durumu cok iyi dedi.bana doktorum dermatix si diye bir krem verdi alti ila dokuz ay kullan dedi.ben bir tup bitirdim.burdan okuduklarim da kafami karistirdi kiminin doktoru hic bisey kullanma iz kremleri daha da belirgin yapiyo demis.oyle olunca biraktim kremi bilmiyorum iyi mi yaptim kotu mu.simdi kantaron yagi suruyorum.ben sabah aksam kullaniyodum burdan bi arkadas gunde dort kez sur hic iz kalmaz dedi aklima geldikce suruyorum artik.daha once ameliyat olmus arkadaslarin iz durumlarini ben de cok merak ediyorum.
Merhaba ameliyatı ankarada oldum haldun kamburoglu yaptı. Şiddetli ağrım hiç olmadı ağrı kesicilerle geçen şiddette hafif bir ağrım ilk hafta oldu. Dd cuptan b cupa küçültüldüameliyatınızı nerde oldunuz ağrı çok oldumu 10 günde toparlamışsınızdır sanırım.kaç bedenden kaça düştünüz.çok soru sordum :)
Merhaba, Ankarada oldum haldun kamburoğlu yapti. Oğlum gelip kafasını koyup boşluğa gelince çok şaşırdı benim arada boşluk yoktu bileşiklerdi resmenNereede oldunuz. Cok gecmiş olsun ben de sizin gibiyim emzirmeyi borakır bırakmaz koşa koşa arayışa basladım:)
Merhaba teşekkür ederim. Bana sürekli sordular korku var mı diye yok dedim çünkü çok kararlıydım kurtulacağım artık bunlardan diye. Ankarada oldum amrliyat. Dd cuptan b cupa küçüldü. Bana kalsa a bile isterdim de doktorum vücuduma orantısız olacağı için önermedi.Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de uzun yıllardır düşünüyorum fakat cesaret edemiyordum. Ancak kesin karar verdim ve bu ameliyatı olacağım. Siz nerede oldunuz? Ve göğüs ölçünüz kaçtan kaça düştü?
Benim izler kirmizi ve hafif kabarik.bazi yerleri daha duz cizgi seklinde kirmizi bazi yerleri daha kabarik.ameliyatim ters t yontemi ile yapildigi icin nerdeyde bir koltuk altimdan digerine kadar dikis izi sadece ortada az bir kisim kalmis kesilmeyen.benim cok fazla sarkikti cok buyuk degildi ondan heralde kesi daha cok.sizin izler ne durumda kesi cok mu benim gibi? Ben simdi de buna kafayi taktim gecmez de boyle kalirsa diye.meme cevresi ve asagiya inen iz tamamen gececek sanirim ama alttaki iz nasil olacak cok merak ediyorum.Merhaba, ben de üç ay önce ameliyat oldum. İzler konusunda hiçbir şey kullanmadım şimdiye kadar. Ama ben de araştırmaya başladım. Aloe veralı ürünlere bakıyorum biraz. Peki sizinki sadece kırmızılık mı, yoksa dikiş yerlerinde hafif kabarıklık var mı?
Çok güzel kremler var. contractubex ve allskar gibi. bu kremleri sabha akşam sürünce bir süre sonra izler çok silikleşiyor. tavsiye ederim.Benim izler kirmizi ve hafif kabarik.bazi yerleri daha duz cizgi seklinde kirmizi bazi yerleri daha kabarik.ameliyatim ters t yontemi ile yapildigi icin nerdeyde bir koltuk altimdan digerine kadar dikis izi sadece ortada az bir kisim kalmis kesilmeyen.benim cok fazla sarkikti cok buyuk degildi ondan heralde kesi daha cok.sizin izler ne durumda kesi cok mu benim gibi? Ben simdi de buna kafayi taktim gecmez de boyle kalirsa diye.meme cevresi ve asagiya inen iz tamamen gececek sanirim ama alttaki iz nasil olacak cok merak ediyorum.
Ben de ters t şeklinde oldum ameliyatı. Yani benim kesiklerimde çok büyük maalesef. Meme ucu ve aşağıya inene bölüm sadece kırmızı ama alt tarafta kolaltına doğru olan kısımda biraz kabarma var. O kabarıklıklar belirgin olarak kalıyor sanırıım. Ama sadece kırmızı olan alanlar çok belirsizleşiyor zamanla. Yardımcı kremler bulup kullanırız, o kadar kafaya takmayın. Ben de nasıl geçecek bir nlar diye endişeleniyorum bazen ama eski haliyle kıyaslayınca şimdi daha mutlu hissediyorumBenim izler kirmizi ve hafif kabarik.bazi yerleri daha duz cizgi seklinde kirmizi bazi yerleri daha kabarik.ameliyatim ters t yontemi ile yapildigi icin nerdeyde bir koltuk altimdan digerine kadar dikis izi sadece ortada az bir kisim kalmis kesilmeyen.benim cok fazla sarkikti cok buyuk degildi ondan heralde kesi daha cok.sizin izler ne durumda kesi cok mu benim gibi? Ben simdi de buna kafayi taktim gecmez de boyle kalirsa diye.meme cevresi ve asagiya inen iz tamamen gececek sanirim ama alttaki iz nasil olacak cok merak ediyorum.
Bunu duyduguma gercekten cok sevindim.rahatladim acikcasi.insallah gecer hic bisey kalmaz bizimde.İzleri merak eden arkadaslar benim iki yilim doldu ameliyat olali. İzler kalıcı değil merak etmeyin. Ben öyle düzenli krem falan kullanmadım.
geçmiş olsun. eğer Ankara' da yaptırsaydım bende Haldun Beye yaptıracaktım. ama malatya bana daha uygun. ben de 14 eylülde olacağım kısmetse.B cup istiyorum. Bakalım hayırlısıMerhaba ameliyatı ankarada oldum haldun kamburoglu yaptı. Şiddetli ağrım hiç olmadı ağrı kesicilerle geçen şiddette hafif bir ağrım ilk hafta oldu. Dd cuptan b cupa küçültüldü
Tavsiye üzerinemi karar verdiniz haldun beye?ne kadar ücret aldı?Merhaba ameliyatı ankarada oldum haldun kamburoglu yaptı. Şiddetli ağrım hiç olmadı ağrı kesicilerle geçen şiddette hafif bir ağrım ilk hafta oldu. Dd cuptan b cupa küçültüldü
Internette yazılan yorumlar üzerine randevu aldım kendisiyle görüşünce de kararım netleşti, 11 bin civari ödedim ama yapılan işleme göre memenin durumuna göre ücret değişiyor sanırım.Tavsiye üzerinemi karar verdiniz haldun beye?ne kadar ücret aldı?
Teşekkür ederim umarım siz de çok mutlu olursunuz :)geçmiş olsun. eğer Ankara' da yaptırsaydım bende Haldun Beye yaptıracaktım. ama malatya bana daha uygun. ben de 14 eylülde olacağım kısmetse.B cup istiyorum. Bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?