Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok teşekkür ederim cevapladiginiz icin benimde araştırma hastanesinde olacak tam iki hafta sonra hayırlısıyla biran önce atlatırım inşaallah cok heyecanlıyım umarım benimde sizinki kadar rahat olur

Esracihangir canım çok kolay geçiyor fakat sonrası biraz da olsa sıkıntılı geçebilir benim göğsümdeki altındaki yapıştırma dikişlerde hafif bir açılma oldu fakat olan arkadaşlarımda söyledi herkeste olmuş ameliyat olan bölgeyle alakalı çok elverişli böyle birşey olmasına birde göğüslerimn yanlarındaki şişlikler hala geçmedi başına böyle şeyler gelen varmı iyi ki böyle bir ameliyat olmuşum herşeye rağmen çok mutluyum

Ben dün dr ye gittm senin yazdıklarının olabilceğini bana söyledi cımbızla yavaş yavaş çekebilirsin dedi canım sennle paylaşmak istedim

Ben dün dr ye gittm senin yazdıklarının olabilceğini bana söyledi cımbızla yavaş yavaş çekebilirsin dedi canım sennle paylaşmak istedim

selamlar, aynen ben de sonradan doktoruma gözüktüm, o temizledi cımbızla çekerek. bazı küçük ipler kaldı ama dipteler onlar da zamanla geçermiş. çok teşekkürler

Tesekkur ederim cevabiniza mercimeksevgi..Peki Izmir de en cok hangi doktor tercih ediliyor, sonuctan memnun kaliniyor bilgisi olan varsa lutfen bana yazsin.
Bende İzmir'de ameliyat olucam ama hangi doktora gitmem gerektiğini bilmiyorum eğer oğrenirseniz bana da haber verirseniz sevinirim.

Bende İzmir'de ameliyat olucam ama hangi doktora gitmem gerektiğini bilmiyorum eğer oğrenirseniz bana da haber verirseniz sevinirim.

Ben Ekol hastanesinden Fatih Uygur bey ile temasa gectim. Internet ortamindan simdilik en cok o guven verdi bana. Ayrica ay basinda kendisiyle de yuzyuze de gorusecegim. Internet ortaminda kendisiyle ilgili olumsuz bir yorum bulamadim. mevcut yorumlar da doktorun ilgili oldugundan ve isini iyi yaptigindan yana..Yalniz fiyatlandirma biraz piyasanin ustunde, doktorun yanisira hasnanenin de aldigi bir ucret var ama en azindan ameliyat oncesi gerekli tahliller bu ucretlendirmeye dahilmis. Bir de cok tatli bir sekreteri var Fatih beyin, randevu aldiktan sonra whatsapp uzerinden aklinizdaki sorulari kendisine iletebiliyorsunuz. Su an icin iletisim ve ilgiden memnun kaldim. Bakalim doktor beyle gorusmemiz nasil gececek ve daha onceki calismalarini gormek de onemli bir faktor olacak benim icin.

merhabalar yeni üyeyim, ben de mustafa beyi düşünüyorum sizden bilgi rica ediyorum, son durumunuzdan memnun musunuz ? ne kadar ödeme yaptınız, iyleşme sürenizde sıkıntı vardı şuan nasılsınız ? çok teşekkürler

Merhabalar, Mustafa bey ile görüşmeye gittiniz mi acaba fiyat öğrenebildiniz mi ?

Merhaba ameliyatima 1 hafta kaldı çok heyecanlıyım ameliyat olmuş arkadaşlar size bi sorum var yarın anestezi doktoruna gideceğim neler yapiliyo bilgi verirseniz sevinirim :) ve son olarak ameliyat günü yanınıza neler aldınız pijama terlik vs.. şimdiden teşekkürler

merhabalar son durumunuz nasıl acaba?görüntüsünden memnun musunuz doktorunuzu tavsiye eder misiniz? ben de ameliyat olmayı düşünüyorum teşekkürler

Anestezi doktoru bikac soru soruyo sigara alkol vs.ameliyata giderken yanında iki tane önden düğmeli pijama,terlik ve kişisel eşyalarını alabilirsin.nerde ameliyat olacaksın.bedenin ne.simdiden geçmiş olsun.hersey dilediğin gibi olur ins

Çok teşekkür ederim araştırma hastanesinde olacağım şuan ki bedenim 75d bazi sutyenlerde 80 d olabiliyo

Merhabalar, Mustafa bey ile görüşmeye gittiniz mi acaba fiyat öğrenebildiniz mi ?

rainbow07 merhaba, ben aralık ayı sonuna doğru mustafa bey ile görüşmeye gidip ocak ayı içinde ameliyatımı planlayacağım ,kafamda mustafa beyi kesinleştirdiğimden başka doktor arayışımda yok o yüzden şimdiden gidip görüşmeyi erken buldum. Fiyat için bir ay kadar önce forumda card ile ödemelerde 8000 tl diyorlar nakit olunca biraz indirim yapıyorlar demişti bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam....

size özelden mesaj attım, ama evet son durumumdan çok memnunum. 2 ayı tamamladım görünümü güzel, şişlerim indi, içeride olan kanama nedeniyle bir göğsümde sertlikler azalmasına rağmen hala var, ama ilerleyen zamanda geçeceklermiş. onun dışında bir sıkıntım yok.

teşekkürler cevabınız için , evet bende o tutarı görmüştüm... ben de görüşmeyi düşünüyorum kendisi ile

Ameliyat olalı 2.5 ay oldu normal durur ne geçtim nihayet ölçülerim 85 D -E civarıydı şu an 85B harika olmuşlar kore eden çıkınca şekilleri daha da belirginlesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…