- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.721
Aslında özel mi devletmi bazen çok kararsız kalıyorum.fotograf paylaçmamızda bir mahsur yoksa ozan beyin uzmanlığını görmek açısından çok mutlu olurum.özelden sühan ayhan ,orhan erbaş,ozan bitik duyduğjm isimlerden ancak maddi yönden hepsine muayene olmak imkansızTers t çünkü çok büyüktü gögüslerim toplam 3 kg doku alındı. Devlet hastanelerinin ortamını ürkütücü buluyorum o yüzden tercih etmedim.
Dün drenlerim çıktı sonrasında kardeşimle avmye gidip alışveriş yaptık 2 saat gezdim, sıfır problem. Hep kızıyorum kendime neden bu kadar bekledim bu sıkıntıyı çektim diyeBu arada ozan hocanın lakabı sihirli eller, bizzat test ettim eller sihirli maşallah diyorum ona bir kere daha, karar verdim burnumu da yaptırcam
Aslında özel mi devletmi bazen çok kararsız kalıyorum.fotograf paylaçmamızda bir mahsur yoksa ozan beyin uzmanlığını görmek açısından çok mutlu olurum.özelden sühan ayhan ,orhan erbaş,ozan bitik duyduğjm isimlerden ancak maddi yönden hepsine muayene olmak imkansız
henüz ameliyat olmadım ama gittiğim doktor kontrollerinde böyle hiçbir fotoğrafa rastlamadım, bu kadar küçülebilceğini de sanmıyorum, doktorlar olabileceği kadar küçülmeyi ön görüyorlar, aksi taktirde meme başını kaybedebilirsiniz diyorlar...Gogsu cok buyuk olup da asagida verilen gorseldeki kadar kuculen var mi
cok gecmis olsun dr ameliyat ucreti ne kadar acaba? doktordan memnun kaldiniz mi? istediginiz ölçüler oldu mu ?Merhabalar ilk defa buraya mesaj yaziyorum. Dün Izmirde Prof. Dr. Cüneyt Özek tarafindan meme küçültme ameliyatı oldum. Burada yazilan mesajlar beni hem bilgilendiriyor hem de cok motive ediyordu. Bu yuzden bende paylasimda bulunmaya karar verdim. 95 D sutyen kullaniyordum. Goguslerim oldukca buyuktu. Şu an sargılı olduğu için nasıl göremiyorum. Ama sargili haliyle bile kucultugu cok belli. Yıllardır hayalini kurduğum kucuk goguslere sonunda kavustum. Iki doğumumu sezeryanla yapmış biri olarak söylüyorum. Çok daha az ağrılı bir ameliyat. Hemen ayağa kalktım. Ama ilk bir ay cok dikkat etmeye çalışacağım. Ilerleyen günlerde durumumla ilgili tekrar yazarım. Herkese sevgiler.
zaman ayırıp yazdığınız icin teşekkürler sağlıklı , rahat kıyafetler,renkli sutyenler icin guzel günler dilerimÇok teşekkür ederim. Çok memnun kaldım. B cup oldu. Sporcu sutyen 85B kullanıyorum. Hayal ettiğimden bile daha kucuk oldu. Ağrısı çok az. Keşke çok daha önce olsaymışım. Ama kısmet bu zamanmış Ameliyat ucreti 8 bin TL.
Rica ederim ne demek. Güzel dilekleriniz için de ayrıca çok teşekkür ederim ❤zaman ayırıp yazdığınız icin teşekkürler sağlıklı , rahat kıyafetler,renkli sutyenler icin guzel günler dilerim
Rica ederim ne demek. Ata Sağlık hastanesinde yapıyor. Inşallah hayırlısı olsun. Sevgiler ❤
Merhabalar ilk defa buraya mesaj yaziyorum. Dün Izmirde Prof. Dr. Cüneyt Özek tarafindan meme küçültme ameliyatı oldum. Burada yazilan mesajlar beni hem bilgilendiriyor hem de cok motive ediyordu. Bu yuzden bende paylasimda bulunmaya karar verdim. 95 D sutyen kullaniyordum. Goguslerim oldukca buyuktu. Şu an sargılı olduğu için nasıl göremiyorum. Ama sargili haliyle bile kucultugu cok belli. Yıllardır hayalini kurduğum kucuk goguslere sonunda kavustum. Iki doğumumu sezeryanla yapmış biri olarak söylüyorum. Çok daha az ağrılı bir ameliyat. Hemen ayağa kalktım. Ama ilk bir ay cok dikkat etmeye çalışacağım. Ilerleyen günlerde durumumla ilgili tekrar yazarım. Herkese sevgiler.
Özel demi devlet hastanesinde mi oldunuz acaba devlet desteği olmadı mı ?Çok teşekkür ederim. Çok memnun kaldım. B cup oldu. Sporcu sutyen 85B kullanıyorum. Hayal ettiğimden bile daha kucuk oldu. Ağrısı çok az. Keşke çok daha önce olsaymışım. Ama kısmet bu zamanmış Ameliyat ucreti 8 bin TL.
Merhaba ben oldum 2023 tl ödedim umarım yardımcı olmuşumdurGünaydın arkadaşlar devlet hastanesinde ücreti olan arkadaşlar ne kadar ödeme yaptı
Merhaba benimde 50 gün oldu dikişler kabuk atınca izler dahada genişledi sanki sizdede aynı durum varmısanırım iyileştiğini için benim henüz yeni dikişler kabuk atmaya başladı aynı şekilde kaşınıyor ve yara olduğu için kaşıyamıyorumda iki ayda baya toparlanmis oluyomu
Meme ultrasonu ve kan tahlillerini verdikten bir hafta sonrasına ameliyat oldum. Cumartesi çalışıyor mu bilmiyorum ama hafta içi muayene randevularını saat 16.00 'dan sonra veriyor.Canım bir şey daha soracağım acaba ameliyat gününü çok ileri atıyor mu öğretmenim ve 20 şubat gibi olmak istiyorum 15 tatilde yarın da muayene için gun alacağım inşallah cumartesileri calisiyodur
Özelde oldum.Özel demi devlet hastanesinde mi oldunuz acaba devlet desteği olmadı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?