- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.781
Mustafa hasdemir e oldumKime oldunuz
Merhaba ben dr ismi vermiyorum,,iyi olur Allahtan,kötü olur kuldan felsefesini benimsemişimdir..ben karın germe+meme dikleştirme aynı dr oldum,ben memnunum ama dediğim gibi herkes memnun olacak diye bir kaide yok,o yüzden bu sorumluluğu almıyorum kısaca..Sevgiler.Kime oldunuz
Merhaba ben dr ismi vermiyorum,,iyi olur Allahtan,kötü olur kuldan felsefesini benimsemişimdir..ben karın germe+meme dikleştirme aynı dr oldum,ben memnunum ama dediğim gibi herkes memnun olacak diye bir kaide yok,o yüzden bu sorumluluğu almıyorum kısaca..Sevgiler.
sonuçta biz ameliyat olmayanlar da olanlardan doktor ismi öğrenip memnuniyetlerine karşılık görüşmelere gidiyoruz, gerisi görüşmede doktorlar bizim aramızda, ben şimdiye kadar buradan aldığım isimlerle gittim görüştüm...faydası oluyor yani,
son karar kişiye bağlı sonuçta... ben de hep buradan aldığım isimlere gidip görüştüm...ve halen doktor arayışındayımDoğru haklısınız bende doktorumu revizyon için ararken k.k da yorumlarda okudum görüştüm oldum ameliyatımı ajandama dr isimlerini not alıp tek tek görüştüm ama dr tavsiye etmek sıkıntılı memnun kalmayan size carlayabiliyor :))))
son karar kişiye bağlı sonuçta... ben de hep buradan aldığım isimlere gidip görüştüm...ve halen doktor arayışındayım
Cüneyt Özek hocaya ozelde ameliyat oldum. Ölçülerim 95D idi. Şu an anita marka 85B sporcu sutyen kullanıyorum. Devlet desteği almadim.
merhabalar ameliyatınızı oldunuz mu acaba ?2500€ fiyatı otel transfer dahil
hadi hayırlısı inşallah...bende cuma gününe randevu aldım gidip görüşeceğim gelişmeleri yazarım
merhaba ,50 gün oldu normale dönemedim hala sana özelden mesaj attım canım
selam , bende iyi bir doktor arayısındayım , lütfen bende ismini alablırmıyım< sonuclar son sahısları ılgılendırırCanım ilk bu başlıkta yazmaya başlamıştım ben yıllar oldu burada arkadaşlar edindim meme olduk sonra meme bitti karına geçtik:))))
Kesinlikle katılıyorum sana biz çoğumuz aynı dr ye olduk %80 çok memnun kaldık ama kalmayanda olabilir, memnuniyet tamamen beklentin ruh halinle alakalı
selam , bende iyi bir doktor arayısındayım , lütfen bende ismini alablırmıyım< sonuclar son sahısları ılgılendırır
Göğüs küçültme ameliyatından sonra göğüslerinde asimetri olanlar oldu mu?
hadi hayırlısı inşallah...
merhabalar, ben de buradan aldığım isimlerle birkaç doktora gittim, en son geçen cumartesi Ercan Karacoğluna gittim, beni anlayan bir doktor çıktı ve duymak istetiklerimi söyledi bana, görüşmem güzel geçti aslında ama fiyatı 13 bin dedi, biraz pahalı geldi, diğerleri en yüksek 8 bindi , açıkçası düşünüyorum ve ben güzel bir göğüse kavuşmak istiyorum sırf kestirip atmak diil niyetim, bunu doktora da ilettim, hak verdi.. ..görüşmeni tavsiye ederim, memorial ataşehirde kendisi...sormak istediğin başka birşey varsa sorabilirsin...merhaba ,
istanbuldayım , cok sırt agrısı ve kamburluk basladı , yasta 40 ,
meme kucultmeyı kesınlıkle dusunyorum , fiyatında cok fazla hukmu yok ..
lütfen doktor tavsiyelerinizi bekliyorum
merhabalar, ben de buradan aldığım isimlerle birkaç doktora gittim, en son geçen cumartesi Ercan Karacoğluna gittim, beni anlayan bir doktor çıktı ve duymak istetiklerimi söyledi bana, görüşmem güzel geçti aslında ama fiyatı 13 bin dedi, biraz pahalı geldi, diğerleri en yüksek 8 bindi , açıkçası düşünüyorum ve ben güzel bir göğüse kavuşmak istiyorum sırf kestirip atmak diil niyetim, bunu doktora da ilettim, hak verdi.. ..görüşmeni tavsiye ederim, memorial ataşehirde kendisi...sormak istediğin başka birşey varsa sorabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?