- 23 Eylül 2014
- 277
- 216
- 103
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.661
geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi görüntüye kavuşursunuz daha çok yeni sizinki , benimde en korktuğum o yeteri kadar küçülmezse diye düşünüyorum hep, o yüzden de bir türlü son kararı veremiyorum...
Ameliyatını kime oldun canımAmeliyat olalı 2 ay oldu.bana da hala büyük gibi geliyo tabiki eski haline göre cok iyi ama biraz daha küçülebilirdi.yalniz bence küçülecek diye beklemeyin evet şişlikler gidiyo ve biraz yumuşuyo ama küçülmüyo.85D takıyordum şuan 85B.biraz daha küçülmesini isterdim.aslinda tam ideal bi gogus büyüklüğü ama okadar bıkmışız ki minicik olsun istiyoruz.herkese geçmiş olsun. Ama şunu da belirtmeliyim ki olduğum için bi an bile pişman olmadim
Doktorunuz kimdiKızlar meraba herkese.ameliyat olalı 1 ay oldu.dun sutyen alışverişine çıktım anlayamadigim şu ki,eskiden 90D ölçüye sahiptim. Ama yeni aldığım sutyenler 75C ( pentiden aldim )Normalde ameliyat sonrası sırt ölçüsü değişmez sadece cup ölçüsü değişir diye biliyordum.acaba markayla mi ilgili bilemedim
Malatya araştırmada oldum.prof dr hidir kılınç.Doktorunuz kimdi
Malatya araştırmada oldum.prof dr hidir kılınç yaptı ameliyatımı canimAmeliyatını kime oldun canım
merhabalar ameliyat oldunuz mu nasıl geçti nasılsınız? inşallah istediğiniz sonuçMerhabalar, benim de eğer son dakikada caymazsam haftaya salı günü ameliyatım olacak. Doktorum İzmir Ekol hastanesinden Fatih Uygur Bey. Kendisiyle ilgili KK de gögüs büyütme üzerine başlık açılmış fakat hiç küçültme ameliyatı üzerine yorum yapılmamış. Ya da araştırmama rağmen bana denk gelmedi...Gerçi doktor beyle görüştüğümüzde gösterdiği örnekleri beğenmiştim, umarım benimkiler de verdiği örnekler gibi olur. İrilik ve sarkma açısından dr bey bana ameliyatın ters t tekniğiyle yapılacağını belirtmişti. Bana şans dileyin lütfen, ilerleyen günlerde deneyimlerimi yine buradan sizlerle paylaşırım.
merhabalar ameliyatınızı oldunuz mu acaba ? nasılsınız ?Merhabalar, benim de eğer son dakikada caymazsam haftaya salı günü ameliyatım olacak. Doktorum İzmir Ekol hastanesinden Fatih Uygur Bey. Kendisiyle ilgili KK de gögüs büyütme üzerine başlık açılmış fakat hiç küçültme ameliyatı üzerine yorum yapılmamış. Ya da araştırmama rağmen bana denk gelmedi...Gerçi doktor beyle görüştüğümüzde gösterdiği örnekleri beğenmiştim, umarım benimkiler de verdiği örnekler gibi olur. İrilik ve sarkma açısından dr bey bana ameliyatın ters t tekniğiyle yapılacağını belirtmişti. Bana şans dileyin lütfen, ilerleyen günlerde deneyimlerimi yine buradan sizlerle paylaşırım.
rainbow07 sen önce olacaksın galiba benim sanırım ocak ayını bulacak çünkü refakatçi eşim olacak ancak eşimin aralık ayında eğitim seminerleri var onlar bitmeden müsait olamayacak onu bekliyorum annemde çocuklarla ilgilenecek evdeben de vazgeçmeyeceğim, bu cumartesiye tekrar aynı doktora randevu aldım aklıma takılan birkaç şey var tekrar görüşüp istediğim ölçüde olup olamayacağını öğrendikten sonra gün almayı planlıyorum...
