- 23 Eylül 2014
- 277
- 216
- 103
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.641
inşallah, doktorumuzu önerir herkesi teşvik ederiz...Diliyorum ikimizde olur kurtulur burada deneyim paylaşırız bizde başkalarına cesaret kaynağı oluruz...
Kesi yerleri hala acımıyor tabi biraz zorlarsam hafif sızlıyor. malesef o bandajlar rahatsız ediyo ama sadece bir kaç gün kaliyo kaşıntı ve sanki göğüslere taş bağlamış gibi ağırlık yapti bana benim şuan üstten gayet iyi altta kesi yok lolipop kesi yapıldı alt kısımda potluk var ondan endişe duyuyorum doktor zamanla düzelecek diyo. Böyle problem yaşayan varsa benide bilgilendirirse sevinirim. Onun dışında herşey çok iyi kilolu görünmüyorum ve istediğim kıyafeti giyebiliyorum.Uyandığınızda o kesi yerlerinden dolayı çok acı duyuluyormu birde sıkıca bantlıyorlar sanırım ameliyat sonrası o çok rahatsızlık veriyormu
Esracım lolipop için göğüs ölçünüz neydi acaba sanki lolipop daha iyi bir teknik gibi en azından kesi yeriniz az potluklar geçer bence hem alta doğru ucunda ise görünmez zaten herşeyi giyebiliyorum kilolu durmuyorum demişsinizya bu sözü duymak çok güzel hedefimiz aslen bu değilmi zatenKesi yerleri hala acımıyor tabi biraz zorlarsam hafif sızlıyor. malesef o bandajlar rahatsız ediyo ama sadece bir kaç gün kaliyo kaşıntı ve sanki göğüslere taş bağlamış gibi ağırlık yapti bana benim şuan üstten gayet iyi altta kesi yok lolipop kesi yapıldı alt kısımda potluk var ondan endişe duyuyorum doktor zamanla düzelecek diyo. Böyle problem yaşayan varsa benide bilgilendirirse sevinirim. Onun dışında herşey çok iyi kilolu görünmüyorum ve istediğim kıyafeti giyebiliyorum.
1hafta oncesine kadar 75 d cup sütyen giyiyordum şuan 85 b cup var şişlik var onlar inince daha küçülecek gibiler.benimde şuan dimdik ve dolgun umarım böyle kalır :) dediğiniz gibi inşallah potluklarda geçer. Kesi yerleri ve meme başı hala bandajli pansuman yapılırken gördüm sadece henüz yeni olduğu için görüntü biraz ürkütücü inşallah sizde iyi bir doktor bulup kurtulursunuz bu derttenEsracım lolipop için göğüs ölçünüz neydi acaba sanki lolipop daha iyi bir teknik gibi en azından kesi yeriniz az potluklar geçer bence hem alta doğru ucunda ise görünmez zaten herşeyi giyebiliyorum kilolu durmuyorum demişsinizya bu sözü duymak çok güzel hedefimiz aslen bu değilmi zaten
merhaba senin adına çok sevindim en azından ameliyat günün belli ameliyat sonrası paylaşımlarını bekliyoruz.....Şansın bol olsun ve inşallah hayal ettiği sonucu alırsın....Merhabalar, benim de eğer son dakikada caymazsam haftaya salı günü ameliyatım olacak. Doktorum İzmir Ekol hastanesinden Fatih Uygur Bey. Kendisiyle ilgili KK de gögüs büyütme üzerine başlık açılmış fakat hiç küçültme ameliyatı üzerine yorum yapılmamış. Ya da araştırmama rağmen bana denk gelmedi...Gerçi doktor beyle görüştüğümüzde gösterdiği örnekleri beğenmiştim, umarım benimkiler de verdiği örnekler gibi olur. İrilik ve sarkma açısından dr bey bana ameliyatın ters t tekniğiyle yapılacağını belirtmişti. Bana şans dileyin lütfen, ilerleyen günlerde deneyimlerimi yine buradan sizlerle paylaşırım.
1hafta oncesine kadar 75 d cup sütyen giyiyordum şuan 85 b cup var şişlik var onlar inince daha küçülecek gibiler.benimde şuan dimdik ve dolgun umarım böyle kalır :) dediğiniz gibi inşallah potluklarda geçer. Kesi yerleri ve meme başı hala bandajli pansuman yapılırken gördüm sadece henüz yeni olduğu için görüntü biraz ürkütücü inşallah sizde iyi bir doktor bulup kurtulursunuz bu dertten
Çok teşekkür ederim moon_light0313 bu tarz bir ameliyata ihtiyacı olan, yaptırmayı düşünen herkese ben de kolaylıklar diliyorum.merhaba senin adına çok sevindim en azından ameliyat günün belli ameliyat sonrası paylaşımlarını bekliyoruz.....Şansın bol olsun ve inşallah hayal ettiği sonucu alırsın....
şimdiden geçmiş olsun bol şans inşallah tam istediğiniz gibi olurMerhabalar, benim de eğer son dakikada caymazsam haftaya salı günü ameliyatım olacak. Doktorum İzmir Ekol hastanesinden Fatih Uygur Bey. Kendisiyle ilgili KK de gögüs büyütme üzerine başlık açılmış fakat hiç küçültme ameliyatı üzerine yorum yapılmamış. Ya da araştırmama rağmen bana denk gelmedi...Gerçi doktor beyle görüştüğümüzde gösterdiği örnekleri beğenmiştim, umarım benimkiler de verdiği örnekler gibi olur. İrilik ve sarkma açısından dr bey bana ameliyatın ters t tekniğiyle yapılacağını belirtmişti. Bana şans dileyin lütfen, ilerleyen günlerde deneyimlerimi yine buradan sizlerle paylaşırım.
