Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

A
BazEn neden yaptırdım bunu kendime diyorum.bu duyguyu sık sık yasiyorum gün içinde .sabır sabirrr
AYyynii dusuncedeyim bende ya gerçekten bugün çok yıkıldım resmen.ama inşallah bir an önce düzelir görüntü ya aynaya bakıp hem gülüyorum hem de ağlayasım geliyor bildiğin sinirlerim bozuldu

Gerçi görmüştüm pardon.Ya birşey soracağım karın ağrısı var bende narkozdan mi acaba sizde de oldu mu

Bende yok canım karın ağrısı. Usutmussundur belki.pansuman ne zamana kadar yapacağız rumo

Son durumlar nedir bayanlar, siz böyle yazdıkça ben korkar oldum...
Vallaha canım ameliyatın iki buçuk saat sürdü allaha şükür ne ağrım ne sızım oldu gerginlik hissi falan da yok kendim yatıp kalkıyorum her işimi kendim yapıyorum sadece ameliyattan çıkınca beni bir mide bulantısı aldı yiyemedim içemedim ama bu gün öğleden sonra eve gelince istifra ettim rahatladım başka da bir sıkıntım yok şükür pazartesi saat 13.30 da kontrolüm var

Son durumlar nedir bayanlar, siz böyle yazdıkça ben korkar oldum...
Canım bilmiyorum sonuç güzel olabilir belki ama süreç kötü ağrı bakımından değil ama görüntü bakımından buna hazirlasan iyi olur kendini.hop diyw guzel memelere kavusmicaz

Canım bilmiyorum sonuç güzel olabilir belki ama süreç kötü ağrı bakımından değil ama görüntü bakımından buna hazirlasan iyi olur kendini.hop diyw guzel memelere kavusmicaz
Hastaneden çıkmadan dr bey bakarken gördüm meme başı kısmını dikişini falan evet çok hoş bir görüntü değildi ama ben lise 1 e başladığımda göğüslerim E Cup idi o kadar bıktım ki artık his ve doku kaybı olmasın çok ta önemli değil sanki

Geçmiş olsun canım darısı benimde başıma
Geçmiş osun canım. Kurtuldun. Şimdi iyileşme safhasındasın. Dikkat ediyorum genelde cüneyt beyin hastaları pek ağrı sızı çekmiyo. Birde ölçülerin neydi ne oldu acaba

Canım dr memeyi açmadan ne kadar kuculecegini söyleyemem dedi ameliyattan çıkınca soyl3rim ne kadar çıktığını dedi ama ben sormayı unuttum pazartesi sorarım inşallah

Herkese merhaba, sayfada epey gerilere gittim, paylaşımlarınızı okudum. Ben de mart başında ameliyat olacağım. Cüneyt Özek ve Çağhan Bayketin ile görüştüm. İnanılmaz kafam karıştı. Burda deneyimlerinizden yararlanmak isterim. Bu iki doktora ameliyat olan var mı aranızda?

merhaba kararsız ve kafası karışık biri daha bu işte en zoru doktor seçimi ben de seçemiyorum ama şanslısın daha yeni Dr.Cüneyt Özek'e ameliyat olan T tugcekayhan3535 var ... yardımcı olacaktır

Canım ben Cüneyt Beye perşembe günü ameliyat oldum ben sadece Cüneyt Bey ile görüştüm başka da hiç bir Dr ile görüşmedim çok ilgili alakalı sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin

Canım ben Cüneyt Beye perşembe günü ameliyat oldum ben sadece Cüneyt Bey ile görüştüm başka da hiç bir Dr ile görüşmedim çok ilgili alakalı sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin

Cüneyt beye ameliyat olduğunu okudum ama Özek'dir umarım diyordum. Cüneyt Beyin mesleki tecrübesine çok güvendim ben. Çağhan beye de bit arkadaşım ameliyat oldu. Şu andaki en büyük kararsızlığım memenin küçüklüğü. Çağhan bey sanki daha hastasının isteğini dikkate alıyor gibi geldi. Cüneyt beyle bununla ilgili konuştunuz mu hiç? Brn mesela koşullar izin verdiği kadar küçülsün isteğindeyim.

Hangi hastanede oldunuz ameliyatı? Hastane koşulları nasıldı?

Çok mu sordum

Kızlar merhaba bugün ameliyatimin 6.günü. sağ gossum baya rahat kasılmalar ağrı bakımından sağ kolumu çok uzanmamak şartıyla gayet rahat hareket ettirebiliyorum.görüntü hala kötü. Fakat sol tarafımda hala sislik kasılma hareket kısıtlama olayı var.bide sol göğsümde sanki icinde titresimli bir sey var gibi kelebek çırpınıyor gibi bir titreşim var segerme gibi..sanirin sol tarafımdan daha fazla doku çıkarıldığı için mi bilemem ama iyileşmeyi daha geriden takip edecek. Benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlar benimle paylaşabilir mi açaba.salı günü kontrolüm var ama yine de sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…