- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.601
Çok geçmiş olsun.Iyi olcaksınız merak etmeyin...Benden size tavsiye:iyiyim ben diyerek başka sütyen kullanmayın.Doktorun verdiği korse sütyenden başka hiçbirşey takmayın.Şişlik 40 günü buluyor.O zamana kadar şekil oturmuyor.Benim ikisi de allta potluk yaptı.Yeniden revize ameliyatı olacağım.Tekrar geçmiş olsun...Merhaba sizinde tavsiyenizle bugün ameliyat oldum uğur beye
Merhaba bende daha 2 gün önce antalya kepez devlet hastanesinde bahadır hocama gittim valla bu konuda çok başarılı olduğunu duydum yakında inşallah bende ameliyat olacağım insallah sizde biran once sağlığınıza kavusursunuzMerhaba arkadaşlar bende bu gün üye oldum. Kaç zamandır bende bu amaliyatı düşünüyorum ama bir türlü güvenilir doktor bulamıyorum. Almanya'da yaşıyorum birçok doktora yazdım ya geri döndüler yada dönmediler. Rica etsem sizler yardımcı olurmusunuz Antalya İstanbul olabilir.
Çok geçmiş olsun.Iyi olcaksınız merak etmeyin...Benden size tavsiye:iyiyim ben diyerek başka sütyen kullanmayın.Doktorun verdiği korse sütyenden başka hiçbirşey takmayın.Şişlik 40 günü buluyor.O zamana kadar şekil oturmuyor.Benim ikisi de allta potluk yaptı.Yeniden revize ameliyatı olacağım.Tekrar geçmiş olsun...
bugün taburcu olucam inşallah hafif agrilarim var yatarken dogrulurken sızlıyor bol bol yürüyorum ama yemek yiyemedim hiç yedigimi çıkarıyorumbunlar dışında problem yok onlarda normal zaten 4 saat süren bir operasyondu sonucta bu arada dr 700 gr kadar bi doku çıkardığını söyledi ve en güzeli 85 b cup bi sütyen var üstümde suan baya şiş daha da küçülecekler sanırım aklınıza takılan birşey olursa cevaplarım
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun tekrar bi ameliyat olmanız üzücü suan doktorun taktığı sütyen üstümde bandajlarda duruyo onlar biraz kaşındırıyo rahatsız etti hafif bi kanama olmus sütyeni yıkayıp takicam çıkarırsam bi sıkıntı olurmu sizceÇok geçmiş olsun.Iyi olcaksınız merak etmeyin...Benden size tavsiye:iyiyim ben diyerek başka sütyen kullanmayın.Doktorun verdiği korse sütyenden başka hiçbirşey takmayın.Şişlik 40 günü buluyor.O zamana kadar şekil oturmuyor.Benim ikisi de allta potluk yaptı.Yeniden revize ameliyatı olacağım.Tekrar geçmiş olsun...
Çok teşekkür ederim dün öğlen taburcu oldum inanın benide annem ve kardesimde dahil vazgeçirmek isteyen ler oldu ama ben kararliydim rahatsızdım görünüşünden istediğim kıyafeti giyemiyordum hic pişman değilim iyi ki olmuşum tabiki ağrısı var hafif kesilse biyerimiz o bile acır buda dayanılmaz bir ağrı değil sabırla geçecek diye düşünüyorum :)Çok geçmiş olsun Esra umarım taburcu olmuşsundur bize cesaret veriyorsun darısı başımıza...Benim olmamam konusunda bir çok yakınımdan vazgeçirme çabaları oluyor ve kafam karışıyor bazen ama burayı okudukça cesarete geliyorum...Kesin kararlıyım inşallah bi gün bende yazarım bu ameliyatı oldum sonunda diye....
Evet her iki göğüsten 700 gram 75-80 d cup kullanıyordumher iki göğüsten mi 700 gram çıktı?kaç beden den 85 b ye düştünüz?
