Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba.. ben de 28 inde ameliyat oldum ne durumdasınız? Bana 2 gün önce medikal sütyen takıldı. Fakat acı ve kaşıntı var. Bir de su an yukarıda top top duruyor sanırım şişlikler var hala.
Merhaba geçmiş olsun sizede bugün 4 gün oldu sargilar hala var medikal sütyen ameliyathanede giydirmişti doktor çıkarma dedi ogunden beri üzerimde duruyo. Şuan ki sıkıntım üzerimde koca bir ağırlık var baskı var sanki arada bi ağrı oluyo ver sırt üstü yatmaktan belim çok ağrıyo ama genel olarak rahat diyebilirim. Kaşıntı olayı bendede var benim yapışkanlı bandajlardan sanırım salı kontrole gidicem onlar çıkınca nasıl olacak bilmiyorum meme başı açıkta sadece henüz tam olarak göremedim son halini

Öncelikle geçmiş olsun.. benim su an 8 . Gün . Aramızda 5 gün var sanırım. Su an göğüslerim top top duruyor. Sizde durum ne? Şişliklerden olabilir belki ama merak ediyorum. Bir de giydiğim medikal sütyen çok sıkı hatta bana biraz küçük bile. Yanlardan biraz fışkırıyor. Bu da ameliyat yerlerimi acıtıyor. Size verilen sütyen nasıl?

Sizde çok geçmiş olsun..

Sizede çok geçmiş olsun .. benimde sırt üstü yatmaktan sırtım çok agridi. Göğüslerden çok sırt agrisi cektim. Benim kesilen yerler hala bantlı iki hafta sonra tekrar kontrole gidicem. Bantları çıkarma . Banyonu yap. Bantlar kendi atacak dedi. Açtığınızda paylaşırsanız tekrar memnun olurum..

ya forum neden bu kadar sessiz yok mu benim gibi yakında ameliyat düşünen anneciğim gel artık bu korku bitsin resmen bu fikirle yatıp kalkıyorum ama sanırım aralık başını bulacak benim ameliyat zamanım..tabi doktorla henüz görüşmedim ama annemden biliyorum pazartesi muayene edip çarşamba ameliyat etmişti annemi...

İnanılmaz korkuyorum sezeryan ameliyatta bile bu kadar korkmamıştım iki kez sezaryen oldum ama bu beni çok geriyor, burayıda okumasam hepten vazgeçeceğim...

merhaba ben de doktor arayışındayım, 2 doktora gittim bu ay içinde istanbulda ama karar veremiyorum, ya güzel olmazsa yada istediğim gibi olmazsa , normalde de kolay kolay bişey beyenmeyen birisiyim ...ameliyat olanlar memnun mu durumlarından, en son dr Mustafa Keskin ile görüştüm ilgili bir doktor, Medipol hastanesi 8,000 tl nakitte 7,000 tl fiyat verdiler, düşünmekteyim henüz...

İnanılmaz korkuyorum sezeryan ameliyatta bile bu kadar korkmamıştım iki kez sezaryen oldum ama bu beni çok geriyor, burayıda okumasam hepten vazgeçeceğim...
İnanın bende cok korkuyordum üstelik ameliyata girerken tek başımaydim ameliyat öncesi sakinleştirici iğne yapiyolar ameliyathanede nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum bile gözümü açtığımda odamdaydim hic korkulacak endişe duyacak bir şey yok gerçekten

Bu arada benimde bugün bandajlarim küçüldü yara yerlerini pansuman yapip kapatti doktor hala şişlikler var göğsümün altinda morluklar ve potluk var potluk zamanla düzelecek diyor doktorum hersey yolunda cok şükür. Şuan bantlar çıkınca yapış yapış oldum bant izleri nasıl çıkar önerisi olan var mı acaba

ben ameliyattan korkmuyorum, sonucunu beyenmezsem diye korkuyorum...
Aslında ben daha öncede yazdım endişelerim var diye beğenmeme yada pişman olma durumu bende de mevcut şeklen düzgün olmazsa falan ama şans sanırım birazda ..maalesef şanslı biri olduğumu düşünmüyorum...Ama yaptırmazsam da hayatım boyunca beyaz tişört giyemeceğim ve hep üst bedenim büyük duracak kilolu olmamama rağmen hiçbir zaman zayıf görünemeyeceğimmm vs. vs.

Uyandığınızda o kesi yerlerinden dolayı çok acı duyuluyormu birde sıkıca bantlıyorlar sanırım ameliyat sonrası o çok rahatsızlık veriyormu

sizinle aynı durumdayız, siz doktora gittiniz mi kimlerle görüştünüz istanbulda mısınız...

Herşey bir yana tek endişem ya beğenmezsem büzüşme olması patlık yani , şeklen yuvarlak olmaması dikleşmemesi , yada bazen diyorlar ya yeteri kadar küçülmemiş falan pişman olmaktan korkuyorum ama kesinlikte olacağım aralık ayının 1. veya 2. haftası doktor randevusu alacağım

hayır canım İstanbulda değilim annemin doktoruna gitmeyi planlıyorum ben Konyada yaşıyorum

bu ameliyatı olan çoğu bayan memnun, inşallah biz de daha önce niye yaptırmamışız diye pişman olanlardan oluruz...

inşallah annemi görünce hemen olmak istiyorum annem çok memnun iyiki olmuşum diyor...Buraya yazmamıza az kaldı inşallah bizimde ....Tek pişmalığımız neden bu kadar bekledim diye olsun....

rainbow07 bizde aynı dönemde olalımda bari paylaşımlarımızla yardımcı oluruz birbirimize sen ne zamana planlıyorsun ve nerede olacaksın doktor fikrin varmı birde özel/devlet hastanesi ???sen çalışıyormusun benim 2 hafta sonra işe dönmem gerekecek

bir kaç doktora gittim tam emin olamadım kararsızım yüksek ihtimal Mustafa Keskin'e olacağım ama düşünme aşamasındayım halen evet çalışıyorum, devleti hiç düşünmedim zaten, özelde olacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…