- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.881
Sizin ne gibi sıkıntılarınız oldu? Ne zaman ameliyat oldunuz?Mustafa özyurtlu
Bana tekrar gel toparlayalim dedi ama bir daha ayni acilari cekemem . Zaten sirketten de uzun alamam
1 tane hakkim vardi o da gitti .
1,5 sene sonra eski ic camasirlarimi giyiyorum ben . Cok kilolu bir hatun degilim ama ameliattan sonra yatarken kilo aldim 60 kilodan 72 ye ciktim gogusler ayni aneliyattan incesi gibi şu anda
Ya siz kime amelyat oldunuz?
merhabalar hayırlısı olsun inşallah , ameliyatı hangi hastanede olacaksınız fiyat nedir acaba ?Selam, ben Ayşegül Sivri’ye ameliyat olucam. 2 defa görüştüm kendisiyle ısrarcı olmamasını sevdim. Boş vaadler vermiyor. Çünkü daha önce başka bir doktorla görüşmüştüm tam bir tüccardı. Bu da ticaret tabiki ama ısrarcı bir doktor değil. Hala sanki son anda vazgeçicem gibi hissediyorum :) korkuyorum
oh ne güzel oldunuz ve kurtuldunuz , iyleşme süreci de sorunsuz geçer inşallah, darısı bizim başımıza :)Merhaba ilginize çok teşekkür ederim. Pazartesi sabahı hastaneye gittik. Yatış işlemleri sonrası doktorum odama gelip çizimleri yaptı. O sırada çok heyecanlandığım için ameliyathaneye giderken sakinleştirici verdiler damar yolundan. Sonrasını pek hatırlamıyorum. 9:30 da başlamış operasyon 12:30 da odamdaydım. İlk 1 saat kötü hissettim sızı vardı ve çok üşüyordum. Sonra ağrı kesicilerle normale döndüm. Saat 16:00’da yemek yedim sonra ayağa kalkıp yürümeye başladım. İlk gece sorunsuz geçti. Ertesi sabah sargılarım çıktı ve taburcu oldum. Dayanılmaz ağrılar yok. Dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Pazar duş alacağım. Saçımı tarayıp dişlerimi fırçalayabiliyorum. Kendi başıma giyinebiliyorum. Sadece ağır kaldırmamaya ve yukarıya uzanmamaya çalışıyorum. Korkulacak hiç birşey yok emin olun. Bu arada birinden 380gr diğerinden 550gr doku alınmış. Ölçüm 80dd falandı şimdi 75b olacak dedi doktorum. Biraz uzun oldu ama herşeyi paylaşmak istedim. Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz
Central Hospital Kozyatağı’nda olucam. Fiyat duruma göre değişkenlik gösteriyordur illaki o yüzden paylaşmak istemiyorum.merhabalar hayırlısı olsun inşallah , ameliyatı hangi hastanede olacaksınız fiyat nedir acaba ?
Gecen sene eylulde ameliyat oldum .Sizin ne gibi sıkıntılarınız oldu? Ne zaman ameliyat oldunuz?
Iyi arastirin ...Merhaba kızlar,ben arastırma hastanesinde göğüs küçültmek ıstıyorum aranan sartlar neler var mı devlette ücretsiz göğüs küçültenler?
Morzambak siz kime ameliyat oldunuz ?
Iz konusu tamamen kisiselerhaba ben de o yolda ilerliyorum korkmuyorum sadece beni düşündüren izler sende bu durum nasıl iz çok kötü oluyo mu acaba 15 tatilde inşallah Allahtan birşey çıkmazsa bende olacagim
İzmirde isenız bozyaka ve tepecık te buyükse yapıyor yanı yeşilyurta 30 31 santım arıyor şart var sarkma durumu yanıMerhaba kızlar,ben arastırma hastanesinde göğüs küçültmek ıstıyorum aranan sartlar neler var mı devlette ücretsiz göğüs küçültenler?
Nerede ve kime ameliyat oldunuz? Bir de 1 ay uzun bi süre çok mu zor iyileşti evden çıkamadını mı?Gecen sene eylulde ameliyat oldum .
1. Si istedigim olcude olmadi ameliyattan ciktigimda sanki hic kuculmemis gibiydi . Sinra dikisim acildi . Sonrasinda da ameliyat sonrasi yaklasik 1 ay evde kaldim.kilo.almaya basladim .
Iyilesme tamamlandiginda eski ic camasirlarim D cup aynen giymeye basladim . Yani kuculmemisdoktorumla bu konuyu kinustugumda duzeltme yapilmasi gerekir dedi . Ayni acilari bir daha cekemem
Merhaba Dikisiniz neden açıldı acabaGecen sene eylulde ameliyat oldum .
1. Si istedigim olcude olmadi ameliyattan ciktigimda sanki hic kuculmemis gibiydi . Sinra dikisim acildi . Sonrasinda da ameliyat sonrasi yaklasik 1 ay evde kaldim.kilo.almaya basladim .
Iyilesme tamamlandiginda eski ic camasirlarim D cup aynen giymeye basladim . Yani kuculmemisdoktorumla bu konuyu kinustugumda duzeltme yapilmasi gerekir dedi . Ayni acilari bir daha cekemem
Merhaba Dikisiniz neden açıldı acaba[/QUOT
Artik sikildim ve hateket etmeye basladim . Istemsiz bir sekilde Kolumu kaldirdim
Nerede ve kime ameliyat oldunuz? Bir de 1 ay uzun bi süre çok mu
Bursa da Mustafa özyurtlu ya ameliyat oldum . 1 ay uzun bir sure ameliyat olup haftasuna ayaga kalkarim derseniz yanilirsiniz . Ilk hafta nefes bile alamiyor insan . 2. Hafta yavas yavas toparlqniyorsunuz . 3. Haftafa kendi kendinize ayqga kalkmaya basliyorsunuz . 1 ay mutlka dinlenmelisiniz . Meme kucultme oyle kucuk bir kesi degil yaklasik iki eme de toplam 60 dan fazla dikis oluyor .
insan emin olamayınca vazgeçiyor ben de daha önce gün alıp iptal etmiştim, şimdi tekrardan ameliyat yoluna girdim bakalım...zor bir süreç , doktor seçimi çok önemli gerisi de şans,Cuma günü ameliyat olacaktım şu an vazgeçme aşamasındayım valla:/
Senin küçültme mi?insan emin olamayınca vazgeçiyor ben de daha önce gün alıp iptal etmiştim, şimdi tekrardan ameliyat yoluna girdim bakalım...zor bir süreç , doktor seçimi çok önemli gerisi de şans,
evet küçültücem bende inşallah...Senin küçültme mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?