Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba, beni ameliyattan cok korkutmaya calistilar acikcasi ama daha once serum takildiysaniz bence hic korkmayin cunku tek bildiginiz ve hatirladiginiz serumlariniz olacak. Ben uyandigimda agrim sizim hic olmadi bir ay gecti kullandigim ilaclar agro kesici icin yeterli oldu hatta dr cok agrin olursa icersin diye extra bi agri kesici daha vermisti ama hic kullanmadim bugun tam bir ay oldu tek sıkıntım kaşıntılarim pansumanda kullandigim ilacim alerji yapmis olabilir dedi dr onuda azalttik. Iyilesme sureci ilk hafta yavas gibi geliyo ama sonrasinda cok hizli bir sekilde iyilesiyosunuz bir gun once ağırlık hissetiginiz yerde ertesi gun hic bise hissetmiyosunuz. Tabi bu kisiden kisiye gore değişebilir ama ben daha once serum bile takilmamis biri olarak cok rahat bir süreç gecirdim ise basliyorum iki gun sonra. Umarim sizlerinde rahat gecer onden dugmeli seyler giyeceksiniz sizi sikmayan rahat uzun kollu kisa kollu birkac cesit almanizi tavsiye ederim evdekilerle idare ederim düşüncesiyle almayip pisman oldum cunku. Bi sorunuz olursa ozelden de yazabilirsiniz surekli giremiyorum atlayabildiklerim oluyo kusuruma bakmayin

geçmiş olsun nerede hangi doktora ameliyat olmuşsunuz acaba

Ameliyattan 1 ay sonra mı işe başlayabiliyosunuz? Ben 10 gün sonra başlayacağım. Doktorum da masa başı olduğu için yeterli dedi.

Ameliyattan 1 ay sonra mı işe başlayabiliyosunuz? Ben 10 gün sonra başlayacağım. Doktorum da masa başı olduğu için yeterli dedi.
Benim isim surekli ayakta ve cocuklarla oldugu icin 20 gun sonra tamam dedi birde dr riske atmak istemedi dikis acilmasi olmamasi icin. Ben yol ve is nedeniyle 10 gun daha uzatmak istedim 1 ay kullandim oyuzden.

Central Hospital Kozyatağı’nda olucam. Fiyat duruma göre değişkenlik gösteriyordur illaki o yüzden paylaşmak istemiyorum.
nasılsınız? yarın için nasıl hissediyorsunuz, inşallah kolaylıkla atlatacaksınız güzel haberlerinizi bekliyoruz şimdiden geçmiş olsun

Cok gecmis olsun keyifle giyinin bundan sonra

Çooooooookkk heyecanlıyım inanılmaz :) korkuyorum da. Saatler kaldı artık. Hala ara ara acaba diyorum.
tahmin edebiliyorum, ben olsam daha beter olurdum, inşallah şubatta da ben olup kurtulurum, diğer sağlık problemlerim var onları yoluna koyunca inşallah sıra bende :)

tahmin edebiliyorum, ben olsam daha beter olurdum, inşallah şubatta da ben olup kurtulurum, diğer sağlık problemlerim var onları yoluna koyunca inşallah sıra bende :)
Bir anda karar vermeden olmuyo bu iş onu anladım. Bakalım bitince neler hissedicem, umarım seçimimden mutlu olurum tek dileğim o.

Bir anda karar vermeden olmuyo bu iş onu anladım. Bakalım bitince neler hissedicem, umarım seçimimden mutlu olurum tek dileğim o.
Ayşegül sivriye ameliyat olacaktiniz degil mi? Duymuştum. Gidip görüşmek nasip olmadi. Pisman olacaginizi dusunmuyorum insallah yanilmam. Dilerim benim gibi rahat ağrısız sızısız atlatirsiniz.

Ayşegül sivriye ameliyat olacaktiniz degil mi? Duymuştum. Gidip görüşmek nasip olmadi. Pisman olacaginizi dusunmuyorum insallah yanilmam. Dilerim benim gibi rahat ağrısız sızısız atlatirsiniz.
Evet Ayşegül Sivri. Her şey yolunda gider umarım. Haber veririm artık size :)

Merhaba kızlar, ameliyatım çok uzun sürmedi zaten hiçbir şey anlamadım ameliyathaneye girişim falan hatırlamıyorum. Sadece “aa bana sakinleştirici verdiler” diyip güldüğümü hatırlıyorum :) Sonra odaya çıkışımı hayal meyal hatırlıyorum. Ağrı değil ama sızı oluyo o da dayanılmayacak bir şey değil. Şu an gayet iyiyim. Telefonla arayan arkadaşlarım “aa sesin baya iyi geliyo” diyolar. Sadece bişi yiyip içmek yasak olduğu için çok susamıştım onu da bi süre sonra içebiliyosunuz zaten. Hiçbir sıkıntı yok. Bakalım bundan sonrası nasıl olacak? İlk sorduğuö soru “küçükmüş mü?” Oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…