Merhaba. .. bugün ankara tıp fakültesinde randevum vardı. Gittim. Dr muayene etti ölçü aldı ve ameliyat olabilirsiniz dedi. Gün vermediler arayıp sizi çağıracağız dediler. Ters t yöntemi uygulanıyormuş... istediğiniz büyüklükte yapılır dendi... çok mutluyum... inşallah çok fazla beklemem... Ameliyat oldultan sonra tecrübelerimi yazarım. Pirem58 size ne kadar teşekkür etsem azdır. Sayenizde bende kendimi daha iyi hissedeceğim...Merhaba arkadaşlar,,
Bende meme küçültme ameliyatı oldum.Olmadan öncede tecrübelerini paylaşan arkadaşları okudum bol bol:)Öncelikle ben Ankara Tıp Fakültesine gittim ölçümlerim yapıldı, bir göğsüm için 29 bir göğsüm içinde 30,5 cm uzunluk çıktı.(bu ölçüm göğüs ucumuz ile tam boynumuzun bittiği noktadan yapılıyor) Ücretsiz ameliyat olabileceğim söyledi, sıraya aldılar fakat ben hemen olmak istediğim için yine aynı hastane de bir doktora extra ücret vererek ameliyat oldum.(1350 ameliyat ücreti+120 lira iki gece özel oda parası+180 lira medikal sutyen parası) Eğer sıramı bekleseydim ücretsiz ameliyatta olabilecektim.Ultrason çektirdim, doktorum elle muayene etti ve ameliyattan bir gün önce sırayla kan tahlili, ekg ve akciğer filmim çekildi.Ameliyat günü ilk önce göğsümün üstünde çizim yapıldı, 10 buçukta ameliyata girdim.yaklaşık narkoz verilmesi tekrar ayılmam 4 saati buldu.İlk gün narkoz etkisi ile ağrım olmadı ama çok başım döndü ve ayağa kalkamadım doğru düzgün.İkinci gün ağrım vardı ayağa üç dört kere kalktım tuvalet için, sürekli yattığım ve sırt üstü yatmaya hiç alışkın olmadığım için çok huzursuzdum. Salı günü ameliyat oldum perşembeye kadar dren vardı. Drenleri çıkartırken de ağrım oldu. Perşembe günü sabah hastaneden çıktım, evde ki ilk gün de çok ağrılı oldu.Ama bir hafta sonunda ağrılarım sona erdi şimdi 13. günüm bitiyor ve çok mutluyum sürekli ayna da kendime bakıp iyi ki olmuşum diyorum:)Aklınız da soru varsa sorabilirsiniz:)
İnşallah, çok teşekkürler.şimdiden geçmiş olsun bol şans inşallah tam istediğiniz gibi olur
1hafta oncesine kadar 75 d cup sütyen giyiyordum şuan 85 b cup var şişlik var onlar inince daha küçülecek gibiler.benimde şuan dimdik ve dolgun umarım böyle kalır :) dediğiniz gibi inşallah potluklarda geçer. Kesi yerleri ve meme başı hala bandajli pansuman yapılırken gördüm sadece henüz yeni olduğu için görüntü biraz ürkütücü inşallah sizde iyi bir doktor bulup kurtulursunuz bu dertten
Merhaba henüz iki hafta bile olmadi ben gayet iyiyim hatta geziyorum şuan :) morluklar azalmaya başladı hafif yan yatabiliyorum şuan hala şiş altlarin düzelmesini bekliyorum gözüme hala büyük gibi geliyo şiştir odemdir diye avutuyorum kendimi tabiki eski haline oranla küçüldü ama ne bileyim umarım şişlikler geçince küçülmüş olurEsracihangir nasıl gidiyor ameliyat sonrası paylaşımlarına çok ihtiyacımız var biliyorsun nerelerdesin........
geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi görüntüye kavuşursunuz daha çok yeni sizinki , benimde en korktuğum o yeteri kadar küçülmezse diye düşünüyorum hep, o yüzden de bir türlü son kararı veremiyorum...Merhaba henüz iki hafta bile olmadi ben gayet iyiyim hatta geziyorum şuan :) morluklar azalmaya başladı hafif yan yatabiliyorum şuan hala şiş altlarin düzelmesini bekliyorum gözüme hala büyük gibi geliyo şiştir odemdir diye avutuyorum kendimi tabiki eski haline oranla küçüldü ama ne bileyim umarım şişlikler geçince küçülmüş olur
Teşekkür ederim eski haline gore iyi ama bana hala büyük gibi geliyo şuda var kullandığım medical sütyen b cup önceden d cup kullaniyordum bi kaç arkadaş tan edindiğim bilgiye göre küçülürmüş şuan cok şiş diyolar umarım dedikleri gibi olurgeçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi görüntüye kavuşursunuz daha çok yeni sizinki , benimde en korktuğum o yeteri kadar küçülmezse diye düşünüyorum hep, o yüzden de bir türlü son kararı veremiyorum...
Merhaba henüz iki hafta bile olmadi ben gayet iyiyim hatta geziyorum şuan :) morluklar azalmaya başladı hafif yan yatabiliyorum şuan hala şiş altlarin düzelmesini bekliyorum gözüme hala büyük gibi geliyo şiştir odemdir diye avutuyorum kendimi tabiki eski haline oranla küçüldü ama ne bileyim umarım şişlikler geçince küçülmüş olur
Teşekkür ederim eski haline gore iyi ama bana hala büyük gibi geliyo şuda var kullandığım medical sütyen b cup önceden d cup kullaniyordum bi kaç arkadaş tan edindiğim bilgiye göre küçülürmüş şuan cok şiş diyolar umarım dedikleri gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?