Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım ters t şeklinde ama sadece altta dikis var diğer yerleri yapistirma yapmış koltukaltina kadar değil altta 3 parmak kadar bir yer var
he iyi bari , şekil olarak ne alemde ? istediğin gibi görünüyor mu şiştir birazı şuan ama...neyse oldu bitti bundan sonrası kolay önemli olan kara verebilmekti...

4 parmak ta olabilir:)onu görünce hemen kapattım zaten meme başı da yapis
he iyi bari , şekil olarak ne alemde ? istediğin gibi görünüyor mu şiştir birazı şuan ama...neyse oldu bitti bundan sonrası kolay önemli olan kara verebilmekti...
şu an görüntü için bişey söylemek çok erken çünkü bana ait değil gibiler aşırı sis ama büyüklüğü biraz daha indiğini düşünürsek iyi ben çok büyük istememiştim zaten.bol şu icmeye özen gösteriyorum. Yarın ilk banyo. Ama dikisler açılınca görüntü kötü tabi daha çok yeni

neyse geçeçek bunlar da... kolayca atlatacaksın inşallah...

5 ocak’ta oldum ben. Geçicidir umarım bunlar. Çok rahatsızım çünkü.
Cekkooo 10 gün olmuş daha sende çok yenisin. Bende görüntüden çok rahatsız oldum .görüntü kotu boyle kalmicak tabi ama.bide sol gogus agrim sırtıma vuruyor ondan rahatsızım.

Hastaneden geldim.drenler çok şükür çıktı. Pansuman yapıldı. Yaralarını görünce ağrım tekrar basladi:)çok fena görüyorlar. Yarın banyo yapabilecem insallah. Sol göğsümde hissizlik var.geçer dedi doktor.pansuman nasıl yapıyorsunuz siz.sen nasılsın rumo.cekoo 10 güne neler değişiyor yaralarda

Valla hala sislikler var görüntü kotu yarın banyo pansuman yok kontrole cagiracak aynaya bakma:))

Ay hadi hayırlısı inşallah, Cüneyt bey di dimi doktorun orda olsam mutlaka görüşürdüm kendisi ile...okuduklarım memnun, darısı senin başına, sürecini paylaşırsın...
Inşallah canım evet benim de okuduklarım sorduklarim memnundu. Aslında geçen cuma olacaktım ama grip oldum malesef ve bugüne ertelendi Hayırlısıyla girip çıkayım da gelişmelerden haberdar ederim

Cekkooo 10 gün olmuş daha sende çok yenisin. Bende görüntüden çok rahatsız oldum .görüntü kotu boyle kalmicak tabi ama.bide sol gogus agrim sırtıma vuruyor ondan rahatsızım.
Valla bantlar çıkana kadar ben inanılmaz mutluydum ama bantlar çıkıpta kesileri görünce moralim bozuldu bi de takmam diyodum gerçi her gün biraz daha düzeliyor ama kendimi böyle görmeye hazır değilmişim onu anladım. Frankenstayn gibiyim şu an. Parça parça..

ay bende çok acayip oldum görünce bi gözlerim fal taşı gibi oldu ben ne yaptım kendime dedim ama biraz zaman biraz sabır gerekiyor sanırım mutsuz olmak için çok erken :/

BazEn neden yaptırdım bunu kendime diyorum.bu duyguyu sık sık yasiyorum gün içinde .sabır sabirrr

Cekoo sen bizden iyisidir. Ağrıların azalmısır baya.ne zamana kadar pansuman yapacağız peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…