- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.421
Bende olmak istiyorum hangi hastane ve doktor bu arada 6 aylik bebegim vvar emzirme bittikten sonraPardon hangi hastanede olmuştunuz göremedim yorumu
Geçmiş olsun aybiket gazide kime oldun alperen mi doktorun medikal ücreti ödedin mi meme şeklin nasıl acaba gorebildin mi ve memnun kaldın mı ilgi alakadanMerhabalar,dün ameliyatımı oldum bugün evimdeyim.az biraz acı-ağrı yaşasam da dayanılmaz da değiller.üni hastanesinde oldum-şartları karşıladığım için ücret ödemedim.direnler cmt günü çıkacak.80 kg ameliyata girdim 77 ile çıktım :)
güzel geçti bakalım
evet Dt. ALPEREN TEKİN. Hem insan olarak hem DT olarak mükemmel ,dünya tatlısı birisi. Medikal ücreti ailem ödedi. Şu an medikal sütyen var üzerimde. Bandajlıyım ama gayet güzel oldular.Vücudumla orantılı oldu.Geçmiş olsun aybiket gazide kime oldun alperen mi doktorun medikal ücreti ödedin mi meme şeklin nasıl acaba gorebildin mi ve memnun kaldın mı ilgi alakadan
Teşekkür ediyorum çok sevindim olumlu sonuçlar almana ben de ön muayene oldum gazide ultrason mamografi sonuçlarımı birtürlü gösteremedim alperen beye ...ya ameliyatta diyorlar veya erken çıktı diyip başka dr a yönlendirme yapıyorlar randevulu olmama rağmen sonra defalarca telefonla randevu almak istiyorum ya izinde diyorlar veya bu hafta dönmedi haftaya cuma dönecek vs...derken ben de izinden dönmüş geçen cuma diye bugün 10 defa aradım gaziyi ya meşguldü ya da telefonu açan olmadı. Her şerde bir hayır var diyerek acaba Alperen hocaya ameliyat olmayayım diye mi bu olumsuzlukları yaşıyorum vazgeçip başka bir doktor mu aramalıyim diye düşünüyorum kafam çok karıştı ilk günden beri kendisine muayene olamadım başka doktor baktı ve telefonla kendisinden bilgi alarak beni yönlendirdi diğer doktor ...Diğer dr ultrason mamografi tahlili istedi sonuçlarını alperen beye getir dedi ve ameliyat formu verdi o kadarevet Dt. ALPEREN TEKİN. Hem insan olarak hem DT olarak mükemmel ,dünya tatlısı birisi. Medikal ücreti ailem ödedi. Şu an medikal sütyen var üzerimde. Bandajlıyım ama gayet güzel oldular.Vücudumla orantılı oldu.
Ama şu var DR a güvenmen gerek dr kim olursa olsun..Ben en baştan beri dr uma güvendim.Ki Alperen Bey en başından beri komplikasyonlardan bahsetti.İnşallah olmaz ama her bünye kendine has sonuçta.Burda zelihaibrahim vardı o da Alperen Beyin Hastası.İlgi konusunda da hemşireler ilgileniyor zaten gece boyunca.aynı gün ayağa kalktım.Bol su ve bol yürüyüş dendi.zaten izah ediyorlar.
Umarım herşey istediğiniz gibi olur.Telefonum teknik serviste o yüzden foto koyamıyorum kusura bakmayın. ama cesur ve güzel resimleri vardı kaldırılmadıysa. Ona bakabilirsin son hali aşağı yukarı öyle oluyor (o başka bir şehirde oldu ama)
Teşekkür ediyorum canım ben ilk alperen beye randevu alıp gittim ameliyatı uzamış poliklinikte bekledim randevu saatim geçti asistan bir bayan dr baktı ön bilgi verdi alperen bey gelecek bekleyin dedi bekledim çıkmış gitmiş randevu boşa gitti bayan dr ultrason mamografi istedi ben de dışarıda çektirdim çabuk olsun diye ama sonucu bir türlü gösteremedim aalperen beye ameliyat günü de alamamış oldum kaç zamandır okul da başlıyor 5 eylül de bugün aradım sekreter nihayet açtı haftaya arayın dr yok dedi şaştim kaldım nasip değilmışhımm o kadarını bilemiyorum.Ben ocak ayında muayene olmaya gittim o gün Alperen Bey varmış o muayene etti beni.Ben doğuştan hipotroid hastası olduğum için tsh değerlerimin düzgün olması gerekti ve konsültasyon istenmişti.meme us için temmuz a randevu alabilmiştim ancak.Sonuçların toplanması Alperen Beyin yoğun prog derken ağustos u buldu.Ben de çok zaman bulamadım kendisini.Denk getirmek çok zor oldu.Ben pazartesi ameliyat oldum mesela adamcağız sabah bir girdi ameliyathaneye akşam çıktı.Benden önce 2 burun ameliyatı vardı.ben 3 te girebildim ancak benden sonra var mıydı bilmiyorum.sizi muayene eden dr adını biliyorsan onu bul.Olmazsa sekreterliğe gittin ya orda bir kız dr var narin bir kız.ona bahset.Sekreterden bilgi almak deveye hendek attırmak kadar zor.Alperen Bey olmasa bile en azından diğer dr u bulabil.Umarım güzel sonuçlanır senin için de.
