- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.201
Son durumlar nedir son şeklini gördünüz mü ?Merhaba gectinmi evine
Canım şu an şişlikler var taş gibi 1 aya kadar biraz daha kuculup asıl yerini alacaklarSon durumlar nedir son şeklini gördünüz mü ?
Ha şunu da söyleyim şu an bile şekil süper ama böyle kalmicak tabi daha doğal goruneceklerSon durumlar nedir son şeklini gördünüz mü ?
Geldim canim sen naaptin.agrilarim oluyor şu drenler çok rahatsız ediyor .gogus kafesim agriyorMerhaba gectinmi evine
Gogus kafesi agrisi eger sirta vuruyorsa ameliyatta solunum icin boru taktilarsa ondan dolayidir. O solunum aleti butun cigeri tamamen sisirdigi icin kaslariniz yoruluyor o yuzden agri yapiyor. Aynisini ben de yasadim. Sanki butun gece kusmusum ogurmusum de o yuzden agrim varmis gibiydi.Geldim canim sen naaptin.agrilarim oluyor şu drenler çok rahatsız ediyor .gogus kafesim agriyor
Sirt agrisi ameliyattaki solunum yuzunden geciyo. Ilk gun eve giderken benim de oyleydi ama agri kesici alinca cok sikinti yaratmadi. Cuma gunu bantlarim cikti bi de regl oldum su an daha hassas goguslerim.Aynen canim iş bu haftayı atlatmakta. Ben o gosuslerim kafesimin ağrısını drenlere bağlamışım çünkü onlar çıkınca baya rahatladım. Göğsümün içinde bir fazlalık gibiydi. Her neyse artık şu an.şu an yatıp kalkarken agrim oluyor bide sirt ağrısı. Pansuman felan vermedi doktor cuma günü bandajlari çıkarıp banyo yapabilirsin dedi
Htc protez varmiydi sende canimGeldim canim sen naaptin.agrilarim oluyor şu drenler çok rahatsız ediyor .gogus kafesim agriyor
Sirt agrisi ameliyat sirasinda baglanan solunumdan. Ilk gun hastaneden cikarken sirtima kutukle vurulmus gibi hissediyodum ben :) yarin daha rahat olacaksiniz. Agri kesiciyle idare edebildim ben. Bol bol su icin bu arada. Diren bir gece kaldi bende. Hastaneden cikarken cikardi doktor ama yan taraflar biraz aciyo. Hala yan taraflarim ve gobegime dogru gogus altlarimda aci var. yani dokununca. Sanki bi yere carpmisim gibi. Ama bu da cok normal zaten. Bol bol buz koyun. Benim doktorum jel buzlari cok istemedi, 2 paket dondurulmus bezelye alin, goguslerinizin üstüne koyun (altına bir bez koyun mutlaka cildiniz buz yanığı olmasın) eriyince dolaba koyun dondurun yine kullanın. Ben gece yatarken hep onlar göğsümde yattım.Protez yok canım kucultme benimki.sırtı çok ağrıyor. Dren yerlerinde ağrıyor. Çarşambaya cikacakmis drenler bide.nasıl dayanacak bilemiyorum.anestezi den mi bilemiyorum cekoo
Yavaş yavaş inecek. İlk gün benim de ağzımda gibiydi memelerimCekkooo ya bu gerginlik hissi beni çok yordu şu an futbol topu gibi o kadar sert ki anlatamam.sislikler var .bir aya kadar şişler iner göğsün de biraz aşağı iner dedi ama bilmiyorum
Çarşamba mi çıkacakmisProtez yok canım kucultme benimki.sırtı çok ağrıyor. Dren yerlerinde ağrıyor. Çarşambaya cikacakmis drenler bide.nasıl dayanacak bilemiyorum.anestezi den mi bilemiyorum cekoo
Cekkooo sende hala ağrı mi var kaç gün olduSirt agrisi ameliyat sirasinda baglanan solunumdan. Ilk gun hastaneden cikarken sirtima kutukle vurulmus gibi hissediyodum ben :) yarin daha rahat olacaksiniz. Agri kesiciyle idare edebildim ben. Bol bol su icin bu arada. Diren bir gece kaldi bende. Hastaneden cikarken cikardi doktor ama yan taraflar biraz aciyo. Hala yan taraflarim ve gobegime dogru gogus altlarimda aci var. yani dokununca. Sanki bi yere carpmisim gibi. Ama bu da cok normal zaten. Bol bol buz koyun. Benim doktorum jel buzlari cok istemedi, 2 paket dondurulmus bezelye alin, goguslerinizin üstüne koyun (altına bir bez koyun mutlaka cildiniz buz yanığı olmasın) eriyince dolaba koyun dondurun yine kullanın. Ben gece yatarken hep onlar göğsümde yattım.
Kanama olmayınca çıkardılarÇarşamba ya çıkacak. Doktorum yarın yokmuş. Normalde yarın çıkacaktı. Hala drenler den kan toplanıyor. Çok gibi held bana.Sizinkiler çok erken çıkmış yada benimki çok gec
Hayır ağrım yok. Haliyle müdehale olduğu için dokunduğunda acıyan yerlerim var. Yoksa ağrı gibi bir şey değil. Bugün 18 gün oldu. Zaten morarıyor sonra yeşeriyor, sararıp açılıyo cildin rengi. Ama normal bunlarda. Benim mosmor olmadı. Çok da incelemedim gerçi. Sürekli buz koydum.Cekkooo sende hala ağrı mi var kaç gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?