- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.901
aynen oyle
geçmiş olsun nerede hangi doktora ameliyat olmuşsunuz acabaMerhaba, beni ameliyattan cok korkutmaya calistilar acikcasi ama daha once serum takildiysaniz bence hic korkmayin cunku tek bildiginiz ve hatirladiginiz serumlariniz olacak. Ben uyandigimda agrim sizim hic olmadi bir ay gecti kullandigim ilaclar agro kesici icin yeterli oldu hatta dr cok agrin olursa icersin diye extra bi agri kesici daha vermisti ama hic kullanmadim bugun tam bir ay oldu tek sıkıntım kaşıntılarim pansumanda kullandigim ilacim alerji yapmis olabilir dedi dr onuda azalttik. Iyilesme sureci ilk hafta yavas gibi geliyo ama sonrasinda cok hizli bir sekilde iyilesiyosunuz bir gun once ağırlık hissetiginiz yerde ertesi gun hic bise hissetmiyosunuz. Tabi bu kisiden kisiye gore değişebilir ama ben daha once serum bile takilmamis biri olarak cok rahat bir süreç gecirdim ise basliyorum iki gun sonra. Umarim sizlerinde rahat gecer onden dugmeli seyler giyeceksiniz sizi sikmayan rahat uzun kollu kisa kollu birkac cesit almanizi tavsiye ederim evdekilerle idare ederim düşüncesiyle almayip pisman oldum cunku. Bi sorunuz olursa ozelden de yazabilirsiniz surekli giremiyorum atlayabildiklerim oluyo kusuruma bakmayin
Teşekkürler. Ben istanbul maltepede Emel Yurdakul Sıkar a gittim.geçmiş olsun nerede hangi doktora ameliyat olmuşsunuz acaba
Ameliyattan 1 ay sonra mı işe başlayabiliyosunuz? Ben 10 gün sonra başlayacağım. Doktorum da masa başı olduğu için yeterli dedi.Merhaba, beni ameliyattan cok korkutmaya calistilar acikcasi ama daha once serum takildiysaniz bence hic korkmayin cunku tek bildiginiz ve hatirladiginiz serumlariniz olacak. Ben uyandigimda agrim sizim hic olmadi bir ay gecti kullandigim ilaclar agro kesici icin yeterli oldu hatta dr cok agrin olursa icersin diye extra bi agri kesici daha vermisti ama hic kullanmadim bugun tam bir ay oldu tek sıkıntım kaşıntılarim pansumanda kullandigim ilacim alerji yapmis olabilir dedi dr onuda azalttik. Iyilesme sureci ilk hafta yavas gibi geliyo ama sonrasinda cok hizli bir sekilde iyilesiyosunuz bir gun once ağırlık hissetiginiz yerde ertesi gun hic bise hissetmiyosunuz. Tabi bu kisiden kisiye gore değişebilir ama ben daha once serum bile takilmamis biri olarak cok rahat bir süreç gecirdim ise basliyorum iki gun sonra. Umarim sizlerinde rahat gecer onden dugmeli seyler giyeceksiniz sizi sikmayan rahat uzun kollu kisa kollu birkac cesit almanizi tavsiye ederim evdekilerle idare ederim düşüncesiyle almayip pisman oldum cunku. Bi sorunuz olursa ozelden de yazabilirsiniz surekli giremiyorum atlayabildiklerim oluyo kusuruma bakmayin
Benim isim surekli ayakta ve cocuklarla oldugu icin 20 gun sonra tamam dedi birde dr riske atmak istemedi dikis acilmasi olmamasi icin. Ben yol ve is nedeniyle 10 gun daha uzatmak istedim 1 ay kullandim oyuzden.Ameliyattan 1 ay sonra mı işe başlayabiliyosunuz? Ben 10 gün sonra başlayacağım. Doktorum da masa başı olduğu için yeterli dedi.
nasılsınız? yarın için nasıl hissediyorsunuz, inşallah kolaylıkla atlatacaksınız güzel haberlerinizi bekliyoruz şimdiden geçmiş olsunCentral Hospital Kozyatağı’nda olucam. Fiyat duruma göre değişkenlik gösteriyordur illaki o yüzden paylaşmak istemiyorum.
