Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Cekkooo sende hala ağrı mi var kaç gün oldu
Cekkooo doktor bana Buz felan birşey demedi. Sislik icinmi koydun buzlari şu an morluk felan yok ama rahatsız edecek derecede sermsert. Buzda koysam hasta olurmu um acaba .soğuktan çabuk etkilenirim de

Cekkooo doktor bana Buz felan birşey demedi. Sislik icinmi koydun buzlari şu an morluk felan yok ama rahatsız edecek derecede sermsert. Buzda koysam hasta olurmu um acaba .soğuktan çabuk etkilenirim de
Doktorun demediyse koyma canım. Senin işlem farklı zaten. Benim doktorum koydurttu. Hastanede kaldığım akşam da hep buz getirdiler. Sonra 1. Hafta kontrolüne kadar hep buz koydum. Morluk olacaksa da şimdi çıkmaz zaten daha çok yeni. Bitki çayı falan da içmedim mesela ben ilk 2 hafta. Yasaktı. Neden bilmiyorum. Dediğim gibi protein ağırlıklı beslen demişti daha iyi iyileşiyormuş. Sende protez olduğu için sertlik ne zaman geçer bilemiyorum, bende protez yok. Memelerim ilk başta davul gibi sertti. Şimdi yumuşadı ve aşağı indiler biraz. İlk başta baya yukarıdaydı memelerim.

Evet bende şu an öyle a bir aya kadar iner dedi doktor.bende bitki çayı içtim ama zararı olur mü bilmiyorum.herşeyi yiyip içebilirsiniz demişti doktor.ya canım bide cuma günü bantlarıni çıkar yıkan dedi doktor ama nasıl çıkacak bunlar yapışmış şimdiden dikislere. Suyu tutup mu cikartirim islaninca çıkar hani

Doktor çıkarmayacak mı bantları? Sen kendin mi çıkarıcaksın? Sorarsın nasıl çıkarman gerektiğini. Benim bantlarımı hep doktor çıkardı doktor taktı. Senin kesiklerin çok yok galiba.

Doktor çıkarmayacak mı bantları? Sen kendin mi çıkarıcaksın? Sorarsın nasıl çıkarman gerektiğini. Benim bantlarımı hep doktor çıkardı doktor taktı. Senin kesiklerin çok yok galiba.
Varr ters t dedikleri meme başında da var nasıl cikartirim bilmem valla

Varr ters t dedikleri meme başında da var nasıl cikartirim bilmem valla
Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Doktor en son çıkarırken özel bişey yapmadı bana. Ama ameliyatın ertesi sabahı çıkarıp temizleyip tekrar taktı o zaman çıkarırken bişey sıktı onunla rahat çıkardı bantları.

Bana da sabah pansuman yaptı ama bişey sıkmadı sadece batikon sürdü. Neyse artık çıkartırken doktora sorarim

Kanama durdurdu bence.drenler de artık kan toplanmiyor. Ama doktor şehir dışında malesef.beklemek zorundayım. Drenler çıksa rahatlicam.Dren yerleri çok ağrıyor. Drenler çıkarken agri oldumu sizlerde

Kanama durdurdu bence.drenler de artık kan toplanmiyor. Ama doktor şehir dışında malesef.beklemek zorundayım. Drenler çıksa rahatlicam.Dren yerleri çok ağrıyor. Drenler çıkarken agri oldumu sizlerde
Direnleri çıkarırken çok problem yaşamadım ben. Ama oralar uzun süre hassas oluyor. Ben hala sırt üstü uyuyorum.

Canım drenden hiç korkma onlar çıkınca nefes alıp vermen rahatlayacak onlar da baskı yapiyor

Hiç acımıyor kendini kasma çıkarırken. Sonrasında da çok ağrı yapmadı yeri beni daha çok gerginlik yoruyor. Daha da şişti bir tarafım ama dayanacagiz artik

Direnler 3 gün kalmış oldu bende.çıkmasını heyecanla bekliyorum.çok rahatsız edici gerçekten. Ne zamana duş alabilecegiz acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…