Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben Adana’da yaşıyorum. Prof. Erol Kesiktaş 6000 tlye yaptı. Ben başka doktorla görüşmedim kendisi Prof olduğu için Op. doktordan daha tecrübeli olur diye düşündüm. Tabii bu benim düşüncem farklı düşünenler olabilir. Kendisi aynı zamanda ressamlık yapıyor öyle olunca dedim estetik en iyi bu doktordan çıkar:) bir arkadaşım İstanbul’dan Berker beyi önerdi bana. Adana’ya gelip yapabilir diye. Ama ameliyattan sonra sürekli doktor kontrolü olduğu için tercih etmedim. Fiyatına da 7-8 bin demişlerdi. Size tavsiyem internette de araştırın. Yaptıranların yorumlarını okuyun. Ben Erol hoca hakkında hiç kötü bi şey okumadım ama diğer baktığım doktorlarda bir iki olumsuz düşünceler gördüm. Bu da benim tercihimi yönlendirdi

Teşekkür ederim umarım çabuk atlatırım bu süreci

Ben ameliyat olalı 13 gün oldu ve diyorum ki böyle olacağını bilsem olmazdım. Ama bigftm hanım uzun süre geçtiği için acıları unutmuş o yüzden onu dikkate alalım bence :)
Çokmu ağrılı geçiyo çok korkuyorum benim korkumun büyük kısmı anestezi aslında ağrı eşiğim yüksek dayanırım diye düşünüyorum

Ben bugün tekirdagda arastirma hastanesinde muayene oldum mesai dışı ücretli olacak 1350 lira istediler

Çokmu ağrılı geçiyo çok korkuyorum benim korkumun büyük kısmı anestezi aslında ağrı eşiğim yüksek dayanırım diye düşünüyorum
Şöyle diyim Esra hanım o işler öyle olmuyor. Doktor bana o kadar şaşırdı ki. Ameliyattan çıktığında çok iyi uyandın şakalaştık ettik, ayağa kalkamadığını bayıldığını söylediklerinde çok şaşırdım dedi. Ben de çok dayanıklı bi insanımdır ama vücut bu maalesef vereceği tepki belli değil. Anestezinin neyinden korkuyorsunuz ki. Kilonuza göre veriliyor doktor başınızda sürekli kontrol ediyor

Ameliyat sonrasi ben çok fazla acı çekmedim sadece ameliyat sonrasi bir kez ağrı kesici iğne oldum o kadar bir hafta da normal antibiyotik ve arada ağrı kesici ilaç içtim ama içmesem de dayanılmaz değildi

Teşekkürler cevabınız için.

Ben bugün tekirdagda arastirma hastanesinde muayene oldum mesai dışı ücretli olacak 1350 lira istediler
Aslına bakarsanız bende bir sağlık çalışanıyım. Ama her doktor iyi estetik yapamıyor. Kimi göğüste iyi kimi burunda ya da başka dalda. Siz doktorunuzu iyi araştırdınız mı? Tamam fiyat uygun ama ne kadar bu anlamda ameliyatı var ve genel olarak memnuniyet ne kadar. Ben 50 -60 lı yaşlarda olsam belki pek takmam bu durumu ama yaşım 36 yani kötü bi ameliyat sanırım psikolojimi bozar.

MERHABA!!!
Hangi ilde ameliyat oldunuz? ve doktorunuz kimdir.

Benim ameliyatımı fatih ırmak ve zeliha gül yaptı. Zeliha hn artık orda değil. Ama fatih bey hala orda çlşyor.

Kızlar meraba herkese.ameliyat olalı 1 ay oldu.dun sutyen alışverişine çıktım anlayamadigim şu ki,eskiden 90D ölçüye sahiptim. Ama yeni aldığım sutyenler 75C ( pentiden aldim )Normalde ameliyat sonrası sırt ölçüsü değişmez sadece cup ölçüsü değişir diye biliyordum.acaba markayla mi ilgili bilemedim

Merhaba arkadaşlar bende bu gün üye oldum. Kaç zamandır bende bu amaliyatı düşünüyorum ama bir türlü güvenilir doktor bulamıyorum. Almanya'da yaşıyorum birçok doktora yazdım ya geri döndüler yada dönmediler. Rica etsem sizler yardımcı olurmusunuz Antalya İstanbul olabilir.

Zayıflamış olabilirsin bende zayifladim henüz normal sutyene geçmedim bakalım ne durumdayim

Zayıflamış olabilirsin bende zayifladim henüz normal sutyene geçmedim bakalım ne durumdayim
Bende normal sutyene gecmedim.hala sporcu takıyorum.ya bi de benim doktorum zeytinyağı kullan dedi.ben antibiyotikli merhemi şimdiye kadar kullandım artık zeytinyağına geçmeyi düşünüyorum.sen ne kullaniyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…