Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

. sizinle ben ayni durumdayiz. Hamilelik oncesi zaten buyuk ve sarkik olan memeler hamilelik donemince iyice buyuduler rahat bir gebelik geciremedim cunku karnim kucuktu ama memeler buyuktu ,guzek hamileliklerde memelerden dolayi olmadi uzerime,simdi 3 aydir emziriyorum ama daha da buyuduler ve cok aciyorlar ,utaniyorum kendimden . 2. Bebegi beklemedem olmak niyetindeyim, yasam kalitemi dusurdu gogusleri ikinci bebegi beklemeden olmak niyetindeyim, sisman gozukuyorum,bunalima sokuyor beni

Benim hamilrlik oncesi yine iriydi fakat sarkik degildi. Hamilr kalir kalmaz 3 kati oldu nerdeyse. 61 kiloyum su anda ama gogusler yuzunden daha kilolu gorunuyorum.Ben de 3 aydır emziriyorum. En az 1 sene emzirmeyi düşünüyorum. Emzirme biter bitmez doktora gideceğim. Ben emzirmenin çok önemli olduğunun farkındayım fakat mutsuz bir anne olarak da görünmek istemiyorum. İnşallah sağlıklı bi şekilde büyültürüz bebeklerimizi.

Canim bende aynı d3rtten muzdaribim ama kuculttukten sonra tekrar emziremiyomussun bu riski nasil alacaksın tabi başka çocuk düşünüyorsan

Meraba arkadaşlar ameliyat olmadan önce buralarda çok gezindim bu yüzden de bilgilendirme amaçlı buraya hikayemi yazmak istedim. Ben de bu ameliyatı olmadan önce çok düşündüm malum yaşım 20 daha evlenmedim ama karar verdim. ciddi rahatsızlıklarım vardı. vücut oranı bakımından oldukça büyüktü. Özeller çok pahalı diye devlette olmaya karar verdim. Hastanelere baktım plastik cerrahi olan bölümlerde doktor genelde azdı. Ama Şişli Etfal eğitim ve araştırma hastanesinde bu bölümde baya bi doktor vardı. Bu da benim işlerinde iyi olduklarını düşünmeme sebep oldu. randevu aldım ve gittim. önce bana isterseniz ücretini öğrenin diye ücret kodu verdiler gittim vezneden öğrendim ve 2023 lira olduğunu söylediler. Bi sevindim bi sevindim. Ucuz geldi yani bana. Sonra hemen geri gittim muayene odasına ücreti öğrendim dedim. Tamam o zmn bi doktora görünün dediler. Doktorum Tatliş bi bayandı. Önce risklerini anlattı sonra çok gençsin dedi biliyosun dimi süt verme kaybını faln dedi ben de biliyorum dedim kaç beden giyiyosun dedi ben de 75F dedim. O da o zamn bi bakalım dedi. Baktı hak verdi ve yaşın 18i geçse bile annenle gelmeni rica edicem dedi. O sırada da bana ultrasona gitmemi gün almamı söyledi. gün almaya gittim ama 1 ay sonraya verdiler işleri hızlandırmak için özele gidip orda yaptırdım 70 lira tuttu. Annemle geldiğimizde gün verdi ameliyat için 20 gün sonraya faln bi gün öncesi yatıştı bazı testler yaptırmamızı söyledi sonra da anestezi onayı almamızı. yatış günü belgeleri getirip yatış yapmamızı söyledi. Biz de tabi mutlu mutlu gittik eve yatış günü gittim yatış işlemlerine bi türlü bakmıyorlar ilgilenmiyorlar bekleyin bekleyin diyolar. neyse en sonunda doktorlardan biri çağırdı kontrol etti fotoğrafını faln çekti bana sorular sordu. Sonra bi haber geldi yarın için acil bi hasta varmış sizi iptal edebiliriz dedi. iptal olursa biz ararız dedi eve gidince aradılar iptal oldu diye 3 gün sonraya verdiler. sonra ameliyat günü gittik dolu yağmıştı asansörler bozuk diye ameliyatlar iptal oldu. tabi herkess sinirlendi hastalar faln. neyse yeniden gün verdiler 2 hafta sonraya falan o da yatış günü iptal oldu organ nakli varmış fln dediler doktorunuz bu hastaneden gidiyo isterseniz doktor değiştirebilirsiniz fatih bey var dedi. bende tmm dedim tam 3 kez ertelenmiş oldu böylece ameliyatım. Sonra Fatih beye gittim sen 3 kez ertelenmişsin dedi seni rahat bi zamana koyalım yoksa yine ertelenir dedi. Tmm öyle yapalım dedim ve 1,5 ay sonraya gün verdi kanım biraz düşükmüş doktora git demir takviyesine başla dedi yaptım. sonra yatış günü geldim işlerimi hallettim bi değişiklik yoktu doktorum çizim yaptı. Diğer doktorlar gördü faln işimi hallettim. Ertesi gün ameliyat için 7,5 ta geldim 10 da beni ameliyata aldılar 4 de çıktım. yaklaşık 75C+ faln olmuştu . İşte böyle uzun bi hikayem oldu zorla ameliyat oldum. malzemeleri siz ayarlayın dedim onlar 340 lira tuttu. Bi de ameliyat parasından ayrı özel bi bıçak kullanılmış o da 1200 falandı. toplam 3300 falan hastaneye 340 da medikalciye ödeme yaptım. ameliyattan sonra 2 gece sonrası taburcu olabilisiniz ama yarın doktorla randevunuz var dedi isterseniz 1 gün daha kalın dedi bizde kaldık şuan evdeyim eve geleli 4 gün oldu hala acıyo dikişlerim kendi yatıp kalkamıyorum. İnşallah en kısa zamanda düzelirim.

