- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.001
İçi boşalmış gibi büyüklük ideal toparlama yapıldığında göğsüm kuculurmus hem diklesme adına hem çok kuculecegi icin damla protezProtez neden kullanılacak?
Yani 75 te olsun istemez kimse sanirimİçi boşalmış gibi büyüklük ideal toparlama yapıldığında göğsüm kuculurmus hem diklesme adına hem çok kuculecegi icin damla protez
Hımm anladım bizimkinden farklı birazİçi boşalmış gibi büyüklük ideal toparlama yapıldığında göğsüm kuculurmus hem diklesme adına hem çok kuculecegi icin damla protez
Bana kalırsa içini ferah tut. Doktorlar sut kanallarina, vücut yapina,omuz genisligine, kilona herseye uygun olan sekilde yapmak icin ugrasiyolar. Biz daha mi kucuk olsaydi daha mi buyuk olsaydi diye dusunuyoruz belki suan ama dusunsenize. Ben bir ay sen bir hafta once memnun olmadigimiz bi durumdaydik. Cok sukur sagligimizla ilgili biseyde cikmadi insallahda sonrasinda cikmaz. Ben hep kucucuk kalsin diyodum kendi kendime ama doktorumla hoc konusmadim kendisi emzirmek istedigimi biliyodu. Oyuzden ona gore bi ameliyat yapti. Benim daha büyükmüş senden demekki ikisinden de esit miktarda 1150 gr gitti. Toplamda 2 300Benim daha 5 gün oldu. Her gün foto çekip farka bakıyorum neredeyse :) heralde bu işin ideali C :)
Doktorum bana kes at diyosan yanlış yerdesin demişti zaten. Çünkü ben de emzirmek istiyorum. Zaten ameliyat sonrası da emzirirsin merak etme dedi. Aslında haklısın, dediğin gibi düşünmek gerek memnun olmadığımız bi halden bu hale geldik.Bana kalırsa içini ferah tut. Doktorlar sut kanallarina, vücut yapina,omuz genisligine, kilona herseye uygun olan sekilde yapmak icin ugrasiyolar. Biz daha mi kucuk olsaydi daha mi buyuk olsaydi diye dusunuyoruz belki suan ama dusunsenize. Ben bir ay sen bir hafta once memnun olmadigimiz bi durumdaydik. Cok sukur sagligimizla ilgili biseyde cikmadi insallahda sonrasinda cikmaz. Ben hep kucucuk kalsin diyodum kendi kendime ama doktorumla hoc konusmadim kendisi emzirmek istedigimi biliyodu. Oyuzden ona gore bi ameliyat yapti. Benim daha büyükmüş senden demekki ikisinden de esit miktarda 1150 gr gitti. Toplamda 2 300
Bizim rahatsızlığımiz keyfi degil arkadaslar evet cok kisi izi boyu dert ediyo ama unutmayalim ki biz bu ameliyati olmasaydik ya da olmazsak ilerde baska saglik problemlerimiz olacaktı. Evet iz var kolay bi ameliyat degil bi arkadas dikis izlerim yanlis yerdemi acaba diye sormuş. Ben suan aynada baktigimda alttakindikislerimi göremiyorum gorus acisinda olmuyo yani. Kendinizi rahatlatmak icin cok sebebiniz var. Yillarca arastirip dusunup bi cesaretle vok zor bi ameliyat olmusuz eski halimizden kurtulmamizin serefine mutlu olmayai hak ediyoruz bence dolap yenileme zamani bizede gelsin birazDoktorum bana kes at diyosan yanlış yerdesin demişti zaten. Çünkü ben de emzirmek istiyorum. Zaten ameliyat sonrası da emzirirsin merak etme dedi. Aslında haklısın, dediğin gibi düşünmek gerek memnun olmadığımız bi halden bu hale geldik.
Ne güzel yazmışsınız düşününce çok haklısınız. Yıllarca büyüklüğü yüzünden hem fiziksel hem ruhsal bir sürü sıkıntı yaşadık hepimiz de. Şimdi tadını çıkarma zamanı:))Bizim rahatsızlığımiz keyfi degil arkadaslar evet cok kisi izi boyu dert ediyo ama unutmayalim ki biz bu ameliyati olmasaydik ya da olmazsak ilerde baska saglik problemlerimiz olacaktı. Evet iz var kolay bi ameliyat degil bi arkadas dikis izlerim yanlis yerdemi acaba diye sormuş. Ben suan aynada baktigimda alttakindikislerimi göremiyorum gorus acisinda olmuyo yani. Kendinizi rahatlatmak icin cok sebebiniz var. Yillarca arastirip dusunup bi cesaretle vok zor bi ameliyat olmusuz eski halimizden kurtulmamizin serefine mutlu olmayai hak ediyoruz bence dolap yenileme zamani bizede gelsin biraz
Merhabalar ilk defa buraya mesaj yaziyorum. Dün Izmirde Prof. Dr. Cüneyt Özek tarafindan meme küçültme ameliyatı oldum. Burada yazilan mesajlar beni hem bilgilendiriyor hem de cok motive ediyordu. Bu yuzden bende paylasimda bulunmaya karar verdim. 95 D sutyen kullaniyordum. Goguslerim oldukca buyuktu. Şu an sargılı olduğu için nasıl göremiyorum. Ama sargili haliyle bile kucultugu cok belli. Yıllardır hayalini kurduğum kucuk goguslere sonunda kavustum. Iki doğumumu sezeryanla yapmış biri olarak söylüyorum. Çok daha az ağrılı bir ameliyat. Hemen ayağa kalktım. Ama ilk bir ay cok dikkat etmeye çalışacağım. Ilerleyen günlerde durumumla ilgili tekrar yazarım. Herkese sevgiler.
