- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.361
O biraz pahallı işte onun muadili varmış yarı fiyatına noskar diye onu aldım bugün başladım kullanmaya.anladım ama sen yinede kullan :) Contractubex Jel Krem bu krem şuan piyasadaki en iyi iz kremi diyorlar. çok etkiliymiş bi bakarsın :)
En güzeli kantoron kesinlikle tek geçerim bayanlar. Doktora sordum oda onayladi:)İz kremlerinin bi faydası olduğunu düşünmüyo. Hastanın cildinin iyileşmesiyle alakalı olduğunu düşünüy. Yapısal, beslenme, genetik falan.. ama istiyosan kullan dedi.
hadi hayırlısı inşallah, darısı başıma...Ben de bugün ameliyat tarihimi aldım. 1 ay sonra ameliyatımı oluyorum. Cüneyt Özek doktorum. Tecrübelerimi paylaşacağım
12. Gün deyim. Arada sızlama lar oluyor.bide beni dikiş yerleri çok geriyor.alinsa rahatlicam sanki.onun dışında daha rahatım tabiki.ameliyat sabır gerektiriyor iyileşme biraz uzun sürüyor. Ama sonuca değer canim
Ben de epey rahatladım çok abartılacak ağrı gerilme hislerim yok. Sabah kalkarken hala zorlanıyorum.hala şekilsiz ama sislikler baya bi indi.Bir günde bile çok şey farkediyor dikis yerlerim kaşınıyor. Kantoron kullanmaya başladım. Hafif yatar pozisyona geçtim tam düz sırtüstü yatamıyorum. Ufak tefek işler yapıyorum.simemaya gittim gezdim dolaştım araba kullanmaya başladım. Durumlar boyle:)sen nasılsın rainbow07
oh maşallah sevindim sizin adınıza , valla ben bir türlü doktora karar veremiyorum görüşmelerim devam ediyor ama artık görüşmeye gitmekten de sıkıldım, aklımda bir tane var görüştüklerimden ama kararsızım , en zoru da bu ...Ben de epey rahatladım çok abartılacak ağrı gerilme hislerim yok. Sabah kalkarken hala zorlanıyorum.hala şekilsiz ama sislikler baya bi indi.Bir günde bile çok şey farkediyor dikis yerlerim kaşınıyor. Kantoron kullanmaya başladım. Hafif yatar pozisyona geçtim tam düz sırtüstü yatamıyorum. Ufak tefek işler yapıyorum.simemaya gittim gezdim dolaştım araba kullanmaya başladım. Durumlar boyle:)sen nasılsın rainbow07
Tam 4 hafta once bugun ameliyat olmustum. Zaman cabuk geciyor. Bantlar ciktiktan sonra izleri gorunce bi moralim bozulmustu ama hakkten 1 gun bile cok sey farkettiriyor. Su an gayet iyi gozukuyorlar. Oldukca rahatim. Agrim sizim zaten cok olmamisti benim. Doktor artik yuzustu yatabilirsin dedi ama ben hala sirtustu veya yan yatiyorum. Iyi ki yaptirdim diyorum simdi. Bence bunun guzelliginin yazin daha cok farkina varicaz :)
Her gecen gun farkedecek merak etme. Ilk basta cok yukarda ve silikonlu gibiydi benim simdi normal haline donmeye basladi. Biraz daha asagiya indi. Sistir su an daha. Benim 4 hafta oldu ben de bile odem var hala.herkese geçmiş olsun bugün 9. günüm benim sitede yeniyim merak ettiğim bazı durumlar var göğüslerim eşit ve şekli çol güzel ne kadar daha küçülecek ? gece ananas yiyorum sabah kalktığımda sütyenin içinde boşlukta oynuyor gibiler ama yine şişiyorlar o hali bile güzel izler umrumda değil şuan arnica sürüyorum bantlar var dikiş göremiyorum dr.atay beye sormayı unuttum dikiş nerde var? ayrıca yarın izmirden istanbula yolculuk edeceğim ağrım sızım yok sma orıblem olur mu ?
