Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sizin ne gibi sıkıntılarınız oldu? Ne zaman ameliyat oldunuz?

merhabalar hayırlısı olsun inşallah , ameliyatı hangi hastanede olacaksınız fiyat nedir acaba ?

oh ne güzel oldunuz ve kurtuldunuz , iyleşme süreci de sorunsuz geçer inşallah, darısı bizim başımıza :)

İzmir tepecıkte göğus küçülten oldu mu acaba göbeyını erıt gel dedı bende göbeyı erıtmeye uraşıyorum şimdı

benim 2 hafta oldu. ben büyütme istedim ama çok da büyük olsun istemedim. bedenime uygun boyutta olsun istemiştim.
pijama olarak sırf önden düğmeli olacaksa gecelikte olabilir. düşüncesindeyim :)

Merhaba kızlar,ben arastırma hastanesinde göğüs küçültmek ıstıyorum aranan sartlar neler var mı devlette ücretsiz göğüs küçültenler?

Sizin ne gibi sıkıntılarınız oldu? Ne zaman ameliyat oldunuz?
Gecen sene eylulde ameliyat oldum .
1. Si istedigim olcude olmadi ameliyattan ciktigimda sanki hic kuculmemis gibiydi . Sinra dikisim acildi . Sonrasinda da ameliyat sonrasi yaklasik 1 ay evde kaldim.kilo.almaya basladim .
Iyilesme tamamlandiginda eski ic camasirlarim D cup aynen giymeye basladim . Yani kuculmemis doktorumla bu konuyu kinustugumda duzeltme yapilmasi gerekir dedi . Ayni acilari bir daha cekemem

Merhaba kızlar,ben arastırma hastanesinde göğüs küçültmek ıstıyorum aranan sartlar neler var mı devlette ücretsiz göğüs küçültenler?
İzmirde isenız bozyaka ve tepecık te buyükse yapıyor yanı yeşilyurta 30 31 santım arıyor şart var sarkma durumu yanı

Nerede ve kime ameliyat oldunuz? Bir de 1 ay uzun bi süre çok mu zor iyileşti evden çıkamadını mı?

Merhaba Dikisiniz neden açıldı acaba

Cok dikkat edin
Doktorunuzu iyi arastirin ve isteginizi net bir sekilde anlatin .
Devlet hastanesinde devlet destegiyle bile olsa bu can sizin unutmayin .
Estetik ameliyat bir kerede olmayabilirmis ben aci da olsa öğrendim . Dikkat edin . Yapilacak islem tamamen sizin konforunuz adina yapilacak islemler o yuzden bedeniniz onemli ve sizin isteginiz on planda olmali . Ben ameliyat olali yaklasik 15 ay gecti . Ilk gunler acaba dedim evet amsirt agrilarim azaldi . Ama simdi baktigimda gögüslerim ayni eskisi gibi
Merhaba Dikisiniz neden açıldı acaba[/QUOT
Artik sikildim ve hateket etmeye basladim . Istemsiz bir sekilde Kolumu kaldirdim

Cuma günü ameliyat olacaktım şu an vazgeçme aşamasındayım valla :/
insan emin olamayınca vazgeçiyor ben de daha önce gün alıp iptal etmiştim, şimdi tekrardan ameliyat yoluna girdim bakalım...zor bir süreç , doktor seçimi çok önemli gerisi de şans,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…