- 2 Kasım 2013
- 928
- 574
- 103
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.461
. sizinle ben ayni durumdayiz. Hamilelik oncesi zaten buyuk ve sarkik olan memeler hamilelik donemince iyice buyuduler rahat bir gebelik geciremedim cunku karnim kucuktu ama memeler buyuktu ,guzek hamileliklerde memelerden dolayi olmadi uzerime,simdi 3 aydir emziriyorum ama daha da buyuduler ve cok aciyorlar ,utaniyorum kendimden . 2. Bebegi beklemedem olmak niyetindeyim, yasam kalitemi dusurdu gogusleri ikinci bebegi beklemeden olmak niyetindeyim, sisman gozukuyorum,bunalima sokuyor beniBenim göğüslerim baya büyüdü sanırım şu an 80E falanlar, şu anda bebeğimi emziriyorum hala, emzirme işlemi tamamlanınca olmayı düşünüyorum sorum şu olacak devlet hastanesinde yapılan ameliyatlarla özel arasında şekil açısından fark oluyor mu yani devletteki özen seviyesi nedir? Devlette olup da şekil açısından memnun kalan var mı?
Bir de mesela benim ölçüm E cup,
Bu B cup olur mu?
Şu an emzirme işlemim hala devam ettiği için herhangi bir doktora danışmadım. İnanın sırtım belim fena ağrıyor, bu ameliyatı olacağım günü bekliyorum. Sırf meme olarak yürümekten sıkıldım.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler, bu durum her şeyimi etkiliyor, bu durumu kafama çok takıyorum. Şu ameliyatı olduktan sonra bir de başarılı geçerse moral olarak da çok değişeceğime inanıyorum, herkes ikinci çocuğu yap ondan sonra ol diyor, göğüslerim zaten yeterince büyüdü, ikinci hamilelikte daha da büyüyecek, zaten göğüslerimden güzel bir hamile olarak görünmüyordum, ikincisini düşünemiyorum daha da büyürler diye, yine skandal bir görünüm ( kendim için söylüyorum) yine ağrılı bir emzirme dönemi, sanırım ruh Halim bunu kaldıramaz,bilmiyorum sizce bencil mi düşünüyorum.
. sizinle ben ayni durumdayiz. Hamilelik oncesi zaten buyuk ve sarkik olan memeler hamilelik donemince iyice buyuduler rahat bir gebelik geciremedim cunku karnim kucuktu ama memeler buyuktu ,guzek hamileliklerde memelerden dolayi olmadi uzerime,simdi 3 aydir emziriyorum ama daha da buyuduler ve cok aciyorlar ,utaniyorum kendimden . 2. Bebegi beklemedem olmak niyetindeyim, yasam kalitemi dusurdu gogusleri ikinci bebegi beklemeden olmak niyetindeyim, sisman gozukuyorum,bunalima sokuyor beni
. sizinle ben ayni durumdayiz. Hamilelik oncesi zaten buyuk ve sarkik olan memeler hamilelik donemince iyice buyuduler rahat bir gebelik geciremedim cunku karnim kucuktu ama memeler buyuktu ,guzek hamileliklerde memelerden dolayi olmadi uzerime,simdi 3 aydir emziriyorum ama daha da buyuduler ve cok aciyorlar ,utaniyorum kendimden . 2. Bebegi beklemedem olmak niyetindeyim, yasam kalitemi dusurdu gogusleri ikinci bebegi beklemeden olmak niyetindeyim, sisman gozukuyorum,bunalima sokuyor beni
Mrb geçmiş olsun.simdi nasilsin. 1.5 ay sonra yaptığın yolculuğun etkileyeceğini düşünmüyorum.doktorun ne dedi.benimde 2 hafta oldu yarın dikişlerim alincak.bende yolculuğa çıkmayı düşünüyorum. Bu arada sigara kullanıyo musunBende 1.5 ay önce oldum geçen haftaya kadar herşey yolunda gitti fakat bir yolculuk yapmam gerekti sonrasında tek göğsümde hematom (kan toplanmasi) oluştu o şekilde 1 hafta bekledim iyice kötüledi en sonunda kanama oldu küçük de olsa dikisimde açılma oldu şimdi tekrar orası sargılı hergun pansuman yapıyorum korseyi takmaya devam ediyorum ama sıcaklardan pişik oluyorum durum bu iz konusunda geceleri silikon tabaka koyduğum gogsum oldukça düzeldi zayifligim ortaya çıktı inanılmaz mutluyum Allaha şükür rahatca dolaşıyorum her ne kadar dikiş açıklığı arada sızlasa da
