- 12 Ekim 2017
- 7
- 1
- 1
- 50
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.581
meHayırlı akşamlar arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var. Yakınlarda İstanbul'da dr Gökhan Beyhan meme küçültme ameliyatı olacağım. Dr Gökhan Beyhan da ameliyat olan varmı açıl cevap lütfen.
merhabalar, ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ve doktor arayışındayım, ilk defa duydum Gökhan beyin adını, ne zaman ameliyat olacaksınız ?Hayırlı akşamlar arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var. Yakınlarda İstanbul'da dr Gökhan Beyhan meme küçültme ameliyatı olacağım. Dr Gökhan Beyhan da ameliyat olan varmı açıl cevap lütfen.
ameliyat ücretiniz nedir acaba ?merhaba aralıkta ameliyat olacağım.
2500€ fiyatı otel transfer dahilameliyat ücretiniz nedir acaba ?
şimdiden geçmiş olsun inşallah çok güzel geçecek...darısı başımıza , tecrübelerini paylaşırsan seviniriz...Merhaba yarın ameliyat olucam kizlar korku endişe heyecan hepsini yaşıyorumdua edin benim için
nerde olcaksınız ameliyatı?dr unuz kim?güzel geçecek inş.geçmiş olsun..Merhaba yarın ameliyat olucam kizlar korku endişe heyecan hepsini yaşıyorumdua edin benim için
dr unuz kimdi?Bedenim geniş olduğu için öyle görünüyordur.Aramızda 30 kg var.1 aydan sonra mucizevi değişimler olmaya başlıyor.Hem dikişlerde hem formunda...Vücudunuz size uygun formu buluyor merak etmeyin...
Teşekkür ederim tekirdag araştırma hastanesinde olacağım darısı başınıza diyelimesra
nerde olcaksınız ameliyatı?dr unuz kim?güzel geçecek inş.geçmiş olsun..
dr unuz kimdi?
çok geçmiş olsun, gelişmeleri paylaşırsan sevinirizŞuan cok iyiyim 4 tane dren var onlar rahatsiz ediyor kollarimda rahat biraz memelerde bi gerginlik şişlik hissediyorum hafifte bir sızlama biran önce evime gitmek istiyorum sadece korkulacak gibi değilmiş hersey yolunda hic düşünmeyin derim
bugün taburcu olucam inşallah hafif agrilarim var yatarken dogrulurken sızlıyor bol bol yürüyorum ama yemek yiyemedim hiç yedigimi çıkarıyorumçok geçmiş olsun, gelişmeleri paylaşırsan seviniriz
bugün taburcu olucam inşallah hafif agrilarim var yatarken dogrulurken sızlıyor bol bol yürüyorum ama yemek yiyemedim hiç yedigimi çıkarıyorumçok geçmiş olsun, gelişmeleri paylaşırsan seviniriz
geçmiş olsun tekrar.darısı tüm isteyenlere.bende ocak da düşünüyorum umarım gerçekleşir.bugün taburcu olucam inşallah hafif agrilarim var yatarken dogrulurken sızlıyor bol bol yürüyorum ama yemek yiyemedim hiç yedigimi çıkarıyorumbunlar dışında problem yok onlarda normal zaten 4 saat süren bir operasyondu sonucta bu arada dr 700 gr kadar bi doku çıkardığını söyledi ve en güzeli 85 b cup bi sütyen var üstümde suan baya şiş daha da küçülecekler sanırım aklınıza takılan birşey olursa cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?