Ameliyat olalı 2 ay oldu.bana da hala büyük gibi geliyo tabiki eski haline göre cok iyi ama biraz daha küçülebilirdi.yalniz bence küçülecek diye beklemeyin evet şişlikler gidiyo ve biraz yumuşuyo ama küçülmüyo.85D takıyordum şuan 85B.biraz daha küçülmesini isterdim.aslinda tam ideal bi gogus büyüklüğü ama okadar bıkmışız ki minicik olsun istiyoruz.herkese geçmiş olsun. Ama şunu da belirtmeliyim ki olduğum için bi an bile pişman olmadim
geçmiş olsun, ben de yeni üye oldum yıllardır okuyup duruyordum sonunda bende yazmaya başladım, güzel operasyonları görünce bizlerde motive oluyoruz ameliyat olmayı düşünenler olarak... inşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşacağız...Merhabalar ilk defa buraya mesaj yaziyorum. Dün Izmirde Prof. Dr. Cüneyt Özek tarafindan meme küçültme ameliyatı oldum. Burada yazilan mesajlar beni hem bilgilendiriyor hem de cok motive ediyordu. Bu yuzden bende paylasimda bulunmaya karar verdim. 95 D sutyen kullaniyordum. Goguslerim oldukca buyuktu. Şu an sargılı olduğu için nasıl göremiyorum. Ama sargili haliyle bile kucultugu cok belli. Yıllardır hayalini kurduğum kucuk goguslere sonunda kavustum. Iki doğumumu sezeryanla yapmış biri olarak söylüyorum. Çok daha az ağrılı bir ameliyat. Hemen ayağa kalktım. Ama ilk bir ay cok dikkat etmeye çalışacağım. Ilerleyen günlerde durumumla ilgili tekrar yazarım. Herkese sevgiler.
Ama sütyenden sütyeneCanim b cup zaten en kucugun bi buyugu degil mi baya kucuk olmali aslinda
Eski haline gore evet küçük ama genel anlamda çok da küçük degil benimki.hem bazı sutyenlerde C cup oluyo benimki.Canim b cup zaten en kucugun bi buyugu degil mi baya kucuk olmali aslinda
Canim b cup zaten en kucugun bi buyugu degil mi baya kucuk olmali aslinda
geçmiş olsun, ben de yeni üye oldum yıllardır okuyup duruyordum sonunda bende yazmaya başladım, güzel operasyonları görünce bizlerde motive oluyoruz ameliyat olmayı düşünenler olarak... inşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşacağız...
merhabalar ameliyat oldunuz mu nasıl geçti nasılsınız? inşallah istediğiniz sonuç
Ameliyatımı oldum. Doktorum dün geç saatlerde beni ameliyata alabildi. Akşam 9 da ameliyata alındım gece 12:30 da odamdaydım. Odama geldiğimde çok fazla acım oldu ama bu sıkıntılar ağrı kesicilerle bir iki saat içinde hafifledi. Her bir göğüsten 650 şer gr doku çıkartılmış. Doktor operasyonun başarılı geçtiğini ve isteğim gibi küçüldüklerini söyledi. Sabah kontrolünden sonra eve gidebileceğimiz söylendi. İki gün sonra tekrar doktora görüneceğim ve direnlerim çıkacak umarım. Gün içinde bir ağrım sızım olmadı. Sürekli dinleniyorum ve kollarımı kullanmıyorum. Bu arada ben de yıllar önce teşhis konulmuş boyun düzleşmesi vardır ve sürekli boyun ağrıları çekerim. Ameliyat öncesi yine boynumda tutukluk ve acı vardı onun geçtiğini farkettim o ilgimi çekti. Umarım iyileşme sürecim de rahat geçer.
Gittinizmi zeynep hanımla görüşmeye bende etfalden randevumu aldım haftaya gidicem insallahMerhaba, ben de etfalden Zeynep hanımdan randevumu aldım. Size bir kaç sorum olacak. Meme küçültme için hangi şartlar sağlanıyorsa yapıyorlar ameliyatı? Biraz detaylı bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?