- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.341
şimdiden geçmiş olsun arkadaşım. her şey dilediğin gibi olur inşallah. bizi haberdar et. benim tek korkum yeteri kadar küçülmemesiPerşembe sabahı ameliyata giriyorum aşırı heyecan stres yaptım ama inşallah güzel sonuçlar alacağım. Doktorum defne erkara. Estethica hastanesinde yapıyor ameliyatlarını. Okuduğum yorumlar gayet iyi bakalım hayırlısı
amin inşallah teşekkürler. tek korkum yeteri kadar küçülmemesiTeşekkür ederim umarım siz de çok mutlu olursunuz :)
şimdiden geçmiş olsun arkadaşım. her şey dilediğin gibi olur inşallah. bizi haberdar et. benim tek korkum yeteri kadar küçülmemesi
Hangi yöntemi kullandi?dikişler çok belirgin mi?resim paylaşabilirmisiniz?bende ankaradayım orhan erbaşla görüştüm verdiği fiyat çokdu devlet hastanelerinden fikir almak istiyorum .Internette yazılan yorumlar üzerine randevu aldım kendisiyle görüşünce de kararım netleşti, 11 bin civari ödedim ama yapılan işleme göre memenin durumuna göre ücret değişiyor sanırım.
Nerde ameliyat olmuştunuz ?dr unuz kimdi?İzleri merak eden arkadaslar benim iki yilim doldu ameliyat olali. İzler kalıcı değil merak etmeyin. Ben öyle düzenli krem falan kullanmadım.
göğüs ölçünüz nedir? ne kadar küçültecek konuştunuz muTeşekkür ederim doktoruma güveniyorum inşallah istediğim gibi olur saatler geçtikçe heyecanım daha da artıyor senelerdir bu takıntı ile yaşadım, hep bu günü bekledimzor bir süreç bekliyor fakat psikolojik açıdan eminim ki çok iyi olacağım
göğüs ölçünüz nedir? ne kadar küçültecek konuştunuz mu
Gecmis olsun.defne hanim ne kadar fiyat dedi?bende dusunuyorum ama ben selami beye ramdevu aldim.
Ters t ile yapıldı çünkü benim memeler baya geniş bir alandaydı, koltuk altına da çok gidiyordu orta hatta da boşluk yoktu. Meme başı ve meme başına dik olanlar neredeyse şimdiden kayboldu alt kısımda uzun bir dikiş hattı var. Ama benim ameliyatım çok yeni eminim 1 yıl sonra baya düzeli. Açıkçası biraz beklentiyle ilgili bir durum galiba, benim tek derdim rahat etmekti ve aynada koca memeli bir kadın görmemekti. İstediklerim oldu :)Hangi yöntemi kullandi?dikişler çok belirgin mi?resim paylaşabilirmisiniz?bende ankaradayım orhan erbaşla görüştüm verdiği fiyat çokdu devlet hastanelerinden fikir almak istiyorum .
Ters t ile yapıldı çünkü benim memeler baya geniş bir alandaydı, koltuk altına da çok gidiyordu orta hatta da boşluk yoktu. Meme başı ve meme başına dik olanlar neredeyse şimdiden kayboldu alt kısımda uzun bir dikiş hattı var. Ama benim ameliyatım çok yeni eminim 1 yıl sonra baya düzeli. Açıkçası biraz beklentiyle ilgili bir durum galiba, benim tek derdim rahat etmekti ve aynada koca memeli bir kadın görmemekti. İstediklerim oldu :)
Ya d cup b cup diyorsunuz ya Dr ölçü veriyor da ondan mı biliyorsunuz? Ben bilmiyorum. Şu an hamileyim ama 2 sene sonra ben de ameliyat olmak istiyorum normalde 80 b kullanıyorum ama belim ince çok ağrı yapıyor görüntüsü rahatsız ediyor kocaman ve sarkık bıktım artık.Teşekkür ederim umarım siz de çok mutlu olursunuz :)
Merhaba ben Ankara üniversitesi tıp fakültesinde oldum. Ama ben poliklinikte değil de Serdar Hocaya ameliyat oldum. 3 ay oldu.Arkadaşlar merhaba,,
Ben de çoğu yorumu okudum iki gün önce Ankara Tıp Fakültesinde muayene oldum ve ultrason çekildim.Doktor ücretsiz ameliyat olabileceğimi söyledi.Hiç Ankara Tıpta ameliyat olup sonuçtan mutlu olan var mı acaba?
Dr unuz kimdi?Arkadaşlar merhaba,,
Ben de çoğu yorumu okudum iki gün önce Ankara Tıp Fakültesinde muayene oldum ve ultrason çekildim.Doktor ücretsiz ameliyat olabileceğimi söyledi.Hiç Ankara Tıpta ameliyat olup sonuçtan mutlu olan var mı acaba?
Memnun kaldınızmı?ölçüleriniz neydi?ücret ne kadar ödediniz?araştırıyorumda bende ankarada drMerhaba ben Ankara üniversitesi tıp fakültesinde oldum. Ama ben poliklinikte değil de Serdar Hocaya ameliyat oldum. 3 ay oldu.
Ameliyat öncesi 80d-80dd sütyen kullanıyordum şimdi 80b aldım. Ama dr ölçümle söylüyor bunu tabi. sütyen ölçüsü internette de var meme altı ölçüsü ve meme ölçüsüyle hesaplanıyor. 80b kullanıyorsanız küçültme değil de belki sadece diklestirme yeterli olacaktır sizi mutlu etmek için :)Ya d cup b cup diyorsunuz ya Dr ölçü veriyor da ondan mı biliyorsunuz? Ben bilmiyorum. Şu an hamileyim ama 2 sene sonra ben de ameliyat olmak istiyorum normalde 80 b kullanıyorum ama belim ince çok ağrı yapıyor görüntüsü rahatsız ediyor kocaman ve sarkık bıktım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?