Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İltihaplı halini gördü dikişim açıktı ve normal diyi
Mümkünse özelden fotoğraf gönderebilirmisin bende gönderirim size beze olusan bölgeyi
Beze gözle görünmüyor elleyince elime geliyor nohut kadar özelden telimi yazarım istersen ama dedipim gibi seninki beze değildir büyük ihtimalle

Bende İzmirdeyim hangi hastane acaba ve göğüs ölçüleriniz nasıldı. Devlet katkıda bulunmadı değil mi

Herkese merhaba! Sonunda ben de ameliyat için gün aldım. Kısmetse 25 aralıkta Ankara koru hastanesinde Prof dr. Asuman Sevin yapacak ameliyatımı. Uzun süredir doktor arayışındaydım bir çok kişiyle görüştüm ama tam içime sinmedi. Asuman Hanım öyle sıcak ve samimi geldi ki ilk görüşmede karar verip gün aldım. Umarım herşey yolunda gider size tecrübelerimi aktarırım. Yalnız heyecandan o gün sormayı unuttum. Ameliyat sonrası nelere ihtiyacım olur sizce? Pijama vs nasıl olmalı?

hayırlı olsun bende halen doktor arayışındayım, inşallah istediğinizi sonuca ulaşırsınız...bedeniniz kaç ve kaça düşecek peki ?

hayırlı olsun bende halen doktor arayışındayım, inşallah istediğinizi sonuca ulaşırsınız...bedeniniz kaç ve kaça düşecek peki ?

İnşallah pişmanlık duymam en büyük korkum o. Şu anda 75 dd ölçüm sırtım çok dar. Asuman hanım 75c veya 75b olabilir dedi. Sanırım b daha iyi olacak küçük istiyorum çünkü

inşallah çok güzel olacak, ben de pişman olmaktan korktuğum için devamlı doktor araştırıyorum ve görüşüyorum bu da işimi zorlaştırıyor, siz doktorunuza nasıl karar verdiniz, gösterdikleri fotoğraflar açıkçası beklentimin altındaydı çünkü,
en son görüştüğüm doktor da bana c kup olur olur dedi bende aslında b istiyorum benim baya büyük çünkü...

Çok istiyordum artık kafama takılıyordu netleşmemesi. Benim için güven duymak ve ne olursa olsun doktorun yaptığı işin arkasında durması çok önemliydi. Asuman hanım tüm süreci ve riskleri ayrıntılı şekilde anlattı. Muayene kısmında da çok ilgiliydi ölçüm yaparak başladı nasıl olacağını gösterdi. Beni ve beklentilerimi güzel analiz ettiğini düşündüm öyle olunca da bir anda karar verdim. Fotoğrafları da beğendim. Ankara’daysanız bi görüşün bence çok hoş bir insan

Merhaba bende göğüs küçültme ameliyatı olsum ve sizin yaşadığınız sıkıntıları yaşıyorum şuan dikişlerim açıldı izler var sanki geçmicek gibi sizin bi sene olmuş naaıl izlerinizde değişiklik oldumu gerçekten zamanla geçicek diyorlar geçiyormu

Ben muradiye devlet hastanesinde oldum ama cok pismanim
Merhaba bursa muradiye devlettemi olsunuz bemde orda oldum bemimde memnun olmasığım şeyler var izler potluklar ve bi göğsüm büyük gibi ve beze oluştu dikişim açıldı herşeye normal diyen bi doktorum var doktorunuz kimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…