Ameliyat öncesi doktor uzun süre bi ölçüm yapip çiziyor işaretliyor bu durum sanırım doktorun yeteneğiyle ilgili galiba benim bandajli henüz göremedim nasil oldular bilmiyorum bandajlarda çıkınca son durumu yazarım görmeye de korkuyorum açıkçası neyle karşılaşırım bilmiyorumBenim en büyük korkum şeklinin düzgün olmaması, dik olmaması ve bazen göğüs uçları düzgün dikilmiyor yada dikişlerde potluk oluyor yada siyah hare kısımları eşit kesilmiyor ve iki göğüs birbirinden farklı hatta bir site varya yabancı realself orda gördüm çok kötü olanlar var şeklen, çektiğimiz acıya değmemesi beni endişendiriyor kafamı karıştıran bu aslında... ve aşırı küçülme yapılması birde
merhabalar bende doktor arayışındayım, ameliyat ücreti hakkında da bilgi verir misin...Selam arkadaşlar buraya yazmayalı çok uzun zaman oldu
benimde böyle bir sorunum var göğüslerim çok büyük ve gerçekten çok sıkıntılı sırtım çok ağrıyor istediğimi giyemiyorum olduğumdan daha çok kilolu gözüküyorum yazın zaten ayrı bi dertneyse son 3-4 aydır bu ameliyatı çok araştırdım ve nihayet karar verdim ve doktorumu buldum.Maltepe üniversiyesi hastanesinde Tayfun Aköz hocama muayene oldum.O kadar sıcak kanlı ve mütavazi ki ve inanılmaz güven veriyor.Karar ver beni ara gününü belirleyelim dedi.İnşallah önümüzdeki 2 hafta içinde düşünüyorum.Ameliyat olduktan sonra buraya yazıcam sonuçlarını Bende biraz korkuyorum ama değer bence
merhabalar bende doktor arayışındayım, ameliyat ücreti hakkında da bilgi verir misin...
Merhabalar ben 8 gün once İzmir de Prof ufuk Bilkay a oldum. 12.500 tl fiyat verdi. Fakat ben göz kapağı estetiği de isteyince 10.000 e indi.merhabalar bende doktor arayışındayım, ameliyat ücreti hakkında da bilgi verir misin...
Merhaba.. ben de 28 inde ameliyat oldum ne durumdasınız? Bana 2 gün önce medikal sütyen takıldı. Fakat acı ve kaşıntı var. Bir de su an yukarıda top top duruyor sanırım şişlikler var hala.Ameliyat öncesi doktor uzun süre bi ölçüm yapip çiziyor işaretliyor bu durum sanırım doktorun yeteneğiyle ilgili galiba benim bandajli henüz göremedim nasil oldular bilmiyorum bandajlarda çıkınca son durumu yazarım görmeye de korkuyorum açıkçası neyle karşılaşırım bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar,,
Bende meme küçültme ameliyatı oldum.Olmadan öncede tecrübelerini paylaşan arkadaşları okudum bol bol:)Öncelikle ben Ankara Tıp Fakültesine gittim ölçümlerim yapıldı, bir göğsüm için 29 bir göğsüm içinde 30,5 cm uzunluk çıktı.(bu ölçüm göğüs ucumuz ile tam boynumuzun bittiği noktadan yapılıyor) Ücretsiz ameliyat olabileceğim söyledi, sıraya aldılar fakat ben hemen olmak istediğim için yine aynı hastane de bir doktora extra ücret vererek ameliyat oldum.(1350 ameliyat ücreti+120 lira iki gece özel oda parası+180 lira medikal sutyen parası) Eğer sıramı bekleseydim ücretsiz ameliyatta olabilecektim.Ultrason çektirdim, doktorum elle muayene etti ve ameliyattan bir gün önce sırayla kan tahlili, ekg ve akciğer filmim çekildi.Ameliyat günü ilk önce göğsümün üstünde çizim yapıldı, 10 buçukta ameliyata girdim.yaklaşık narkoz verilmesi tekrar ayılmam 4 saati buldu.İlk gün narkoz etkisi ile ağrım olmadı ama çok başım döndü ve ayağa kalkamadım doğru düzgün.İkinci gün ağrım vardı ayağa üç dört kere kalktım tuvalet için, sürekli yattığım ve sırt üstü yatmaya hiç alışkın olmadığım için çok huzursuzdum. Salı günü ameliyat oldum perşembeye kadar dren vardı. Drenleri çıkartırken de ağrım oldu. Perşembe günü sabah hastaneden çıktım, evde ki ilk gün de çok ağrılı oldu.Ama bir hafta sonunda ağrılarım sona erdi şimdi 13. günüm bitiyor ve çok mutluyum sürekli ayna da kendime bakıp iyi ki olmuşum diyorum:)Aklınız da soru varsa sorabilirsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?