Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ya ben birde ameliyat sonrası takılan sutyeni eşim elde yıkatmıştım bir hafta sonrasında şimdi sanki eskisi kadar sarmıyor gibi geliyor.Sende nasıl durumlar ?

benim ameliyat sonrası takılan aşırı sıkıydı, önden 6 kopçası vardı. ama benim tek göğüste içten kanamam oldu, o da sıkınca aşırı ağrı yaptı. onun için ben 3 hafta sonra onu değiştirip başka önden bağlı sütyene geçtim. doktor farklı sporcu sütyenleri takabilirsin, önemli olan balensiz olsun demişti. sonradan taktığım ki hala onu takıyorum daha boldu benim de. arada başka çapraz askılı sporcu sütyeni de takıyorum. zaten artık bir haftaya çıkaradabilirim herhalde 6 hafta tak demişti doktor. ama rahat hissettiriyor bunlar onun için 2 ayı tamamlarım herhalde.
sonuçta aşırı sıkı olmayanla da bir sorun olmadı. seninkinde de bir sorun olacağını sanmam.

Merak etmeyin benim de öyleydi diken gibi batıyordu elime 2. Ayim bitti sayılır hiçbiri kalmadı eridi gittiler

Arkadaşlar merhaba meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum fakat elazığda yaşıyorum ve burada seçenek az malesef medical parkta ahmet arslan var ama nasıl bşr dokyordur bilemiyorum. İnstagram sayfasına baktım hiç yaptığı operasyonları paylaşmamış.. bir de Fırat üniversitesinde plastik cerrahi var ama orada da doktor kim bilemiyorum
Henüz ikisine de muayeneye gitmedim çünkü giden kimse yok çevrem de tavsiye almaya ihtiyacım var doktorlarla ilgili..
Sizlere bir kaç sorum var:
1) Elazığda meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olan var mı? Var ise doktor tavsiyesi ve tecrübeleriniz nedir?
2) İstanbul avrupa yakasında da gerçekten memnun kaldığınız doktor tavsiyelenize de talibim
3) 20 kg kadar fazlam var kafamda hep bu kgyi verdikten sonra ameliyat olmalıyım gibi bir mantık var eğer kiloluyken olursam zayıflayıncavtekrar sarkmasından korkuyorum. Sizce ne zaman ameliyat olmalı?
4) Sizce ameliyat yazın mı kışın mı ideal?
5) Ve EN ÖNEMLİ SORUM; İzler geçiyor mu? Ve asimetri oluyor mu? Yaptıran arkadaşlarım memnunmusunuz ameliyat olduğuna veya pişmanlığınız var mı?

Biliyorum biraz fazla sordum ama yardımcı olursanız çoookkk sevinirim

Hepsine değil ama bir kaç tanesine cevap verebilirim ameliyat zamanı için bence sonbahar veya ilkbahar ideal kış soğuk olur enfeksiyon vs oluşabilir ben yaz ayında oldum ama korse bandaj vs çok bunaltıyor pisik oldum ben ve hala da devam ediyor korse taktigim için iz konusunda ise benim lollipop dedikleri izlerim var ama 2 ay geçti epey kayboldular tenimin rengine dönmeye başladılar diyebilirim

Çok teşekkür ediyorum cevabınız için peki siz nerede oldunuz memnun kaldınız mı?

Merhaba ben de 22 yaşındayım ameliyat olalı 10 gün oldu. 2 gündür sizinle aynı sorunları yaşıyorum. Doktor normal gibi davranıyor ama ben rahat edemiyorum. Morluk şişlik kan sızması. Siz ne durumdasınız beni biraz aydınlatır mısınjz lütfen

Benim bi yakınım oldu simsiyah ve belirgin izler kaldı memelerinde. Bir başka yakınımda yine izler kaldı fakat çok sert değil daha tolere edilir boyuttaydı. Yani izler biraz yapı meselesi.

Yara izini cabuk geciren merhemlerden kullandiniz mi acaba

Selamlar, size özelden yazdım buradan da bilgi vereyim, öncelikle 10 gün çok çok yeni bence çok normal. benim 1,5 ay oldu ve iyileşme yeni yeni başladı. o nedenle hiç sıkıntı yapmayın zamanla geçecek, aceleci olmamak lazım. benimkiler de 1 aydan sonra düzelmeye başladı. şimdi o sert kısımlar çok daha küçük. bence 2 aya anca oturacak şekli. zaten hep öyle diyorlardı. çok geçmiş olsun.

