- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.681
Ameliyat randevusu için kaç gün veya ay sonraya verdiler. Birde göğüs ölçüleriniz neler bende etfalde olmayı düsünüyorumdaValla devlet hastaneleri ücretsiz yapmıyor diye biliyorum. Üniversite hst yaparmı bilmem. Ben şişli etfale gittim ölçü 30 cm olmasına rağmen ücretsiz olmuyordu. Ama cüzi denilebilecek bi rakam ödedim. 2 ay önce oldum. Medikal sütyen ameliyat malz oda vs her şey içinde 2,500 tlyi bulmadı
Bu bilginin size pek faydası olmayacak ama İzmir Ekol Hastanesinde oldum.Nerede oldunuz ameliyatı ben İstanbul da devlet hastanesinde yapan güvenilir bir doktor arıyorum da
85 d veya dd ydi . Muayeneden 1 ay sonraya gün verdiler. açıkçası ben küçültme istemedim. Toparlama ve dikleştirme yaptırdım denilebilir. Öyle bile tam c bedenim sanırım şu an. Henüz üç ay oldu.Ameliyat randevusu için kaç gün veya ay sonraya verdiler. Birde göğüs ölçüleriniz neler bende etfalde olmayı düsünüyorumda
geçmiş olsun , neden büyük kaldı acaba... doktorunuz ne dedi, bende istediğim boyutta olmamasından korkuyorum, cumartesi tekrar doktorla konuşacağım,merhaba kızlar bugün ameliyat olalı 15 gün oldu kontrolüm vardı dikişlerdeki dışarı çıkan ipleri kesti doktor ve iz kremine başladık. ilk günden beri iyiyim hiç sorun yaşamadım çok şükür. hala büyük görünüyo sanki ona biraz canım sıkılıyo ama artık yapılacak bişey de yok eski halinden iyi en azından
üniversite hastanesinde cüneyt özek hoca varmış çok iyiymiş ama daha görüşemedim bi onunlada görüşün isterseniz ekol benim için çok pahalı cevpladığınız için çok teşekkürlerBen Ekol hastanesinden Fatih Uygur bey ile temasa gectim. Internet ortamindan simdilik en cok o guven verdi bana. Ayrica ay basinda kendisiyle de yuzyuze de gorusecegim. Internet ortaminda kendisiyle ilgili olumsuz bir yorum bulamadim. mevcut yorumlar da doktorun ilgili oldugundan ve isini iyi yaptigindan yana..Yalniz fiyatlandirma biraz piyasanin ustunde, doktorun yanisira hasnanenin de aldigi bir ucret var ama en azindan ameliyat oncesi gerekli tahliller bu ucretlendirmeye dahilmis. Bir de cok tatli bir sekreteri var Fatih beyin, randevu aldiktan sonra whatsapp uzerinden aklinizdaki sorulari kendisine iletebiliyorsunuz. Su an icin iletisim ve ilgiden memnun kaldim. Bakalim doktor beyle gorusmemiz nasil gececek ve daha onceki calismalarini gormek de onemli bir faktor olacak benim icin.
Teşekkür ederim bi fikrim yok açıkçası şuan baya dik olduğu içinde olabilir yüzde 10 daha küçülecek diyo doktorum ama bu haliyle bile iyiki oldum diyorum.geçmiş olsun , neden büyük kaldı acaba... doktorunuz ne dedi, bende istediğim boyutta olmamasından korkuyorum, cumartesi tekrar doktorla konuşacağım,
sanırım iyileştiğini için benim henüz yeni dikişler kabuk atmaya başladı aynı şekilde kaşınıyor ve yara olduğu için kaşıyamıyorumda iki ayda baya toparlanmis oluyomuKızlar ameliyat olalı iki ay oldu.goguslerim çok kaşiniyo hem dikiş yerleri bazen de içi.hatta gece bile uyanıp kaşıyorum bazen.sizde de böyle bi durum varmi
Çok teşekkür ederim cevabınız için ve geçmiş olsun bu arada. Bir şey daha öğrenmek istiyorum ben fiyat olarak ne kadar ödediniz85 d veya dd ydi . Muayeneden 1 ay sonraya gün verdiler. açıkçası ben küçültme istemedim. Toparlama ve dikleştirme yaptırdım denilebilir. Öyle bile tam c bedenim sanırım şu an. Henüz üç ay oldu.
