Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

nedense ben dikişlere takılmıyorum.

benim taktığım beden kısmı

o kadar para vericem artı bıçak altına yatıcam yıllardır bekledikten sonra.

ameliyat sonrası bakıcam ki göğüslerim hala büyük.

Doktor o oni sizin bedeninize boy ve kilonuza göre ayarlıyor sanirm

Yanlız şöyle bi konu var ben de b istiyordum c yapalım b çok küçük olur diyince karışmamamın sebebi şu oldu, daha önce meme küçültme yaptırmış biriyle konuştum doktor çok küçğk olur demiş ama o da hayıe ben böyle istiyorum demiş ve kendi dediği olmuş. Sonra çok küçük oldu gerçekten ve silikon taktırdım dedi bence aiz karışmayın dedi. O zaman ben de doktor ölçerek yaptığı için çok karışmadım açıkcası. Öyle olsun sa istemedim çübkü.

uzun yıllar oldu düşüneli.araştıra araştıra master yaptım .

bir meme küçültme amelyatı yapabilirim yani o kadar.

olmamamın tek sebebi beden konusu
Bu kadar düşünmekten se ameliyat olurdum açıkçası hatta her an 10 gün sonraya felan gün alabilirim öyle bir deli cesareti 8.500 bu arada fiyat adana

Bu kadar düşünmekten se ameliyat olurdum açıkçası hatta her an 10 gün sonraya felan gün alabilirim öyle bir deli cesareti 8.500 bu arada fiyat adana
Bi anda karar verip yapıyosun zaten. Bekledikçe yapamıyosun. Ben ameliyat olduktan sonra inanamadım bunu yaptığıma :) eğer uzatsaydım süreyi hayatta olamazsdım.

Bi anda karar verip yapıyosun zaten. Bekledikçe yapamıyosun. Ben ameliyat olduktan sonra inanamadım bunu yaptığıma :) eğer uzatsaydım süreyi hayatta olamazsdım.
:)) ben de bi ara boşver ya ne gerek var kalsın felanlar yokladı. Ama biliyorum ki allah ömür verirse 3 5 sene sonra keşke dicem imi onun için bence biraz gözü kara olmak lazim)

valla ne bileyim çok kişiden hep duyuyorum istediğim beden olmadı ,hala büyükler şikayetini.

Şöyle bişey ki bu bi defa akla düşmüşse er geç olacak yine günün birinde :)çünkü bizler takintiliyiz sanirsam:)

80dd gibiydi dedim çünkü sırtı 75 olan minimizer sütyen bulamıyordum sırtım çok dar. Bana da b küçük olur uzun boylusun dedi doktor ama ilerde kilo alınca, yaş ilerleyince meme bölgesinde yağlanmalar olabilir diye korktum b olsun dedim. Ameliyattan çıkınca küçük gelmişti sargılı hali sonra eve gelince büyüdü sanki. Belki ödem yüzünden büyük geliyordur bize. Benim 16 gün oldu sizin daha da yeni değil mi?

Ama şöyle de bir durum var ben b olsun demiştim doktorum sargıları açarken en fazla bu kadar alabildik dedi. Sanırım daha fazla aldıklarında meme ucunda dolaşım problemi olabiliyor

Benim daha 5 gün oldu. Her gün foto çekip farka bakıyorum neredeyse :) heralde bu işin ideali C :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…