Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ay hadi inşallah içine sinsin, bende bütün gün doktor bakıyorum....karar vermek çok zormuş

Aynen canım bende bugün öğleden sonra gideceğim inşallah sonuçları yazarım ...dehşet korkuyorum ama bennnn....sen karar verebildinmi....benim korkumun tek nedeni pişman olmak istediğim sonucu alamamak problemler yaşamak sonrasında.. iki hafta sonra işime dönmek zorundayım dönebilirmiyim bilmiyorum işim ağır değil kamu kurumunda çalışıyorum masa başı işim ama aklımda deli sorularrrr

olumsuzluk yaşayanları da okudum etkilendim sanırım bide nedense şanssız olduğuma inanırım milyonda bir görülen hadiseler beni bulur mesela ikinci doğumumda gebelik zehirlenmesi yaşadım o doğumdan daha zordu istisnalara karşı bir çekim gücüm var sanırım....

inan ben de aynı şeyleri düşünüyorum , ya istediğim gibi olmazsa diye...kabus görüyorum doktorda karar kılamıyorum....inşallah senin içine siner

siz de yeni ameliyat olanlardansınız, nasıl durumunuz biraz bilgi verebilir misiniz ?görünüşünüzden, görüntüsünden, izlerinizden memnun musunuz ?
Salı günü 5 hafta olacak. Hayal ettiğimden çok daha küçüldü. Ağrı sızısı dayanılmayacak gibi değil. Çok memnunum. Meme başı çevresi ve aşağıya inen dikiş izleri çok ince, bir kaç ay sonra belli olmayacak gibi duruyor. Ama göğüs altındaki dikişler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Biraz daha belirgin. Ama ilerleyen aylarda nasil olacak bekleyip göreceğim. Ama genel olarak benim için mucize gibi birşey. Çok mutluyum.

ne güzel iyi bir sonuç duymak , maşallah...

Slm arkadaşlar ben devlet hastanesınde ssg dan yararlamak için ölcü nekadar olması gerekıyor ve izmirde hangı hastanede ameliyat olan varsa yardımcı olurmusunuz benım ölcü 29.5 28.5 ssg karşlar mı acaba

Herkeze Merhaba, bende 1 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum. Doğumdan sonra d kab olan ve sarkan göğüslerim şu an b kab ve hiç olmadığı kadar dikler. Kesinlikle ağrısız ve sorunsuz bir ameliyatım ve sonrası oldu..3 gün içersinde normal hayatıma geri döndüm. Doktorumu internetten araştırmalarım sonucu buldum ve çok memnun kaldım. Ameliyat önce ve sonrası asistanı ve kendisi dahil ilgi alaka süperdi. Özelden soru sormak isteyenler olursa seve seve cevaplarım. Bu arada doktorumun ismi OMER SAĞIR. Internetten ararsanız iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

merhabalar , hangi hastanede ameliyatınızı oldunuz ve ücreti ne kadardı, doktorun internet sayfası açılmıyor...iletişim bilgisi dışında herhangi bir bilgiye ulaşamadım...teşekkürler

slmlar gittim görüştüm doktorum mükemmel bi insandı o kadar sıcak kanlı tatlı bir bayan ki.. bana ne dedi biliyor musunuz göğüslerin büyük değil aksine küçük ben bunu küçültemem 300 gr bile çıkmaz artı izlerin olacak değmez herkesin isteyebileceği göğüslerin var çok güzel kıyma sakın dedi ölçüm yaptıktan sonra iki doğum sebebiyle azıcık sarkma olmuş olabilir ama bu herkeste oluyor dedi zaten küçültme sonrası da zamanla yumuşayıp hafif sarkma olur yerçekimi kanunu diye bi şey var dedi ilk yapıldığı gibi dik kalmıyor kilo değişimi falan etki eder dedi peki bana neden büyük geliyor???sen istesen bile sırf para almak için bunu yapamam dedi ...daha doktorun yanına girmeden kapıda bir bayanla konuştuk bana siz niçin geldiniz dedi bende göğüs için dedim büyüttürecekmisiniz silikon falan mı düşünüyorsunuz dedi ne münasebet dedim aksine küçülttürme için geldim dedim kadın şaşkın bi şekilde ama çok küçük değilmi zaten dedi nerelere gideyim küçük dedi ya herkes.....doktordan sonra alışverişe gittim ve kendime 38 beden mont aldım ve rahat sığdım tamam artık ikna oldum ama şimdilik.... ileride dikleştirme için düşünüyorum 2 sene sonra falan....kısaca küçültme maceram bitti cesaret ettim ama olmadııııı

Son düzenleme:
ne güzel kurtulmuş oldun...

ne güzel kurtulmuş oldun...

Aslında evet annem eşim ve bazı arkadaşlarım diyordu değmez acı çekmeye kesinlikle büyük değil diye ama ben beni ikna etmek için yada ne bileyim acı çekmemi istemediklerinden kıyamadıklarından dediklerine emindim ama uzmanında da aynı şeyleri duyunca bir nebze ikna oldum gibi zamana bıraktım...

25 indeki ameliyatınız için şimdiden bol şans diliyorum, güzel sonuçlarınızı bekliyorum...

merhaba, haftaya 5 Ocak'ta meme küçültme ameliyatı olacağım. Yıllardır düşündüğüm şeye nihayet karar verdim fakat inanılmaz korkuyorum. Anesteziden korkuyorum, kötü uyanmaktan korkuyorum, ameliyat sonrasında çok acı çekmekten problem yaşamaktan korkuyorum. Yakın tarihte ameliyat olan var mı? desteğe ve bilgiye ihtiyacım var

merhaba, bende ameliyat olmayı düşünüyor ve araştırıyorum, benim de uzun zamandır istediğim bir ameliyat inşallah ben de olacağım, burada çok okudum yazılanları, olan çoğu insan kolay atlattığını yazıyor, inşallah sizinki de öyle olacak, ben korkmuyorum sadece güzel olacak mı diye düşüncelerim var bu yüzden devamlı doktor araştırıyorum görüşüyorum, siz hangi doktora ameliyat olacaksınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…