Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bu arada kas alti protez de var .hem toparlama hem eşitleme yapıldı aynı zamanda .iz ters t

Canım Ata sağlık hastanesinde ameliyat oldum yoğun bakım ünitesi var temizliği super hemşireler çok ilgili sadece yemekler berbat o da klasik hastane koşulları diyelim. Ben Cüneyt Beyin işine karışmadım çünkü başka bir Dr a ameliyat olan bir tanıdığım doktorun söylediğinden daha fazla küçülmesi konusunda ısrar ettiği için meme basını kaybetti Cüneyt Beyin de bana söylediği olması gerektiğinden daha fazla kucultursem doku kaybı olur dedi meme dokusu cogunluktaysa zaten fazla elleyemem alamam dedi üstelik ben 1.67 boyundayım omuzlarım geniş dr zaten sana çok küçük meme abest olur dedi ben de ona katıldım bence bazı konularda dr beye de çok fazla karışmamak gerekiyor bugün tartıldım 1.5 kg a yakın bir kaybım var ödem vb hariç

Ben de sanırım Cüneyt Bey'i tercih edeceğim. Yine burdan tecrübelerimi paylaşırım. Sen de umarım kısa sürede toparlarsın. Teşekkür ederim bilgilendirme için

Merhaba çarşamba günü bende meme küçültme ameliyatı oldum cuma günü taburcu olacaktım ancak sol gögsümün altında kan birikmesi hematom oluştuğu söylendi dikişler açılarak temizlendi tekrar dikildi halen hastanedeyim ve korkuyorum benim gibi hematom sıkıntısı yaşayan var mı

Merhaba geçmiş olsun.Dren takilmadi mi size

çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz :) bu şekilde olmasının sebebi neymiş doktorunuz bişey söyledimi ?

Nasil oldunuz iyi misiniz.korkmayın böyle şeyler yaşayanlar var .en kısa zamanda iyileşir sağlığınıza kavusursunuz umarım. Üzüldüm durumunuza.Ama hastanede olmanız bir avantaj.İyi olduğunuzdan emin olmadan birakacaklarini sanmıyorum. Acil şifalar dilerim

Canım ben Cüneyt Beye perşembe günü ameliyat oldum ben sadece Cüneyt Bey ile görüştüm başka da hiç bir Dr ile görüşmedim çok ilgili alakalı sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
Cüneyt beyin istediği fiyat nedir küçültme için?

çok geçmiş olsun, nerede ameliyat oldunuz acaba ?

Çok geçmiş olsun. Göğüs altları birleşim yerleri olduğu için zor iyileşiyor zaten. Benim doktorumda oralar zor iyileşir demişti. Ben sıkıntı yaşamadım gerçi ama her zaman ihtimal var.

Cekkooo nasil oldun ne durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…