Ameliyat yerleri gerçekten çirkin görünüyor üstten bakınca güzel ama alt tarafı ekiş üküs şekilsiz ikisi birbirinden farklı değişik bir görüntü. Sabırla düzelmesini bekliyorum çok merak ediyorum nasıl düzelecek. Oval şekli alacakmiBende kısaca meme küçültme ameliyatımdan bahsetmek istiyorum 27 yasında 163 boy 63 kg yum , bekarım ve goguslerim 90 d beden kilo alıp vermekten cok buyuk bir sarkma yasadım . 24 Ocakta Balıkesir Üniv. Araştırma Has. Sabah 8 de yatışımı yaptım, saat 13.00 da ameliyat önlüğünü giydirdiler ve ameliyathaneye indirildim öncelikle doktorum goguslerimin resmini cekti ve cizimleri yaptı operasyondan bahsetti iki şekilde yapabilecegini ters t veya gogus ucundan asagı uzanan kesik sanırım lolipop denilen yöntemden bahsetti ve bu yöntemi yaparsa 2 ay sonra kucuk bi operasyon gecirmem gerekebilecegini kendisinin lolipop yöntemini önerdiğini daha az izim olacağını söyledi bende tamam dedim 1.30 gibi ameliyatım başladı uyandırıldıgımda saat 17.30 du odama çıkartıldım , sonda ve 2 dren takılıydı agrım hiç olmadı arada bir sol gogsumun altı batma yapıyordu carsamba ameliyat oldum cuma taburcu olacaktım ancak sol gogsumun altında hematom oluştu , dikişin bir kısmı açılarak hematom temizlendi , pazartesiye kadar hastanede kaldım , pazartesi günü sagdaki dren cıkartıldı taburcu oldum , persembe gunu kontrole gittim sol drenim de cıkartıldı doktorum sorun olmadıgını duşa girebilecegimi pansuman yapılmayacagını sporcu sütyeni kullanabilecegmi söyledi,bugün duşumu aldım ameliyat yerlerimi gördüm cok cirkin gorunuyorlar ama eskisinden cok cok guzeller
Sunu da söyleyeyim dr um mükemmel dikis yapmış bunu şişler indikçe daha iyi anlıyorum dışarıdan yapıştırma gibi duruyor. Sadece bikac noktada düğümler var o yüzden iz konusuna hiç takılmadım. Iyilestiklerinde sadece ince bir çizgi olacak belliki (inşallah yani )sadece sekil bozukluğuna taktım o da biraz zaman istiyor sanırım. Birşey daha var ameliyat olmak isteyen arkadaşlar için yazıyorum .4. Günden sonra çok hızlı iyileşme gosteriyor hergün daha farklı inanın çok çabuk toparliyor bugün 7.günüm ameliyat olmuş bir insanın 7 günde toparlanması çok iyi yanı ben bir ay yatacagim diye düşünüyordum ilk gunler:)))Ama oldu bitti çok şükür sonuç ta güzel olursa inşallah. Ohh değmeyin keyfimizekararsiz arkadaşlar varsa bence tereddüt etmeyin.insanın kendi için birşeyler yapması çok güzel bir duygu.bence bunu hakediyoruz
Merhaba geçmiş olsun öncelikle.doktor adınızı öğrenebilirmiyim.tşkSunu da söyleyeyim dr um mükemmel dikis yapmış bunu şişler indikçe daha iyi anlıyorum dışarıdan yapıştırma gibi duruyor. Sadece bikac noktada düğümler var o yüzden iz konusuna hiç takılmadım. Iyilestiklerinde sadece ince bir çizgi olacak belliki (inşallah yani )sadece sekil bozukluğuna taktım o da biraz zaman istiyor sanırım. Birşey daha var ameliyat olmak isteyen arkadaşlar için yazıyorum .4. Günden sonra çok hızlı iyileşme gosteriyor hergün daha farklı inanın çok çabuk toparliyor bugün 7.günüm ameliyat olmuş bir insanın 7 günde toparlanması çok iyi yanı ben bir ay yatacagim diye düşünüyordum ilk gunler:)))Ama oldu bitti çok şükür sonuç ta güzel olursa inşallah. Ohh değmeyin keyfimizekararsiz arkadaşlar varsa bence tereddüt etmeyin.insanın kendi için birşeyler yapması çok güzel bir duygu.bence bunu hakediyoruz
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.okuduğum kadarıyla siz çok memnunsunuz.bende birkaç doktorla görüşüyorum ama kararsız kaldım.sizin doktorunuz kimdi yardımcı olursanız sevinirim tşk lerTam 4 hafta once bugun ameliyat olmustum. Zaman cabuk geciyor. Bantlar ciktiktan sonra izleri gorunce bi moralim bozulmustu ama hakkten 1 gun bile cok sey farkettiriyor. Su an gayet iyi gozukuyorlar. Oldukca rahatim. Agrim sizim zaten cok olmamisti benim. Doktor artik yuzustu yatabilirsin dedi ama ben hala sirtustu veya yan yatiyorum. Iyi ki yaptirdim diyorum simdi. Bence bunun guzelliginin yazin daha cok farkina varicaz :)
Erol kesiktaş adanaMerhaba geçmiş olsun öncelikle.doktor adınızı öğrenebilirmiyim.tşk
Kısmet canım doktor işi şans işi biraz da sanirimAdana bana uymaz tşk
Evet aynen.çok araştırdıkça kafa karışıyor.biraz güven verenini bulunca yaptırmak lazım.gerisi şansa kalmış☺ bende kararımı verdim gibi hadi hayırlısıKısmet canım doktor işi şans işi biraz da sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?