Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba sizinde tavsiyenizle bugün ameliyat oldum uğur beye
Çok geçmiş olsun.Iyi olcaksınız merak etmeyin...Benden size tavsiye:iyiyim ben diyerek başka sütyen kullanmayın.Doktorun verdiği korse sütyenden başka hiçbirşey takmayın.Şişlik 40 günü buluyor.O zamana kadar şekil oturmuyor.Benim ikisi de allta potluk yaptı.Yeniden revize ameliyatı olacağım.Tekrar geçmiş olsun...

Merhaba bende daha 2 gün önce antalya kepez devlet hastanesinde bahadır hocama gittim valla bu konuda çok başarılı olduğunu duydum yakında inşallah bende ameliyat olacağım insallah sizde biran once sağlığınıza kavusursunuz

Acaba potluğunuz başka sütyen kullandığınızdan falan mı? nasıl bir potluktan bahsediyorsunuz? Ameliyat olalı ne kadar oldu? Realself diye yabancı bir site var tüm estetik ameliyatların öncesi/sonrasını paylaşıyor insanlar.. En kötülerini de gördüm en şahanelerini de.. Düzelmez dediğim ne memeler düzeldi zamanla şaştım kaldım.. Potluklar, büzüşüklükler, açılan dikişler... Gerçekten 3 aydan önce hiç mi hiç belli olmuyor sonuç.. hatta son durum 6. ay..

Ben de rapor aldım; kasım 16da ultrason tarihi verdiler. Sonra kan ve anestezi testlerini yaptırıp gün alacağım.. Ameliyat olmak isteyen diğer arkadaşlara söylüyorum.. Eğer raporunuz varsa ve ya gerçekten aşşırı boyutlarda memeleriniz varsa devlet hastanelerinin Genel Cerrah bölümleri de yapıyormuş bu ameliyatı .. Ben de yeni öğrendim. Çok genç, çocuksuz ve ya az sarkıklık/büyüklük olanlara yapmıyorlar sanırım ama; özellikle yaşı ilerlemiş 110 ve üstü (F cup ve üstü) olan bedenlerin rapora bile ihtiyacı yok sanırım. Benim annemin yengesi 69 yaşında olmuş ameliyat genel cerrahide oradan öğrenip gittim. Hem raporum olduğundan hem de şartları karşıladığımdan yapabilirlermiş bu ameliyatı.. Yöntemimiz plastik cerrahlarla aynı zaten diye anlattı doktor. "Tek farkımız eğer kilo probleminiz ya da sırta (yan kenarlara) doğru yayılan memelerde kenarda kalan yerlere liposuction falan gerekiyorsa onu yapmıyoruz haberiniz olsun" dedi..

Şu an tam karar vermedim plastik cerraha mı yoksa genel cerraha mı olsam diye ama, sonuçta raporum var ve tahlillerim de hazır olacak yakında..

Buradan tüm sonuçları yazacağım nasipse.. Ameliyat olana kadar yazıp yazıp sonraki gelişmelerden burayı haberdar etmeyenlerden 63:) olmayacağım nasipse

<-- ben de artık sütyenler foora demek istiyorum.. Bi sütyene 100lerce lira vermekten yoruldum. (sırt ağrılarıma çare olan tek sütyen Boynerlerde satılan "magicform" marka sütyen.. Cup ölçüsüne göre aldığınızda hem dışarıdan süper gözüken hem de sırt ağrınızı oldukça azaltan bir marka.. ve fiyatları malesef 90 küsür den başlıyor..)

Çok geçmiş olsun Esra umarım taburcu olmuşsundur bize cesaret veriyorsun darısı başımıza...Benim olmamam konusunda bir çok yakınımdan vazgeçirme çabaları oluyor ve kafam karışıyor bazen ama burayı okudukça cesarete geliyorum...Kesin kararlıyım inşallah bi gün bende yazarım bu ameliyatı oldum sonunda diye....

Son düzenleme:
Benim en büyük korkum şeklinin düzgün olmaması, dik olmaması ve bazen göğüs uçları düzgün dikilmiyor yada dikişlerde potluk oluyor yada siyah hare kısımları eşit kesilmiyor ve iki göğüs birbirinden farklı hatta bir site varya yabancı realself orda gördüm çok kötü olanlar var şeklen, çektiğimiz acıya değmemesi beni endişendiriyor kafamı karıştıran bu aslında... ve aşırı küçülme yapılması birde

Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun tekrar bi ameliyat olmanız üzücü suan doktorun taktığı sütyen üstümde bandajlarda duruyo onlar biraz kaşındırıyo rahatsız etti hafif bi kanama olmus sütyeni yıkayıp takicam çıkarırsam bi sıkıntı olurmu sizce

Çok teşekkür ederim dün öğlen taburcu oldum inanın benide annem ve kardesimde dahil vazgeçirmek isteyen ler oldu ama ben kararliydim rahatsızdım görünüşünden istediğim kıyafeti giyemiyordum hic pişman değilim iyi ki olmuşum tabiki ağrısı var hafif kesilse biyerimiz o bile acır buda dayanılmaz bir ağrı değil sabırla geçecek diye düşünüyorum :)

Ameliyat öncesi doktor uzun süre bi ölçüm yapip çiziyor işaretliyor bu durum sanırım doktorun yeteneğiyle ilgili galiba benim bandajli henüz göremedim nasil oldular bilmiyorum bandajlarda çıkınca son durumu yazarım görmeye de korkuyorum açıkçası neyle karşılaşırım bilmiyorum

umarım çok beğenirsin bize güzel haberler verirsin çünkü sayenizde bizde cesaretleniyoruz... ama en önemlisi sen o korkuyu atlattın sonrası hallolur darısı bize

Bende bu halimden rahatsızım ama pişman olmaktan korkuyorum sadece ve olma diyenlerin haklı çıkmasından tedirginim ama bazende diyorum ki yok yok bir gün acı çekerim ama ömür boyu bu yükü taşımam... aslında aslan burcuyum çok kararlıyımdır başka konularda dediğim dediktir ama ameliyat olunca tırsıyorum.. Eşim sen nasıl istersen kendin karar ver diyor hastanede falan bakarım kimseyi umursama sen ne istiyorsan onu yap diyor..Allahtan o bari destek...

Selam arkadaşlar buraya yazmayalı çok uzun zaman oldu
benimde böyle bir sorunum var göğüslerim çok büyük ve gerçekten çok sıkıntılı sırtım çok ağrıyor istediğimi giyemiyorum olduğumdan daha çok kilolu gözüküyorum yazın zaten ayrı bi dert neyse son 3-4 aydır bu ameliyatı çok araştırdım ve nihayet karar verdim ve doktorumu buldum.Maltepe üniversiyesi hastanesinde Tayfun Aköz hocama muayene oldum.O kadar sıcak kanlı ve mütavazi ki ve inanılmaz güven veriyor.Karar ver beni ara gününü belirleyelim dedi.İnşallah önümüzdeki 2 hafta içinde düşünüyorum.Ameliyat olduktan sonra buraya yazıcam sonuçlarını Bende biraz korkuyorum ama değer bence

merhabalar bende doktor arayışındayım, ameliyat ücreti hakkında da bilgi verir misin...

Merhaba.. ben de 28 inde ameliyat oldum ne durumdasınız? Bana 2 gün önce medikal sütyen takıldı. Fakat acı ve kaşıntı var. Bir de su an yukarıda top top duruyor sanırım şişlikler var hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…