Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkürler
Cevabın için canım bi şey daha var kafama takılan int bazi resimlere baktım gogus alt kısmında sanki çökme ler yani tam yuvarlakligi saglayamammis gibi durumlar oluyormu acaba şekil olarak.yada normal mi oluyorsa

Çok teşekkür ederim cevap için :) bu sabah da “allahım cuma günü ameliyat olucam” diye uyandım :) gerginim çok.

Canım bide sigara kullanıyormuş?

Rumo, ameliyat izleri kişiye göre değişiyor. Kiminde az olur belki sende çok olur veya sende de az olabilir. Doktorun söylediği bu kişinin genetiğine, vücut yapısına ve beslenmesine bağlı. O yüzden iz konusu çok değişken. Ben vücudumun iyi toparlayacağını düşünüyorum mesela. Vücudundaki yaralar nasıl kapanır? Cildin hassas mıdır? Bunlara bakarak az buçuk fikir sahibi olabilirsin. Birde ameliyat sonrası hiç şeker tüketmemek ve protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş. Yaraların daha güzel ve hızlı iyileşmesi bunlara da bağlıymış. Bilgin olsun.

Anladım canım çok teşekkür ederim

B

Çok az kalmış gerçekten olduktan sonra tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim
Paylaşırım tabiki. Korkuyorum ve çok gerhinim ama bir yandan da şunu düşünüyorum. Millet çatır çatır estetik ameliyat oluyo. Her gün bir sürü insan farklı sebeplerden ameliyat oluyo... yani kendimi böyle rahatlatmaya çalışıyorum :)

Valla aynı korkular bende de var. Cuma gününe az kaldı bakalım artık.
Ben meme buyutme ameliyati oldum. Kendi adina soyleyim ameliyat isin en kolayi.:) hic birsey hatirlamiyorsunuz :) en son duyduğum başın biraz.dönebilir oldu :) ayıldıktan sonrasinda biraz bas donmesi yasadim bazi arkadaslar da mide.bulantisi ve kusma.da.olmus. dedigim gibi meme buyutme icin.soyleyim sonraki evreler daha zor :) yatma uzanma cekme itme olmuyor daha da onemlisi sekli.nasıl ödemler.ne.zaman.inecek.izler nasıl olacak vs vs :) olan arkadaslarin yorumlarini okudum. Genel olarak bu sureclerden herkes gecmis. 1-2 kisi haric iyi ki oldum dusuncelerindeydiler :) insallah o dusuncelere olan arkadaslarda sahip olurlar ben ve siz de dahil :)

ne zaman ameliyat oldunuz siz? ödem olacak ondan eminim. çünkü kola değil yani bir şey değiiştiriliyor. küçültme ameliyatı olacağım ben boyuttan memnun kalmazsam diye de endişeliyim :) yani eminim o ödemli dönemler bir an önce bitsinde memelerim küçülsün diye sabırsızlıkla bekleyeceğim :) doktorum çok küçültmemekten yana çünkü daha çocuk doğurmadım emzirmedim.

Mustafa özyurtlu
Bana tekrar gel toparlayalim dedi ama bir daha ayni acilari cekemem . Zaten sirketten de uzun alamam
1 tane hakkim vardi o da gitti .
1,5 sene sonra eski ic camasirlarimi giyiyorum ben . Cok kilolu bir hatun degilim ama ameliattan sonra yatarken kilo aldim 60 kilodan 72 ye ciktim gogusler ayni aneliyattan incesi gibi şu anda

Ya siz kime amelyat oldunuz?

Son düzenleme:
Önden düğmeli pijama olmali.ilk gunlerde kollarini cok oynamaman icin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…