Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Valla canım ilk günlere göre iyiyim sabah bi ağrıyla uyanıyorum. Dr kontrolüne gittim bir sorun yok simdilik 3 hafta sonra tekrar gideceğin sen nasilsin
Daha iyiyim ama dikiş yerleri çok geriliyor.dikislerin ne durumda kabuklar dokuluyormu.bide senin dikisler alinacakmi

Daha iyiyim ama dikiş yerleri çok geriliyor.dikislerin ne durumda kabuklar dokuluyormu.bide senin dikisler alinacakmi
Canım benim dikis görünmüyor sadece bitim noktalarında düğümler vardı onları aldı doktor. Kaç gün olmuştu sana

O kadar çok kişiyle konusunca.canım küşür bakma.senin dikisler ne alemde.şekil nasil
Dikisler yavaştan iglesiyor ama benimkiler alınmadı daha.eriyen cinsten dedi doktor ama ne.zaman eriyecek meraktayim.çok geriliyor acitiyor canimi

Selam bayanlar, bugün benim kontrolüm vardı. Cuma günü tam tamına 4. Haftam dolacak. Artık bralet tarzı sütyen giyebilirsin dedi doktor. Telsiz ve süngersiz yani. Ne sorduysam normal dedi. Bi göğsüm ötekine göre hafif büyükmüş içi dolu onun dedi kan toplanmış olabilir ödem olabilir bandaj sar biraz dedi. Bir ay sonra tekrar gidicem sonra artık gitmicem sanırım. İzlerin güzel iyileşiyor dedi. İz için krem tavsiye eder misiniz dedim. Ben tavsiye etmiyorum bir işe yaradıklarını düşünmüyorum cilt yapınla alakalı bu iş dedi ama istiyosan kullan dedi ben de tabiki dayanamayıp bugün krem aldım :) kaybetcek bişi yok sonuçta :) tam olarak memenin oturması 1 yıl alır dedi. Artık hayırlısı.. nihayetinde olduk bu ameliyatı ve önceki halinden iyi mi? Evet kesinlikle çok daha iyi :) merak edenlerin sorularını yanıtlayabilirim :) herkese güzel iyileşmeler diliyorum :)

çok sevindim cekkoo kafan rahatlamıştır en azından anlamadığım iz için krem kullanmaya gerek duymuyormu doktorun ?

çok sevindim cekkoo kafan rahatlamıştır en azından anlamadığım iz için krem kullanmaya gerek duymuyormu doktorun ?
İz kremlerinin bi faydası olduğunu düşünmüyo. Hastanın cildinin iyileşmesiyle alakalı olduğunu düşünüy. Yapısal, beslenme, genetik falan.. ama istiyosan kullan dedi.

İz kremlerinin bi faydası olduğunu düşünmüyo. Hastanın cildinin iyileşmesiyle alakalı olduğunu düşünüy. Yapısal, beslenme, genetik falan.. ama istiyosan kullan dedi.

anladım ama sen yinede kullan :) Contractubex Jel Krem bu krem şuan piyasadaki en iyi iz kremi diyorlar. çok etkiliymiş bi bakarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…