Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Aslında özel mi devletmi bazen çok kararsız kalıyorum.fotograf paylaçmamızda bir mahsur yoksa ozan beyin uzmanlığını görmek açısından çok mutlu olurum.özelden sühan ayhan ,orhan erbaş,ozan bitik duyduğjm isimlerden ancak maddi yönden hepsine muayene olmak imkansız

Fotograf burdan sıze gondermem uygun olmaz cunku bayanmısınız erkekmısınız onu bıle bılmıyorum :) ozan hocaya muayeneye gıdersenız sayet adımı verırım bakarsınız fotograflarıma. Ben şeklini çok begendım dıkıs ızlerım azalırsa bomba gıbı oldukar ozan hocanın muayenesı 200 lıra bu arada onun da bılgısını vereyım. Benım lıstemde haldun kamburoglu da vardı. Ona da randevu almıstım ama ozan beyle konustuktan sonra gorusmeye gıtmedım. Onun muayenesı de 300 lıraydı. Amelıyat ucretı 3000 euro. O da acıbademde yapıyor amelıyatlarını ama cok ılerı tarıhlere gun verıyor. Sühan ve orhan beyı ılk defa duydum

Merhaba, tavsiyem kesinikle Dr.Niyazi Simdivar. Geçen Mart ayinda Dr Niyazi beye 3 operasyonu birden oldum.
Göğüs küçültme ameliyatı, popoya yağ transferleri ve göbekten lazer liposuction yöntemi ile yag aldirdim. Sonuç beklentimden çok daha fazlası. Resmen 10 yaş daha genç ve zayıf görünüyorum. En güzel yanı 40 yaşında hem isdedigim ölçülerde hem de sarkik olmayan dik goguslerim oldu.Niyazi bey hem işinin uzmanı hemde güven duyabileceğiniz güzel yürekli bir insan. Kendisiyle yüz yüze tanışmadan telefonla ameliyat günü almıstim iyikide almışım. Özellikle büyük ve sarkık göğüslü arkadaşlar lütfen durumunuz müsait se hiç beklemeyin derim. Yoksa benim gibi nicin daha önce yaptırmadım diye pismaliktan kivranirsiniz. Soru sormak isteyen olursa seve seve cevaplarim. Sevgiler :)

Gogsu cok buyuk olup da asagida verilen gorseldeki kadar kuculen var mi

Eklentiler

• 20171128_162010.webp
    11 KB · Görüntüleme: 169
Gogsu cok buyuk olup da asagida verilen gorseldeki kadar kuculen var mi
henüz ameliyat olmadım ama gittiğim doktor kontrollerinde böyle hiçbir fotoğrafa rastlamadım, bu kadar küçülebilceğini de sanmıyorum, doktorlar olabileceği kadar küçülmeyi ön görüyorlar, aksi taktirde meme başını kaybedebilirsiniz diyorlar...

cok gecmis olsun dr ameliyat ucreti ne kadar acaba? doktordan memnun kaldiniz mi? istediginiz ölçüler oldu mu ?
cevap verebilirseniz cok sevinirim

Çok teşekkür ederim. Çok memnun kaldım. B cup oldu. Sporcu sutyen 85B kullanıyorum. Hayal ettiğimden bile daha kucuk oldu. Ağrısı çok az. Keşke çok daha önce olsaymışım. Ama kısmet bu zamanmış Ameliyat ucreti 8 bin TL.

zaman ayırıp yazdığınız icin teşekkürler sağlıklı , rahat kıyafetler,renkli sutyenler icin guzel günler dilerim

Canım bir şey daha soracağım acaba ameliyat gününü çok ileri atıyor mu öğretmenim ve 20 şubat gibi olmak istiyorum 15 tatilde yarın da muayene için gun alacağım inşallah cumartesileri calisiyodur

Canım bir şey daha soracağım acaba ameliyat gününü çok ileri atıyor mu öğretmenim ve 20 şubat gibi olmak istiyorum 15 tatilde yarın da muayene için gun alacağım inşallah cumartesileri calisiyodur

Özel demi devlet hastanesinde mi oldunuz acaba devlet desteği olmadı mı ?

sanırım iyileştiğini için benim henüz yeni dikişler kabuk atmaya başladı aynı şekilde kaşınıyor ve yara olduğu için kaşıyamıyorumda iki ayda baya toparlanmis oluyomu
Merhaba benimde 50 gün oldu dikişler kabuk atınca izler dahada genişledi sanki sizdede aynı durum varmı

Meme ultrasonu ve kan tahlillerini verdikten bir hafta sonrasına ameliyat oldum. Cumartesi çalışıyor mu bilmiyorum ama hafta içi muayene randevularını saat 16.00 'dan sonra veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…