- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.861
Cevabın için canım bi şey daha var kafama takılan int bazi resimlere baktım gogus alt kısmında sanki çökme ler yani tam yuvarlakligi saglayamammis gibi durumlar oluyormu acaba şekil olarak.yada normal mi oluyorsaAçıkçası izler ameliyattan önce benim de dert ettiğim bi konuydu. Fakat suan okadar yeni olmasina rağmen hızla iyileşiyor olduğunu görmek izleri kafama takmami sağladı. Evet izler ilk başta kotu görünüyor olabilir. Ama benim koruyucu bantlarım bugün tamamen çıkartıldı. Tahminimce benimle beraber uzunca süre kalacak olan alt kısımdaki daha derin olan dikisler ama sanırım zaman icerisinde onlarda da kurtulurum. Benim tahminimce kisa surede cildimizde oluşan normal bir lastik izi (sütyen lastiği gibi) görünümünü alacak diye düşünüyorum.
Canım bide sigara kullanıyormuş?Açıkçası izler ameliyattan önce benim de dert ettiğim bi konuydu. Fakat suan okadar yeni olmasina rağmen hızla iyileşiyor olduğunu görmek izleri kafama takmami sağladı. Evet izler ilk başta kotu görünüyor olabilir. Ama benim koruyucu bantlarım bugün tamamen çıkartıldı. Tahminimce benimle beraber uzunca süre kalacak olan alt kısımdaki daha derin olan dikisler ama sanırım zaman icerisinde onlarda da kurtulurum. Benim tahminimce kisa surede cildimizde oluşan normal bir lastik izi (sütyen lastiği gibi) görünümünü alacak diye düşünüyorum.
Doktorunuz kimÇok teşekkür ederim cevap için :) bu sabah da “allahım cuma günü ameliyat olucam” diye uyandım :) gerginim çok.
Teşekkürler
Cevabın için canım bi şey daha var kafama takılan int bazi resimlere baktım gogus alt kısmında sanki çökme ler yani tam yuvarlakligi saglayamammis gibi durumlar oluyormu acaba şekil olarak.yada normal mi oluyorsa
Ayşegül SivriDoktorunuz kim
Anladım canım çok teşekkür ederimRumo, ameliyat izleri kişiye göre değişiyor. Kiminde az olur belki sende çok olur veya sende de az olabilir. Doktorun söylediği bu kişinin genetiğine, vücut yapısına ve beslenmesine bağlı. O yüzden iz konusu çok değişken. Ben vücudumun iyi toparlayacağını düşünüyorum mesela. Vücudundaki yaralar nasıl kapanır? Cildin hassas mıdır? Bunlara bakarak az buçuk fikir sahibi olabilirsin. Birde ameliyat sonrası hiç şeker tüketmemek ve protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş. Yaraların daha güzel ve hızlı iyileşmesi bunlara da bağlıymış. Bilgin olsun.
Kullanıyor musun diyecektim:)Canım bide sigara kullanıyormuş?
Bselam kızlar.ameliyat olalı bugün 13 gün oldu.dikişlerin kaşıntısı hariç hiç bir sorun yok.korkulacak bişey yok inanın sadece küçük çocugunuz varsa sakın olmayın çok zor oluyo. bir buçuk yaşında oglum var kucagıma alamıyorum sarılamıyorum çok acı verici.ameliyatla ilgili sorularınız olursa seve seve yanıtlarım bursadan sevgiler.
Bende olmayı düşünüyorum ama beni korkutan ameliyat ve genel anestezi gerçekten kolay mi
Valla aynı korkular bende de var. Cuma gününe az kaldı bakalım artık.Bende olmayı düşünüyorum ama beni korkutan ameliyat ve genel anestezi gerçekten kolay mi
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim bende 15 tatilde allah kısmet ederseValla aynı korkular bende de var. Cuma gününe az kaldı bakalım artık.
Çok az kalmış gerçekten olduktan sonra tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirimValla aynı korkular bende de var. Cuma gününe az kaldı bakalım artık.
