- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.541
Ben hala iz giderici ve antibiyotik krem kullanıyorum hiç zeytinyağı falan demedi bir de ben geceleri silikon tabaka koyuyorum ama burada kimse öyle bir şeyden bahsetmiyor bir ben mi kullanıyorum acaba?Bende normal sutyene gecmedim.hala sporcu takıyorum.ya bi de benim doktorum zeytinyağı kullan dedi.ben antibiyotikli merhemi şimdiye kadar kullandım artık zeytinyağına geçmeyi düşünüyorum.sen ne kullaniyosun
Özelden tlf noyu paylaşırsanız sizi de watsap grubuna eklerim.Hayırlı akşamlar çok iyi olur çünkü bende küçültmeyi düşünüyorum ve güvenilir bir doktor arıyorum
Sarı kantoron yağını ben kullanıyorum..tavsiye ederim..ama iz kremlerini de kullanmalısın.bu arada watsap grubumuz var, ben ve ameliyat olan arkadaşlarımız paylaşımda bulunuyoruz.Ben hala iz giderici ve antibiyotik krem kullanıyorum hiç zeytinyağı falan demedi bir de ben geceleri silikon tabaka koyuyorum ama burada kimse öyle bir şeyden bahsetmiyor bir ben mi kullanıyorum acaba?
Canım bizim watsap grubumuz var..ameliyat olan ve yakında olacak arkadaşlarımız var.bende yakın zamanda oldum.özelden tlf no yu paylaşırsan seni de ekleriz.Merhaba arkadaşlar bende bu gün üye oldum. Kaç zamandır bende bu amaliyatı düşünüyorum ama bir türlü güvenilir doktor bulamıyorum. Almanya'da yaşıyorum birçok doktora yazdım ya geri döndüler yada dönmediler. Rica etsem sizler yardımcı olurmusunuz Antalya İstanbul olabilir.
Aksine hiç ağrı öyle dayanılmayacak acı olmuyor canım..bizim watsap grubumuz var..çok korkan arkadaşlar ameliyatı oldu ve herşey muhteşem.bende 4 ayda 2 ameliyat oldum memeden..sakın korkma hemen ol:)Çokmu ağrılı geçiyo çok korkuyorum benim korkumun büyük kısmı anestezi aslında ağrı eşiğim yüksek dayanırım diye düşünüyorum
Yeni üyesin belki msj hakkın yoktur.benim profilime girince maj çıkar.ama belki yazamazsın diye ben sana tlf numu yazdım.özele nerden yazılıyor baktım ama bulamadım
Etfalde hemen yapıyorlar mı Dr.tavsiyeniz var mı? Başvurduğumuzda nasıl bir yol izleniyor teşekkürlerŞişli etfalde 2075 tl ye yapılıyor
1-2 ay içinde oluyorsunuzEtfalde hemen yapıyorlar mı Dr.tavsiyeniz var mı? Başvurduğumuzda nasıl bir yol izleniyor teşekkürler
Açıkçası stres yapılacak bir şey yok:) Rahat girin rahat çıkın.sadece uyuyacağım deyin:) 2 ay oldu ameliyatımi olalı ama sanki hiç o zamanı yaşamamış gibiyim.Sanki hep küçüktüler :))) Muhabbet ederken kilo ve yaş soruyor 5 dk geçmeden uyuyorsun.İlk çıktığımda çok canım yandı o kadar.Sonra ağrı kesici verdiler serumla.Bir kaç saat sonra yürümeye başlıyorsun zaten :))) Uyuyup uyanacagim de gir ameliyata.Ben uyanamama olasılığını hiç aklıma getirmedim :) Çok rahat geçti ameliyatim.İnsallah sizin de rahatlıkla geçerAyyy korkutmayin beni ya kasım ayında ameliyat olacağım şuan en büyük korkum anestezi uyanamamak iyice stres oldum simdi buarada geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim motive ettiniz beni bisey sormak istiyorum bir gece yatiracak doktorum tuvalete falan gidince birinin yardımına ihtiyaç var mı yanımda kalacak kimse yok mecburen yanlız kalacağım bi sıkıntı olur mu sizceAçıkçası stres yapılacak bir şey yok:) Rahat girin rahat çıkın.sadece uyuyacağım deyin:) 2 ay oldu ameliyatımi olalı ama sanki hiç o zamanı yaşamamış gibiyim.Sanki hep küçüktüler :))) Muhabbet ederken kilo ve yaş soruyor 5 dk geçmeden uyuyorsun.İlk çıktığımda çok canım yandı o kadar.Sonra ağrı kesici verdiler serumla.Bir kaç saat sonra yürümeye başlıyorsun zaten :))) Uyuyup uyanacagim de gir ameliyata.Ben uyanamama olasılığını hiç aklıma getirmedim :) Çok rahat geçti ameliyatim.İnsallah sizin de rahatlıkla geçer
Plastik cerrahi bölümüne randevu alıyorsunuz. Bana randevudan sonra 1 ay içinde ameliyat günü vermişlerdi.
