Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ce

Cekkooo nasılsın nasıl gidiyor canım nasıl oldun
Hellooo :) gayet iyiyim vallahi sadece popomun ve sırtımın uyuşukluğu rahatsız ediyo beni onda sürekli yatmaktan. Bugün kısa süreli bi dışarı çıktım eczaneye gittim sanki memelerim ayaklarıma düşcekmiş gibi hissettim :)) tabi sürekli yattıktan sonra ayağa kalkınca yer çekimi vesaire bi garip hissettiriyo insana kendini. Şu an boyuttan çok emin değilim. Yani keşke daha küçük mü olsaydı diye düşünüyorum. Perşembe günü kontrole gidicem bakalım. Bu süreçte beslenme çok önemli yanlız. Gerçekten ve gerçekten sigara içmeyin lütfen. Hastanede başka bir hasta problem yaşadı bu sebepten. Çok önemli olduğunu bir kere daha anladım. Dün ağrı kesici hiç içmedim bugün de, ki daha 4. Günümdeyim. Gözünüzü korkutmayın istiyorsanız eğer. Pozitif olun. Cnsimr saolsun bana hep pozitif şeyler anlattı ben de öyle girdim ameliyata. Pozitif olmak önemli. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Ayy cok guldum ayaklarina dusecek gibi demek:)))))) sana masallh diyelim canim o zaman.bende Sanırım önce sigarayı bırakmam lazım. Ne gibi bir sorun yaşadı acaba hastanedeki bayan

Ayy cok guldum ayaklarina dusecek gibi demek:)))))) sana masallh diyelim canim o zaman.bende Sanırım önce sigarayı bırakmam lazım. Ne gibi bir sorun yaşadı acaba hastanedeki bayan
Kadın mı erkek mi bilmiyorum ama estetik ameliyat olmuş o da ne ameliyatı olduğunu da bilmiyorum. Sigara içiyo musun diye soruyolar zaten her aşamada? İçmiyorum demiş, pıhtı attı yoğun bakıma indirdiler. En azından ameliyat gününüzden 3 hafta önce bırakın ve size içiyo musunuz diye sorulunda doğru bilgi verin ona göre önlem alıyolar çünkü. Sonrası içinde önemli sigara. İçmeyenler daha hızlı iyileşiyo sanırım.

Evet canım öyle önemli izler de daha çabuk iyileşiyor

Kesinlikle katiliyorum sigara konusuna benim doktorumun bi hastasıda antibiyotik direnci oldugunu soylemeyi unutmus hemde sigara kullaniyomus hastanede damardan aldigi icin antibiyotik etki etmis fakat sonrasinda evde devam eden hap antibiyotik etki etmemis yaralari iltihaplanmis tabi sigarada kullandigi icin yaralari gec iyilesme gosterdiginden cok sıkıntılı gecmis. Doktorunuzla ilgili olmadigini dusundugunuz her seyi paylasin size gore ilgisi alakasi yoktur belki ama doktorun bilmesinde fayda var gercekten. Ayrica sigara ameliyatta verilen narkozu bile etkiliyo. En azindan 2 3 ay icmemeye gayret gosterilmeli diye dusunuyorum. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim herkese istediginizi sorabikirsiniz hanimlar.

merhaba, nasılsın, nasıl gidiyor yeni duruma alıştın mı ? nasıl hissediyorsun kendini ? memnun musun halinden

merhaba, nasılsın, nasıl gidiyor yeni duruma alıştın mı ? nasıl hissediyorsun kendini ? memnun musun halinden
Merhaba, iyiyim her şey yolunda. Eve geldiğimden beri elbise gömlek deniyorum :) henüz anlamıyorum sanırım nasıl olduğunu :) küçülmüş diyolar ama psikolojik birazda yıllardır kendini hep büyük görmeye alışınca tabi garip geliyo :)

Nasıl yani küçülmedi mi diyorsun ? kaç gr çıkartmışlar peki ?

siz ne durumdasınız acaba herşey istediğiniz gibi mi ?
Merhaba çok teşekkür ederim iyiyim aslında ama sıkılıyorum artık evde durmaktan. Ağrı falan yok arada sızlama oluyor. İz kremine başladım 3 ay kullan dedi doktorum. Büyüklük konusunu ben de tam anlayamadım. Hiç bir zaman normal ölçülerde olmadığı için çözemiyorum şimdi. Ameliyat için hiç korkmayın o en kolay kısmı. Ama sonrası biraz sıkıcı ve sabır istiyor...

Küçüldü canım illaki. Birinden 500 gr birinden 350. Ama yine de sanki daha mı küçük olsaydı diyorum bilmiyorum işte. Yarın doktor kontrolüm var zaten.
Merhaba geçmiş olsun size de. Birşey sormak istiyorum alttaki dikişleriniz tam olarak neresinde memenizin? Ben hep memenin bittiği yerde kaburga üzerinde olacak sanıyordum ama benimki memenin bitişinin bir parmak yukarısında gibi. Anlatabildim mi bilmiyorum ama kafama takılıyor orası

Merhaba, anladım dikiş yerini. Ben henüz görmedim kesiklerimi bantla kapalı. Yarın pansuman yapılacak o zaman görürüm sanıyorum. Ama zaten dediğiniz gibi kesiliyor bildiğim kadarıyla. Kaç beden oldunuz siz şimdi? Kaç beden olarak konuşmuştunuz?

80 dd gibiydi bedenim 75b olur demişti ama bana daha büyük gibi geliyor. Henüz normal sütyene geçmedim ameliyat sonrası giydiğim korse 32 beden. Beklemek zormuş onu anladım

80 dd gibiydi bedenim 75b olur demişti ama bana daha büyük gibi geliyor. Henüz normal sütyene geçmedim ameliyat sonrası giydiğim korse 32 beden. Beklemek zormuş onu anladım
Ama 80dd iseniz eğer 80b olmuşsunuzdur çünkü 80 vücut bedeniniz ameliyatta o değişmiyor. Ben taktim bedene şu an. 80Ddydim bende 80C diye konuştuk b çok küçük olur dedi. Bilmiyorum ya kafam çok karışık.

Beni de dikisler çok düşündürüyor ama herşey dört dörtlük olmuyor malesef görüntü bozuksa olmuyor yaptirsan iz kalıyor :

evet benim de konuştuğum doktorlar çok küçük olur falan dedi
vücuduna yakışanı yaparım dedi
ama benim kafama yatmıyor bu açıklamalar
çünkü ben çok küçük olsun istiyorum.yakışsın yakışmasın buna ben karar vereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…