Paylaşırım tabiki. Korkuyorum ve çok gerhinim ama bir yandan da şunu düşünüyorum. Millet çatır çatır estetik ameliyat oluyo. Her gün bir sürü insan farklı sebeplerden ameliyat oluyo... yani kendimi böyle rahatlatmaya çalışıyorum :)Çok az kalmış gerçekten olduktan sonra tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim
aynen oylePaylaşırım tabiki. Korkuyorum ve çok gerhinim ama bir yandan da şunu düşünüyorum. Millet çatır çatır estetik ameliyat oluyo. Her gün bir sürü insan farklı sebeplerden ameliyat oluyo... yani kendimi böyle rahatlatmaya çalışıyorum :)
Ben meme buyutme ameliyati oldum. Kendi adina soyleyim ameliyat isin en kolayi.:) hic birsey hatirlamiyorsunuz :) en son duyduğum başın biraz.dönebilir oldu :) ayıldıktan sonrasinda biraz bas donmesi yasadim bazi arkadaslar da mide.bulantisi ve kusma.da.olmus. dedigim gibi meme buyutme icin.soyleyim sonraki evreler daha zor :) yatma uzanma cekme itme olmuyor daha da onemlisi sekli.nasıl ödemler.ne.zaman.inecek.izler nasıl olacak vs vs :) olan arkadaslarin yorumlarini okudum. Genel olarak bu sureclerden herkes gecmis. 1-2 kisi haric iyi ki oldum dusuncelerindeydiler :) insallah o dusuncelere olan arkadaslarda sahip olurlar ben ve siz de dahil :)Valla aynı korkular bende de var. Cuma gününe az kaldı bakalım artık.
Ben meme buyutme ameliyati oldum. Kendi adina soyleyim ameliyat isin en kolayi.:) hic birsey hatirlamiyorsunuz :) en son duyduğum başın biraz.dönebilir oldu :) ayıldıktan sonrasinda biraz bas donmesi yasadim bazi arkadaslar da mide.bulantisi ve kusma.da.olmus. dedigim gibi meme buyutme icin.soyleyim sonraki evreler daha zor :) yatma uzanma cekme itme olmuyor daha da onemlisi sekli.nasıl ödemler.ne.zaman.inecek.izler nasıl olacak vs vs :) olan arkadaslarin yorumlarini okudum. Genel olarak bu sureclerden herkes gecmis. 1-2 kisi haric iyi ki oldum dusuncelerindeydiler :) insallah o dusuncelere ameliyat olan/ olacak arkadaslarda sahip olurlar ben ve siz de dahil :)
ne zaman ameliyat oldunuz siz? ödem olacak ondan eminim. çünkü kola değil yani bir şey değiiştiriliyor. küçültme ameliyatı olacağım ben boyuttan memnun kalmazsam diye de endişeliyim :) yani eminim o ödemli dönemler bir an önce bitsinde memelerim küçülsün diye sabırsızlıkla bekleyeceğim :) doktorum çok küçültmemekten yana çünkü daha çocuk doğurmadım emzirmedim.Ben meme buyutme ameliyati oldum. Kendi adina soyleyim ameliyat isin en kolayi.:) hic birsey hatirlamiyorsunuz :) en son duyduğum başın biraz.dönebilir oldu :) ayıldıktan sonrasinda biraz bas donmesi yasadim bazi arkadaslar da mide.bulantisi ve kusma.da.olmus. dedigim gibi meme buyutme icin.soyleyim sonraki evreler daha zor :) yatma uzanma cekme itme olmuyor daha da onemlisi sekli.nasıl ödemler.ne.zaman.inecek.izler nasıl olacak vs vs :) olan arkadaslarin yorumlarini okudum. Genel olarak bu sureclerden herkes gecmis. 1-2 kisi haric iyi ki oldum dusuncelerindeydiler :) insallah o dusuncelere olan arkadaslarda sahip olurlar ben ve siz de dahil :)
Mustafa özyurtluMerhaba bursa muradiye devlettemi olsunuz bemde orda oldum bemimde memnun olmasığım şeyler var izler potluklar ve bi göğsüm büyük gibi ve beze oluştu dikişim açıldı herşeye normal diyen bi doktorum var doktorunuz kimdi
Önden düğmeli pijama olmali.ilk gunlerde kollarini cok oynamaman icin arkadaşımHerkese merhaba! Sonunda ben de ameliyat için gün aldım. Kısmetse 25 aralıkta Ankara koru hastanesinde Prof dr. Asuman Sevin yapacak ameliyatımı. Uzun süredir doktor arayışındaydım bir çok kişiyle görüştüm ama tam içime sinmedi. Asuman Hanım öyle sıcak ve samimi geldi ki ilk görüşmede karar verip gün aldım. Umarım herşey yolunda gider size tecrübelerimi aktarırım. Yalnız heyecandan o gün sormayı unuttum. Ameliyat sonrası nelere ihtiyacım olur sizce? Pijama vs nasıl olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?