- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.321
Çok iyi.benimde kontrolüm yarın aynen benim de o kadar çok soracağım şey varki. Hepsini tlfnuma not aldim:)))unutmayın diye.bugün evi felan toparladım biraz iş yaptim:)ama tabi zorluyor biraz.sislikler ödemler hala duruyor dikişlerim şimdiden kasinmaya başladı.R rainbow07 R Rumo daha iyiyim ama göğüs altlarımda hala çok gerilme var umarım zamanla geçer. Biraz daha iyiye gidiyo izler de. Alışmaya başladım sanıyorum. Göğüslerim yumuşamaya başladı baya sertti çünkü ve ödemliydi. Benim doktorum bol bol duş al demişti. Her gün duş alıp bepanthol vücut losyonu sürüyorum. Çarşamba günü kontrol var. Soracağım bir sürü soru var. Sizde durum nedir?
Sunu da söyleyeyim dr um mükemmel dikis yapmış bunu şişler indikçe daha iyi anlıyorum dışarıdan yapıştırma gibi duruyor. Sadece bikac noktada düğümler var o yüzden iz konusuna hiç takılmadım. Iyilestiklerinde sadece ince bir çizgi olacak belliki (inşallah yani )sadece sekil bozukluğuna taktım o da biraz zaman istiyor sanırım. Birşey daha var ameliyat olmak isteyen arkadaşlar için yazıyorum .4. Günden sonra çok hızlı iyileşme gosteriyor hergün daha farklı inanın çok çabuk toparliyor bugün 7.günüm ameliyat olmuş bir insanın 7 günde toparlanması çok iyi yanı ben bir ay yatacagim diye düşünüyordum ilk gunler:)))Ama oldu bitti çok şükür sonuç ta güzel olursa inşallah. Ohh değmeyin keyfimizeÇok iyi.benimde kontrolüm yarın aynen benim de o kadar çok soracağım şey varki. Hepsini tlfnuma not aldim:)))unutmayın diye.bugün evi felan toparladım biraz iş yaptim:)ama tabi zorluyor biraz.sislikler ödemler hala duruyor dikişlerim şimdiden kasinmaya başladı.
hadi inşallah güzel bir sonuç çıkacak ortaya, ben de yaza kadar yaptırmış olmalıyım...Sunu da söyleyeyim dr um mükemmel dikis yapmış bunu şişler indikçe daha iyi anlıyorum dışarıdan yapıştırma gibi duruyor. Sadece bikac noktada düğümler var o yüzden iz konusuna hiç takılmadım. Iyilestiklerinde sadece ince bir çizgi olacak belliki (inşallah yani )sadece sekil bozukluğuna taktım o da biraz zaman istiyor sanırım. Birşey daha var ameliyat olmak isteyen arkadaşlar için yazıyorum .4. Günden sonra çok hızlı iyileşme gosteriyor hergün daha farklı inanın çok çabuk toparliyor bugün 7.günüm ameliyat olmuş bir insanın 7 günde toparlanması çok iyi yanı ben bir ay yatacagim diye düşünüyordum ilk gunler:)))Ama oldu bitti çok şükür sonuç ta güzel olursa inşallah. Ohh değmeyin keyfimizekararsiz arkadaşlar varsa bence tereddüt etmeyin.insanın kendi için birşeyler yapması çok güzel bir duygu.bence bunu hakediyoruz
Geç kalma rainbow07hadi inşallah güzel bir sonuç çıkacak ortaya, ben de yaza kadar yaptırmış olmalıyım...