Ben 3 gece yattım hastanede.ilk gece haricinde kimseye ihtiyacım olmadı.ama ilk gece tuvalete kalkarken eşim destek oldu.simdiden geçmiş olsun.kimse yoksa eğer 1 gece ücretli refakatçi tutabilirsinÇok teşekkür ederim motive ettiniz beni bisey sormak istiyorum bir gece yatiracak doktorum tuvalete falan gidince birinin yardımına ihtiyaç var mı yanımda kalacak kimse yok mecburen yanlız kalacağım bi sıkıntı olur mu sizce
ben kendim için anlatayım: Ameliyattan çıkıp odama gelince serum vs bağladılar ve 3 saat yatakta kaldım.Serumdan dolayı çişim geldi annem yanımda idi.Lazımlık vardı wc de onu koydu.Onda hemşireden yardım istersiniz serum varken.aKŞAM 10.30 da akşam yemeğimi yedirdiler.Sonra bolca su içmemi ve yürüyüş yapmamı söylediler.sadece direnler vardı üzerimde.Onlar da küçük havası sönmüş top gibiydiler,mandallı oldukları için pijama kenarına tutturdum.Sabaha kadar 1-2 kez wc gittim TEK BAŞIMA ,annemi uyandırmadım bile.Kendisine sadece ilk çişte ihtiyacım oldu.Onun haricinde yatmak kalkmak,kahvaltı vs sorun olmadı.Hemşire gece boyu geldi.1 gece kaldım hastanede.Sabahleyin patolojiye ,çıkan dokuyu götürdü (1,5 kg olduğu için taşıyamazdım)siz de ordaki görevli dr /hemşire ile konuşun ,yardımcı olurlar (üni hastanesinde ameliyat olduğum için de belki patolojiye göndermiş olabilirler)Çok teşekkür ederim motive ettiniz beni bisey sormak istiyorum bir gece yatiracak doktorum tuvalete falan gidince birinin yardımına ihtiyaç var mı yanımda kalacak kimse yok mecburen yanlız kalacağım bi sıkıntı olur mu sizce
Ne kadar oldu aml olalı.. şeklinden ve iyileşme sürecinden memnunmusun dikiş izlerin ne durumdaben kendim için anlatayım: Ameliyattan çıkıp odama gelince serum vs bağladılar ve 3 saat yatakta kaldım.Serumdan dolayı çişim geldi annem yanımda idi.Lazımlık vardı wc de onu koydu.Onda hemşireden yardım istersiniz serum varken.aKŞAM 10.30 da akşam yemeğimi yedirdiler.Sonra bolca su içmemi ve yürüyüş yapmamı söylediler.sadece direnler vardı üzerimde.Onlar da küçük havası sönmüş top gibiydiler,mandallı oldukları için pijama kenarına tutturdum.Sabaha kadar 1-2 kez wc gittim TEK BAŞIMA ,annemi uyandırmadım bile.Kendisine sadece ilk çişte ihtiyacım oldu.Onun haricinde yatmak kalkmak,kahvaltı vs sorun olmadı.Hemşire gece boyu geldi.1 gece kaldım hastanede.Sabahleyin patolojiye ,çıkan dokuyu götürdü (1,5 kg olduğu için taşıyamazdım)siz de ordaki görevli dr /hemşire ile konuşun ,yardımcı olurlar (üni hastanesinde ameliyat olduğum için de belki patolojiye göndermiş olabilirler)
ama şu var: hastaneden çıktıktan sonra dikiş kısmına çok iyi bakmanız ve dr talimatlarına birebir uymanız gerekiyor.Krem vs verirse onlları sürerken belki birilerine ihtiyacınız olabilir ya da giyinirken vs.önden düğmeli giyin bir süre :)
Geçmiş olsun şimdiden,inşallah her şey istediğiniz gibi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?