- 8 Mayıs 2013
- 879
- 1.634
- 113
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.741
Kantaronu doktorunuzmu önerdi. Sarı kantaron yağı mı ?Merhaba,bende 1.5 ay önce İzmir’de meme dikleştirme oldum..şu an iyiyim şekil olarak bayaa oturdu,yerine yerleşti..kantaron’a başladım..yardımcı olabileceğim şeyler olursa sorabilirsiniz..herkese istediği memeleri nasip etsin Rabbim
Merhaba kantoron yağını iz içinmi kullanıyorsunuz acabaKantaronu doktorunuzmu önerdi. Sarı kantaron yağı mı ?
Kantaronu doktorunuzmu önerdi. Sarı kantaron yağı mı ?
Merhaba bende 10 ekimde ameliyatımı devlet hastanesinde oldum şeklinde yapıldı ikiş yerlerim labuk bağladı ve soyulunca dikiş izleri baya büyük yara izine dönüştü çok şükür acı sızı olmadı merak ettiğim sağ göğüs ucum şiş diğeri normal doktor normal diyor 2 aya yaklaştı potluklar gitmedi masaj yap diyor sürekli bide doktorum özele geçti başka bi doktoradamı gitsem siz naaıl sorunlar yaşadınızBen ameliyat olalı 13 gün oldu ve diyorum ki böyle olacağını bilsem olmazdım. Ama bigftm hanım uzun süre geçtiği için acıları unutmuş o yüzden onu dikkate alalım bence :)
Bu fiyata özelde mi oldunuz. Hangi şehirdesiniz acaba. Ben şu an emziriyorum bitince bende olmak istiyorum. İşleyiş hakkında bilgi verirseniz çok sevinirimÖzelde oldum.
Izmır yasıyorum. Ilk görüşmede doktor muayene ediyor. Yaptığı ameliyatların öncesi sonrasını gösteriyor. Ameliyat ücreti hakkında bilgi veriyor. Meme ultrasonu ve tam kan sayimini yaptirip gelmemizi istiyor. Bunları yaptırdiktan sonra sonuçlarla bir daha gittim. Fotoğraf çekimi yaptı. Hemen bir sonraki haftaya ameliyat oldum.Bu fiyata özelde mi oldunuz. Hangi şehirdesiniz acaba. Ben şu an emziriyorum bitince bende olmak istiyorum. İşleyiş hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim
Bende kantaron yağı kullanıyorum dr jel bir iz kremi verdi ama onu sürünce çok kaşındırıyor kantaron yağı bazen ozon yağı sürüyorum hem yumuşatıyo hemde yara yerleri daha çabuk iyileşti.bugün benimde 1. Ayım kabuklar atınca dikiş yerlerinde genişleme değilde kızarıklık var şuan ilk haliyle dikişler ince bir çizgiydi şimdi daha belirgin zamanla düzelir diye düşünüyorum benim altta kesi yok potluk benimde var umarım düzelirMerhaba bende 10 ekimde ameliyatımı devlet hastanesinde oldum şeklinde yapıldı ikiş yerlerim labuk bağladı ve soyulunca dikiş izleri baya büyük yara izine dönüştü çok şükür acı sızı olmadı merak ettiğim sağ göğüs ucum şiş diğeri normal doktor normal diyor 2 aya yaklaştı potluklar gitmedi masaj yap diyor sürekli bide doktorum özele geçti başka bi doktoradamı gitsem siz naaıl sorunlar yaşadınız
Bende kantaron yağı kullanıyorum dr jel bir iz kremi verdi ama onu sürünce çok kaşındırıyor kantaron yağı bazen ozon yağı sürüyorum hem yumuşatıyo hemde yara yerleri daha çabuk iyileşti.bugün benimde 1. Ayım kabuklar atınca dikiş yerlerinde genişleme değilde kızarıklık var şuan ilk haliyle dikişler ince bir çizgiydi şimdi daha belirgin zamanla düzelir diye düşünüyorum benim altta kesi yok potluk benimde var umarım düzelir
Aynı sorunu yaşadım yara izleri çok kötü duruyor tekrar düzeltme yaparlarmı bilmiyorum açıldı kabuk bağladı kabuklar atınca yara izleri kaldı bendede doktoruma kalsa herşey normal diyorArkadaslar Merhaba ben 1 ay önce gogus kucultme ameliyati oldum iki gogsum un alt kısmında dikislerde acilma oldu Dr. Normal dedi küçük fazla büyük deil acilmalar pansuman yapıyorum fakat iltihap oldu yaralar, hergün pansuman olmama rahmen 2 haftadır bir düzelme yok benim durumumu yaşayan oldumu acaba
Sizin ne kadar oldu ameliyat olaliAynı sorunu yaşadım yara izleri çok kötü duruyor tekrar düzeltme yaparlarmı bilmiyorum açıldı kabuk bağladı kabuklar atınca yara izleri kaldı bendede doktoruma kalsa herşey normal diyor
50 gün oldu normale dönemedim hala sana özelden mesaj attım canımSizin ne kadar oldu ameliyat olali
50 gün oldu benim bu gün tam şekilnden çok memnunum sırtımın ağrısı kalmadı ama dikiş açılıpta beze oldu bende çok can sıkıcıSizin ne kadar oldu ameliyat olali
Merhaba lütfen bunun için tekrar iletişime geçin hocanızla..sizi kontrole çağırması gerekirdi..aynı sorunu yaşadım bunun için antibiyotikli kremler veriyorlar önce batikon sonra bu kremlerle pansuman yapıp kapatıyorsunuz..bende 20 gün kadar uğraşmıştım..o yaralar o kadar kötü kalmayacak merak etmeyin zira kendini kapatıyor tamir ediyor deri,, fakat dediğim gibi dikiş bakımı bu esnada önemli..geçmiş olsunArkadaslar Merhaba ben 1 ay önce gogus kucultme ameliyati oldum iki gogsum un alt kısmında dikislerde acilma oldu Dr. Normal dedi küçük fazla büyük deil acilmalar pansuman yapıyorum fakat iltihap oldu yaralar, hergün pansuman olmama rahmen 2 haftadır bir düzelme yok benim durumumu yaşayan oldumu acaba
Çok teşekkür ederim önerileriniz icin başka bir doktora gideceğim en kisa zaman da doktorum hep normal diyorSonrasında da dikiş izlerinize sarı kantaron yağı sürün,günde 2-3 kere 6 ay olacak şekilde ..
Beze tam olarak neresinde acaba benimde alt kısım da dikişin bittiği yerde şişlik var beze midir bilemiyorum ama50 gün oldu benim bu gün tam şekilnden çok memnunum sırtımın ağrısı kalmadı ama dikiş açılıpta beze oldu bende çok can sıkıcı
Mümkünse özelden fotoğraf gönderebilirmisin bende gönderirim size beze olusan bölgeyi50 gün oldu benim bu gün tam şekilnden çok memnunum sırtımın ağrısı kalmadı ama dikiş açılıpta beze oldu bende çok can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?