- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.761
İltihaplı halini gördü dikişim açıktı ve normal diyiMerhaba lütfen bunun için tekrar iletişime geçin hocanızla..sizi kontrole çağırması gerekirdi..aynı sorunu yaşadım bunun için antibiyotikli kremler veriyorlar önce batikon sonra bu kremlerle pansuman yapıp kapatıyorsunuz..bende 20 gün kadar uğraşmıştım..o yaralar o kadar kötü kalmayacak merak etmeyin zira kendini kapatıyor tamir ediyor deri,, fakat dediğim gibi dikiş bakımı bu esnada önemli..geçmiş olsun
Beze gözle görünmüyor elleyince elime geliyor nohut kadar özelden telimi yazarım istersen ama dedipim gibi seninki beze değildir büyük ihtimalleMümkünse özelden fotoğraf gönderebilirmisin bende gönderirim size beze olusan bölgeyi
Mesaj atamadım izin vermiyor sistem sanırım seninki bezeden ziyade iltihap oluşmuştur şiş duruyordur beze deri altında nohut kadar gözle görünmüyor elleyince hissediyorumMümkünse özelden fotoğraf gönderebilirmisin bende gönderirim size beze olusan bölgeyi
Bende İzmirdeyim hangi hastane acaba ve göğüs ölçüleriniz nasıldı. Devlet katkıda bulunmadı değil miIzmır yasıyorum. Ilk görüşmede doktor muayene ediyor. Yaptığı ameliyatların öncesi sonrasını gösteriyor. Ameliyat ücreti hakkında bilgi veriyor. Meme ultrasonu ve tam kan sayimini yaptirip gelmemizi istiyor. Bunları yaptırdiktan sonra sonuçlarla bir daha gittim. Fotoğraf çekimi yaptı. Hemen bir sonraki haftaya ameliyat oldum.
İltihaplı halini gördü dikişim açıktı ve normal diyi
Canım siz başka bir dr ile daha tekrar iletişime geçin..çok büyük bir komplikasyon değil ama yaşarken insanın siniri ve psikolojisi bozuluyor,kendimden biliyorum..iltihaplı ise sadece batikon kurutmuyor maalesef..dediğim gibi bende 20-25 gün uğraştım..antibiyotikli merhemler ve batikonlu pansumanlar ile
Cüneyt Özek hocaya ozelde ameliyat oldum. Ölçülerim 95D idi. Şu an anita marka 85B sporcu sutyen kullanıyorum. Devlet desteği almadim.Bende İzmirdeyim hangi hastane acaba ve göğüs ölçüleriniz nasıldı. Devlet katkıda bulunmadı değil mi
Merhabalar ameliyatınızı oldunuz mu acaba ?2500€ fiyatı otel transfer dahil
hayırlı olsun bende halen doktor arayışındayım, inşallah istediğinizi sonuca ulaşırsınız...bedeniniz kaç ve kaça düşecek peki ?
Herkese merhaba! Sonunda ben de ameliyat için gün aldım. Kısmetse 25 aralıkta Ankara koru hastanesinde Prof dr. Asuman Sevin yapacak ameliyatımı. Uzun süredir doktor arayışındaydım bir çok kişiyle görüştüm ama tam içime sinmedi. Asuman Hanım öyle sıcak ve samimi geldi ki ilk görüşmede karar verip gün aldım. Umarım herşey yolunda gider size tecrübelerimi aktarırım. Yalnız heyecandan o gün sormayı unuttum. Ameliyat sonrası nelere ihtiyacım olur sizce? Pijama vs nasıl olmalı?[/QUO
yöntem ne kullanıcak? ücreti nekadar?bande ankarada araştırıyorumsa
inşallah çok güzel olacak, ben de pişman olmaktan korktuğum için devamlı doktor araştırıyorum ve görüşüyorum bu da işimi zorlaştırıyor, siz doktorunuza nasıl karar verdiniz, gösterdikleri fotoğraflar açıkçası beklentimin altındaydı çünkü,
en son görüştüğüm doktor da bana c kup olur olur dedi bende aslında b istiyorum benim baya büyük çünkü...
yöntem ne kullanıcak? ücreti nekadar?bande ankarada araştırıyorumsa
inşallah teşekkürler ben İstanbul'dayım,[/QUOTE
İnşallah gönlünüze göre sizi çok mutlu edecek bir doktor çıkar karşınıza
Merhaba bende göğüs küçültme ameliyatı olsum ve sizin yaşadığınız sıkıntıları yaşıyorum şuan dikişlerim açıldı izler var sanki geçmicek gibi sizin bi sene olmuş naaıl izlerinizde değişiklik oldumu gerçekten zamanla geçicek diyorlar geçiyormuTesekkur ederim cevabiniz icin. 40 oldu suan ameliyat olali bugun. Hala bikac birlesim yerinde ozellikle kabuklanma var tam gecmedi ordaki yaralarim bide dikis reaksionu olmusum bikac dikisim acilinca oralari acik kaldi.insallah bir an once kapanir benimkilerde. Moralim bozuluyo bazen kapanmicak diye uzuluyorum
Merhaba bursa muradiye devlettemi olsunuz bemde orda oldum bemimde memnun olmasığım şeyler var izler potluklar ve bi göğsüm büyük gibi ve beze oluştu dikişim açıldı herşeye normal diyen bi doktorum var doktorunuz kimdiBen muradiye devlet hastanesinde oldum ama cok pismanim
Kime oldunuzMerhaba,bende 1.5 ay önce İzmir’de meme dikleştirme oldum..şu an iyiyim şekil olarak bayaa oturdu,yerine yerleşti..kantaron’a başladım..yardımcı olabileceğim şeyler olursa sorabilirsiniz..herkese istediği memeleri nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?