Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Başka yanıt verecek kimse yokmu Forum eski senelerdeki gibi hareketli değil artık sanırım. Eski üyeler fotoğraf falan yüklüyorlarmış görebileceğim albümü olan var mı kendiminkiler gibi göğüsler görsem çok rahatlıcam

çok ilginç bir şey söyleyeyim, millette nasıl oldu bilmem ama ben hem burun hem göğüs aynı anda oldum.8-9 sa sürdü toplam ameliyatım.1 gün dahi ağrım olmadı.ama mesela 2.aydan sonra göğsümde günde 3-4 defa sızlamalarım oldu.onu da doktoruma sorma gereği bile duymadım.çünkü çok normaldi sızlaması.iyileşiyor.vücudun iyileşiyorum mesajı aslında bu.ama bunun dışında bir güm dahi ağrı kesici alma ihtiyacı duymadım.doktorun verdiği tüm ilaçları içtim ama.onların içinde analjezik vardı hayırladığım kadarıyla.

benim de şiddetli sırt ağrılarım dışında dikişlere ilişkin bir acım olmadı. Ama şimdi bebeyağı ile masajımı yaptım görüntüsünden hiç memnun değilim İnşallah yeni diye öyledir sabredemiyorum

merhabalar bende ameliyat olmak istiyorum dr nafiz körez hastanesi eshabil beyde sincanda daha önce ameliyat olan varsa lütfen paylaşıp yorum atabilirlermi?
Merhabalar ameliyat oldunuzmu acaba bende Esabil beye muayene oldum 1 ay sonra olmayı planlıyorum eğer ameliyat olduysanız ne durumdasınız merak etttim çokkkk

Memişleri küçültenler nolur bana bi bakın 1 aya bende yaptırcamda çok korkuyorum dikişler filan sonrasında nasıl duracak diye sayfada yeniyim hiç resim filan göremedim bana bi el atın

doktorunuz komdi acaba

Merhaba lar. Ben de 14 gün önce oldum ameliyatı.Herşey yolunda.Sadece 10.gün farkettim sol meme başı kenarında morluk ve sertlik oluştu.Doktorum olabilir kendiliğinden geçer dedi.Doktoruma çok güveniyorum araştırarak gittim. Aranızda benim gibi morluk sıkıntısı yaşayan oldu mu? Ne zaman geçiyor?

Merhaba geçmiş olsun hemem hemen aynıyız benim 11. Günüm . göğüslerin şeklinden memnunmusun ikiside eşitmi yuvarlakmı meme başları falan nasıl. Ödemin ağrın varmı. Nasıl sütyen giyiyorsun. Resim yükledinmi görme şansım varmı acaba

Merhaba arkadaşlar aranızda sigara kullanimina devam edip ameliyat olan varmı ameliyat günü yaklaştıkça endişeleniyorum çünkü bırakamadım hala sigarayı

Size de geçmiş olsun.Şeklinden memnunum.ikiside eşit ve yuvarlak.meme başları da iyi. Hatta ameliyattan sonra his kaybı hiç yaşamadım sadece söylediğim morluk ve zorluğun üstünde az bir bölümde sertlik var.

Merhaba arkadaşlar aranızda sigara kullanimina devam edip ameliyat olan varmı ameliyat günü yaklaştıkça endişeleniyorum çünkü bırakamadım hala sigarayı
Teyzem kullanmıştı ve Dr ona küsmüştü ( aslında kızmış ama Teyzem bize anlatırken böyle anlattı. :))) ) İyileşmeyi olumsuz etkiliyor bunu düşünerek azaltmaya çalışın. Dr olmadığım için nasıl etkileri olur bilmiyorum ama yanlış birşey söyleyip ümidini kırmak istemem. Hem belki bu ameliyat sigarayı tamamen bırakmaniza vesile olur.Ne demişler her işte bir hayır vardır:))) geçmiş olsun şimdiden

Teşekkür ederim aynen benim doktorumda birakmazsan asla yapmam dedi galiba en iyisi birakmak olacak

Merhaba Lily
Ablam da 1 sene öncesinde göğüs küçültme operasyonu geçirdi. Bel 40 göğüs 48 beden olaraktı vücut ölçüleri, aşırı sarkmış bir vaziyetteydi ve düzgün iç çamaşırı bulamamak gbi bir sürü şikayeti vardi. bir kere olacağı bir ameliyat düzgün temiz ilgili bir yerde olması gerekiyor.çok araştırma yaptı bir çok estetik merkezinden ve özel hastaneden fiyat aldı en sonunda istanbul levent de ki Tanfer Health Aesthetic merkezinde ameliyat oldu ve çok da güzel bir görünüme sahip. ödeme konusunda da bayağı yardımcı oldular.istersen sende bir bak bu estetik merkezine arayıp konuş derim.

Ameliyat olalı bugün tam 1 hafta oldu, op.dr.defne erkara'ya ameliyat odum. Sırt ağrısı dışında pek bir ağrım sancım yok sadece dikişlerim kaşınıyor onun dışında sırt üstü yatmaktan biraz fenalık geldi. Şekli tam istediğim gibi oldu yuvarlak ve dik, meme başları düzgün, gayet menunum şükür. D cup kullanıyordum şuan B cup oldu inanılmaz rahatladım kızlar kendime güvenim geldi, yarın iç çamaşırı almaya gideceğim Korkulucak birşey yok ilk bikaç gün biraz zorlanıyorsunuz sonrası büyük rahatlık. Kol hareketlerinize ve ağırlık kaldırmamaya dikkat ediyorsunuz. Bu arada diğer ameliyat olmuş arkadaşlara bir sorum olucak, doktorumum bana giydirdiği kalın askılı sporcu südyenini çıkarıp düz straplez bir sporcu südyeni giydim bu da gayet sıkı. Straplez olmasının herhangi bir sıkıntısı olur mu sizce? Malum yaz ayındayız kalın askılı sporcu südyenleri her giydiğim elbisenin altından belli oluyor. Yardımcı olursanız memnun olurum. Sevgiler..

Cok geçmiş olsun başarılı bir ameliyat duymak sonucundan memnun kaldiginizi bilmek eminim benim.gibi bu ameliyati cok isyeyenlere de umut oluyor sizin adiniza cok sevindim biz büyük memeliler olarak boyle bir ameliyati cok istiyoruz umarım uzun ve sağlıklı seneleriniz olsun hayatiniz da guzellikler olmasi dilegiyle sevgiler....

Çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallah Sağlıcakla kalın

Selam. Çar
selam. Bugün 13. Günüm ve çarşamba günkü kontrolüme aynen straplez bir sütyenle gittim. Giyebilirmiyim diye sordum. Ne yazıkki askısız önermedi doktorum. Ben de çok hevesliydim oysaki.. bir süre daha idare edicez artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…