Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben yillarca dusundum aylarca dr dr gezdim ameliyat oldum 1 ay gecti hala oldum da bitti bile derken garip hissediyorum.

Dren takılıyor mu ya hep korkuyorlar bundan korkulacak acı verecek bir seymi buki

Dren takılıyor mu ya hep korkuyorlar bundan korkulacak acı verecek bir seymi buki
Diren takılıyor bikac kisinin diren yerinde ağrısı olmus ama ben ne çıkartmasını nede sonrasinda bahsettikleri agriyi yasamadim bir ayda yerleri bile anlasilmiyo artik bende.

Diren takılıyor evet. Ama beni hiç rahatsız etmedi. Ertesi gün çıkarıyorlar zaten ama çıkarırlarken de hiç rahatsız olmadım. Hatta doktor çıkardım dedi hissetmedim. Hastanede verdikleri ağrı kesiciler çok kuvvetli olduğu için inan hiç bir şey hissetmiyosun. Ben çok rahat geçirdim geceyi. Korkulacak bir şey yok yani.

kızlar nadiren giriyorum siteye, bunun da zararını olduğum operasyonda gördüm. yardım bekliyorum yada yorum. 7 ay önce protez takıldı, yuvarlak, high, 350 cc.. aslında 350 cc normal boy gibi okumuştum hep ama bende öyle büyük oldular ki sanırsın samanta fox çok mutsuzum. boyun 155- kilom 55.. zaten minyonum. kamuda çalışıyorum. dekolteye de ihtiyacım yoktu sanırım ne istediğimi doktoruma iyi anlatamadım. şimdi tekrar operasyonla çıkarttırıcam .. 275 taktırmak istiyorum ama meme boş kalacak bu kez. sarkar mı hiç silikonu çıkarıp küçük taktıran var mı acaba? benimkide bir nevi küçültme, o nedenle buraya da yazdım

Yine toparlama yaparlar sanirin canım şu an bedenin kaç aynı bende minyonum ne çok büyük ne çok küçük istemiyorum

Çok geçmiş olsun :)) darısı başımıza :)

Valla düşünüyosanız hayırlısı olsun :) ben şimdi kafayı taktım acaba daha mı küçük olsaydı diye? Üff ne zaman belli olur acaba bedeni?
Canım bedeninin kaç olacağını onceden gorusmedin mi doktorunla yoksa olabildiği kadar mı ölçüsü

Canım bedeninin kaç olacağını onceden gorusmedin mi doktorunla yoksa olabildiği kadar mı ölçüsü
Görüştük aslında ama şu an keşke daha küçük olsaydı diyorum. O zaman konuştuğumuz mantıklı gelmişti. Ama şimdi bilemiyorum. Taktım kafaya.. gerçi daha 2 gün oldu şiş şu an. Kafamda senaryolar yazıyorum şu anda.

Bence daha çok yeni olduğu için öyle geliyordur size:)

Merhaba arkadaşlar,sırf bu konu için siteye üye oldum ve uzun zamandır sizleri takip ediyorum.buradaki arkadaşların tecrübelerini izliyorum. Bu konuda ciddi anlamda yardımcı oluyorsunuz. Şimdi benim merak ettigim bu küçültme işlemi yapılırken şekil gibi özelliklere karar verebiliyor musunuz. yoksa çizimler ve ameliyat sonrasında ne şekil çıkarsa o mu oluyor. ikincisi de bu ameliyatı yaptırıp böyle hareketlerinde problem olan var mı . kolunu kaldırırken kısıtlandgını hissetme gibi...ameliyattan uzun bir süre geçtikten sonra hersey eskisi gibi oluyor mu.anlatmak istedigim yüzerken kulaç atarken uzanırken vs.

Merhaba. Ameliyat olmadan once doktorunla konuşuyorsun herseyi elbetteki sekil konusunda istedigini soyluyorsun. Ama vucut yapin kilon vs. Bircok sey boyitunda etken oluyo bunlari doktorun sana anlatıyor zaten. Hareket konusunda da yaklasik bir ay kol hareketlerine dikkat ediyorsun. Dikislerin yaralarin iyilesme surecinde. Bir ay sonra hafif spor 3 ay sonrasina kadar da hareket etmeye basliyomussun. Benim bir ay oldu yurumede giyinmede suan herhangi bir sıkıntı yasamiyorum. Daha aktif spor yapmaya henuz baslamadim ama genel olarak iyilesme 6 ayi bulabiliyo. Daha sonrasonda hareket engelin olacagini sanmiyorum.

Peki izler

Ce
Cekkooo nasılsın nasıl gidiyor canım nasıl oldun

Kol alti, gogusucu ve gogus ucundan asagi dogru inen dik dikiste izlerim simdiden hafiflemeye basladi bi sure kabuklu yaralar oluyo onlar neredeyse tamami döküldü. Yara yok artık nerdeyse. Henuz iz azaltici kreme gecmedim ben buarada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…