- 19 Kasım 2017
- 50
- 17
- 3
- 37
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.701
Evet yapmiyor ama Egede de fiyatlar hemen hemen 6 bin civarinda. Arada cok buyuk bir fark yok. Normalda Egede Yiğit beye olacaktım ama Cüneyt hocamı tercih ettim. Yiğit bey çok yoğun doğru dürüst muhatap olmuyor. Ama benim için doktorla iletişim kurmak çok önemli...
Cüneyt Hocanın ameliyat ücreti 8 bin TL. Muayene ücreti 250 TL. Cüneyt hocam hem çok başarılı, hem de cok mütevazı ve cana yakın. Ben daha çok yeni olmasına rağmen çok memnunum. Ağrısı hiç korkulacak gibi değıl. Ağır iş ve hareketler haricinde gündelik işlerinizi görebiliyorsunuz. Inşallah herşey hayırlısı ile gönlünüzce olur.
merhabalar Tayfun bey ne kadar ücret istemişti...arkadaşlar merhaba tekrardan :)
ben göğüs küçültme ameliyatı olacağım hatta buraya yazmıştım Tayfun Aköz hocama muayene olmuştum ama para durumlarını tam ayarlayamadımbeklemekte istemiyorum açıkçası o yüzden bende Ankara hacettepe üniversite hastanesindeki doktorları araştırtım.orada gerçekten çok iyi hocalar var. Bir avantajımda abim ankarada yaşıyor. Ankarada ameliyat olursam ne kadar bir süre orda kalmam gerekir.Malum iş durumu var. Ameliyat+kontroller ne kadar zaman alır acaba ameliyat olan arkadaşlar bilgi verirlerse çok sevinirim.
merhabalar Tayfun bey ne kadar ücret istemişti...
birde annemin ilk ameliyat olduğunda göğüsleri o kadar büyüktüki aşırı dikti hatta anneme anne yanlış ameliyata mı girdin bu ne büyütmüşler sanki diyordum gülüyorduk şimdi oldukça küçük ve aşırı dik değil yumuşadı zamanla ama izleri baki kaldı annem olalı 7 sene oldu hiç pişman olmadı ama annemin çok büyüktü ve tek derdi o yükten kurtulmaktı iki doktora göründü ikincide karar verdi yalnız hala hissetmiyorum diyor his kaybı vardı ters T yöntemi ile oldu
heyet raporu aldırıyo ondan sonra 8.500 tl civarı cnm oda ücreti hariç.
ne güzel darısı başımıza inşallah, benim doktor arayışım devam ediyor...Dün annem ameliyat izlerini gösterdi hiç ama hiç iz kalmamış izler baki kaldı yazmıştım ama hiç izi yok sanki hiç olmamış gibi...Tabi kişiden kişiye değişir ama annem 7 yıl önce oldu ve çok ama çok memnun ondan aldığım cesaretle inşallah bende en kısa zamanda olmayı planlıyorum....
sizde ankara da araştırıyordunuz dimi dr?şuanda karar verdiğiniz dr varmı?bende ankaradayım ve araştırıyorum bilgi paylaşımı yapalım istedim.rainbow07 bende henüz gidemedim eşimin eğitim seminerleri var annem oğluma bakacak eşim refakat edecek ...Eşime kalsa havalar çok soğudu mart nisana bırak diyor ama ben o zaman şu anki topladığım cesareti kaybedebilirim bir an önce olsun bitsin istiyorum yoksa aklımda bu korkuyla yaşamaktansa olayım iyileşmeyle uğraşayım diyorum ama hala doktora gidemedim eşimin işlerinin bitmesini bekliyorum ve işyerimden izni ona göre alacağım....
sizde ankara da araştırıyordunuz dimi dr?şuanda karar verdiğiniz dr varmı?bende ankaradayım ve araştırıyorum bilgi paylaşımı yapalım istedim.
Abcg maalesef canım Ankarada değilim Konyada yaşıyorum işim gereği... ama Ankaraya uzak sayılmam karar verdinizmi doktor konusunda siz?sizde ankara da araştırıyordunuz dimi dr?şuanda karar verdiğiniz dr varmı?bende ankaradayım ve araştırıyorum bilgi paylaşımı yapalım istedim.
hacettepede hakan uzu,ankara ünide burak kaya, onkolojide orhan aydın bu üç dr un ismini duydum muayene olamak lazım tabiki.Abcg maalesef canım Ankarada değilim Konyada yaşıyorum işim gereği... ama Ankaraya uzak sayılmam karar verdinizmi doktor konusunda siz?
hangi teknikle yaptı?ölçünüz neydi? devleti neden düşünmediniz?Ankara için fikir soranlara yazıyorum. 20 kasımda doç.dr ozan bitik hocaya amelıyat oldum. Korkacak bısey yok ozan hoca efsanedır :) ozel klınıgınde hasta gorusmelerını yapıyor. Next levelde ofısı, amelıyatı da bayındır hastanesınde oldum. 8500 lıra toplam fıyat. Ben cok korkuyordum amelıyattan bosuna dert etmısım kendıme, bugun 3. Gunum en buyuk derdım kabızlıgım ınanın onun derdındeyım hıc agrım yok. Sadece drenler brz rahatsuz edıyor o kadar. Ozan hoca bitanedir :)
Ben biraz karar verdim gibi Konya da Nurten Yavuz var Araştırma Hastanesinde annemin doktoruda oydu annemin göğüsleri çok güzel oldu çok memnun ve hiç iz yok hastaya karşı ilgiside güzel ve tüm yorumları okudum herkes çok memnun...Sadece vakit yok muayeneye bile gidemedim eşimin seminerleri bitince gidicem inşallahhhacettepede hakan uzu,ankara ünide burak kaya, onkolojide orhan aydın bu üç dr un ismini duydum muayene olamak lazım tabiki.
hangi teknikle yaptı?ölçünüz neydi? devleti neden düşünmediniz?
Ben de merak ediyorum. Emzirmeyi de etkiliyor mu acabaMerhaba bende gogus küçültme ameliyatı olmak istiyorum sgk nasıl karşılıyor acaba hepsini karşılamiyor mu
Bilen birileri varsa bizi aydinlata bilir mi acbaBen de merak ediyorum. Emzirmeyi de etkiliyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?