Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar ben bugün sisli etfale muayene için gittim. Bana fiyat olarak 4 bin dendi. Devlet hastanelerinde fiyatlarda %100 lük bir artış yapmışlar. Biz bu parayı ameliyat olmadan tahliller esnasında mı yoksa ameliyattan bi gün önce falan mı ödüyoruz nasıl oluyor bilen birisini yardımcı olabilir mi?

Ne kadar artmış fiyatlar bizler burda olduğumuzda 9 binler falandı en yüksek rakamlar en son bir arkadaşımız aşırı büyüktü memesi 10 bin ödemişti
arkadaşınız ne zaman oldu acaba ameliyatını, tam bilmediğim için de pazarlığa girişemedim ama şimdiye kadar aldığım en yüksek rakamdı... rakamdan dolayı düşünüyorum...

etfalde hangi doktora gittiniz acaba ? ameliyat günü için ne kadar beklemeniz gerekiyormuş ? bir de iz konusunda ne dediler ? fikir alışverişi yaparsak sevinirim...

etfalde hangi doktora gittiniz acaba ? ameliyat günü için ne kadar beklemeniz gerekiyormuş ? bir de iz konusunda ne dediler ? fikir alışverişi yaparsak sevinirim...
Zeynep Sevim Aytuğ doktorun adı. İz içen T seklinde izler kalır dediler. Bekar olduğum için ileride süt kanallarından süt vermeme gibi bir durum olabiliyomus %50 dediler bu durum için de. Ameliyat günü içinse benim okul olduğu için 15 tatil de ılabilirmiyim diye sordum okadar yakına gün yokmus

arkadaşınız ne zaman oldu acaba ameliyatını, tam bilmediğim için de pazarlığa girişemedim ama şimdiye kadar aldığım en yüksek rakamdı... rakamdan dolayı düşünüyorum...

rahat 2 senesi var onun en son meme küçülten içimizde oydu ama ondaki meme aşırı büyüktü Ercan beyin rakamları o ayarda hastane ve doktorlarla aşa yukarı aynı gibi ben o dönem gezdiğimde rahmetli Tuğrul turanla Teoman doğan Ercan bey aynı rakamlarda idi ajandam da hala yazılıdır rakamları görüştüğüm de not almıştım

Süt kanallarını koruyarak yapıyorlar bekar arkadaşlarımız oldu özellikle doktora bunun altını çizdiler doğum yapan süt verende oldu bir memeden az gelen vardı ama sonra oda normal akışında diye yazmıştı bu başlıkta

Peki ödemeyi ne zaman yapıyoruz biliyor musunuz

Peki ödemeyi ne zaman yapıyoruz biliyor musunuz
Ödeme derken ücretimi? Oda doktordan doktora değişiyor ilk doktorumun asistanı kaçacam sandı galiba kolumda damar yolu acık odaya girip ücreti önceden alıyoruz dedi nakit ödedim sonraki doktoruma çıkışta muhasebede ödedik daha sonraki ameliyatımda nakit yanımda kalmasın diye başta verdik sorun doktorunuz kimse bunu

Ben devlettekini sormustum devlette ödeme Nasil oluyor ücreti ilk basta li ödüyoruz yoksa ameliyattan bi gün önce falan mı bilginiz varmı acaba

Devlette ameliyata gireceğiniz gün yapılıyor. Bende etfalde oldum. Fiyat gerçekten de yüzde yüz artmış.
Çok teşekkür ederim ameliyat için karar vericektim ama 4 bini bir anda Nasil vericeğimi düşünüyorum en azından ameliyat gününe kadar biriktirme bilirim diye düşünmüştüm bende peki size kaç ay sonraya randevu verildi

Canım bende bekarım ve bunu belirttim..süt bezlerini %80-85 koruduk dediler ve inanıyorum öyle olmuştur..yani emzirememe gibi bir problemimiz olacağını düşünmüyorum..doktorunla herşeyi açık açık konuş..bu arada benimki sadece dikleştirme..yeterli meme dokunuz var ise ve implant istemiyorsanız yeterli oluyor..Sevgiler

Ben devlettekini sormustum devlette ödeme Nasil oluyor ücreti ilk basta li ödüyoruz yoksa ameliyattan bi gün önce falan mı bilginiz varmı acaba
Devlette sanırım ameliyata girmeden ödüyorsunuz..ben özelde oldum,op.dan çıkışta nakit doktorun eline ödeme yaptım

Kızlar yarın doktor randevum var çok heyecanlıyım bana dua edin iyi geçsin görüşmem ikna olayım deli gibi korkuyorum ama vazgeçmekte istemiyorum

Muayeneden sonraki bir ay içinde oldum. Hatta çok yakın diye ben biraz ileri istemiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…