Merhabalar ilk defa buraya mesaj yaziyorum. Dün Izmirde Prof. Dr. Cüneyt Özek tarafindan meme küçültme ameliyatı oldum. Burada yazilan mesajlar beni hem bilgilendiriyor hem de cok motive ediyordu. Bu yuzden bende paylasimda bulunmaya karar verdim. 95 D sutyen kullaniyordum. Goguslerim oldukca buyuktu. Şu an sargılı olduğu için nasıl göremiyorum. Ama sargili haliyle bile kucultugu cok belli. Yıllardır hayalini kurduğum kucuk goguslere sonunda kavustum. Iki doğumumu sezeryanla yapmış biri olarak söylüyorum. Çok daha az ağrılı bir ameliyat. Hemen ayağa kalktım. Ama ilk bir ay cok dikkat etmeye çalışacağım. Ilerleyen günlerde durumumla ilgili tekrar yazarım. Herkese sevgiler.
Canım çok mutlu oldum ameliyat tarihin belirlenmiş.Hakkında hayırlısı olsun.inşallah güzel bir süreç yaşar sonuçtan memnun kalırsın.nerede olacaksın ameliyatını? ve hangi yöntemle yapacaklar,detay belli mi?Benim de bu ameliyatla ilgili en büyük çekincelerim; areola kaybı, asimetrik meme başı ya da meme ve tabi ki enfeksiyon (ve buna bağlı nekroz vs) durumları...
Ameliyat Salı gününe geliyor. "1 günde çıkarsın, benim hastalarım çabuk toparlar merak etme" dedi. ama ben cumaya kadar yatırmasını rica edeceğim. Çünkü kızım o zaman 25 aylık olacak. ve bana biraz fazla düşkün. Hiç olmazsa hastaneden çıktığımda kendi şahsi işlerimi birilerine yaptırmak zorunda kalmak istemiyorum..
(Bebeğim 13 mayısta bırakmıştı memeyi 8 Mayısta olacağım ameliyat 1 senelik bir süreç. Maşallah sabrıma. Kendimden beklemezdim. Ama Şu sırt ağrısı, omuz çöküntüsü, yeni başlayan boyun ağrısı vs artık hiç geçmeyince insan epey kararlı oluyor..)
Bu süreçte bana gerek özelden gerek buradan yardımcı olan, sorularımı cevaplayıp moral veren herkese teşekkür ederim tekrardan.. Ameliyatımı olurken, ve olduktan sonra ben de herkese böyle yardımcı olacağım inşallah.. Sürecimi paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum..
(tomurcukkk , cesurveguzel , M me-li-ke , Kozluqueen ve dediğim gibi sayfaya ameliyat sürecini yazıp moral ve cesaret veren heskese tekrardan teşekkür ederim..)
siz hangi doktora olmuştunuz ameliyatınızı acaba ? memnun kalmanız çok güzel....Canım çok mutlu oldum ameliyat tarihin belirlenmiş.Hakkında hayırlısı olsun.inşallah güzel bir süreç yaşar sonuçtan memnun kalırsın.nerede olacaksın ameliyatını? ve hangi yöntemle yapacaklar,detay belli mi?
Ve benim de dün 10 ocak itibari ile tam 1 yıl oldu ameliyat olalı.çok memnunum küçüklüklerinden.istediğim çamaşırı badiyi gömleği giyiyorum gönül rahatlığı ile.özgüvenim yerinde.boyun sırt omuz ağrım hiç kalmadı.altı pişik olmuyor artık.sağlık açısından kesinlikle olunmalı bu ameliyat
Kocaeli Devlet Hastanesi,Meral Yaman Özbaba...siz hangi doktora olmuştunuz ameliyatınızı acaba ? memnun kalmanız çok güzel....
Canım çok mutlu oldum ameliyat tarihin belirlenmiş.Hakkında hayırlısı olsun.inşallah güzel bir süreç yaşar sonuçtan memnun kalırsın.nerede olacaksın ameliyatını? ve hangi yöntemle yapacaklar,detay belli mi?
Ve benim de dün 10 ocak itibari ile tam 1 yıl oldu ameliyat olalı.çok memnunum küçüklüklerinden.istediğim çamaşırı badiyi gömleği giyiyorum gönül rahatlığı ile.özgüvenim yerinde.boyun sırt omuz ağrım hiç kalmadı.altı pişik olmuyor artık.sağlık açısından kesinlikle olunmalı bu ameliyat
Kocaeli Devlet Hastanesi,Meral Yaman Özbaba...
Raporla ücretsiz oldum bu arada.Vertical yöntem uygulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?