- 30 Temmuz 2017
- 197
- 27
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.381
Merhabalar ameliyat oldunuzmu acaba bende Esabil beye muayene oldum 1 ay sonra olmayı planlıyorum eğer ameliyat olduysanız ne durumdasınız merak etttim çokkkkmerhabalar bende ameliyat olmak istiyorum dr nafiz körez hastanesi eshabil beyde sincanda daha önce ameliyat olan varsa lütfen paylaşıp yorum atabilirlermi?
doktorunuz komdi acabaçok ilginç bir şey söyleyeyim, millette nasıl oldu bilmem ama ben hem burun hem göğüs aynı anda oldum.8-9 sa sürdü toplam ameliyatım.1 gün dahi ağrım olmadı.ama mesela 2.aydan sonra göğsümde günde 3-4 defa sızlamalarım oldu.onu da doktoruma sorma gereği bile duymadım.çünkü çok normaldi sızlaması.iyileşiyor.vücudun iyileşiyorum mesajı aslında bu.ama bunun dışında bir güm dahi ağrı kesici alma ihtiyacı duymadım.doktorun verdiği tüm ilaçları içtim ama.onların içinde analjezik vardı hayırladığım kadarıyla.
Merhaba geçmiş olsun hemem hemen aynıyız benim 11. Günüm . göğüslerin şeklinden memnunmusun ikiside eşitmi yuvarlakmı meme başları falan nasıl. Ödemin ağrın varmı. Nasıl sütyen giyiyorsun. Resim yükledinmi görme şansım varmı acabaMerhaba lar. Ben de 14 gün önce oldum ameliyatı.Herşey yolunda.Sadece 10.gün farkettim sol meme başı kenarında morluk ve sertlik oluştu.Doktorum olabilir kendiliğinden geçer dedi.Doktoruma çok güveniyorum araştırarak gittim. Aranızda benim gibi morluk sıkıntısı yaşayan oldu mu? Ne zaman geçiyor?
Merhaba geçmiş olsun hemem hemen aynıyız benim 11. Günüm . göğüslerin şeklinden memnunmusun ikiside eşitmi yuvarlakmı meme başları falan nasıl. Ödemin ağrın varmı. Nasıl sütyen giyiyorsun. Resim yükledinmi görme şansım varmı acaba
Teyzem kullanmıştı ve Dr ona küsmüştü ( aslında kızmış ama Teyzem bize anlatırken böyle anlattı. :))) ) İyileşmeyi olumsuz etkiliyor bunu düşünerek azaltmaya çalışın. Dr olmadığım için nasıl etkileri olur bilmiyorum ama yanlış birşey söyleyip ümidini kırmak istemem. Hem belki bu ameliyat sigarayı tamamen bırakmaniza vesile olur.Ne demişler her işte bir hayır vardır:))) geçmiş olsun şimdidenMerhaba arkadaşlar aranızda sigara kullanimina devam edip ameliyat olan varmı ameliyat günü yaklaştıkça endişeleniyorum çünkü bırakamadım hala sigarayı
Teşekkür ederim aynen benim doktorumda birakmazsan asla yapmam dedi galiba en iyisi birakmak olacakTeyzem kullanmıştı ve Dr ona küsmüştü ( aslında kızmış ama Teyzem bize anlatırken böyle anlattı. :))) ) İyileşmeyi olumsuz etkiliyor bunu düşünerek azaltmaya çalışın. Dr olmadığım için nasıl etkileri olur bilmiyorum ama yanlış birşey söyleyip ümidini kırmak istemem. Hem belki bu ameliyat sigarayı tamamen bırakmaniza vesile olur.Ne demişler her işte bir hayır vardır:))) geçmiş olsun şimdiden
Merhaba Lilyarkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
doktorunuz komdi acaba
Cok geçmiş olsun başarılı bir ameliyat duymak sonucundan memnun kaldiginizi bilmek eminim benim.gibi bu ameliyati cok isyeyenlere de umut oluyor sizin adiniza cok sevindim biz büyük memeliler olarak boyle bir ameliyati cok istiyoruz umarım uzun ve sağlıklı seneleriniz olsun hayatiniz da guzellikler olmasi dilegiyle sevgiler....Ameliyat olalı bugün tam 1 hafta oldu, op.dr.defne erkara'ya ameliyat odum. Sırt ağrısı dışında pek bir ağrım sancım yok sadece dikişlerim kaşınıyor onun dışında sırt üstü yatmaktan biraz fenalık geldi. Şekli tam istediğim gibi oldu yuvarlak ve dik, meme başları düzgün, gayet menunum şükür. D cup kullanıyordum şuan B cup oldu inanılmaz rahatladım kızlar kendime güvenim geldi, yarın iç çamaşırı almaya gideceğimKorkulucak birşey yok ilk bikaç gün biraz zorlanıyorsunuz sonrası büyük rahatlık. Kol hareketlerinize ve ağırlık kaldırmamaya dikkat ediyorsunuz. Bu arada diğer ameliyat olmuş arkadaşlara bir sorum olucak, doktorumum bana giydirdiği kalın askılı sporcu südyenini çıkarıp düz straplez bir sporcu südyeni giydim bu da gayet sıkı. Straplez olmasının herhangi bir sıkıntısı olur mu sizce? Malum yaz ayındayız kalın askılı sporcu südyenleri her giydiğim elbisenin altından belli oluyor. Yardımcı olursanız memnun olurum. Sevgiler..
Cok geçmiş olsun başarılı bir ameliyat duymak sonucundan memnun kaldiginizi bilmek eminim benim.gibi bu ameliyati cok isyeyenlere de umut oluyor sizin adiniza cok sevindim biz büyük memeliler olarak boyle bir ameliyati cok istiyoruz umarım uzun ve sağlıklı seneleriniz olsun hayatiniz da guzellikler olmasi dilegiyle sevgiler....
selam. Bugün 13. Günüm ve çarşamba günkü kontrolüme aynen straplez bir sütyenle gittim. Giyebilirmiyim diye sordum. Ne yazıkki askısız önermedi doktorum. Ben de çok hevesliydim oysaki.. bir süre daha idare edicez artık.Ameliyat olalı bugün tam 1 hafta oldu, op.dr.defne erkara'ya ameliyat odum. Sırt ağrısı dışında pek bir ağrım sancım yok sadece dikişlerim kaşınıyor onun dışında sırt üstü yatmaktan biraz fenalık geldi. Şekli tam istediğim gibi oldu yuvarlak ve dik, meme başları düzgün, gayet menunum şükür. D cup kullanıyordum şuan B cup oldu inanılmaz rahatladım kızlar kendime güvenim geldi, yarın iç çamaşırı almaya gideceğimKorkulucak birşey yok ilk bikaç gün biraz zorlanıyorsunuz sonrası büyük rahatlık. Kol hareketlerinize ve ağırlık kaldırmamaya dikkat ediyorsunuz. Bu arada diğer ameliyat olmuş arkadaşlara bir sorum olucak, doktorumum bana giydirdiği kalın askılı sporcu südyenini çıkarıp düz straplez bir sporcu südyeni giydim bu da gayet sıkı. Straplez olmasının herhangi bir sıkıntısı olur mu sizce? Malum yaz ayındayız kalın askılı sporcu südyenleri her giydiğim elbisenin altından belli oluyor. Yardımcı olursanız memnun olurum. Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?