- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.301
Bu arada kas alti protez de var .hem toparlama hem eşitleme yapıldı aynı zamanda .iz ters tKızlar merhaba bugün ameliyatimin 6.günü. sağ gossum baya rahat kasılmalar ağrı bakımından sağ kolumu çok uzanmamak şartıyla gayet rahat hareket ettirebiliyorum.görüntü hala kötü. Fakat sol tarafımda hala sislik kasılma hareket kısıtlama olayı var.bide sol göğsümde sanki icinde titresimli bir sey var gibi kelebek çırpınıyor gibi bir titreşim var segerme gibi..sanirin sol tarafımdan daha fazla doku çıkarıldığı için mi bilemem ama iyileşmeyi daha geriden takip edecek. Benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlar benimle paylaşabilir mi açaba.salı günü kontrolüm var ama yine de sormak istedim
Canım Ata sağlık hastanesinde ameliyat oldum yoğun bakım ünitesi var temizliği super hemşireler çok ilgili sadece yemekler berbat o da klasik hastane koşulları diyelim. Ben Cüneyt Beyin işine karışmadım çünkü başka bir Dr a ameliyat olan bir tanıdığım doktorun söylediğinden daha fazla küçülmesi konusunda ısrar ettiği için meme basını kaybetti Cüneyt Beyin de bana söylediği olması gerektiğinden daha fazla kucultursem doku kaybı olur dedi meme dokusu cogunluktaysa zaten fazla elleyemem alamam dedi üstelik ben 1.67 boyundayım omuzlarım geniş dr zaten sana çok küçük meme abest olur dedi ben de ona katıldım bence bazı konularda dr beye de çok fazla karışmamak gerekiyor bugün tartıldım 1.5 kg a yakın bir kaybım var ödem vb hariçCüneyt beye ameliyat olduğunu okudum ama Özek'dir umarım diyordum. Cüneyt Beyin mesleki tecrübesine çok güvendim ben. Çağhan beye de bit arkadaşım ameliyat oldu. Şu andaki en büyük kararsızlığım memenin küçüklüğü. Çağhan bey sanki daha hastasının isteğini dikkate alıyor gibi geldi. Cüneyt beyle bununla ilgili konuştunuz mu hiç? Brn mesela koşullar izin verdiği kadar küçülsün isteğindeyim.
Hangi hastanede oldunuz ameliyatı? Hastane koşulları nasıldı?
Çok mu sordum
Sizin Dr unuz kim?Bu arada kas alti protez de var .hem toparlama hem eşitleme yapıldı aynı zamanda .iz ters t
Ben de sanırım Cüneyt Bey'i tercih edeceğim. Yine burdan tecrübelerimi paylaşırım. Sen de umarım kısa sürede toparlarsın. Teşekkür ederim bilgilendirme içinCanım Ata sağlık hastanesinde ameliyat oldum yoğun bakım ünitesi var temizliği super hemşireler çok ilgili sadece yemekler berbat o da klasik hastane koşulları diyelim. Ben Cüneyt Beyin işine karışmadım çünkü başka bir Dr a ameliyat olan bir tanıdığım doktorun söylediğinden daha fazla küçülmesi konusunda ısrar ettiği için meme basını kaybetti Cüneyt Beyin de bana söylediği olması gerektiğinden daha fazla kucultursem doku kaybı olur dedi meme dokusu cogunluktaysa zaten fazla elleyemem alamam dedi üstelik ben 1.67 boyundayım omuzlarım geniş dr zaten sana çok küçük meme abest olur dedi ben de ona katıldım bence bazı konularda dr beye de çok fazla karışmamak gerekiyor bugün tartıldım 1.5 kg a yakın bir kaybım var ödem vb hariç
Merhaba geçmiş olsun.Dren takilmadi mi sizeMerhaba çarşamba günü bende meme küçültme ameliyatı oldum cuma günü taburcu olacaktım ancak sol gögsümün altında kan birikmesi hematom oluştuğu söylendi dikişler açılarak temizlendi tekrar dikildi halen hastanedeyim ve korkuyorum benim gibi hematom sıkıntısı yaşayan var mı