Cok gecmis olsun keyifle giyinin bundan sonraMerhaba ilginize çok teşekkür ederim. Pazartesi sabahı hastaneye gittik. Yatış işlemleri sonrası doktorum odama gelip çizimleri yaptı. O sırada çok heyecanlandığım için ameliyathaneye giderken sakinleştirici verdiler damar yolundan. Sonrasını pek hatırlamıyorum. 9:30 da başlamış operasyon 12:30 da odamdaydım. İlk 1 saat kötü hissettim sızı vardı ve çok üşüyordum. Sonra ağrı kesicilerle normale döndüm. Saat 16:00’da yemek yedim sonra ayağa kalkıp yürümeye başladım. İlk gece sorunsuz geçti. Ertesi sabah sargılarım çıktı ve taburcu oldum. Dayanılmaz ağrılar yok. Dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Pazar duş alacağım. Saçımı tarayıp dişlerimi fırçalayabiliyorum. Kendi başıma giyinebiliyorum. Sadece ağır kaldırmamaya ve yukarıya uzanmamaya çalışıyorum. Korkulacak hiç birşey yok emin olun. Bu arada birinden 380gr diğerinden 550gr doku alınmış. Ölçüm 80dd falandı şimdi 75b olacak dedi doktorum. Biraz uzun oldu ama herşeyi paylaşmak istedim. Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz
Çooooooookkk heyecanlıyım inanılmaz :) korkuyorum da. Saatler kaldı artık. Hala ara ara acaba diyorum.nasılsınız? yarın için nasıl hissediyorsunuz, inşallah kolaylıkla atlatacaksınız güzel haberlerinizi bekliyoruz şimdiden geçmiş olsun
tahmin edebiliyorum, ben olsam daha beter olurdum, inşallah şubatta da ben olup kurtulurum, diğer sağlık problemlerim var onları yoluna koyunca inşallah sıra bende :)Çooooooookkk heyecanlıyım inanılmaz :) korkuyorum da. Saatler kaldı artık. Hala ara ara acaba diyorum.
Bir anda karar vermeden olmuyo bu iş onu anladım. Bakalım bitince neler hissedicem, umarım seçimimden mutlu olurum tek dileğim o.tahmin edebiliyorum, ben olsam daha beter olurdum, inşallah şubatta da ben olup kurtulurum, diğer sağlık problemlerim var onları yoluna koyunca inşallah sıra bende :)
Bir anda karar vermeden olmuyo bu iş onu anladım. Bakalım bitince neler hissedicem, umarım seçimimden mutlu olurum tek dileğim o.[/
inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz
Ayşegül sivriye ameliyat olacaktiniz degil mi? Duymuştum. Gidip görüşmek nasip olmadi. Pisman olacaginizi dusunmuyorum insallah yanilmam. Dilerim benim gibi rahat ağrısız sızısız atlatirsiniz.Bir anda karar vermeden olmuyo bu iş onu anladım. Bakalım bitince neler hissedicem, umarım seçimimden mutlu olurum tek dileğim o.
Evet Ayşegül Sivri. Her şey yolunda gider umarım. Haber veririm artık size :)Ayşegül sivriye ameliyat olacaktiniz degil mi? Duymuştum. Gidip görüşmek nasip olmadi. Pisman olacaginizi dusunmuyorum insallah yanilmam. Dilerim benim gibi rahat ağrısız sızısız atlatirsiniz.
Cekkooo ne yaptin ameliyat oldun muEvet Ayşegül Sivri. Her şey yolunda gider umarım. Haber veririm artık size :)
Hastanedeyim şu an bekliyorum bakalım.Cekkooo ne yaptin ameliyat oldun mu
ay hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz , akşam dua ettim valla güzel geçsin diye ki öyle de olacak...Hastanedeyim şu an bekliyorum bakalım.
Hadi hayırlısı çıkınca yazarsın çok geçmiş olsun guzel geçer umarimHastanedeyim şu an bekliyorum bakalım.
Her sey guzel olacakHastanedeyim şu an bekliyorum bakalım.
Çok teşekkür ederim çok naziksin :)ay hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz , akşam dua ettim valla güzel geçsin diye ki öyle de olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?