- 4 Şubat 2017
- 56
- 14
- 18
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.561
Çok teşekkür ederim cevapladiginiz icin benimde araştırma hastanesinde olacak tam iki hafta sonra hayırlısıyla biran önce atlatırım inşaallah cok heyecanlıyım umarım benimde sizinki kadar rahat olurben kendim için anlatayım: Ameliyattan çıkıp odama gelince serum vs bağladılar ve 3 saat yatakta kaldım.Serumdan dolayı çişim geldi annem yanımda idi.Lazımlık vardı wc de onu koydu.Onda hemşireden yardım istersiniz serum varken.aKŞAM 10.30 da akşam yemeğimi yedirdiler.Sonra bolca su içmemi ve yürüyüş yapmamı söylediler.sadece direnler vardı üzerimde.Onlar da küçük havası sönmüş top gibiydiler,mandallı oldukları için pijama kenarına tutturdum.Sabaha kadar 1-2 kez wc gittim TEK BAŞIMA ,annemi uyandırmadım bile.Kendisine sadece ilk çişte ihtiyacım oldu.Onun haricinde yatmak kalkmak,kahvaltı vs sorun olmadı.Hemşire gece boyu geldi.1 gece kaldım hastanede.Sabahleyin patolojiye ,çıkan dokuyu götürdü (1,5 kg olduğu için taşıyamazdım)siz de ordaki görevli dr /hemşire ile konuşun ,yardımcı olurlar (üni hastanesinde ameliyat olduğum için de belki patolojiye göndermiş olabilirler)
ama şu var: hastaneden çıktıktan sonra dikiş kısmına çok iyi bakmanız ve dr talimatlarına birebir uymanız gerekiyor.Krem vs verirse onlları sürerken belki birilerine ihtiyacınız olabilir ya da giyinirken vs.önden düğmeli giyin bir süre :)
Geçmiş olsun şimdiden,inşallah her şey istediğiniz gibi olur :)
Ben dün dr ye gittm senin yazdıklarının olabilceğini bana söyledi cımbızla yavaş yavaş çekebilirsin dedi canım sennle paylaşmak istedimSelamlar benim ameliyatimin uzerinden bir ay gecti. Yaralarim neredeyse tamamen kapandi fakat bugun kabuk sandigim bazi noktalarin dikis ipi oldugunu fark ettim. Bana icten eriyen dikis atildi. Ama 2-3 noktada bu dikisin ipi 1-2 mm diaari cikmis, seffaf sert misina gibi. Normalde hissetmiyorum ama elim degince o misina igne gibi batiyor. Cekince cikma durumu da yok. Boyle bir durum yasayan olmus muydu, disa cikanlar da kendi kendine eriyor mi yoksa doktorun almasi mi gerekir?
Ben dün dr ye gittm senin yazdıklarının olabilceğini bana söyledi cımbızla yavaş yavaş çekebilirsin dedi canım sennle paylaşmak istedim
selamlar, aynen ben de sonradan doktoruma gözüktüm, o temizledi cımbızla çekerek. bazı küçük ipler kaldı ama dipteler onlar da zamanla geçermiş. çok teşekkürler
Bende İzmir'de ameliyat olucam ama hangi doktora gitmem gerektiğini bilmiyorum eğer oğrenirseniz bana da haber verirseniz sevinirim.Tesekkur ederim cevabiniza mercimeksevgi..Peki Izmir de en cok hangi doktor tercih ediliyor, sonuctan memnun kaliniyor bilgisi olan varsa lutfen bana yazsin.
Bende İzmir'de ameliyat olucam ama hangi doktora gitmem gerektiğini bilmiyorum eğer oğrenirseniz bana da haber verirseniz sevinirim.
merhabalar yeni üyeyim, ben de mustafa beyi düşünüyorum sizden bilgi rica ediyorum, son durumunuzdan memnun musunuz ? ne kadar ödeme yaptınız, iyleşme sürenizde sıkıntı vardı şuan nasılsınız ? çok teşekkürlerselamlar, ben de 10 gün önce ameliyatımı oldum. bilgi almak adına burada birçok mesajı okudum, bazı arkadaşlarla konuştum, bana çok yararı oldu o nedenle ben de tecrübelerimi ameliyat olacak arkadaşlar için paylaşayım istedim.
ameliyat için sadece iki doktorla görüştüm, sonuç olarak medipol hastanesinde mustafa bey'i tercih ettim. öncesinde bir iki kez görüştük. ameliyat günü geldiğimde çizimler yapıldı ve ameliyata girdim, tahminimce ameliyat iki saatten az sürdü, hatta bekleyenler bu kadar kısa sürmesine şaşırdılar. ameliyattan da çok iyi çıktım. gün içinde yemek yedim, yürüdüm, doktor istersen akşama çıkabilirsin ama kalsan iyi olur dedi. o nedenle hastanede kaldım. o günkü iyi olma durumu biraz narkozun etkisiymiş, ikinci gün hafif ağrılarım halsizliğim oldu. bu süreçte hep üzerimde buzla gezdim. ödem olmaması için buz önemliymiş. 10 gündür evdeydim. aslında ödem morluk çok azdı. kollarımı rahat oynatıyordum. çok daha çabuk toparlayacakken ne yazık ki 4.gece bir anda tek göğsüm şişmeye başladı, çok korktuk içeride bir kanama olmuş. neyse ki önemli bir durum olmadı ama sonraki süreçte o şişlik ve yaptığı ağrı/acı beni biraz zorladı.
