Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

şimdiden geçmiş olsun arkadaşım. her şey dilediğin gibi olur inşallah. bizi haberdar et. benim tek korkum yeteri kadar küçülmemesi

şimdiden geçmiş olsun arkadaşım. her şey dilediğin gibi olur inşallah. bizi haberdar et. benim tek korkum yeteri kadar küçülmemesi

Teşekkür ederim doktoruma güveniyorum inşallah istediğim gibi olur saatler geçtikçe heyecanım daha da artıyor senelerdir bu takıntı ile yaşadım, hep bu günü bekledim zor bir süreç bekliyor fakat psikolojik açıdan eminim ki çok iyi olacağım

Teşekkür ederim doktoruma güveniyorum inşallah istediğim gibi olur saatler geçtikçe heyecanım daha da artıyor senelerdir bu takıntı ile yaşadım, hep bu günü bekledim zor bir süreç bekliyor fakat psikolojik açıdan eminim ki çok iyi olacağım
Cok gecmis olsun.defne hanim fiyat olarak.ne dedi?ben de dusunuyorum ama selami beye randevu aldim.

Internette yazılan yorumlar üzerine randevu aldım kendisiyle görüşünce de kararım netleşti, 11 bin civari ödedim ama yapılan işleme göre memenin durumuna göre ücret değişiyor sanırım.
Hangi yöntemi kullandi?dikişler çok belirgin mi?resim paylaşabilirmisiniz?bende ankaradayım orhan erbaşla görüştüm verdiği fiyat çokdu devlet hastanelerinden fikir almak istiyorum .

göğüs ölçünüz nedir? ne kadar küçültecek konuştunuz mu

merhabalar, bende meme büyüklüğünden şikayetçi olanlardanım 16 aylık oğlum var. Balıkesirde yaşıyorum emmeyi bırakalı 4-5 ay kadar oldu. Balıkesir Atatürk devlet hastanesinden Bilgen hanıma gittim emzirmeyi bıraktıktan 1 yıl sonra yapabiliriz ancak dedi.
annem 5 sene kadar önce meme küçültme operasyonu geçirdi. Balıkesir Tıp fakültesinde Betül ULUSAL yaptı ameliyatı annem çok memnun. şimdi bi de onunla görüşücem. İzmir'de doktor önerisi olan varsa oraya da gidebilirim.

Arkadaşlar merhaba,,

Ben de çoğu yorumu okudum iki gün önce Ankara Tıp Fakültesinde muayene oldum ve ultrason çekildim.Doktor ücretsiz ameliyat olabileceğimi söyledi.Hiç Ankara Tıpta ameliyat olup sonuçtan mutlu olan var mı acaba?

MerhAba arkadaşlr,
Öncelikle kendimi anlatayım ben de yıllardır aynı ameliyatı olma konusunda çok çok düşündüm ve yeni ekonomik özgürlüğü elde ettiğim için doktoruma karar verme aşamasına gelebildim. Forumdaki birçok msjı okumaya çalıştım fakat rn çok merK ettiğim şey konusnda deneyim yaşayan bir bayanla karşılaşamadım Bekarken küçültüp daha sonra evlenen çocuk emziren biri oldu mu? Bu konuda sıkıntı yaşanıyor mu?Samsunda bu konuda en iyisi diyebileceğiniz bir estetik cerrah var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Hangi yöntemi kullandi?dikişler çok belirgin mi?resim paylaşabilirmisiniz?bende ankaradayım orhan erbaşla görüştüm verdiği fiyat çokdu devlet hastanelerinden fikir almak istiyorum .
Ters t ile yapıldı çünkü benim memeler baya geniş bir alandaydı, koltuk altına da çok gidiyordu orta hatta da boşluk yoktu. Meme başı ve meme başına dik olanlar neredeyse şimdiden kayboldu alt kısımda uzun bir dikiş hattı var. Ama benim ameliyatım çok yeni eminim 1 yıl sonra baya düzeli. Açıkçası biraz beklentiyle ilgili bir durum galiba, benim tek derdim rahat etmekti ve aynada koca memeli bir kadın görmemekti. İstediklerim oldu :)

Ben de her zaman derim tabi ki görüntüsü kötü olmasın ama yeter ki şu ağırlıklardan kurtulayım rahat edeyim. O kadar bıktım çünkü , dikiş izlerini falan da pek kafama takmıyorum açıkçası

Teşekkür ederim umarım siz de çok mutlu olursunuz :)
Ya d cup b cup diyorsunuz ya Dr ölçü veriyor da ondan mı biliyorsunuz? Ben bilmiyorum. Şu an hamileyim ama 2 sene sonra ben de ameliyat olmak istiyorum normalde 80 b kullanıyorum ama belim ince çok ağrı yapıyor görüntüsü rahatsız ediyor kocaman ve sarkık bıktım artık.

Merhaba ben Ankara üniversitesi tıp fakültesinde oldum. Ama ben poliklinikte değil de Serdar Hocaya ameliyat oldum. 3 ay oldu.

Dr unuz kimdi?

Ameliyat öncesi 80d-80dd sütyen kullanıyordum şimdi 80b aldım. Ama dr ölçümle söylüyor bunu tabi. sütyen ölçüsü internette de var meme altı ölçüsü ve meme ölçüsüyle hesaplanıyor. 80b kullanıyorsanız küçültme değil de belki sadece diklestirme yeterli olacaktır sizi mutlu etmek için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…