Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hayırlı akşamlar arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var. Yakınlarda İstanbul'da dr Gökhan Beyhan meme küçültme ameliyatı olacağım. Dr Gökhan Beyhan da ameliyat olan varmı açıl cevap lütfen.

me
merhabalar, ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ve doktor arayışındayım, ilk defa duydum Gökhan beyin adını, ne zaman ameliyat olacaksınız ?

Slm.kızlar..tibuler meme estetiği olan arkadaşlar tecrübelerinizi ve sonuçlarınızın nasıl olduğu hakkında bilgi verirmisiniz..yakınım için araştırıyorum..

bende çok yakında bu ameliyatı olmayı düşünüyorum ama çalışıyorum işe ne kadar sürede dönebilirim malum rapor almıycam izindeyken halletmek istiyorum kimseye söylemeden 2 hafta izin yeterlimi ki annem oldu bu ameliyatı onun biraz zor oldu ama burada okuduklarımdan sonra cesarete geldim annem yaşın genç iken ol sonraya bırakma diyor...İkinci çocuğumuda doğurdum süt sorunum da yok...Zaten aşırı büyük değil ama sarkık ve biraz küçültüp dikleştirme istiyorum.Elimde dosyalarla göğsümü saklamaktan sıkıldım ve koyu renk giymek zorundayım hep üst bedene alt bedenim oldukça ince olduğundan.. kilolu değilim karnım göbek sıfır ama gelgelelim göğüs biraz ırsi olarak büyük.. kesin kararlıyım ama annemi bekliyorum annem gelecek ondan sonra annemin doktoruna görüşmeye gitmeyi planlıyorum... Ayrıca burayı çok sevdim inanılmaz cesaret veriyor insana...

Şuan cok iyiyim 4 tane dren var onlar rahatsiz ediyor kollarimda rahat biraz memelerde bi gerginlik şişlik hissediyorum hafifte bir sızlama biran önce evime gitmek istiyorum sadece korkulacak gibi değilmiş hersey yolunda hic düşünmeyin derim

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun, gelişmeleri paylaşırsan seviniriz

bugün taburcu olucam inşallah hafif agrilarim var yatarken dogrulurken sızlıyor bol bol yürüyorum ama yemek yiyemedim hiç yedigimi çıkarıyorum bunlar dışında problem yok onlarda normal zaten 4 saat süren bir operasyondu sonucta bu arada dr 700 gr kadar bi doku çıkardığını söyledi ve en güzeli 85 b cup bi sütyen var üstümde suan baya şiş daha da küçülecekler sanırım aklınıza takılan birşey olursa cevaplarım

bugün taburcu olucam inşallah hafif agrilarim var yatarken dogrulurken sızlıyor bol bol yürüyorum ama yemek yiyemedim hiç yedigimi çıkarıyorum bunlar dışında problem yok onlarda normal zaten 4 saat süren bir operasyondu sonucta bu arada dr 700 gr kadar bi doku çıkardığını söyledi ve en güzeli 85 b cup bi sütyen var üstümde suan baya şiş daha da küçülecekler sanırım aklınıza takılan birşey olursa cevaplarım

geçmiş olsun tekrar.darısı tüm isteyenlere.bende ocak da düşünüyorum umarım gerçekleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…