Merhaba çarşamba günü bende meme küçültme ameliyatı oldum cuma günü taburcu olacaktım ancak sol gögsümün altında kan birikmesi hematom oluştuğu söylendi dikişler açılarak temizlendi tekrar dikildi halen hastanedeyim ve korkuyorum benim gibi hematom sıkıntısı yaşayan var mı
Merhaba çarşamba günü bende meme küçültme ameliyatı oldum cuma günü taburcu olacaktım ancak sol gögsümün altında kan birikmesi hematom oluştuğu söylendi dikişler açılarak temizlendi tekrar dikildi halen hastanedeyim ve korkuyorum benim gibi hematom sıkıntısı yaşayan var mı
Nasil oldunuz iyi misiniz.korkmayın böyle şeyler yaşayanlar var .en kısa zamanda iyileşir sağlığınıza kavusursunuz umarım. Üzüldüm durumunuza.Ama hastanede olmanız bir avantaj.İyi olduğunuzdan emin olmadan birakacaklarini sanmıyorum. Acil şifalar dilerimMerhaba çarşamba günü bende meme küçültme ameliyatı oldum cuma günü taburcu olacaktım ancak sol gögsümün altında kan birikmesi hematom oluştuğu söylendi dikişler açılarak temizlendi tekrar dikildi halen hastanedeyim ve korkuyorum benim gibi hematom sıkıntısı yaşayan var mı
Cüneyt beyin istediği fiyat nedir küçültme için?Canım ben Cüneyt Beye perşembe günü ameliyat oldum ben sadece Cüneyt Bey ile görüştüm başka da hiç bir Dr ile görüşmedim çok ilgili alakalı sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
çok geçmiş olsun, nerede ameliyat oldunuz acaba ?Merhaba çarşamba günü bende meme küçültme ameliyatı oldum cuma günü taburcu olacaktım ancak sol gögsümün altında kan birikmesi hematom oluştuğu söylendi dikişler açılarak temizlendi tekrar dikildi halen hastanedeyim ve korkuyorum benim gibi hematom sıkıntısı yaşayan var mı
Evet iki gögsümede diren takıldıMerhaba geçmiş olsun.Dren takilmadi mi size
Doktorum bunun olabileceğini dren in hava aldıgını bu nedenle kan topladıgını sorun olmadıgınu söylediçok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz :) bu şekilde olmasının sebebi neymiş doktorunuz bişey söyledimi ?
çok geçmiş olsun, nerede ameliyat oldunuz acaba ?[/QU
Balıkesir Üniversitesi Araştırma ve Uygulama hastanesi
Merhaba hayırlı olsun ameliyatinizi hangi hastanede yaptı Erol bey ve fiyatı söylemeniz mümkün müAdanada dr Erol kesiktaş
Hastayı görmeden fiyat vermiyor ama 8 bin civarıCüneyt beyin istediği fiyat nedir küçültme için?
Çok geçmiş olsun. Göğüs altları birleşim yerleri olduğu için zor iyileşiyor zaten. Benim doktorumda oralar zor iyileşir demişti. Ben sıkıntı yaşamadım gerçi ama her zaman ihtimal var.Merhaba çarşamba günü bende meme küçültme ameliyatı oldum cuma günü taburcu olacaktım ancak sol gögsümün altında kan birikmesi hematom oluştuğu söylendi dikişler açılarak temizlendi tekrar dikildi halen hastanedeyim ve korkuyorum benim gibi hematom sıkıntısı yaşayan var mı
Merhaba teşekkür ederim medline hastanesinde canım. Fiyat yapılan işleme göre degisiyorMerhaba hayırlı olsun ameliyatinizi hangi hastanede yaptı Erol bey ve fiyatı söylemeniz mümkün mü
Cekkooo nasil oldun ne durumdasınValla bantlar çıkana kadar ben inanılmaz mutluydum ama bantlar çıkıpta kesileri görünce moralim bozuldu bi de takmam diyodum gerçi her gün biraz daha düzeliyor ama kendimi böyle görmeye hazır değilmişim onu anladım. Frankenstayn gibiyim şu an. Parça parça..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?