- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.841
merhabalar nasılsınız nasıl geçti ameliyatınız bir de o gün deprem oldu inanın aklıma geldiniz ?Çok teşekkür ederim ne kadar hoşsunuz, zarifsiniz. En kısa sürede tecrübelerimi paylaşacağım sizinle. Umarım sizin de herşey gönlünüzce olur...
Selam, ben Ayşegül Sivri’ye ameliyat olucam. 2 defa görüştüm kendisiyle ısrarcı olmamasını sevdim. Boş vaadler vermiyor. Çünkü daha önce başka bir doktorla görüşmüştüm tam bir tüccardı. Bu da ticaret tabiki ama ısrarcı bir doktor değil. Hala sanki son anda vazgeçicem gibi hissediyorum :) korkuyorummerhaba, bende ameliyat olmayı düşünüyor ve araştırıyorum, benim de uzun zamandır istediğim bir ameliyat inşallah ben de olacağım, burada çok okudum yazılanları, olan çoğu insan kolay atlattığını yazıyor, inşallah sizinki de öyle olacak, ben korkmuyorum sadece güzel olacak mı diye düşüncelerim var bu yüzden devamlı doktor araştırıyorum görüşüyorum, siz hangi doktora ameliyat olacaksınız ?
Merhaba ilginize çok teşekkür ederim. Pazartesi sabahı hastaneye gittik. Yatış işlemleri sonrası doktorum odama gelip çizimleri yaptı. O sırada çok heyecanlandığım için ameliyathaneye giderken sakinleştirici verdiler damar yolundan. Sonrasını pek hatırlamıyorum. 9:30 da başlamış operasyon 12:30 da odamdaydım. İlk 1 saat kötü hissettim sızı vardı ve çok üşüyordum. Sonra ağrı kesicilerle normale döndüm. Saat 16:00’da yemek yedim sonra ayağa kalkıp yürümeye başladım. İlk gece sorunsuz geçti. Ertesi sabah sargılarım çıktı ve taburcu oldum. Dayanılmaz ağrılar yok. Dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Pazar duş alacağım. Saçımı tarayıp dişlerimi fırçalayabiliyorum. Kendi başıma giyinebiliyorum. Sadece ağır kaldırmamaya ve yukarıya uzanmamaya çalışıyorum. Korkulacak hiç birşey yok emin olun. Bu arada birinden 380gr diğerinden 550gr doku alınmış. Ölçüm 80dd falandı şimdi 75b olacak dedi doktorum. Biraz uzun oldu ama herşeyi paylaşmak istedim. Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsinizmerhabalar nasılsınız nasıl geçti ameliyatınız bir de o gün deprem oldu inanın aklıma geldiniz ?
merhaba ameliyat oldunuzmu bende erol kesiktasla görüştüm hatta gün dahi alıp iptal ettim iyice bir araştırma yapmak istedim beni bilgilendirirseniz çok sevinirimKızlar bugün Ersal Kaya ya muayene oldum ancak tam anlamıyla içime sinmedi ben de Erol Kesiktaş ı duymuştum onunla görüştüm. Eşiyle birlkte karşıladılar ve tam anlamıyla güven verdiler. Sanırım haftaya Erol bey ve eşine ameliyat oluyorum
Merhaba, geçmiş olsun umarım güzel bi sonuç çıkmıştır ortaya. Ben de cuma günü ameliyata giricem ama inanılmaz gerginim. Sakinleştirici veriyorlarsa süper ben de istiyorum :) şimdiden bile düşündükçe geriliyorum. İlk bir saat körü hissettim demişsiniz. Ameliyathaneden uyandırıp mı çıkarıyorlar yoksa kendinizin mi uyanmasınj bekliyorlar acaba? Anestezi yüzünden mi kötü hissettiniz acaba? Yoksa ağrınız mı çok oldu? Rahat uyuyabildiniz mi hemen? Aynada bakınca memnun musunux? Yani izler falan? Kendime bakamıcam gibi hissediyorım benMerhaba ilginize çok teşekkür ederim. Pazartesi sabahı hastaneye gittik. Yatış işlemleri sonrası doktorum odama gelip çizimleri yaptı. O sırada çok heyecanlandığım için ameliyathaneye giderken sakinleştirici verdiler damar yolundan. Sonrasını pek hatırlamıyorum. 9:30 da başlamış operasyon 12:30 da odamdaydım. İlk 1 saat kötü hissettim sızı vardı ve çok üşüyordum. Sonra ağrı kesicilerle normale döndüm. Saat 16:00’da yemek yedim sonra ayağa kalkıp yürümeye başladım. İlk gece sorunsuz geçti. Ertesi sabah sargılarım çıktı ve taburcu oldum. Dayanılmaz ağrılar yok. Dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Pazar duş alacağım. Saçımı tarayıp dişlerimi fırçalayabiliyorum. Kendi başıma giyinebiliyorum. Sadece ağır kaldırmamaya ve yukarıya uzanmamaya çalışıyorum. Korkulacak hiç birşey yok emin olun. Bu arada birinden 380gr diğerinden 550gr doku alınmış. Ölçüm 80dd falandı şimdi 75b olacak dedi doktorum. Biraz uzun oldu ama herşeyi paylaşmak istedim. Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz
Merhaba ilginize çok teşekkür ederim. Pazartesi sabahı hastaneye gittik. Yatış işlemleri sonrası doktorum odama gelip çizimleri yaptı. O sırada çok heyecanlandığım için ameliyathaneye giderken sakinleştirici verdiler damar yolundan. Sonrasını pek hatırlamıyorum. 9:30 da başlamış operasyon 12:30 da odamdaydım. İlk 1 saat kötü hissettim sızı vardı ve çok üşüyordum. Sonra ağrı kesicilerle normale döndüm. Saat 16:00’da yemek yedim sonra ayağa kalkıp yürümeye başladım. İlk gece sorunsuz geçti. Ertesi sabah sargılarım çıktı ve taburcu oldum. Dayanılmaz ağrılar yok. Dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Pazar duş alacağım. Saçımı tarayıp dişlerimi fırçalayabiliyorum. Kendi başıma giyinebiliyorum. Sadece ağır kaldırmamaya ve yukarıya uzanmamaya çalışıyorum. Korkulacak hiç birşey yok emin olun. Bu arada birinden 380gr diğerinden 550gr doku alınmış. Ölçüm 80dd falandı şimdi 75b olacak dedi doktorum. Biraz uzun oldu ama herşeyi paylaşmak istedim. Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına. Uyandırıp çıkarıyorlar ama tam açık değil gibiydi bilincim. Uyur uyanık bi haldeydim. Dikiş yerlerinde ağrı değil de sızı vardı. Damar yoluyla verilen Ağrı kesiciler hemen rahatlatıyor. Gece iyi uyuyamadım ama acıdan değil sırtüstü yatmak zor geldi. Bir de varis çorabı rahatsız etti. Bence dayanılmayacak bir tarafı yok. Sonuçta ağır ve ciddi bir operasyon hafif sıkıntılar normal. Tam şeklini göremedim ama gördüğüm kadarıyla çok güzel. Üst bedenim tamamen değişmiş. İzler şimdi kırmızı zamanla açılacak biliyorum. Çok mutluyum keşke daha önce olsaydı...Merhaba, geçmiş olsun umarım güzel bi sonuç çıkmıştır ortaya. Ben de cuma günü ameliyata giricem ama inanılmaz gerginim. Sakinleştirici veriyorlarsa süper ben de istiyorum :) şimdiden bile düşündükçe geriliyorum. İlk bir saat körü hissettim demişsiniz. Ameliyathaneden uyandırıp mı çıkarıyorlar yoksa kendinizin mi uyanmasınj bekliyorlar acaba? Anestezi yüzünden mi kötü hissettiniz acaba? Yoksa ağrınız mı çok oldu? Rahat uyuyabildiniz mi hemen? Aynada bakınca memnun musunux? Yani izler falan? Kendime bakamıcam gibi hissediyorım ben
Çok geçmiş olsun darısı bana insallah.ben sigara kullanıp da bu ameliyati olan birini arıyorum sonuç ne durumda aceba diye ama .çünkü sigara kullanımı iyileşmeyi geciktiriyomus sanirimÇok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına. Uyandırıp çıkarıyorlar ama tam açık değil gibiydi bilincim. Uyur uyanık bi haldeydim. Dikiş yerlerinde ağrı değil de sızı vardı. Damar yoluyla verilen Ağrı kesiciler hemen rahatlatıyor. Gece iyi uyuyamadım ama acıdan değil sırtüstü yatmak zor geldi. Bir de varis çorabı rahatsız etti. Bence dayanılmayacak bir tarafı yok. Sonuçta ağır ve ciddi bir operasyon hafif sıkıntılar normal. Tam şeklini göremedim ama gördüğüm kadarıyla çok güzel. Üst bedenim tamamen değişmiş. İzler şimdi kırmızı zamanla açılacak biliyorum. Çok mutluyum keşke daha önce olsaydı...
Şimdilik çok memnunum umarım ilerleyen günlerde sorun çıkmaz. Bu kadar beklediğime pişmanım. Doktorum Ankara Koru Hastanesinden Prof Dr Asuman Sevin. Çok tatlı ve profesyonel bir insançok geçmiş olsun :) nasıl memnunmusunuz sonuçtan ? bende 1-2 ay içinde olmayı planlıyorum inşallah :)) doktorunuz kimdi acaba ?