sanırım iyileştiğini için benim henüz yeni dikişler kabuk atmaya başladı aynı şekilde kaşınıyor ve yara olduğu için kaşıyamıyorumda iki ayda baya toparlanmis oluyomu
Çok teşekkür ederim cevabınız için ve geçmiş olsun bu arada. Bir şey daha öğrenmek istiyorum ben fiyat olarak ne kadar ödediniz
2.400 küsur du.Çok teşekkür ederim cevabınız için ve geçmiş olsun bu arada. Bir şey daha öğrenmek istiyorum ben fiyat olarak ne kadar ödediniz
Iki ayda hiç yara ve dikiş kalmıyo.sadece kırmızı izler varsanırım iyileştiğini için benim henüz yeni dikişler kabuk atmaya başladı aynı şekilde kaşınıyor ve yara olduğu için kaşıyamıyorumda iki ayda baya toparlanmis oluyomu
Merhabalar bende 95 d cup kullaniyorum su an evliyim 22 yasindayim yillardan beri hep bu sorunu yasiyorum istedigim kiyafetleri giyemiyorum beni cok rahatsizz ediyor bu durum kendimden nefret ediyorum genel cerraha gittim gogsumun ucu yoktu o da ameliyat la cikar dedi bebek dusunuyoruz bundan once bu ameliyati olmam gerekiyormiz yoksa cocuk emziremezsin dedi onerilerinizi bekliyorum iki ameliyati bereber olmayi dusunuyorum bu cok mu maliyetliMerhabalar ilk defa buraya mesaj yaziyorum. Dün Izmirde Prof. Dr. Cüneyt Özek tarafindan meme küçültme ameliyatı oldum. Burada yazilan mesajlar beni hem bilgilendiriyor hem de cok motive ediyordu. Bu yuzden bende paylasimda bulunmaya karar verdim. 95 D sutyen kullaniyordum. Goguslerim oldukca buyuktu. Şu an sargılı olduğu için nasıl göremiyorum. Ama sargili haliyle bile kucultugu cok belli. Yıllardır hayalini kurduğum kucuk goguslere sonunda kavustum. Iki doğumumu sezeryanla yapmış biri olarak söylüyorum. Çok daha az ağrılı bir ameliyat. Hemen ayağa kalktım. Ama ilk bir ay cok dikkat etmeye çalışacağım. Ilerleyen günlerde durumumla ilgili tekrar yazarım. Herkese sevgiler.
Merhabalar bende 95 d cup kullaniyorum su an evliyim 22 yasindayim yillardan beri hep bu sorunu yasiyorum istedigim kiyafetleri giyemiyorum beni cok rahatsizz ediyor bu durum kendimden nefret ediyorum genel cerraha gittim gogsumun ucu yoktu o da ameliyat la cikar dedi bebek dusunuyoruz bundan once bu ameliyati olmam gerekiyormiz yoksa cocuk emziremezsin dedi onerilerinizi bekliyorum iki ameliyati bereber olmayi dusunuyorum bu cok mu maliyetli
Evet bende ikisi bir arada olsun istiyorum ayri ayri beni cok zorlar peki fiyat olarak nedir bu ameliyat tup bebek te yaptiracagimiz icin uygun olmasi da onemli onerebileceginiz bir dr var miMerhaba öncelikle yasadiginiz durumu çok iyi anladığımı söylerek başlamak istiyorum. Ben 39 yasinda, 11 ve 3 yasinda iki cocugu olan bir anneyim. Siz daha çok gençsiniz. Bebek sahibi olmayı da düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla. Öncelik meme ucu ameliyatı olmalı. Çünkü meme küçültme sonrası emzirme riske girebilir. Gerçi deneyimli bir doktor sut bezlerini koruyacaktır. Bence iyi bir plastik cerrahla da görüşüp oyle karar verin. Ayrıca iki operasyon bir arada yapılabilir fiyatı da çok etkilemez diye düşünüyorum.
Merhabalar ilk defa buraya mesaj yaziyorum. Dün Izmirde Prof. Dr. Cüneyt Özek tarafindan meme küçültme ameliyatı oldum. Burada yazilan mesajlar beni hem bilgilendiriyor hem de cok motive ediyordu. Bu yuzden bende paylasimda bulunmaya karar verdim. 95 D sutyen kullaniyordum. Goguslerim oldukca buyuktu. Şu an sargılı olduğu için nasıl göremiyorum. Ama sargili haliyle bile kucultugu cok belli. Yıllardır hayalini kurduğum kucuk goguslere sonunda kavustum. Iki doğumumu sezeryanla yapmış biri olarak söylüyorum. Çok daha az ağrılı bir ameliyat. Hemen ayağa kalktım. Ama ilk bir ay cok dikkat etmeye çalışacağım. Ilerleyen günlerde durumumla ilgili tekrar yazarım. Herkese sevgiler.
Ben Izmirde yaşıyorum. Prof. Dr. Cüneyt Özek'e ameliyat oldum. Fiyat 8 bin TL.Evet bende ikisi bir arada olsun istiyorum ayri ayri beni cok zorlar peki fiyat olarak nedir bu ameliyat tup bebek te yaptiracagimiz icin uygun olmasi da onemli onerebileceginiz bir dr var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?