Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok teşekkürler canım ya egede 3 bin civarı bir fiyat verdiler ama benim içime hiç sinmedi Cüneyt Beye takmış durumdayım iki hafta sonra gideyim o zaman muayeneye ameliyatı da 15 tatilde yaptırmayı düşünüyorum inşallah peki ameliyatı nerde yapıyor?

merhabalar Tayfun bey ne kadar ücret istemişti...

Dün annem ameliyat izlerini gösterdi hiç ama hiç iz kalmamış izler baki kaldı yazmıştım ama hiç izi yok sanki hiç olmamış gibi...Tabi kişiden kişiye değişir ama annem 7 yıl önce oldu ve çok ama çok memnun ondan aldığım cesaretle inşallah bende en kısa zamanda olmayı planlıyorum....

heyet raporu aldırıyo ondan sonra 8.500 tl civarı cnm oda ücreti hariç.
ne güzel darısı başımıza inşallah, benim doktor arayışım devam ediyor...

rainbow07 bende henüz gidemedim eşimin eğitim seminerleri var annem oğluma bakacak eşim refakat edecek ...Eşime kalsa havalar çok soğudu mart nisana bırak diyor ama ben o zaman şu anki topladığım cesareti kaybedebilirim bir an önce olsun bitsin istiyorum yoksa aklımda bu korkuyla yaşamaktansa olayım iyileşmeyle uğraşayım diyorum ama hala doktora gidemedim eşimin işlerinin bitmesini bekliyorum ve işyerimden izni ona göre alacağım....

sizde ankara da araştırıyordunuz dimi dr?şuanda karar verdiğiniz dr varmı?bende ankaradayım ve araştırıyorum bilgi paylaşımı yapalım istedim.

sizde ankara da araştırıyordunuz dimi dr?şuanda karar verdiğiniz dr varmı?bende ankaradayım ve araştırıyorum bilgi paylaşımı yapalım istedim.

bende ankarada araştırıyorum araştırdığım kadarı ile Hacettepe üniversitesinde Doçent Dr. var. Hiç olumsuz yorum okumadım onunla ilgili. Birde Doçent Dr.Ali Emre Aksu var. 2012 de yüz nakli ameliyatı ekibinin içinde yer almış.Haftaya salı randevum var Emre hocayla :)
Bide Ankara Üniversitesi plastik ve estetik cerrahi bölüm başkanı Prof.Dr.Serdar Mehmet Gültan var. Serdar hocaya da muayene olmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara için fikir soranlara yazıyorum. 20 kasımda doç.dr ozan bitik hocaya amelıyat oldum. Korkacak bısey yok ozan hoca efsanedır :) ozel klınıgınde hasta gorusmelerını yapıyor. Next levelde ofısı, amelıyatı da bayındır hastanesınde oldum. 8500 lıra toplam fıyat. Ben cok korkuyordum amelıyattan bosuna dert etmısım kendıme, bugun 3. Gunum en buyuk derdım kabızlıgım ınanın onun derdındeyım hıc agrım yok. Sadece drenler brz rahatsuz edıyor o kadar. Ozan hoca bitanedir :)

Abcg maalesef canım Ankarada değilim Konyada yaşıyorum işim gereği... ama Ankaraya uzak sayılmam karar verdinizmi doktor konusunda siz?

hangi teknikle yaptı?ölçünüz neydi? devleti neden düşünmediniz?

hacettepede hakan uzu,ankara ünide burak kaya, onkolojide orhan aydın bu üç dr un ismini duydum muayene olamak lazım tabiki.
Ben biraz karar verdim gibi Konya da Nurten Yavuz var Araştırma Hastanesinde annemin doktoruda oydu annemin göğüsleri çok güzel oldu çok memnun ve hiç iz yok hastaya karşı ilgiside güzel ve tüm yorumları okudum herkes çok memnun...Sadece vakit yok muayeneye bile gidemedim eşimin seminerleri bitince gidicem inşallahh

hangi teknikle yaptı?ölçünüz neydi? devleti neden düşünmediniz?

Ters t çünkü çok büyüktü gögüslerim toplam 3 kg doku alındı. Devlet hastanelerinin ortamını ürkütücü buluyorum o yüzden tercih etmedim.
Dün drenlerim çıktı sonrasında kardeşimle avmye gidip alışveriş yaptık 2 saat gezdim, sıfır problem. Hep kızıyorum kendime neden bu kadar bekledim bu sıkıntıyı çektim diye Bu arada ozan hocanın lakabı sihirli eller, bizzat test ettim eller sihirli maşallah diyorum ona bir kere daha, karar verdim burnumu da yaptırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…