- 19 Temmuz 2017
- 11
- 4
- 1
- 41
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.501
Ya ben birde ameliyat sonrası takılan sutyeni eşim elde yıkatmıştım bir hafta sonrasında şimdi sanki eskisi kadar sarmıyor gibi geliyor.Sende nasıl durumlar ?
Merak etmeyin benim de öyleydi diken gibi batıyordu elime 2. Ayim bitti sayılır hiçbiri kalmadı eridi gittilerSelamlar benim ameliyatimin uzerinden bir ay gecti. Yaralarim neredeyse tamamen kapandi fakat bugun kabuk sandigim bazi noktalarin dikis ipi oldugunu fark ettim. Bana icten eriyen dikis atildi. Ama 2-3 noktada bu dikisin ipi 1-2 mm diaari cikmis, seffaf sert misina gibi. Normalde hissetmiyorum ama elim degince o misina igne gibi batiyor. Cekince cikma durumu da yok. Boyle bir durum yasayan olmus muydu, disa cikanlar da kendi kendine eriyor mi yoksa doktorun almasi mi gerekir?
Hepsine değil ama bir kaç tanesine cevap verebilirim ameliyat zamanı için bence sonbahar veya ilkbahar ideal kış soğuk olur enfeksiyon vs oluşabilir ben yaz ayında oldum ama korse bandaj vs çok bunaltıyor pisik oldum ben ve hala da devam ediyor korse taktigim için iz konusunda ise benim lollipop dedikleri izlerim var ama 2 ay geçti epey kayboldular tenimin rengine dönmeye başladılar diyebilirimArkadaşlar merhaba meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum fakat elazığda yaşıyorum ve burada seçenek az malesef medical parkta ahmet arslan var ama nasıl bşr dokyordur bilemiyorum. İnstagram sayfasına baktım hiç yaptığı operasyonları paylaşmamış.. bir de Fırat üniversitesinde plastik cerrahi var ama orada da doktor kim bilemiyorum
Henüz ikisine de muayeneye gitmedim çünkü giden kimse yok çevrem de tavsiye almaya ihtiyacım var doktorlarla ilgili..
Sizlere bir kaç sorum var:
1) Elazığda meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olan var mı? Var ise doktor tavsiyesi ve tecrübeleriniz nedir?
2) İstanbul avrupa yakasında da gerçekten memnun kaldığınız doktor tavsiyelenize de talibim
3) 20 kg kadar fazlam var kafamda hep bu kgyi verdikten sonra ameliyat olmalıyım gibi bir mantık var eğer kiloluyken olursam zayıflayıncavtekrar sarkmasından korkuyorum. Sizce ne zaman ameliyat olmalı?
4) Sizce ameliyat yazın mı kışın mı ideal?
5) Ve EN ÖNEMLİ SORUM; İzler geçiyor mu? Ve asimetri oluyor mu? Yaptıran arkadaşlarım memnunmusunuz ameliyat olduğuna veya pişmanlığınız var mı?
Biliyorum biraz fazla sordum ama yardımcı olursanız çoookkk sevinirim
Hepsine değil ama bir kaç tanesine cevap verebilirim ameliyat zamanı için bence sonbahar veya ilkbahar ideal kış soğuk olur enfeksiyon vs oluşabilir ben yaz ayında oldum ama korse bandaj vs çok bunaltıyor pisik oldum ben ve hala da devam ediyor korse taktigim için iz konusunda ise benim lollipop dedikleri izlerim var ama 2 ay geçti epey kayboldular tenimin rengine dönmeye başladılar diyebilirim
Ben Ankara da oldum çok şükür artık kusursuz bir görüntüm var istediğim herşeyi giyinip dimdik yürüyebiliyorumÇok teşekkür ediyorum cevabınız için peki siz nerede oldunuz memnun kaldınız mı?
Selamlar, burada yazılan kadar korkunç değil durum, hatta biraz sertlikte azalma oldu galiba. artık iyi ölçemiyorum durumu. morluklarım görülüyor ama çok koyu renkli değiller, şişlik de fazla değil, iki göğsüm arasında hafif fark kaldı, o aşırı gerginlik de azaldı ama herhalde tamamen iyileşmesi çok zaman alacak. Kan boşaltma ile ilgili ilk kanamada doktor iğne ile baktı, boşaltılması gereken bir durum var mı diye. Göğsüme şırınga ile girip kanı almayı denedi ama kan gelmedi, zaten gerek yok dedi. Dün gece alt dikişteki kanama biraz artınca doktora yine yazdım. Gazlı bezi bastır korkacak bir durum yok dedi. Bunlar olabilir dedi. İyileşme olmazsa bir süre daha bekleyip belki başka bir doktora gösterebilirim. çok teşekkür ederim..
