Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyat randevusu için kaç gün veya ay sonraya verdiler. Birde göğüs ölçüleriniz neler bende etfalde olmayı düsünüyorumda

Ameliyat randevusu için kaç gün veya ay sonraya verdiler. Birde göğüs ölçüleriniz neler bende etfalde olmayı düsünüyorumda
85 d veya dd ydi . Muayeneden 1 ay sonraya gün verdiler. açıkçası ben küçültme istemedim. Toparlama ve dikleştirme yaptırdım denilebilir. Öyle bile tam c bedenim sanırım şu an. Henüz üç ay oldu.

geçmiş olsun , neden büyük kaldı acaba... doktorunuz ne dedi, bende istediğim boyutta olmamasından korkuyorum, cumartesi tekrar doktorla konuşacağım,

üniversite hastanesinde cüneyt özek hoca varmış çok iyiymiş ama daha görüşemedim bi onunlada görüşün isterseniz ekol benim için çok pahalı cevpladığınız için çok teşekkürler

Kızlar ameliyat olalı iki ay oldu.goguslerim çok kaşiniyo hem dikiş yerleri bazen de içi.hatta gece bile uyanıp kaşıyorum bazen.sizde de böyle bi durum varmi

geçmiş olsun , neden büyük kaldı acaba... doktorunuz ne dedi, bende istediğim boyutta olmamasından korkuyorum, cumartesi tekrar doktorla konuşacağım,
Teşekkür ederim bi fikrim yok açıkçası şuan baya dik olduğu içinde olabilir yüzde 10 daha küçülecek diyo doktorum ama bu haliyle bile iyiki oldum diyorum.

Kızlar ameliyat olalı iki ay oldu.goguslerim çok kaşiniyo hem dikiş yerleri bazen de içi.hatta gece bile uyanıp kaşıyorum bazen.sizde de böyle bi durum varmi
sanırım iyileştiğini için benim henüz yeni dikişler kabuk atmaya başladı aynı şekilde kaşınıyor ve yara olduğu için kaşıyamıyorumda iki ayda baya toparlanmis oluyomu

85 d veya dd ydi . Muayeneden 1 ay sonraya gün verdiler. açıkçası ben küçültme istemedim. Toparlama ve dikleştirme yaptırdım denilebilir. Öyle bile tam c bedenim sanırım şu an. Henüz üç ay oldu.
Çok teşekkür ederim cevabınız için ve geçmiş olsun bu arada. Bir şey daha öğrenmek istiyorum ben fiyat olarak ne kadar ödediniz

sanırım iyileştiğini için benim henüz yeni dikişler kabuk atmaya başladı aynı şekilde kaşınıyor ve yara olduğu için kaşıyamıyorumda iki ayda baya toparlanmis oluyomu
Çok teşekkür ederim cevabınız için ve geçmiş olsun bu arada. Bir şey daha öğrenmek istiyorum ben fiyat olarak ne kadar ödediniz
2.400 küsur du.

Merhabalar bende 95 d cup kullaniyorum su an evliyim 22 yasindayim yillardan beri hep bu sorunu yasiyorum istedigim kiyafetleri giyemiyorum beni cok rahatsizz ediyor bu durum kendimden nefret ediyorum genel cerraha gittim gogsumun ucu yoktu o da ameliyat la cikar dedi bebek dusunuyoruz bundan once bu ameliyati olmam gerekiyormiz yoksa cocuk emziremezsin dedi onerilerinizi bekliyorum iki ameliyati bereber olmayi dusunuyorum bu cok mu maliyetli

Merhaba öncelikle yasadiginiz durumu çok iyi anladığımı söylerek başlamak istiyorum. Ben 39 yasinda, 11 ve 3 yasinda iki cocugu olan bir anneyim. Siz daha çok gençsiniz. Bebek sahibi olmayı da düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla. Öncelik meme ucu ameliyatı olmalı. Çünkü meme küçültme sonrası emzirme riske girebilir. Gerçi deneyimli bir doktor sut bezlerini koruyacaktır. Bence iyi bir plastik cerrahla da görüşüp oyle karar verin. Ayrıca iki operasyon bir arada yapılabilir fiyatı da çok etkilemez diye düşünüyorum.

Evet bende ikisi bir arada olsun istiyorum ayri ayri beni cok zorlar peki fiyat olarak nedir bu ameliyat tup bebek te yaptiracagimiz icin uygun olmasi da onemli onerebileceginiz bir dr var mi

Merhaba ben de cüneyt beyin adını çok duydum ona olmak istiyorum ama sanırım artık ege üniversitesinde ameliyat yapmıyormuş özel muayenehanesinde muayene ücreti ne kadar ve ameliyat ücreti ne kadar tuttu acaba cevaplarsanız çok sevinirim

Evet yapmiyor ama Egede de fiyatlar hemen hemen 6 bin civarinda. Arada cok buyuk bir fark yok. Normalda Egede Yiğit beye olacaktım ama Cüneyt hocamı tercih ettim. Yiğit bey çok yoğun doğru dürüst muhatap olmuyor. Ama benim için doktorla iletişim kurmak çok önemli...
Cüneyt Hocanın ameliyat ücreti 8 bin TL. Muayene ücreti 250 TL. Cüneyt hocam hem çok başarılı, hem de cok mütevazı ve cana yakın. Ben daha çok yeni olmasına rağmen çok memnunum. Ağrısı hiç korkulacak gibi değıl. Ağır iş ve hareketler haricinde gündelik işlerinizi görebiliyorsunuz. Inşallah herşey hayırlısı ile gönlünüzce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…