- 5 Kasım 2017
- 18
- 27
- 38
- 50
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.621
Merhaba geçmiş olsun sizede bugün 4 gün oldu sargilar hala var medikal sütyen ameliyathanede giydirmişti doktor çıkarma dedi ogunden beri üzerimde duruyo. Şuan ki sıkıntım üzerimde koca bir ağırlık var baskı var sanki arada bi ağrı oluyo ver sırt üstü yatmaktan belim çok ağrıyo ama genel olarak rahat diyebilirim. Kaşıntı olayı bendede var benim yapışkanlı bandajlardan sanırım salı kontrole gidicem onlar çıkınca nasıl olacak bilmiyorum meme başı açıkta sadece henüz tam olarak göremedim son haliniMerhaba.. ben de 28 inde ameliyat oldum ne durumdasınız? Bana 2 gün önce medikal sütyen takıldı. Fakat acı ve kaşıntı var. Bir de su an yukarıda top top duruyor sanırım şişlikler var hala.
Sizde çok geçmiş olsun..Merhaba geçmiş olsun sizede bugün 4 gün oldu sargilar hala var medikal sütyen ameliyathanede giydirmişti doktor çıkarma dedi ogunden beri üzerimde duruyo. Şuan ki sıkıntım üzerimde koca bir ağırlık var baskı var sanki arada bi ağrı oluyo ver sırt üstü yatmaktan belim çok ağrıyo ama genel olarak rahat diyebilirim. Kaşıntı olayı bendede var benim yapışkanlı bandajlardan sanırım salı kontrole gidicem onlar çıkınca nasıl olacak bilmiyorum meme başı açıkta sadece henüz tam olarak göremedim son halini
İnanın bende cok korkuyordum üstelik ameliyata girerken tek başımaydim ameliyat öncesi sakinleştirici iğne yapiyolar ameliyathanede nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum bile gözümü açtığımda odamdaydim hic korkulacak endişe duyacak bir şey yok gerçektenİnanılmaz korkuyorum sezeryan ameliyatta bile bu kadar korkmamıştım iki kez sezaryen oldum ama bu beni çok geriyor, burayıda okumasam hepten vazgeçeceğim...
Aslında ben daha öncede yazdım endişelerim var diye beğenmeme yada pişman olma durumu bende de mevcut şeklen düzgün olmazsa falan ama şans sanırım birazda ..maalesef şanslı biri olduğumu düşünmüyorum...Ama yaptırmazsam da hayatım boyunca beyaz tişört giyemeceğim ve hep üst bedenim büyük duracak kilolu olmamama rağmen hiçbir zaman zayıf görünemeyeceğimmm vs. vs.ben ameliyattan korkmuyorum, sonucunu beyenmezsem diye korkuyorum...
İnanın bende cok korkuyordum üstelik ameliyata girerken tek başımaydim ameliyat öncesi sakinleştirici iğne yapiyolar ameliyathanede nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum bile gözümü açtığımda odamdaydim hic korkulacak endişe duyacak bir şey yok gerçekten
sizinle aynı durumdayız, siz doktora gittiniz mi kimlerle görüştünüz istanbulda mısınız...Aslında ben daha öncede yazdım endişelerim var diye beğenmeme yada pişman olma durumu bende de mevcut şeklen düzgün olmazsa falan ama şans sanırım birazda ..maalesef şanslı biri olduğumu düşünmüyorum...Ama yaptırmazsam da hayatım boyunca beyaz tişört giyemeceğim ve hep üst bedenim büyük duracak kilolu olmamama rağmen hiçbir zaman zayıf görünemeyeceğimmm vs. vs.
bu ameliyatı olan çoğu bayan memnun, inşallah biz de daha önce niye yaptırmamışız diye pişman olanlardan oluruz...
bir kaç doktora gittim tam emin olamadım kararsızım yüksek ihtimal Mustafa Keskin'e olacağım ama düşünme aşamasındayım halen evet çalışıyorum, devleti hiç düşünmedim zaten, özelde olacağım...rainbow07 bizde aynı dönemde olalımda bari paylaşımlarımızla yardımcı oluruz birbirimize sen ne zamana planlıyorsun ve nerede olacaksın doktor fikrin varmı birde özel/devlet hastanesi ???sen çalışıyormusun benim 2 hafta sonra işe dönmem gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?