Yara izini cabuk geciren merhemlerden kullandiniz mi acaba
Hala kullanıyorum allscar ve contrakstubex fakat şunu da ifade edeyim benim gogsum de hematom oluştu sonrasında dikiş açıldı vs orada çok düzenli kullanamadım ama o taraf da gayet iyi pek bir fark yok diyebilirim ama vücut yapısıyla da alakalı bence çünkü ben hamileykende hiç çatlak iz vs olusmadi

Dikiş mi açıldı :/ çok zorluk çektiniz desenizs

Dikiş mi açıldı :/ çok zorluk çektiniz desenizs
Evet 1 aydır bu problemle uğraşıyorum ama şükür kendiliğinden kapandı az bir yara kaldı sonuç olarak şunu anladım kolay bir operasyon değil iyileşme sürecinde bir sürü komplikasyon olabiliyor ve süreç yavaş ilerliyor ne kadar dikkat edersek edelim moralinizi yüksek tutmalıyız en iyi çözüm bu ne kadar güzel gorundugumuze odaklanmalıyız

Dikişler açılınca kanama yapmadı mı neden tekrar dikmedi doktorunuz? Doğru söylüyorsunuz moral olarak yüksek tutmamız gerekiyor her vücut farklı farklı tepkiler veriyor maalesef

Ayyy korkutmayin beni ya kasım ayında ameliyat olacağım şuan en büyük korkum anestezi uyanamamak iyice stres oldum simdi buarada geçmiş olsun

Dikişler açılınca kanama yapmadı mı neden tekrar dikmedi doktorunuz? Doğru söylüyorsunuz moral olarak yüksek tutmamız gerekiyor her vücut farklı farklı tepkiler veriyor maalesef
Zaten hematom oluştu o kanın çıkmak için yaptığı basınçla dikiş açıldı O biriken sıvının boşalması gerekiyormus dikilse bile yine birikim oluşur dedi doktorum 1 ay azalarak akıntı oldu şimdi de kapandı tabi şimdi anlatırken kolay ama yaşarken insan çok stres yapıyor

Ayyy korkutmayin beni ya kasım ayında ameliyat olacağım şuan en büyük korkum anestezi uyanamamak iyice stres oldum simdi buarada geçmiş olsun
Kolay bir süreç değil ama o kocaman göğüslerle ömur boyu surunecegime bir iki ay zorluğa dayanmak daha kolay inanın o kadar güzel görünüyorum ki o mutluluk yeter omuzlarım dimdik yürüyebiliyorum özgürüm daha ne olsun hiç korkmayın şimdiden geçmiş olsun

Ben ameliyat olalı 13 gün oldu ve diyorum ki böyle olacağını bilsem olmazdım. Ama bigftm hanım uzun süre geçtiği için acıları unutmuş o yüzden onu dikkate alalım bence :)

Forumdaki herkesin eline sağlık . Kadın dayanışması N güzel. Ama anlamadığım fiyat bilgisi ısrarla soruluyor çok nadir cevaplar görüyorum. Bende meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum. Ama iyi bir doktor ismi bulamıyorum bulduğum çok para istiyor.
İstanbul'da yaşamaktayım. Biliyorum ki nice devlet hastanelerinde çok iyi doktorlar var. Ama net bir isme ulaşamadım.
Samsunda bir akrabam hem burun hem göğüs küçültmeyi 6000 tl ye yaptı. Demek ki çok para gerekmiyor.
Ama İstanbul da sadece meme küçültmeye 12 000 isteyen var. Açıkçası ekonomim çok müsait değil.
Var ise bildiğiniz İyi doktor ve uygun fiyat yazarsanız çok memnun olurum.
Not: Bedava gibi derdim yok. Sadece başarılı bir cerrah ve makul bir ücret .
Maltepe üniversitesinde bir doktor buldum ama Prof.Dr.Tayfun Aksöz ortalama kaça ameliyat yaptıklarının bilgisini vermediler.
Teşekkürler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…