Merhabalar,dün ameliyatımı oldum bugün evimdeyim.az biraz acı-ağrı yaşasam da dayanılmaz da değiller.üni hastanesinde oldum-şartları karşıladığım için ücret ödemedim.direnler cmt günü çıkacak.80 kg ameliyata girdim 77 ile çıktım :)
güzel geçti bakalım
Geçmiş olsun sevindim senin adına.cemal hoca yapcakti dimi?biraz bahsetsene nasıl geçti kaç gün kaldın ne kadar küçüldü benim de 14 eylülde kısmetsemerhaba arkadaşlar hızlı ve buyuk bir kararla 2 ağustosta ameliyat oldum hala inanamıyorum hep hayal gibiydi bana ama sonunda gerçekleşti biraz sıkıntılar yasadım tabi ama şimdi çok iyiyim ve mutluyum hayatımda verdiğim en doğru karar diye düşünüyorum ben gibi aynı sıkıntıları ve duyguları yaşayan herkese kesinlikle korkmamalarını ve vazgeçmemelerini öneriyorum
Aybiket kontrole gittin mi dün nasıl geçti umarım her şey yolundadır alperen hocanın cep telefonu sende varsa bana özelden yazsan telini sekreter çok yoğun haftaya gelin diye diye benim tatilimi yedi okul başlıyor seminer ve sonrası dersler okuldan da izin alamam artık offf ya hep başka baharaMerhabalar,dün ameliyatımı oldum bugün evimdeyim.az biraz acı-ağrı yaşasam da dayanılmaz da değiller.üni hastanesinde oldum-şartları karşıladığım için ücret ödemedim.direnler cmt günü çıkacak.80 kg ameliyata girdim 77 ile çıktım :)
güzel geçti bakalım
Mezura ile ölçüldüğünde hastalık derecesinde ölçülere sahip olmak gerekiyormuş.Köpürcük kemiğinden meme ucuna kadar olan mesafe vs. Ben 95 E idim.Sırt,boyun ağrıları,sütyen askı izleri,pişik,.... olan sıkıntılarımdı. Zaten bakınca da görülüyordu zaten.O şekilde.Geçmiş olsun şartlar ne acaBa hangi durumda ücretsiz oluyor eğitim araştırma hastanesi 2 bin istedi benden 75 d cup ölçüm ama daha ölçüm dahi yapılmadan Dr ücretli fiyat öğren dedi küçültme olarak bakıldı fiyata 2 bin dendi üniversite 4 bin ve üstü dedi neye göre acaba
Canım kontrole gittim.Kremlerimi sürdüler.Nasıl yapacağımı gösterdiler.Sonra dr beyi arayıp direnlerin çıkıp çıkmayacağını sordular.direnlerim de çıktı.Şimdi çok ama çok daha rahatım.Direnler çıkarken canım azıcık yandı (canım tatlıdır biraz) pazartesiden itibaren banyo yapabilirsin dendi.1 ay sonra da kontrole geleceksin Alperen Bey e dediler.Bakalım.Aybiket kontrole gittin mi dün nasıl geçti umarım her şey yolundadır alperen hocanın cep telefonu sende varsa bana özelden yazsan telini sekreter çok yoğun haftaya gelin diye diye benim tatilimi yedi okul başlıyor seminer ve sonrası dersler okuldan da izin alamam artık offf ya hep başka bahara
Emzirebilen de var emziremeyen de.Ben bekarım mesela henüz ne olacak bilmiyorum.Bir de kişiden kişiye değişebilen bir şey.Doktorlar her ne kadar süt kanallarına zarar vermemeye çalışsalar da sonuç bebek doğunca ortaya çıkıyor.Bu konuda doktorlara danışman daha sağlıklı olur.Bu ameliyatı olup da emziren var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?