Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bu benim iç sesim olmalı hep aynı korku hepimizde o kadar acıya değecekmi bazen inanılmaz istiyorum bazende acabalarım oluyor ama kesinlikle vazgeçmeyeceğim...

Ameliyat olalı 2 ay oldu.bana da hala büyük gibi geliyo tabiki eski haline göre cok iyi ama biraz daha küçülebilirdi.yalniz bence küçülecek diye beklemeyin evet şişlikler gidiyo ve biraz yumuşuyo ama küçülmüyo.85D takıyordum şuan 85B.biraz daha küçülmesini isterdim.aslinda tam ideal bi gogus büyüklüğü ama okadar bıkmışız ki minicik olsun istiyoruz.herkese geçmiş olsun. Ama şunu da belirtmeliyim ki olduğum için bi an bile pişman olmadim

ben de vazgeçmeyeceğim, bu cumartesiye tekrar aynı doktora randevu aldım aklıma takılan birkaç şey var tekrar görüşüp istediğim ölçüde olup olamayacağını öğrendikten sonra gün almayı planlıyorum...

Ameliyatını kime oldun canım

Doktorunuz kimdi

merhabalar ameliyat oldunuz mu nasıl geçti nasılsınız? inşallah istediğiniz sonuç
merhabalar ameliyatınızı oldunuz mu acaba ? nasılsınız ?

rainbow07 sen önce olacaksın galiba benim sanırım ocak ayını bulacak çünkü refakatçi eşim olacak ancak eşimin aralık ayında eğitim seminerleri var onlar bitmeden müsait olamayacak onu bekliyorum annemde çocuklarla ilgilenecek evde

galiba öyle olacak, ben kendime zaten kasım 15 i hedef koymuştum, bu hafta tekrar aynı doktora gidicem çünkü hastane fiyatı makul geldi, doktor da ilgili ve yakın geldi, gösterdiği fotolar tam istediğim gibi değildi ama herkesin yapısı farklı her doktor da aynı tekniği uyguluyor, ayrıca da doktor gezmekten bıktım, aklıma takılan bir iki şey var onları da sorup istediğim yanıtı alırsam gün almayı planlıyorum...(istediğim kadar küçülebilecek mi, istediğim görüntüye kavuşabilecek miyim )

Canim b cup zaten en kucugun bi buyugu degil mi baya kucuk olmali aslinda

Merhabalar ilk defa buraya mesaj yaziyorum. Dün Izmirde Prof. Dr. Cüneyt Özek tarafindan meme küçültme ameliyatı oldum. Burada yazilan mesajlar beni hem bilgilendiriyor hem de cok motive ediyordu. Bu yuzden bende paylasimda bulunmaya karar verdim. 95 D sutyen kullaniyordum. Goguslerim oldukca buyuktu. Şu an sargılı olduğu için nasıl göremiyorum. Ama sargili haliyle bile kucultugu cok belli. Yıllardır hayalini kurduğum kucuk goguslere sonunda kavustum. Iki doğumumu sezeryanla yapmış biri olarak söylüyorum. Çok daha az ağrılı bir ameliyat. Hemen ayağa kalktım. Ama ilk bir ay cok dikkat etmeye çalışacağım. Ilerleyen günlerde durumumla ilgili tekrar yazarım. Herkese sevgiler.

geçmiş olsun, ben de yeni üye oldum yıllardır okuyup duruyordum sonunda bende yazmaya başladım, güzel operasyonları görünce bizlerde motive oluyoruz ameliyat olmayı düşünenler olarak... inşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşacağız...

Çok teşekkür ederim. Inşallah Sizde en kısa zamanda ameliyat olup tüm sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. ❤

Nerede oldunuz ameliyatı ben İstanbul da devlet hastanesinde yapan güvenilir bir doktor arıyorum da

merhaba kızlar bugün ameliyat olalı 15 gün oldu kontrolüm vardı dikişlerdeki dışarı çıkan ipleri kesti doktor ve iz kremine başladık. ilk günden beri iyiyim hiç sorun yaşamadım çok şükür. hala büyük görünüyo sanki ona biraz canım sıkılıyo ama artık yapılacak bişey de yok eski halinden iyi en azından

Merhaba, ben de etfalden Zeynep hanımdan randevumu aldım. Size bir kaç sorum olacak. Meme küçültme için hangi şartlar sağlanıyorsa yapıyorlar ameliyatı? Biraz detaylı bilgi verebilir misiniz?
Gittinizmi zeynep hanımla görüşmeye bende etfalden randevumu aldım haftaya gidicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…