- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.241
Canım pazartesi ameliyat oldum cuma günü banyo yapabilirsin dedi ama ben bantları nasıl çıkarıp banyo yaparım bilmiyorum bir haftayı tamamlayınca da kontrolüm varDirenler 3 gün kalmış oldu bende.çıkmasını heyecanla bekliyorum.çok rahatsız edici gerçekten. Ne zamana duş alabilecegiz acaba.
Şimdiden geçmiş olsun. Her şey güzel olsun..Kızlar benim ameliyat yarın aksam saat 6'da bol şans dileyin lütfen... Çok gerginim
Tugcecigim ameliyattan yeni çıkmış biri olarak sana bol şans dilerim.allah yardımcın olsun canım hiç korkma sakın ol herşey narkoz yiyene kadar:)Kızlar benim ameliyat yarın aksam saat 6'da bol şans dileyin lütfen... Çok gerginim
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Yanında moralini yüksek tutacak birisi mutlaka olsun yanindaTugcecigim ameliyattan yeni çıkmış biri olarak sana bol şans dilerim.allah yardımcın olsun canım hiç korkma sakın ol herşey narkoz yiyene kadar:)
Dikislerdenmi geriliyor acaba.ben diğer ameliyatlarimda böyle gerilme yasamistimArkadaşlar ameliyat sonrası kollarını kaldırdığında memesinin altı gerilen oldu mu? Meme altımdan göbeğime doğru etime dokununca çok acıyor neden acıyor diye düşünürken keşfettim mememe bağlı altındaki damar veya kas artık her ne ise inanılmaz geriliyo o yüzden acıyomuş. Geçer mi zamanla? Yaşayan var mı böyle bişey?
Rahat ol.allah yardimcin olsun.Kızlar benim ameliyat yarın aksam saat 6'da bol şans dileyin lütfen... Çok gerginim
Hayır drenler le geldim eveSen mi istedin hastanede kalmayı
Ama Dren takıldığı daha iyi şişme oldumu hastaneden çıktıktan sonra sendeHayır drenler le geldim eve
Bide şu sudyeni çıkartmak istiyorum baya rahatsız etti beni yaAma Dren takıldığı daha iyi şişme oldumu hastaneden çıktıktan sonra sende
Diğer ameliyatlar derken? ?Dikislerdenmi geriliyor acaba.ben diğer ameliyatlarimda böyle gerilme yasamistim
Ya xanim birşey soracağım sana pansuman yap felan dedi m doktorun banyodan önce veya sonra nasıl olacak bilemedimHayır drenler le geldim eve
Ben aynı sorunu koltuk altımda yaşıyorum. Geriliyor ve damar şişkin elime geliyor.Arkadaşlar ameliyat sonrası kollarını kaldırdığında memesinin altı gerilen oldu mu? Meme altımdan göbeğime doğru etime dokununca çok acıyor neden acıyor diye düşünürken keşfettim mememe bağlı altındaki damar veya kas artık her ne ise inanılmaz geriliyo o yüzden acıyomuş. Geçer mi zamanla? Yaşayan var mı böyle bişey?
Ay hadi hayırlısı inşallah, Cüneyt bey di dimi doktorun orda olsam mutlaka görüşürdüm kendisi ile...okuduklarım memnun, darısı senin başına, sürecini paylaşırsın...Kızlar benim ameliyat yarın aksam saat 6'da bol şans dileyin lütfen... Çok gerginim
Rumo çok mu dikiş izlerin , küçük t yapılıyor dedi bana doktorlar ,koltuk altından mı başlıyor ? şekil olarak nasıl ?Kızlar az önce dikişlerimi gördüm keşke iyileşene kadar hep bandajli kalsa.Aman tanrım didim
Canım ters t şeklinde ama sadece altta dikis var diğer yerleri yapistirma yapmış koltukaltina kadar değil altta 3 parmak kadar bir yer varRumo çok mu dikiş izlerin , küçük t yapılıyor dedi bana doktorlar ,koltuk altından mı başlıyor ? şekil olarak nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?