yine de bence genel olarak iyi bir süreçti, ameliyat gibi değil de küçük bir operasyon gibiydi. toplamda iki göğüsten yarım kg çıkmış, belki aşırı büyük olmamaları da sürecimi kolaylaştırmıştır. 8 günün sonunda iyi hissediyordum. bugün de 10.gün işe geldim, gayet rahat hareket edebiliyorum, acım minimum düzeyde.
görünüm ise, kıyafet giyince bayağı küçülmüş duruyor. dikişlerim henüz kapalı onun için izleri göremedim. ama duruşu filan düzgün. sadece asimetri sık karşılaşılan bir durummuş. bence bende o da minimum düzeydi. tam şekli ödemlerden sonra birkaç aya alacakları için ne kadar simetrik olduklarını anca o zaman anlayabileceğim.
başka sorularınız olursa yardımcı olabilirim.
banada yazar mısınız lütfenYeni üyesin belki msj hakkın yoktur.benim profilime girince maj çıkar.ama belki yazamazsın diye ben sana tlf numu yazdım.
Merhabalar, Mustafa bey ile görüşmeye gittiniz mi acaba fiyat öğrenebildiniz mi ?Clementin01 öncelikle geçmiş olsun. Bende mustafa beyi araştırmaktayım ve anladığım kadarı ile sende ondan memnun kalanlardansın. Göğüslerinin kap ölçüsü kaçtan kaça düştü , sarkıklık varmıydı, ters T denilen tekniklemi yaptı, göğüs ucunun yeri değiştimi ve ameliyat için ne kadar ödediğin hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim. Teşekkür ederim..
merhabalar son durumunuz nasıl acaba?görüntüsünden memnun musunuz doktorunuzu tavsiye eder misiniz? ben de ameliyat olmayı düşünüyorum teşekkürlerAmeliyat olalı bugün tam 1 hafta oldu, op.dr.defne erkara'ya ameliyat odum. Sırt ağrısı dışında pek bir ağrım sancım yok sadece dikişlerim kaşınıyor onun dışında sırt üstü yatmaktan biraz fenalık geldi. Şekli tam istediğim gibi oldu yuvarlak ve dik, meme başları düzgün, gayet menunum şükür. D cup kullanıyordum şuan B cup oldu inanılmaz rahatladım kızlar kendime güvenim geldi, yarın iç çamaşırı almaya gideceğimKorkulucak birşey yok ilk bikaç gün biraz zorlanıyorsunuz sonrası büyük rahatlık. Kol hareketlerinize ve ağırlık kaldırmamaya dikkat ediyorsunuz. Bu arada diğer ameliyat olmuş arkadaşlara bir sorum olucak, doktorumum bana giydirdiği kalın askılı sporcu südyenini çıkarıp düz straplez bir sporcu südyeni giydim bu da gayet sıkı. Straplez olmasının herhangi bir sıkıntısı olur mu sizce? Malum yaz ayındayız kalın askılı sporcu südyenleri her giydiğim elbisenin altından belli oluyor. Yardımcı olursanız memnun olurum. Sevgiler..
Anestezi doktoru bikac soru soruyo sigara alkol vs.ameliyata giderken yanında iki tane önden düğmeli pijama,terlik ve kişisel eşyalarını alabilirsin.nerde ameliyat olacaksın.bedenin ne.simdiden geçmiş olsun.hersey dilediğin gibi olur insMerhaba ameliyatima 1 hafta kaldı çok heyecanlıyım ameliyat olmuş arkadaşlar size bi sorum var yarın anestezi doktoruna gideceğim neler yapiliyo bilgi verirseniz sevinirim :) ve son olarak ameliyat günü yanınıza neler aldınız pijama terlik vs.. şimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederim araştırma hastanesinde olacağım şuan ki bedenim 75d bazi sutyenlerde 80 d olabiliyoAnestezi doktoru bikac soru soruyo sigara alkol vs.ameliyata giderken yanında iki tane önden düğmeli pijama,terlik ve kişisel eşyalarını alabilirsin.nerde ameliyat olacaksın.bedenin ne.simdiden geçmiş olsun.hersey dilediğin gibi olur ins
Merhabalar, Mustafa bey ile görüşmeye gittiniz mi acaba fiyat öğrenebildiniz mi ?
Merhabalar, Mustafa bey ile görüşmeye gittiniz mi acaba fiyat öğrenebildiniz mi ?
teşekkürler cevabınız için , evet bende o tutarı görmüştüm... ben de görüşmeyi düşünüyorum kendisi ilerainbow07 merhaba, ben aralık ayı sonuna doğru mustafa bey ile görüşmeye gidip ocak ayı içinde ameliyatımı planlayacağım ,kafamda mustafa beyi kesinleştirdiğimden başka doktor arayışımda yok o yüzden şimdiden gidip görüşmeyi erken buldum. Fiyat için bir ay kadar önce forumda card ile ödemelerde 8000 tl diyorlar nakit olunca biraz indirim yapıyorlar demişti bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam....
Plastik cerrahi bölümüne randevu alıyorsunuz. Bana randevudan sonra 1 ay içinde ameliyat günü vermişlerdi.
Ben ücretsiz olmadımMerhaba, ben de etfalden Zeynep hanımdan randevumu aldım. Size bir kaç sorum olacak. Meme küçültme için hangi şartlar sağlanıyorsa yapıyorlar ameliyatı? Biraz detaylı bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?