Merhaba geçmiş olsun görüntü kötü demişsin. Özelden resim yollayabilirsen yorum yapabilirim. Benim altı ay bitti öncesi sonrası yollarım fikir olur sana. Benimkilerde korkunçtuKızlar merhaba bugün ameliyatimin 6.günü. sağ gossum baya rahat kasılmalar ağrı bakımından sağ kolumu çok uzanmamak şartıyla gayet rahat hareket ettirebiliyorum.görüntü hala kötü. Fakat sol tarafımda hala sislik kasılma hareket kısıtlama olayı var.bide sol göğsümde sanki icinde titresimli bir sey var gibi kelebek çırpınıyor gibi bir titreşim var segerme gibi..sanirin sol tarafımdan daha fazla doku çıkarıldığı için mi bilemem ama iyileşmeyi daha geriden takip edecek. Benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlar benimle paylaşabilir mi açaba.salı günü kontrolüm var ama yine de sormak istedim
merhaba siz etfal'de olmuştunuz değil mi , pek memnun değildiniz yanlış hatırlamıyorsam son durumunuz nasıl ?Merhaba geçmiş olsun görüntü kötü demişsin. Özelden resim yollayabilirsen yorum yapabilirim. Benim altı ay bitti öncesi sonrası yollarım fikir olur sana. Benimkilerde korkunçtu
5. Günüm bitti çok kaşınıyorum ya iyilestiginden mi acaba bilemedim perşembe gününü iple çekiyorum bandajlar çıkacak sutyen takılacak Bu arada 1.5 kilodan fazla alınmış kendimi çok hafiflemiş hissediyorumMrb kızlar bugün 9.gün bitiyor.dikisler iyileşiyor. Kol hareketleri baya bi rahatladı. Yalnız dunden buyana sürekli meme ucuna doğru sızlama hissediyorum .doktor normal olduğunu ve devam edeceğini söyledi ara ara.sizler nasilsiniz
Benim 800 gram alınmış bende omuzlarimdaki yükün hafigledigini baya bi hissediyorum.kasinti lar bendede oluyor.gogus ucu yamalik gibi duruyor.acaba kaynayinca deriye renk geçişi normallesirmi5. Günüm bitti çok kaşınıyorum ya iyilestiginden mi acaba bilemedim perşembe gününü iple çekiyorum bandajlar çıkacak sutyen takılacak Bu arada 1.5 kilodan fazla alınmış kendimi çok hafiflemiş hissediyorum
Normalleşir sanırım canım ya yani tabi eskisi gibi doğal durmaz tam anlamıyla ama yine de şu anki halinden çok daha iyi olacak diye düşünüyorumBenim 800 gram alınmış bende omuzlarimdaki yükün hafigledigini baya bi hissediyorum.kasinti lar bendede oluyor.gogus ucu yamalik gibi duruyor.acaba kaynayinca deriye renk geçişi normallesirmi
3. Gün çıktı canim benimkisiArkadaşlar drenleriniz kaç günde çıkartıldı 24 ünde ameliyat oldum pztesi taburcu oldum sağ drenim çıkartıldı ancak solda kanama devam ediyordu 15 cc nin altına düşünce çıkartalım dedi doktorum hala kan geliyor korkuyorum
Ben de perşembe ameliyat oldum pazartesi çıktı direnlerimArkadaşlar drenleriniz kaç günde çıkartıldı 24 ünde ameliyat oldum pztesi taburcu oldum sağ drenim çıkartıldı ancak solda kanama devam ediyordu 15 cc nin altına düşünce çıkartalım dedi doktorum hala kan geliyor korkuyorum
Doktorum bunun olabileceğini dren in hava aldıgını bu nedenle kan topladıgını sorun olmadıgınu söyledi
