Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evet aynen.çok araştırdıkça kafa karışıyor.biraz güven verenini bulunca yaptırmak lazım.gerisi şansa kalmış☺ bende kararımı verdim gibi hadi hayırlısı
Ben hıç arastirmadim bir doktorla görüştüm bide konyada bi dr vardı ona gidemedim adana gidiş geliş daha kolay olur diye gittim güm aldım ameliyat oldum.

Evet aynen.çok araştırdıkça kafa karışıyor.biraz güven verenini bulunca yaptırmak lazım.gerisi şansa kalmış☺ bende kararımı verdim gibi hadi hayırlısı
Hayırlısı inşallah bir sorun yaşamazsın. Bende şu ana kadar bir sorun yasamadim. Dikişlerim çok muntazam sadece alt kısım daha belirgin diğer yerler ip kalınlığında altları da çok takmıyorum açıkçası şekil güzel olsun zaten dikis altta kalıyor belirgin yeri.

Op.dr. Aysegul Sivri
Bende onunla görüşüyorum.memnum kaldın ızmı?Asistanı çok ilgisiz o nedenle vazgeçmek üzereyim.birde hastane nasıl? Çok bilindik bir yer değil.o yüzden sormak istedim.bana 80 C olur dedi sizinki kaç bedene indi.ayy ne çok soru sordum di mi .cevaplarsanız sevinirim tşk

Aynen tşk ler

Ben memnun kaldim. Asistani da oldukca ilgilendi. Hastane central hospital kozyatagi ve bence oldukca bilinen bi hastane. Kime sorsam bildi hastaneyi. Genelde dogum ve estetik ameliyatlari oluyormus orda. Ben oldukca memnun kaldim. 80c demisti bana da oyle de yapti. Ben cok mudehale etmedim olcu konusunda cunku vucudunuza gore olmasi gerekeni yapiyor. Eski bi hastasiyla konusmustum ameliyat oncesi. Aysegul hanimin soylediginden kucuk istemis ve kucuk yapmislar sonra gercekten cok kucuk geldi ve 3 ay sonra normal bi boyut icin silikon taktirdim dedi. O yuzden ben mudehale etmedim boyut konusuna. Nasil olacagini gozunuzde canlandiramiyosunuz o yuzden cok kucuk de gelebilir yani sonrasinda. Tabi siz bilirsiniz. Ben giyemedigim seyleri giyiyorum suanda ve cok hosuma gidiyo.

Ayrica sizi asistan ameliyat etmicek siz doktora bakin onunla olan iletişiminiz önemli ben de çok doktor araştırmadım bu arada gittim görüştüm ve ameliyat günü aldım. 1 hafta içinde oldu her şey neredeyse.

Asistana takılmıyorum ama iletişimi o sağlıyor ya o yüzden yoksa Ayşehül hn çok cana yakın ve işini bilen biri.ben avrupa yakasındayım o yüzden hastaneyi bilmiyor olabilirim.ama inan senden bilgi almak çok iyi geldi.bende ölçüye hiç karışmadım ne derse o sadece çok küçük istemiyorum dedim o da 80 C normal dedi.fakat tam olarak resimleri görmediğimden ölçüyü kafamda canlandıramıyorum. artık asitanı lutfederse randevu alabilicem çok teşekkürler

Gözünüzde canlandıramamanızı çok iyi anlıyorum ben de aynı kaygıları yaşadım. Gittim bi südyen aldım ve gözüme büyük gelmişti. Ameliyat sonrası ilk kontrole gittiğimde de büyük bunlar ben daha küçük istiyodum demiştim ama şu an çok memnunum ölçüden. Öbür türlü vücuduma göre fazla küçük olacaktı. Hayatımda bralet südyen giymedim ben, ve olduklarını görünce ağlıcaktım nerdeyse. Şu an ne küçük ne büyük göğüslerim. Normal bi ölçüde.

Evet banada 80 C sütyenlere bakmaı soyledi gayet iyi ölçüsü.inşallah benimde senin gibi sorunsuz ve iyi geçer bu ay olmak istiyorum artık kafamdan çıksın

Evet banada 80 C sütyenlere bakmaı soyledi gayet iyi ölçüsü.inşallah benimde senin gibi sorunsuz ve iyi geçer bu ay olmak istiyorum artık kafamdan çıksın
Ben çok endişeliydim. Daha önce en ufak cerrahi bi müdehale geçirmedim. Tek başımaydım annem bile ameliyat sabahı geldi yanıma çünkğ söylemedim kimseye. Ama ameliyattan çıkınca çok mutluydum. Anesteziden de çok etkilenmedim. Sadece uyudum bol bol, bir de endişelenmesinler diye ben gayet iyiyim dediğimi hatırlıyorum. Pozitif ol. Her şey güzel olacak de kendi kendine. Kötülükleri çağırma.

süpersin motivasyon için çok sağol.gelişmelerden hanerdar ederim ☺

Slm kızlar bende meme diklestirme ameliyati olmak istiyorum ..ama anesteziden korkuyorum...bana desteklutfen

Ben de bugün ameliyat tarihimi aldım. 1 ay sonra ameliyatımı oluyorum. Cüneyt Özek doktorum. Tecrübelerimi paylaşacağım
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah memmem kalırsın. Cüneyt beye gidenlerin çoğu memnun. Ağrısız sızısız atlatıyorlar. İnşallah seninde iyi haberlerini alırız. Merak ettim ne kadara anlaştınız ve cap olarak ne kadar küçülteceğini söyledi

Kızlar ben ameliyata karar verdim fakat bu iz meselesi kafama takılıyor .mutlaka meme ucunda iz olması gerekiyor mu his kaybı oluyormu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…