- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.921
Desteğin için çok teşekkür ederimHer sey guzel olacak
AA masallah diyelim hadi geçmiş olsun çok sevindim canım darısı başımıza inşallah. Gelişmeleri bekliyoruz :))Merhaba kızlar, ameliyatım çok uzun sürmedi zaten hiçbir şey anlamadım ameliyathaneye girişim falan hatırlamıyorum. Sadece “aa bana sakinleştirici verdiler” diyip güldüğümü hatırlıyorum :) Sonra odaya çıkışımı hayal meyal hatırlıyorum. Ağrı değil ama sızı oluyo o da dayanılmayacak bir şey değil. Şu an gayet iyiyim. Telefonla arayan arkadaşlarım “aa sesin baya iyi geliyo” diyolar. Sadece bişi yiyip içmek yasak olduğu için çok susamıştım onu da bi süre sonra içebiliyosunuz zaten. Hiçbir sıkıntı yok. Bakalım bundan sonrası nasıl olacak? İlk sorduğuö soru “küçükmüş mü?” Oldu :)
Canım kaç saat oldu ameliyat olalıMerhaba kızlar, ameliyatım çok uzun sürmedi zaten hiçbir şey anlamadım ameliyathaneye girişim falan hatırlamıyorum. Sadece “aa bana sakinleştirici verdiler” diyip güldüğümü hatırlıyorum :) Sonra odaya çıkışımı hayal meyal hatırlıyorum. Ağrı değil ama sızı oluyo o da dayanılmayacak bir şey değil. Şu an gayet iyiyim. Telefonla arayan arkadaşlarım “aa sesin baya iyi geliyo” diyolar. Sadece bişi yiyip içmek yasak olduğu için çok susamıştım onu da bi süre sonra içebiliyosunuz zaten. Hiçbir sıkıntı yok. Bakalım bundan sonrası nasıl olacak? İlk sorduğuö soru “küçükmüş mü?” Oldu :)
Kucultme mi yapılmıştı size kusura bakmayın ard arda soruyorum ama ben bile heyecan yaptım inşallah ilerki süreçlerin de rahat geçer canimCanım kaç saat oldu ameliyat olalı
Küçültme oldu. Valla 11.30da ameliyata girdim 13.30da odadaydım. Ama gerçekten hiçbişi hissetmiyorsun ve hatırlamıyosun. Ben de çok heyecanlıydım sabah. Oldu bitti işte. Sonra 16.30a kadar falan uyudum odada. Uyanınca bi panik oldum tansiyonuö düştü midem bulandı. Ama sonra rahatladım. Az önce de ayağa kaldırdılar tuvalete gittim geldim. İlk ayağa kalkınca başı dönüyo insanın. Ama çekilmicek acılar yok yani. Morali yüksek tutmak laxım :)Kucultme mi yapılmıştı size kusura bakmayın ard arda soruyorum ama ben bile heyecan yaptım inşallah ilerki süreçlerin de rahat geçer canim
Küçültme oldu. Valla 11.30da ameliyata girdim 13.30da odadaydım. Ama gerçekten hiçbişi hissetmiyorsun ve hatırlamıyosun. Ben de çok heyecanlıydım sabah. Oldu bitti işte. Sonra 16.30a kadar falan uyudum odada. Uyanınca bi panik oldum tansiyonuö düştü midem bulandı. Ama sonra rahatladım. Az önce de ayağa kaldırdılar tuvalete gittim geldim. İlk ayağa kalkınca başı dönüyo insanın. Ama çekilmicek acılar yok yani. Morali yüksek tutmak laxım :)
Evet moral çok önemli canım valla ne güzel oldun kurtuldun.bende gogus olcum guzel ama bana toparlama yapılacak öyle olunca biraz kuculecegi icin protez konulması gerekiyor protez işi düşündürüyor biraz işte hani o daha sıkıntılı diolar.o da olmazsa 75 beden gibi de istemiyorum bakalım artık hayirlisiKüçültme oldu. Valla 11.30da ameliyata girdim 13.30da odadaydım. Ama gerçekten hiçbişi hissetmiyorsun ve hatırlamıyosun. Ben de çok heyecanlıydım sabah. Oldu bitti işte. Sonra 16.30a kadar falan uyudum odada. Uyanınca bi panik oldum tansiyonuö düştü midem bulandı. Ama sonra rahatladım. Az önce de ayağa kaldırdılar tuvalete gittim geldim. İlk ayağa kalkınca başı dönüyo insanın. Ama çekilmicek acılar yok yani. Morali yüksek tutmak laxım :)
Gecmisler olsun. Dedigin gibi olduda bitti. Heyecan korku elbette oluyo ama uyaninca yersiz oldugunu anliyosun. Guzel gecmesine sevindim nasil baslarsan oyle gider sonraki gunlerinde biyle gecsin.Küçültme oldu. Valla 11.30da ameliyata girdim 13.30da odadaydım. Ama gerçekten hiçbişi hissetmiyorsun ve hatırlamıyosun. Ben de çok heyecanlıydım sabah. Oldu bitti işte. Sonra 16.30a kadar falan uyudum odada. Uyanınca bi panik oldum tansiyonuö düştü midem bulandı. Ama sonra rahatladım. Az önce de ayağa kaldırdılar tuvalete gittim geldim. İlk ayağa kalkınca başı dönüyo insanın. Ama çekilmicek acılar yok yani. Morali yüksek tutmak laxım :)
Çooook teşekkür ederim :)Gecmisler olsun. Dedigin gibi olduda bitti. Heyecan korku elbette oluyo ama uyaninca yersiz oldugunu anliyosun. Guzel gecmesine sevindim nasil baslarsan oyle gider sonraki gunlerinde biyle gecsin.