geçmiş olsun ne mutlu size iyi bir doktor bulmuşsunuz...darısı olmak isteyenlerin başınaSelamlar,2 ay önce Ankara’da meme küçültme ameliyatı oldum,daha önce bu forumdan çok fikir aldığım oldu,ben de bu ameliyatı olmak isteyenlere yardımcı olmak amacıyla yazıyorum.Uzun araştırmalar sonucu Gazi üniversitesi’nde hoca olan bir doktora gittim 400 tl muayene ücreti ödedim ve ameliyat için 16000 tl istedi ve ameliyatın detaylarını anlattı muayene etti.Bu fiyat bana çok yüksek geldi,daha sonra bu forumda Ankara Üniversitesi’nde meme küçültme olan birini okudum ve Ankara Üniversitesi hastanesinde Doç.Dr. Burak Kaya dan randevu aldım.Kendisi yurtdışından yeni dönmüştü.Hastaneye 110 tl muayene ücreti yatırdım,Burak hoca o kadar sıcak ve ilgiliydi ki gözüm kapalı ona ameliyat olmaya karar verdim,diğer doktordan çok daha güzel muayene etti ve meme ölçülerimin ameliyata uygun olduğunu söyledi.Yaşım genç olduğu için süt damarlarını %70 ihtimalle koruyacağını söyledi. 2 hafta sonraya ameliyat günü aldım,ameliyattan 3 gün önce yine aynı yerde tahlillerimi ücretsiz yaptırdım.Ameliyat için sadece 1350 tl hoca farkı ödedim ,2 gece hastanede kaldım,özel oda farkı 250 tl civarında ödedim.120 tl civarı hastaneden alınan sporcu sütyenine ödedim.Toplamda 2000 tl yi geçmedi ödediğim para.Hastane çalışanları son derece ilgiliydi odalar eski ama gerekli herşey var çok rahat ettim.Burak hoca ve asistanlar sık sık kontrole geldiler.Ameliyat sonrası çok ağrım olmadı,verilen ilaçlar ağrıları kesmeye yetti,2 gün sonunda sütyeni takıp taburcu ettiler.1.hafta ve 1. Ay kontrollerine gittim,her şey yolunda çok şükür.Mememin şeklinden de gayet memnunum,doktorumu gözü kapalı herkese öneririm,beklemeden ameliyat olmanızı da öneririm,1 hafta sonra ağır kaldırmadan hayatıma döndüm abartılacak bir zorluğu yok.
Selamlar,2 ay önce Ankara’da meme küçültme ameliyatı oldum,daha önce bu forumdan çok fikir aldığım oldu,ben de bu ameliyatı olmak isteyenlere yardımcı olmak amacıyla yazıyorum.Uzun araştırmalar sonucu Gazi üniversitesi’nde hoca olan bir doktora gittim 400 tl muayene ücreti ödedim ve ameliyat için 16000 tl istedi ve ameliyatın detaylarını anlattı muayene etti.Bu fiyat bana çok yüksek geldi,daha sonra bu forumda Ankara Üniversitesi’nde meme küçültme olan birini okudum ve Ankara Üniversitesi hastanesinde Doç.Dr. Burak Kaya dan randevu aldım.Kendisi yurtdışından yeni dönmüştü.Hastaneye 110 tl muayene ücreti yatırdım,Burak hoca o kadar sıcak ve ilgiliydi ki gözüm kapalı ona ameliyat olmaya karar verdim,diğer doktordan çok daha güzel muayene etti ve meme ölçülerimin ameliyata uygun olduğunu söyledi.Yaşım genç olduğu için süt damarlarını %70 ihtimalle koruyacağını söyledi. 2 hafta sonraya ameliyat günü aldım,ameliyattan 3 gün önce yine aynı yerde tahlillerimi ücretsiz yaptırdım.Ameliyat için sadece 1350 tl hoca farkı ödedim ,2 gece hastanede kaldım,özel oda farkı 250 tl civarında ödedim.120 tl civarı hastaneden alınan sporcu sütyenine ödedim.Toplamda 2000 tl yi geçmedi ödediğim para.Hastane çalışanları son derece ilgiliydi odalar eski ama gerekli herşey var çok rahat ettim.Burak hoca ve asistanlar sık sık kontrole geldiler.Ameliyat sonrası çok ağrım olmadı,verilen ilaçlar ağrıları kesmeye yetti,2 gün sonunda sütyeni takıp taburcu ettiler.1.hafta ve 1. Ay kontrollerine gittim,her şey yolunda çok şükür.Mememin şeklinden de gayet memnunum,doktorumu gözü kapalı herkese öneririm,beklemeden ameliyat olmanızı da öneririm,1 hafta sonra ağır kaldırmadan hayatıma döndüm abartılacak bir zorluğu yok.
Ben buradayım her daim:))Dikisleriniz ne durumda arkadaşlar. Rumo nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?