Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım ilk bu başlıkta yazmaya başlamıştım ben yıllar oldu burada arkadaşlar edindim meme olduk sonra meme bitti karına geçtik:))))
Kesinlikle katılıyorum sana biz çoğumuz aynı dr ye olduk %80 çok memnun kaldık ama kalmayanda olabilir, memnuniyet tamamen beklentin ruh halinle alakalı

sonuçta biz ameliyat olmayanlar da olanlardan doktor ismi öğrenip memnuniyetlerine karşılık görüşmelere gidiyoruz, gerisi görüşmede doktorlar bizim aramızda, ben şimdiye kadar buradan aldığım isimlerle gittim görüştüm...faydası oluyor yani,

Doğru haklısınız bende doktorumu revizyon için ararken k.k da yorumlarda okudum görüştüm oldum ameliyatımı ajandama dr isimlerini not alıp tek tek görüştüm ama dr tavsiye etmek sıkıntılı memnun kalmayan size carlayabiliyor :))))

son karar kişiye bağlı sonuçta... ben de hep buradan aldığım isimlere gidip görüştüm...ve halen doktor arayışındayım

son karar kişiye bağlı sonuçta... ben de hep buradan aldığım isimlere gidip görüştüm...ve halen doktor arayışındayım

Kesinlikle tabi kişiye bağlı da ben yaşadım bir çok benle bunu yaşayan da mutlu sonuçları olan arkadaşım yaşadı burada yok olumlu yorum yazmışıszda etkilenmişte kafan nerde aklın nerde ?
Liste yap tek tek görüş ben 11 dr ile görüştüm eksiği yok fazlası var hayırlı kararların olsun.

Cüneyt Özek hocaya ozelde ameliyat oldum. Ölçülerim 95D idi. Şu an anita marka 85B sporcu sutyen kullanıyorum. Devlet desteği almadim.

iyi aksamlar bende gogus kucultmeyı dusunuorum ama ara ara ınternetten bakıorum arastrıorum özel hastanelerın fıyatları yuksek geldıgı ıcın ve karsılayamıyacagıım ıcın devlet hastanelerını arastırıorum ızmırden yardımcı olabılecek varmı varsa da sımdıden tskr ederım

selam , bende iyi bir doktor arayısındayım , lütfen bende ismini alablırmıyım< sonuclar son sahısları ılgılendırır

merhaba ,
istanbuldayım , cok sırt agrısı ve kamburluk basladı , yasta 40 ,
meme kucultmeyı kesınlıkle dusunyorum , fiyatında cok fazla hukmu yok ..
lütfen doktor tavsiyelerinizi bekliyorum

selam , bende iyi bir doktor arayısındayım , lütfen bende ismini alablırmıyım< sonuclar son sahısları ılgılendırır

Burada forumda çok aktif olduğumuz zamanlarda doktor ismini çok yazdık şimdi burada aktif değilim bir arkadaş alıntılamış sonrada özelden yazmış ona yazdım bu başlığı mutlaka vaktiniz varsa okuyun benim doktoruma olan memnun kalan çok kişi var süreçlerini yazdılar başka doktorların hastaları da var herkes uzun uzun yazdı sizin için çok faydalı bir başlık, kesinlikle çok doğrusunuz sonuç kişiyi bağlar ben olumlu yazdım diye sonucum dan mutluyum diye dr seçilmez yada soınucumdan mutsuzum diye o dr kötü dr olmaz, özelden yazarım adını

merhaba ,
istanbuldayım , cok sırt agrısı ve kamburluk basladı , yasta 40 ,
meme kucultmeyı kesınlıkle dusunyorum , fiyatında cok fazla hukmu yok ..
lütfen doktor tavsiyelerinizi bekliyorum
merhabalar, ben de buradan aldığım isimlerle birkaç doktora gittim, en son geçen cumartesi Ercan Karacoğluna gittim, beni anlayan bir doktor çıktı ve duymak istetiklerimi söyledi bana, görüşmem güzel geçti aslında ama fiyatı 13 bin dedi, biraz pahalı geldi, diğerleri en yüksek 8 bindi , açıkçası düşünüyorum ve ben güzel bir göğüse kavuşmak istiyorum sırf kestirip atmak diil niyetim, bunu doktora da ilettim, hak verdi.. ..görüşmeni tavsiye ederim, memorial ataşehirde kendisi...sormak istediğin başka birşey varsa sorabilirsin...

Ne kadar artmış fiyatlar bizler burda olduğumuzda 9 binler falandı en yüksek rakamlar en son bir arkadaşımız aşırı büyüktü memesi 10 bin ödemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…