Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Aynen öyle cidden ben de bıkmıştım ve şimdi daha iyi anlıyorum ki kendimi yıllardır çok da sevmiyormuşum, üstelik şekilleri de güzel oldu çok şükür İki meme tıpatıp aynı olmadı çok takıntılı biri kafaya takabilir belki ama sonuçta dogalında da aynı değiller o nedenle küçük şekil farkı beni rahatsız etmedi. Umarım siz de istediğiniz rahatlığa kavuşursunuz.

teşekkür ederim dr uğramak şart oldu Ağırlığı da beni çok rahatsız ediyor bakalım neler yapılabilir

Memnun kaldınızmı?ölçüleriniz neydi?ücret ne kadar ödediniz?araştırıyorumda bende ankarada dr
Ben memnunum açıkcası. Hoca farkı olarak 1350 lira ödedim. Bu arada hocaların muyeneleride ücretli aklınızda olsun onu randevu alırken sorarsanız. benim ölçülerim ameliyattan önce 95 d küçük geliyordu. Şimdi 85 c. Ama ben kiloluyum. Biraz kilo verdiğimde ölçüsü daha net oturacak.

Teşekkür ederim cevap için:) Bende öyle düşündüm aslında hoca farkı vermeyi ama hastane de doğru düzgün kimse yardımcı olmadı sanırım yaz dönemi olduğu için hocalarda çok yoktu.Ameliyattan sonra nasıl oldunuz peki ağrılarınız , acılarınız oldu mu çok fazla?

Ameliyat sonrası ağrı acı olmadı bende açıkcası, direnleri çıkışı biraz sıkıntılıydı ama kişeden kişiye değişyor bu. Bir hafta on gün kadar hateketlerim kısıtlıdı ve sırt üstü yatmak zor geldi bana. Ağrı olmuyor ama arada bir dürtme ya da ince bir sızı oluyor. Bunlar hala var ve altı ay boyunca devam eder dediler. Çok rahatsız edici bir durum değil ve bence değer

Bende hep yüzüstü yatıyorum ondan çekiniyorum:) Ama kesin olacağım çok uzun zamandır düşünüyorum artık çok bunaldım iki ay içinde olabileceğimi çağıracaklarını söylediler.

Bende hep yüzüstü yatıyorum ondan çekiniyorum:) Ama kesin olacağım çok uzun zamandır düşünüyorum artık çok bunaldım iki ay içinde olabileceğimi çağıracaklarını söylediler.
Sırt üstü yatmayı ben de hiç sevmedim :) ama birkaç hafta mecburen. Sizin ölçüler nedir. Bir de hocalar için ikinci katta sekreterlik var onlarla görüşün.

Sırt üstü yatmayı ben de hiç sevmedim :) ama birkaç hafta mecburen. Sizin ölçüler nedir. Bir de hocalar için ikinci katta sekreterlik var onlarla görüşün.

85 d benimde o arada cetvelle ölçü aldıkları kısmın uzunluğu da 30 cm çıktı.Ya onla görüştüm üç kere gittim hepsinde sadece bir hoca var oda ameliyatta bence aşağı da olun ücretsiz falan diyor bir doktorla görüşemedim orda tarih de belirsiz olunca plan program da yapamıyorum.

merhaba beray 2014 az önce msj gordüm bende malatyadayım 2ağustosta turgut özal tıp merkezinde cemal fırata ameliyat olucam .sen hıdır bey için randevu almışsın bana ne onerirsin.sence doktorumu değiştirmelimiyim ben sadece int yorumlarına göre cemal beyi buldum cevabını bekliyorum

Benim de kontrol için Serdar Hoca'dan randevu almam lazım ama geçen ay kendi sağlık sorunları vardı bu ayda yokmuş. Sanırım yaz dönemi olduğu için hocalar tatilde. Eylül ayında dönerler ancak.

Meraba ben de samsundayim ve bir kaç kişi İsmail beye olmuş fakültede ve memnun kalmışlar ben de ondan randevu aldım ayın 11 inde

ne kadar ayrıntı bakıyorsunuz, bu korkak, güvenmeyen tavrınız doktorları da rahatsız eder bana sorarsanız.valla ben gittim, daha önce yaptığı iki ameliyatı kendisi gösterdi, tamam dedim çıktım.sonra da yaptırdım.şimdi 6. ayımın içindeyim.gayey de mutluyum.ha bekarım bu arada.
özetle eğer doktorunuzun etik değerlere saygısı olduğu aşikar ise ki bunu anlamak o kadar zor değil yaptırın gitsin.aksilik olacaksaen iyi doktorda da olur kızlar.

Mrb.arkadasim.benim bi akrabam hıdır kılınca yaptırdı ve çok memnun kaldi.bana cemal hocayı da tavsiye etmişlerdi o da basariliymis.ama ben yine de hıdır hocayı istedim içgüdüsel olarak.senin çok az kalmış.insallah dilediğin gibi olur herşey. Kaç beden göğüslerin

Merhabalar. Bugün göğüs küçültme ameliyatı olalı 8. Günüm. Herhangi bir ağrım acım yok ama göğüslerimin görüntüsünden rahatsızım. Küçük büyüklüğünü de kasdetmiyorum. Yer alması gibi yambul yumbullar hiç yuvarlak bir görüntü yok. birde birinden göğüs altına inen çizgi sıkmışta göğsüm ikiye doğru hafif ayrılmış gibi. sizce ödemden şişlikten olabilirmi. Başlarda böyle olupta sonra yusyuvarlak güzel hale gelenler oldumu. Nolur bilgilendirin çok kafamı takıyorum.

benim de öyleydi, sonra higayet damla formuna giriyor.ha yine de o alttaki sıkıntı devam edebilir onu da küçük bi operasyonla, lokal anestezi altında halladebiliyorlar.hiç kaygılanma.geçecek

benim de öyleydi, sonra higayet damla formuna giriyor.ha yine de o alttaki sıkıntı devam edebilir onu da küçük bi operasyonla, lokal anestezi altında halladebiliyorlar.hiç kaygılanma.geçecek
Ne kadar süre sonra forma girdi seninkiler? Örnek fotoğraf görebildinmi dediğimle ilgili yani forumda? Ben 2000 sayfa okudum pek böyle bir sıkıntıdan söz eden olmamış da..

yok hayır burdaki yorumları operasyondan önce okumuştum ama o kadar sayfa okumadım.kendimden biliyorum.ortalama 4. ayda damla forma girmeye başladı.benim altta yatay kesim yok, yukarıdan inen dik çizgim var, onun da alt kısmı katlantılı gibi, gelecek hafta doktorum halledecek lazerle.hiçbir şey kalmaz dedi.işin aslı ben şimdiki halinden rahatsız değilim çünkü görünmüyor ama evleneceğim ve eşimin öyle bi görüntüyle karşılaşmasını istemem.şöyle ki sargılar dahi başlangıçta formunu tam algılamana engel.sargıdan sonra yavaş yavaş formu oturuyor.acele etme, telaş yapma.6. ayım daha yeni yeni tam istediğim gibi demeye başladıms.streslenme.ben de başlangıçta o büzülmüş gibi eciş bücüç halinden korkmuştum, doktorum geçecek deyince sakinledim.ama eğer evliysen yani aktif bi gece hayatın varsa o çok zordur.anlıyorum seni.umarım en kısa zamanda toparlar.ha bir de doktorun başla dediğinde heöen iz kremine başla olur mu? çok faydasını gçreceksin.

Teşekkür ederim İnşallah dediğin gibi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…