- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.221
Cekkooo sende hala ağrı mi var kaç gün oldu
Cekkooo doktor bana Buz felan birşey demedi. Sislik icinmi koydun buzlari şu an morluk felan yok ama rahatsız edecek derecede sermsert. Buzda koysam hasta olurmu um acaba .soğuktan çabuk etkilenirim deHayır ağrım yok. Haliyle müdehale olduğu için dokunduğunda acıyan yerlerim var. Yoksa ağrı gibi bir şey değil. Bugün 18 gün oldu. Zaten morarıyor sonra yeşeriyor, sararıp açılıyo cildin rengi. Ama normal bunlarda. Benim mosmor olmadı. Çok da incelemedim gerçi. Sürekli buz koydum.
Doktorun demediyse koyma canım. Senin işlem farklı zaten. Benim doktorum koydurttu. Hastanede kaldığım akşam da hep buz getirdiler. Sonra 1. Hafta kontrolüne kadar hep buz koydum. Morluk olacaksa da şimdi çıkmaz zaten daha çok yeni. Bitki çayı falan da içmedim mesela ben ilk 2 hafta. Yasaktı. Neden bilmiyorum. Dediğim gibi protein ağırlıklı beslen demişti daha iyi iyileşiyormuş. Sende protez olduğu için sertlik ne zaman geçer bilemiyorum, bende protez yok. Memelerim ilk başta davul gibi sertti. Şimdi yumuşadı ve aşağı indiler biraz. İlk başta baya yukarıdaydı memelerim.Cekkooo doktor bana Buz felan birşey demedi. Sislik icinmi koydun buzlari şu an morluk felan yok ama rahatsız edecek derecede sermsert. Buzda koysam hasta olurmu um acaba .soğuktan çabuk etkilenirim de
Evet bende şu an öyle a bir aya kadar iner dedi doktor.bende bitki çayı içtim ama zararı olur mü bilmiyorum.herşeyi yiyip içebilirsiniz demişti doktor.ya canım bide cuma günü bantlarıni çıkar yıkan dedi doktor ama nasıl çıkacak bunlar yapışmış şimdiden dikislere. Suyu tutup mu cikartirim islaninca çıkar haniDoktorun demediyse koyma canım. Senin işlem farklı zaten. Benim doktorum koydurttu. Hastanede kaldığım akşam da hep buz getirdiler. Sonra 1. Hafta kontrolüne kadar hep buz koydum. Morluk olacaksa da şimdi çıkmaz zaten daha çok yeni. Bitki çayı falan da içmedim mesela ben ilk 2 hafta. Yasaktı. Neden bilmiyorum. Dediğim gibi protein ağırlıklı beslen demişti daha iyi iyileşiyormuş. Sende protez olduğu için sertlik ne zaman geçer bilemiyorum, bende protez yok. Memelerim ilk başta davul gibi sertti. Şimdi yumuşadı ve aşağı indiler biraz. İlk başta baya yukarıdaydı memelerim.
Doktor çıkarmayacak mı bantları? Sen kendin mi çıkarıcaksın? Sorarsın nasıl çıkarman gerektiğini. Benim bantlarımı hep doktor çıkardı doktor taktı. Senin kesiklerin çok yok galiba.Evet bende şu an öyle a bir aya kadar iner dedi doktor.bende bitki çayı içtim ama zararı olur mü bilmiyorum.herşeyi yiyip içebilirsiniz demişti doktor.ya canım bide cuma günü bantlarıni çıkar yıkan dedi doktor ama nasıl çıkacak bunlar yapışmış şimdiden dikislere. Suyu tutup mu cikartirim islaninca çıkar hani
Varr ters t dedikleri meme başında da var nasıl cikartirim bilmem vallaDoktor çıkarmayacak mı bantları? Sen kendin mi çıkarıcaksın? Sorarsın nasıl çıkarman gerektiğini. Benim bantlarımı hep doktor çıkardı doktor taktı. Senin kesiklerin çok yok galiba.
Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Doktor en son çıkarırken özel bişey yapmadı bana. Ama ameliyatın ertesi sabahı çıkarıp temizleyip tekrar taktı o zaman çıkarırken bişey sıktı onunla rahat çıkardı bantları.Varr ters t dedikleri meme başında da var nasıl cikartirim bilmem valla
Bana da sabah pansuman yaptı ama bişey sıkmadı sadece batikon sürdü. Neyse artık çıkartırken doktora sorarimÇok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Doktor en son çıkarırken özel bişey yapmadı bana. Ama ameliyatın ertesi sabahı çıkarıp temizleyip tekrar taktı o zaman çıkarırken bişey sıktı onunla rahat çıkardı bantları.
Allah allah kanama oluyor mu halaRumo bugün nasılsın. Benim direnler yarın cikacakmis.
çok teşekkür ederimBen op. Dr. Ayşegül Sivri’ye oldum ve çok memnunum. Doğru tercih olduğunu düşünüyorum.
Direnleri çıkarırken çok problem yaşamadım ben. Ama oralar uzun süre hassas oluyor. Ben hala sırt üstü uyuyorum.Kanama durdurdu bence.drenler de artık kan toplanmiyor. Ama doktor şehir dışında malesef.beklemek zorundayım. Drenler çıksa rahatlicam.Dren yerleri çok ağrıyor. Drenler çıkarken agri oldumu sizlerde
Alışıyosun bi yerden sonra :) ki normalde ben hep yüz üstü uyurum.Sırtüstü yatmak kabus gibi zaten
Canım drenden hiç korkma onlar çıkınca nefes alıp vermen rahatlayacak onlar da baskı yapiyorKanama durdurdu bence.drenler de artık kan toplanmiyor. Ama doktor şehir dışında malesef.beklemek zorundayım. Drenler çıksa rahatlicam.Dren yerleri çok ağrıyor. Drenler çıkarken agri oldumu sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?