Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Diliyorum ikimizde olur kurtulur burada deneyim paylaşırız bizde başkalarına cesaret kaynağı oluruz...

Uyandığınızda o kesi yerlerinden dolayı çok acı duyuluyormu birde sıkıca bantlıyorlar sanırım ameliyat sonrası o çok rahatsızlık veriyormu
Kesi yerleri hala acımıyor tabi biraz zorlarsam hafif sızlıyor. malesef o bandajlar rahatsız ediyo ama sadece bir kaç gün kaliyo kaşıntı ve sanki göğüslere taş bağlamış gibi ağırlık yapti bana benim şuan üstten gayet iyi altta kesi yok lolipop kesi yapıldı alt kısımda potluk var ondan endişe duyuyorum doktor zamanla düzelecek diyo. Böyle problem yaşayan varsa benide bilgilendirirse sevinirim. Onun dışında herşey çok iyi kilolu görünmüyorum ve istediğim kıyafeti giyebiliyorum.

Esracım lolipop için göğüs ölçünüz neydi acaba sanki lolipop daha iyi bir teknik gibi en azından kesi yeriniz az potluklar geçer bence hem alta doğru ucunda ise görünmez zaten herşeyi giyebiliyorum kilolu durmuyorum demişsinizya bu sözü duymak çok güzel hedefimiz aslen bu değilmi zaten

birde annemin ilk ameliyat olduğunda göğüsleri o kadar büyüktüki aşırı dikti hatta anneme anne yanlış ameliyata mı girdin bu ne büyütmüşler sanki diyordum gülüyorduk şimdi oldukça küçük ve aşırı dik değil yumuşadı zamanla ama izleri baki kaldı annem olalı 7 sene oldu hiç pişman olmadı ama annemin çok büyüktü ve tek derdi o yükten kurtulmaktı iki doktora göründü ikincide karar verdi yalnız hala hissetmiyorum diyor his kaybı vardı ters T yöntemi ile oldu

Merhabalar, benim de eğer son dakikada caymazsam haftaya salı günü ameliyatım olacak. Doktorum İzmir Ekol hastanesinden Fatih Uygur Bey. Kendisiyle ilgili KK de gögüs büyütme üzerine başlık açılmış fakat hiç küçültme ameliyatı üzerine yorum yapılmamış. Ya da araştırmama rağmen bana denk gelmedi...Gerçi doktor beyle görüştüğümüzde gösterdiği örnekleri beğenmiştim, umarım benimkiler de verdiği örnekler gibi olur. İrilik ve sarkma açısından dr bey bana ameliyatın ters t tekniğiyle yapılacağını belirtmişti. Bana şans dileyin lütfen, ilerleyen günlerde deneyimlerimi yine buradan sizlerle paylaşırım.

Son düzenleme:
1hafta oncesine kadar 75 d cup sütyen giyiyordum şuan 85 b cup var şişlik var onlar inince daha küçülecek gibiler.benimde şuan dimdik ve dolgun umarım böyle kalır :) dediğiniz gibi inşallah potluklarda geçer. Kesi yerleri ve meme başı hala bandajli pansuman yapılırken gördüm sadece henüz yeni olduğu için görüntü biraz ürkütücü inşallah sizde iyi bir doktor bulup kurtulursunuz bu dertten

merhaba senin adına çok sevindim en azından ameliyat günün belli ameliyat sonrası paylaşımlarını bekliyoruz.....Şansın bol olsun ve inşallah hayal ettiği sonucu alırsın....

ne güzel o ürkütücü görüntü yerini harika göğüslere bırakacak bunu düşününce değer kesinlikle...İnşallah bizde kurtuluruz ve hayal olmanın ötesine geçer.....

merhaba senin adına çok sevindim en azından ameliyat günün belli ameliyat sonrası paylaşımlarını bekliyoruz.....Şansın bol olsun ve inşallah hayal ettiği sonucu alırsın....
Çok teşekkür ederim moon_light0313 bu tarz bir ameliyata ihtiyacı olan, yaptırmayı düşünen herkese ben de kolaylıklar diliyorum.

şimdiden geçmiş olsun bol şans inşallah tam istediğiniz gibi olur

Merhaba. .. bugün ankara tıp fakültesinde randevum vardı. Gittim. Dr muayene etti ölçü aldı ve ameliyat olabilirsiniz dedi. Gün vermediler arayıp sizi çağıracağız dediler. Ters t yöntemi uygulanıyormuş... istediğiniz büyüklükte yapılır dendi... çok mutluyum... inşallah çok fazla beklemem... Ameliyat oldultan sonra tecrübelerimi yazarım. Pirem58 size ne kadar teşekkür etsem azdır. Sayenizde bende kendimi daha iyi hissedeceğim...

arkadaşlar merhaba tekrardan :)

ben göğüs küçültme ameliyatı olacağım hatta buraya yazmıştım Tayfun Aköz hocama muayene olmuştum ama para durumlarını tam ayarlayamadım beklemekte istemiyorum açıkçası o yüzden bende Ankara hacettepe üniversite hastanesindeki doktorları araştırtım.orada gerçekten çok iyi hocalar var. Bir avantajımda abim ankarada yaşıyor. Ankarada ameliyat olursam ne kadar bir süre orda kalmam gerekir.Malum iş durumu var. Ameliyat+kontroller ne kadar zaman alır acaba ameliyat olan arkadaşlar bilgi verirlerse çok sevinirim.

Esracihangir nasıl gidiyor ameliyat sonrası paylaşımlarına çok ihtiyacımız var biliyorsun nerelerdesin........

Esracihangir nasıl gidiyor ameliyat sonrası paylaşımlarına çok ihtiyacımız var biliyorsun nerelerdesin........
Merhaba henüz iki hafta bile olmadi ben gayet iyiyim hatta geziyorum şuan :) morluklar azalmaya başladı hafif yan yatabiliyorum şuan hala şiş altlarin düzelmesini bekliyorum gözüme hala büyük gibi geliyo şiştir odemdir diye avutuyorum kendimi tabiki eski haline oranla küçüldü ama ne bileyim umarım şişlikler geçince küçülmüş olur

geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi görüntüye kavuşursunuz daha çok yeni sizinki , benimde en korktuğum o yeteri kadar küçülmezse diye düşünüyorum hep, o yüzden de bir türlü son kararı veremiyorum...

Teşekkür ederim eski haline gore iyi ama bana hala büyük gibi geliyo şuda var kullandığım medical sütyen b cup önceden d cup kullaniyordum bi kaç arkadaş tan edindiğim bilgiye göre küçülürmüş şuan cok şiş diyolar umarım dedikleri gibi olur

Esra hiç endişe etme annemden biliyorum ameliyattan sonra o kadar büyük ve dikti ...şimdi tam tersi o kadar küçük tabi şu an ödemlerin var sertlik bere hepsi var zamanla yumuşayacak ödemler tamamen geçicek ve küçücük kalacak inan bana sen iyileşmene bak boyutunu hiç dert etme ....ara ara da yaz bize kaybolma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…