Yara izini cabuk geciren merhemlerden kullandiniz mi acabaHepsine değil ama bir kaç tanesine cevap verebilirim ameliyat zamanı için bence sonbahar veya ilkbahar ideal kış soğuk olur enfeksiyon vs oluşabilir ben yaz ayında oldum ama korse bandaj vs çok bunaltıyor pisik oldum ben ve hala da devam ediyor korse taktigim için iz konusunda ise benim lollipop dedikleri izlerim var ama 2 ay geçti epey kayboldular tenimin rengine dönmeye başladılar diyebilirim
Merhaba ben de 22 yaşındayım ameliyat olalı 10 gün oldu. 2 gündür sizinle aynı sorunları yaşıyorum. Doktor normal gibi davranıyor ama ben rahat edemiyorum. Morluk şişlik kan sızması. Siz ne durumdasınız beni biraz aydınlatır mısınjz lütfen
Hala kullanıyorum allscar ve contrakstubex fakat şunu da ifade edeyim benim gogsum de hematom oluştu sonrasında dikiş açıldı vs orada çok düzenli kullanamadım ama o taraf da gayet iyi pek bir fark yok diyebilirim ama vücut yapısıyla da alakalı bence çünkü ben hamileykende hiç çatlak iz vs olusmadiYara izini cabuk geciren merhemlerden kullandiniz mi acaba
Dikiş mi açıldı :/ çok zorluk çektiniz desenizsHala kullanıyorum allscar ve contrakstubex fakat şunu da ifade edeyim benim gogsum de hematom oluştu sonrasında dikiş açıldı vs orada çok düzenli kullanamadım ama o taraf da gayet iyi pek bir fark yok diyebilirim ama vücut yapısıyla da alakalı bence çünkü ben hamileykende hiç çatlak iz vs olusmadi
Evet 1 aydır bu problemle uğraşıyorum ama şükür kendiliğinden kapandı az bir yara kaldı sonuç olarak şunu anladım kolay bir operasyon değil iyileşme sürecinde bir sürü komplikasyon olabiliyor ve süreç yavaş ilerliyor ne kadar dikkat edersek edelim moralinizi yüksek tutmalıyız en iyi çözüm bu ne kadar güzel gorundugumuze odaklanmalıyızDikiş mi açıldı :/ çok zorluk çektiniz desenizs
Dikişler açılınca kanama yapmadı mı neden tekrar dikmedi doktorunuz? Doğru söylüyorsunuz moral olarak yüksek tutmamız gerekiyor her vücut farklı farklı tepkiler veriyor maalesefEvet 1 aydır bu problemle uğraşıyorum ama şükür kendiliğinden kapandı az bir yara kaldı sonuç olarak şunu anladım kolay bir operasyon değil iyileşme sürecinde bir sürü komplikasyon olabiliyor ve süreç yavaş ilerliyor ne kadar dikkat edersek edelim moralinizi yüksek tutmalıyız en iyi çözüm bu ne kadar güzel gorundugumuze odaklanmalıyız
Ayyy korkutmayin beni ya kasım ayında ameliyat olacağım şuan en büyük korkum anestezi uyanamamak iyice stres oldum simdi buarada geçmiş olsunEvet 1 aydır bu problemle uğraşıyorum ama şükür kendiliğinden kapandı az bir yara kaldı sonuç olarak şunu anladım kolay bir operasyon değil iyileşme sürecinde bir sürü komplikasyon olabiliyor ve süreç yavaş ilerliyor ne kadar dikkat edersek edelim moralinizi yüksek tutmalıyız en iyi çözüm bu ne kadar güzel gorundugumuze odaklanmalıyız
Zaten hematom oluştu o kanın çıkmak için yaptığı basınçla dikiş açıldı O biriken sıvının boşalması gerekiyormus dikilse bile yine birikim oluşur dedi doktorum 1 ay azalarak akıntı oldu şimdi de kapandı tabi şimdi anlatırken kolay ama yaşarken insan çok stres yapıyorDikişler açılınca kanama yapmadı mı neden tekrar dikmedi doktorunuz? Doğru söylüyorsunuz moral olarak yüksek tutmamız gerekiyor her vücut farklı farklı tepkiler veriyor maalesef
Kolay bir süreç değil ama o kocaman göğüslerle ömur boyu surunecegime bir iki ay zorluğa dayanmak daha kolay inanın o kadar güzel görünüyorum ki o mutluluk yeter omuzlarım dimdik yürüyebiliyorum özgürüm daha ne olsun hiç korkmayın şimdiden geçmiş olsunAyyy korkutmayin beni ya kasım ayında ameliyat olacağım şuan en büyük korkum anestezi uyanamamak iyice stres oldum simdi buarada geçmiş olsun
Ben ameliyat olalı 13 gün oldu ve diyorum ki böyle olacağını bilsem olmazdım. Ama bigftm hanım uzun süre geçtiği için acıları unutmuş o yüzden onu dikkate alalım bence :)Ayyy korkutmayin beni ya kasım ayında ameliyat olacağım şuan en büyük korkum anestezi uyanamamak iyice stres oldum simdi buarada geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?