Bende 1.5 ay önce oldum geçen haftaya kadar herşey yolunda gitti fakat bir yolculuk yapmam gerekti sonrasında tek göğsümde hematom (kan toplanmasi) oluştu o şekilde 1 hafta bekledim iyice kötüledi en sonunda kanama oldu küçük de olsa dikisimde açılma oldu şimdi tekrar orası sargılı hergun pansuman yapıyorum korseyi takmaya devam ediyorum ama sıcaklardan pişik oluyorum durum bu iz konusunda geceleri silikon tabaka koyduğum gogsum oldukça düzeldi zayifligim ortaya çıktı inanılmaz mutluyum Allaha şükür rahatca dolaşıyorum her ne kadar dikiş açıklığı arada sızlasa da

Mrb geçmiş olsun.simdi nasilsin. 1.5 ay sonra yaptığın yolculuğun etkileyeceğini düşünmüyorum.doktorun ne dedi.benimde 2 hafta oldu yarın dikişlerim alincak.bende yolculuğa çıkmayı düşünüyorum. Bu arada sigara kullanıyo musun

Yolculuktan ziyade ufak bir çanta taşıdım sanırım o nedenle oldu zorlandığım için içerden kanama yapıp birikmiştir dedi bende dikiş alma vs olmadı dikişlerim içtendi sigara alkol hiç kullanmadım ama bazen dikişler yağ dokuya denk geldiğinde geç iyilesebiliyormus

Geçmiş olsun canım herhangi bir ücret ödedin mi hastaneye :)

Geçmiş olsun canım herhangi bir ücret ödedin mi hastaneye :)

Anladim canim.gecmis olsun.peki şeklinden felan memnun musun.nerde oldun ameliyatını

Gayet güzel görünüyorlar istediğim gibi küçüldüler asimetri bir görüntü de yok diyebilirim ben ameliyatımı medicalpark ankara hastanesinde oldum[/QUOTE
Ne kadara oldunuz medical parkta acaba :)

merhaba kızlar meme küçültme ameliyatı ile ilgili bir whatsapp grubumuz var. Katılmak isteyen olursa numarasını mesaj atsın.
Merhabalar, yurtdisinda yasiyorum, bir ay sonra Izmirde Ufuk Bilkaya bu ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu doktora gogus kucultturme ameliyati olmus arkadaslar varsa deneyim ve goruslerini bilmek isterdim.

Gayet güzel görünüyorlar istediğim gibi küçüldüler asimetri bir görüntü de yok diyebilirim ben ameliyatımı medicalpark ankara hastanesinde oldum[/QUOTE
Ne kadara oldunuz medical parkta acaba :)
9000 tl herşey içinde ameliyattan sonra 1 ay her hafta kontrole gittim ücret alınmadı normal muayene 135 tl

Merhaba
Ameliyat oldun mu acaba? Nasil gecti? Ben de bu hafta gorusmeye gidecegim hasan beye. 170 cm ve 76 kiloyum. Meme kucultme ve karin germe birlikte yapacagim. Memnun kaldin mi? Tavsiye Keri var mi? Fotograflarini gorebilir miyim? Biraz cok oldu gibi

Merhabalar, yurtdisinda yasiyorum, bir ay sonra Izmirde Ufuk Bilkaya bu ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu doktora gogus kucultturme ameliyati olmus arkadaslar varsa deneyim ve goruslerini bilmek isterdim.
Ufuk bilkaya olan yok canım aramızda ama.baska doktorlara olanlar ve olmak isteyen arkadaşlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…