Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Direnler 3 gün kalmış oldu bende.çıkmasını heyecanla bekliyorum.çok rahatsız edici gerçekten. Ne zamana duş alabilecegiz acaba.
Canım pazartesi ameliyat oldum cuma günü banyo yapabilirsin dedi ama ben bantları nasıl çıkarıp banyo yaparım bilmiyorum bir haftayı tamamlayınca da kontrolüm var

Arkadaşlar ameliyat sonrası kollarını kaldırdığında memesinin altı gerilen oldu mu? Meme altımdan göbeğime doğru etime dokununca çok acıyor neden acıyor diye düşünürken keşfettim mememe bağlı altındaki damar veya kas artık her ne ise inanılmaz geriliyo o yüzden acıyomuş. Geçer mi zamanla? Yaşayan var mı böyle bişey?

Tugcecigim ameliyattan yeni çıkmış biri olarak sana bol şans dilerim.allah yardımcın olsun canım hiç korkma sakın ol herşey narkoz yiyene kadar:)
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Yanında moralini yüksek tutacak birisi mutlaka olsun yaninda

Dikislerdenmi geriliyor acaba.ben diğer ameliyatlarimda böyle gerilme yasamistim

Ben aynı sorunu koltuk altımda yaşıyorum. Geriliyor ve damar şişkin elime geliyor.

Kızlar az önce dikişlerimi gördüm keşke iyileşene kadar hep bandajli kalsa.Aman tanrım didim

Rumo çok mu dikiş izlerin , küçük t yapılıyor dedi bana doktorlar ,koltuk altından mı başlıyor ? şekil olarak nasıl ?
Canım ters t şeklinde ama sadece altta dikis var diğer yerleri yapistirma yapmış koltukaltina kadar değil altta 3 parmak kadar bir yer var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…