Oncelikle cok tesekkir edrrim tecrubelerinizi paylastiginiz ici .Size yapılan işlem neydi acabaMrb. Ben ameliyat olalı 1 yılı geçti 27 aralık da olmuştum memnun kaldım şekli istediğim m gibi olmuştu şimdi ki durumumu merak ediyosanız şöyle söyliyim, izlerim hala çok belirgin iz konusuna takıcaksanız üzülürsünüz, bn takmıyorum, olmasa tabiki iyi olur ama malesef iz kalıyor bu bir gerçek ayrıca ilk zamanki gibi hava da kalmıyor yerine doğru rota alıyor zamanla ve iniyor. Sonuç olarak 1 yılı aşmış biri olarak hala iyi bir karar verdğimi düşünüyorum sarkmış ve tartılması zor bir göğüs yerine kibar ve dik oldular.
Küçültme dikleştirme yapıldı ters t ile
Ah işte bende o izlere takigimKüçültme dikleştirme yapıldı ters t ile
Canım çok özel değilse fiyatı neydi acabaTeşekkürler. Ben istanbul maltepede Emel Yurdakul Sıkar a gittim.
Fiyat hastanesine göre degisebiliyor oyuzden yazmak istemiyorum. Ama ucretsiz muayene yapiyo isterseniz.Canım çok özel değilse fiyatı neydi acaba
oo süper bitti gitti kurtuldun , darısı bizim başımıza inşallah ben de doktora karar verebilirsem olucam inşallah, iyleşme sürecini de paylaşmanı bekliyoruz...Merhaba kızlar, ameliyatım çok uzun sürmedi zaten hiçbir şey anlamadım ameliyathaneye girişim falan hatırlamıyorum. Sadece “aa bana sakinleştirici verdiler” diyip güldüğümü hatırlıyorum :) Sonra odaya çıkışımı hayal meyal hatırlıyorum. Ağrı değil ama sızı oluyo o da dayanılmayacak bir şey değil. Şu an gayet iyiyim. Telefonla arayan arkadaşlarım “aa sesin baya iyi geliyo” diyolar. Sadece bişi yiyip içmek yasak olduğu için çok susamıştım onu da bi süre sonra içebiliyosunuz zaten. Hiçbir sıkıntı yok. Bakalım bundan sonrası nasıl olacak? İlk sorduğuö soru “küçükmüş mü?” Oldu :)
İzlere takıyorsan baya belirgin iz kalıyor en azından bende öyle özellikle göğüs altımda ki dikişler çok kalın ve belli oluyor zamanla geçer mi bilmiyorum ama herkeste aynı olmaya bilir bnde yağ ve deri çokdu ve derim inceydiAh işte bende o izlere takigim
Ve tam 24 saatimi doldurmuş bulunmaktayım :) çok garip bi his:) doktor hanım geldi pansumanımı yaptı. Memelerimi azcık gördüm iyi gibiler :) acı eşiğim baya yüksekmiş valla onu anladım. Çok hissim yok şu an göğüs uçlarıma doğru ama geri gelir dedi doktor. Buz koyucam ve bol su içicem. Direnlerim çıktı. Her şey yolunda gibi. Hala yapmış olduğuma inanamıyorum :) bir göğsüm ötekinden büyük olduğu için çıkarılan dokuda farklı ağırlıkta oldu. Ama aynaya bakınca kendimi beğeniyorum. Şu an ya büyürlerse diye endişeliyim :)oo süper bitti gitti kurtuldun , darısı bizim başımıza inşallah ben de doktora karar verebilirsem olucam inşallah, iyleşme sürecini de paylaşmanı bekliyoruz...
valla sen yazdıkça ben de gaza geliyorum doktor görüşmesi için şubatı bekliyorum...Ve tam 24 saatimi doldurmuş bulunmaktayım :) çok garip bi his:) doktor hanım geldi pansumanımı yaptı. Memelerimi azcık gördüm iyi gibiler :) acı eşiğim baya yüksekmiş valla onu anladım. Çok hissim yok şu an göğüs uçlarıma doğru ama geri gelir dedi doktor. Buz koyucam ve bol su içicem. Direnlerim çıktı. Her şey yolunda gibi. Hala yapmış olduğuma inanamıyorum :) bir göğsüm ötekinden büyük olduğu için çıkarılan dokuda farklı ağırlıkta oldu. Ama aynaya bakınca kendimi beğeniyorum. Şu an ya büyürlerse diye endişeliyim :)
Hadi hayırlısı olsun. Psikolojik olarak hazırla kendini ama ben tam hazır değilim sanırım :) çok garip geliyo şu an hala.. eve geçtim. Ağrı kesici içtim oturuyorum şu an. Ama çok el kol hareketi yapmamak gerekiyo sanırım. Bakalım ilk 3 gün önemli sonra allah ne verdiyse artık :))valla sen yazdıkça ben de gaza geliyorum doktor görüşmesi için şubatı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?