Ben doktora ilk mayıs ayında gittim o xaman hem doğum kontrol hapı hem de sigara içiyordum. Doktorum sigara içen hastaları da evet ameliyat ediyorum ama bence en sağlıklısı içmemek dedi. Doğum kontrol hapını ve sigarayı bırak 6 ay sonra gel dedi ve o gün doktordan çıkıncs sigarayı bıraktım. Bu hafta gidince sigarayı bıraktığımı söyledim. İyileşme ile ilgili şunu söyledi, protein ağırlıklı beslen dedi, protein ağırlıklı beslenince cilt daha güzel toparlıyormuş kendini. Şeker hiç alma dedi. Şekerli tüketen hastaların iyileşme süreci daha yavaş ve kötü oluyo dedi. Bilginiz olsun. Artık tavuk suyuna çorbalar, ciğerler gelsin.. :)Çok geçmiş olsun darısı bana insallah.ben sigara kullanıp da bu ameliyati olan birini arıyorum sonuç ne durumda aceba diye ama .çünkü sigara kullanımı iyileşmeyi geciktiriyomus sanirim
Çok geçmiş olsun darısı bana insallah.ben sigara kullanıp da bu ameliyati olan birini arıyorum sonuç ne durumda aceba diye ama .çünkü sigara kullanımı iyileşmeyi geciktiriyomus sanirim
Helal olsun valla Sigara biraz zor ama protein takviyesi olabilir:)))Ben doktora ilk mayıs ayında gittim o xaman hem doğum kontrol hapı hem de sigara içiyordum. Doktorum sigara içen hastaları da evet ameliyat ediyorum ama bence en sağlıklısı içmemek dedi. Doğum kontrol hapını ve sigarayı bırak 6 ay sonra gel dedi ve o gün doktordan çıkıncs sigarayı bıraktım. Bu hafta gidince sigarayı bıraktığımı söyledim. İyileşme ile ilgili şunu söyledi, protein ağırlıklı beslen dedi, protein ağırlıklı beslenince cilt daha güzel toparlıyormuş kendini. Şeker hiç alma dedi. Şekerli tüketen hastaların iyileşme süreci daha yavaş ve kötü oluyo dedi. Bilginiz olsun. Artık tavuk suyuna çorbalar, ciğerler gelsin.. :)
Spiral var bende doğum kontrol hapi dan kurtuldum 2 ay önce çok sukurBu arada doğum kontrol hapını da ameliyattan bir hafta önce bıraktım herhangi bir sıkıntı yaşamadım
merhaba, haftaya 5 Ocak'ta meme küçültme ameliyatı olacağım. Yıllardır düşündüğüm şeye nihayet karar verdim fakat inanılmaz korkuyorum. Anesteziden korkuyorum, kötü uyanmaktan korkuyorum, ameliyat sonrasında çok acı çekmekten problem yaşamaktan korkuyorum. Yakın tarihte ameliyat olan var mı? desteğe ve bilgiye ihtiyacım var[/QU
Merhaba oncelikle şimdiden gecmis olsun. Bir gun bu portala cevap verecegim aklımın ucundan bile geçmezdi. Size destek olmak istedim. 4 aralikta ameliyat oldum sizin gibi yıllarca düşündüm araştırdım farkli engeller çıktı onume ama sonunda oldum. Korkmuyodum ama cok heyecanlıydım. Daha once bırakın ameliyat olmayı serum bile takilmamis biriydim. Ameliyatim güzel geçmiş bi sıkıntı olmamış çıktıktan sonrada açıkçası buyuk bi ameliyat gecirmis olmama ragmen hic ağrım olmadi. Tek sıkıntı uzerinde bir sure ağırlık hissediyosun ayni gun aksami dr gelip pansuman yapana kadardı oda pansumanda yeni halini görmek büyük cesaret oluyor. Evet ilk bi kac hafta zor kollarını cok hareket ettirmiyosu. Yatma kalkma hareketlerinde dikkat ediyosun. Bunlarin hepsini dr söylüyor zaten. Benim tavsiyem kesinlikle sen kendinj rahat hissediyosun diye dr un söylediklerini ihmal etme onu kapali seyler giymeyi deneme bi sure cunku sen rahat yapabiliyo olsan bile dikislerin riske girebiliyo. Suan neredeyse bir ay olacak ameliyat olali hala dikkat ediyorum hareketlerime ama emin ol aynada kendine baktikca iyi ki diyosun. Korkma ağrın olsa bile sonunda yıllardır hayalini kurduğun bir görüntüye kavusuyosun. Buarada artik iyilesme basladiginda Cok fazla kasinma igne batmasi tarzinda batmalar hissediyosun ben uykumda kasimaktan cok korkuyorum suan ama neyseki artik krem surmeye basladim biraz rahatlaticak beni diye düşünüyorum. inşallah senin icinde kolay ve guzel geçen bir ameliyat olur. sormak istedigin bise olursa sorabilirsin.
erhaba ben de o yolda ilerliyorum korkmuyorum sadece beni düşündüren izler sende bu durum nasıl iz çok kötü oluyo mu acaba 15 tatilde inşallah Allahtan birşey çıkmazsa bende olacagim
Merhaba geçmiş olsun benim de 1 hafta oldu. Şu anda biraz şişlik var ödem gibi sizin de oldu mu? Olduysa şimdi azaldı mı? Doktorum hep 1 ay sabret diyor ama heyecanlıyım biraz1 aylık ameliyatlıyım, spor sütyenleri neredeyse ikinci cildim oldular, ne zaman çıkarmaya başladınız sütyenleri en azından yatarken? Özellikle şu dönem regl olacağım ve bazen aşırı darlıyor çok yumuşak ve dikişsiz spor sütyenleri kullanmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?