Geçmiş olsun canım herhangi bir ücret ödedin mi hastaneye :)Herkese merhaba kızlar.gecen perşembe malatya inönü üniv. Tip merkezinde ameliyatım gerçekleşti. Prof dr. Hıdır Kilinc yaptı ameliyatımı.bugun taburcu oldum.yeniden doğmuş gibiyim.olcu olarak 90D takıyordum.simdi kaç oldu bilmiyorum ama mükemmel duruyorlar.kendimi tanıyamıyorum.meger ne kadar zayıfmışım.toplamda iki göğüsten 1 kg alındı.suan herşey yolunda.dilerim herkes dilediği gögüşlere kavuşsun.saglicakla kalin
Geçmiş olsun canım herhangi bir ücret ödedin mi hastaneye :)Herkese merhaba kızlar.gecen perşembe malatya inönü üniv. Tip merkezinde ameliyatım gerçekleşti. Prof dr. Hıdır Kilinc yaptı ameliyatımı.bugun taburcu oldum.yeniden doğmuş gibiyim.olcu olarak 90D takıyordum.simdi kaç oldu bilmiyorum ama mükemmel duruyorlar.kendimi tanıyamıyorum.meger ne kadar zayıfmışım.toplamda iki göğüsten 1 kg alındı.suan herşey yolunda.dilerim herkes dilediği gögüşlere kavuşsun.saglicakla kalin
Teşekkürler canim. 1350 tl ödeme yaptım. ama 3000 tl olmus sanırım. Önümüzdeki ay itibariyle yeni fiyat uygulanacakmisGeçmiş olsun canım herhangi bir ücret ödedin mi hastaneye :)
Anladim canim.gecmis olsun.peki şeklinden felan memnun musun.nerde oldun ameliyatınıYolculuktan ziyade ufak bir çanta taşıdım sanırım o nedenle oldu zorlandığım için içerden kanama yapıp birikmiştir dedi bende dikiş alma vs olmadı dikişlerim içtendi sigara alkol hiç kullanmadım ama bazen dikişler yağ dokuya denk geldiğinde geç iyilesebiliyormus
Gayet güzel görünüyorlar istediğim gibi küçüldüler asimetri bir görüntü de yok diyebilirim ben ameliyatımı medicalpark ankara hastanesinde oldumAnladim canim.gecmis olsun.peki şeklinden felan memnun musun.nerde oldun ameliyatını
Merhabalar, yurtdisinda yasiyorum, bir ay sonra Izmirde Ufuk Bilkaya bu ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu doktora gogus kucultturme ameliyati olmus arkadaslar varsa deneyim ve goruslerini bilmek isterdim.merhaba kızlar meme küçültme ameliyatı ile ilgili bir whatsapp grubumuz var. Katılmak isteyen olursa numarasını mesaj atsın.
9000 tl herşey içinde ameliyattan sonra 1 ay her hafta kontrole gittim ücret alınmadı normal muayene 135 tlGayet güzel görünüyorlar istediğim gibi küçüldüler asimetri bir görüntü de yok diyebilirim ben ameliyatımı medicalpark ankara hastanesinde oldum[/QUOTE
Ne kadara oldunuz medical parkta acaba :)
MerhabaMerhaba kizlar, 19 temmuzda hasan findik a gogus kucultme ameliyati olucam 170 boy70 kilom. 90dd kap gogsum. Doktorum c kap olacagini soyledi. Daha fazla kucultursek meme dokusunun bozulacagini ve belkide meme ucunu kaybedecegimi soyledi. Ama c kap istegim kadar kucuk olurmu biturlu anlayamadim. Yani ikigogsumun arasi yine birlesirmi bubedende. Ki bunu asla istemiyorum pisik oluyor cunku. Bide benim meme yapisinda yag dokusu yokmus. Sirf memeymis agir ve sertmis. Buyuzden c kaptan daha kucuk yapamazmis.
Ufuk bilkaya olan yok canım aramızda ama.baska doktorlara olanlar ve olmak isteyen arkadaşlar varMerhabalar, yurtdisinda yasiyorum, bir ay sonra Izmirde Ufuk Bilkaya bu ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu doktora gogus kucultturme ameliyati olmus arkadaslar varsa deneyim ve goruslerini bilmek isterdim.
Tesekkur ederim cevabiniza mercimeksevgi..Peki Izmir de en cok hangi doktor tercih ediliyor, sonuctan memnun kaliniyor bilgisi olan varsa lutfen bana yazsin.Ufuk bilkaya olan yok canım aramızda ama.baska doktorlara olanlar ve olmak isteyen arkadaşlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?