- 25 Nisan 2015
- 835
- 549
- 103
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.981
Sanırım siz düşünme asamasindasiniz :)nedense ben dikişlere takılmıyorum.
benim taktığım beden kısmı
o kadar para vericem artı bıçak altına yatıcam yıllardır bekledikten sonra.
ameliyat sonrası bakıcam ki göğüslerim hala büyük.
Ama 80dd iseniz eğer 80b olmuşsunuzdur çünkü 80 vücut bedeniniz ameliyatta o değişmiyor. Ben taktim bedene şu an. 80Ddydim bende 80C diye konuştuk b çok küçük olur dedi. Bilmiyorum ya kafam çok karışık.
Doktor o oni sizin bedeninize boy ve kilonuza göre ayarlıyor sanirmAma 80dd iseniz eğer 80b olmuşsunuzdur çünkü 80 vücut bedeniniz ameliyatta o değişmiyor. Ben taktim bedene şu an. 80Ddydim bende 80C diye konuştuk b çok küçük olur dedi. Bilmiyorum ya kafam çok karışık.
Yanlız şöyle bi konu var ben de b istiyordum c yapalım b çok küçük olur diyince karışmamamın sebebi şu oldu, daha önce meme küçültme yaptırmış biriyle konuştum doktor çok küçğk olur demiş ama o da hayıe ben böyle istiyorum demiş ve kendi dediği olmuş. Sonra çok küçük oldu gerçekten ve silikon taktırdım dedi bence aiz karışmayın dedi. O zaman ben de doktor ölçerek yaptığı için çok karışmadım açıkcası. Öyle olsun sa istemedim çübkü.evet benim de konuştuğum doktorlar çok küçük olur falan dedi
vücuduna yakışanı yaparım dedi
ama benim kafama yatmıyor bu açıklamalar
çünkü ben çok küçük olsun istiyorum.yakışsın yakışmasın buna ben karar vereyim.
Bu kadar düşünmekten se ameliyat olurdum açıkçası hatta her an 10 gün sonraya felan gün alabilirim öyle bir deli cesareti 8.500 bu arada fiyat adanauzun yıllar oldu düşüneli.araştıra araştıra master yaptım .
bir meme küçültme amelyatı yapabilirim yani o kadar.
olmamamın tek sebebi beden konusu
Bi anda karar verip yapıyosun zaten. Bekledikçe yapamıyosun. Ben ameliyat olduktan sonra inanamadım bunu yaptığıma :) eğer uzatsaydım süreyi hayatta olamazsdım.Bu kadar düşünmekten se ameliyat olurdum açıkçası hatta her an 10 gün sonraya felan gün alabilirim öyle bir deli cesareti 8.500 bu arada fiyat adana
:)) ben de bi ara boşver ya ne gerek var kalsın felanlar yokladı. Ama biliyorum ki allah ömür verirse 3 5 sene sonra keşke dicem imi onun için bence biraz gözü kara olmak lazimBi anda karar verip yapıyosun zaten. Bekledikçe yapamıyosun. Ben ameliyat olduktan sonra inanamadım bunu yaptığıma :) eğer uzatsaydım süreyi hayatta olamazsdım.
:)):)) ben de bi ara boşver ya ne gerek var kalsın felanlar yokladı. Ama biliyorum ki allah ömür verirse 3 5 sene sonra keşke dicem imi onun için bence biraz gözü kara olmak lazim)
Şöyle düşün ne kadar giderse o kar. En Oluru neyse onu yapar zaten doktorlarvalla ne bileyim çok kişiden hep duyuyorum istediğim beden olmadı ,hala büyükler şikayetini.
80dd gibiydi dedim çünkü sırtı 75 olan minimizer sütyen bulamıyordum sırtım çok dar. Bana da b küçük olur uzun boylusun dedi doktor ama ilerde kilo alınca, yaş ilerleyince meme bölgesinde yağlanmalar olabilir diye korktum b olsun dedim. Ameliyattan çıkınca küçük gelmişti sargılı hali sonra eve gelince büyüdü sanki. Belki ödem yüzünden büyük geliyordur bize. Benim 16 gün oldu sizin daha da yeni değil mi?Ama 80dd iseniz eğer 80b olmuşsunuzdur çünkü 80 vücut bedeniniz ameliyatta o değişmiyor. Ben taktim bedene şu an. 80Ddydim bende 80C diye konuştuk b çok küçük olur dedi. Bilmiyorum ya kafam çok karışık.
Benim daha 5 gün oldu. Her gün foto çekip farka bakıyorum neredeyse :) heralde bu işin ideali C :)80dd gibiydi dedim çünkü sırtı 75 olan minimizer sütyen bulamıyordum sırtım çok dar. Bana da b küçük olur uzun boylusun dedi doktor ama ilerde kilo alınca, yaş ilerleyince meme bölgesinde yağlanmalar olabilir diye korktum b olsun dedim. Ameliyattan çıkınca küçük gelmişti sargılı hali sonra eve gelince büyüdü sanki. Belki ödem yüzünden büyük geliyordur bize. Benim 16 gün oldu sizin daha da yeni değil mi?
Ne tatlısınız inşallah içimize sinecek duruma geliriz hepimiz de. c dolgun oluyor galiba birazBenim daha 5 gün oldu. Her gün foto çekip farka bakıyorum neredeyse :) heralde bu işin ideali C :)
Senin küçültme olmayacak mı?Bende toparladiktan sonra protez koyuldugunda büyük mü olur acaba korkusu var
Protez neden kullanılacak?Bende toparladiktan sonra protez koyuldugunda büyük mü olur acaba korkusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?