- 19 Kasım 2017
- 50
- 17
- 3
- 37
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.401
Bi de şöyle bir durum var benim çok büyük ve çok sarkıktı onunla da ilgili olabilirBenim sağ meme ucunda his kaybı var normale döner mi acaba yoksa kalır mı kontrolüm var perşembe günü soracağım bakalım
Yani bence uctaki iz fazla belli olmaz gibi dimiBende his kaybı olmadı. Ama evet meme başında iz oluyor. Gerçi benim çok rahatsız edici görünmüyor şu anda.
Yani orda renk geçişi olduğu için göze batmıyo bence. Ama cildinize de bağlı herkeste aynı olmayabilir. Cilt renginize, cildinizin nasıl iyileştiğine bağlı birazda.Yani bence uctaki iz fazla belli olmaz gibi dimi
Belki zamanla yerine gelir. Ne kadar oldu ameliyat olalı? Benim de baya sarkıktı.Bi de şöyle bir durum var benim çok büyük ve çok sarkıktı onunla da ilgili olabilir
Ya benimkide çok sarkık. Bi aklım boşver diyor bi aklım daha gencsin yaslandikca dahada sarkar yaptir diyor...ben aynı ameliyatta yüzüme ve popoma vajina dudaklarina da yağ dolgusu yaptıracağım.yaptiran varmiBelki zamanla yerine gelir. Ne kadar oldu ameliyat olalı? Benim de baya sarkıktı.
Canım internetten araştırdım dolaşım kaybı yoksa zamanla yerine gelir diyor dolaşım kaybım yok şükür ameliyat olalı 11 gün oldu 15. Gun kontrolunde soracagim zaten solda sıkıntı yok sağ tarafta var geçer umarım . Benim sarkıktı derken baya gobegime değiyordu neredeyse seninki nasıldı bilmiyorum ama.Belki zamanla yerine gelir. Ne kadar oldu ameliyat olalı? Benim de baya sarkıktı.
Kızlar meme ameliyatı risklimi ölüm riski varmiCanım internetten araştırdım dolaşım kaybı yoksa zamanla yerine gelir diyor dolaşım kaybım yok şükür ameliyat olalı 11 gün oldu 15. Gun kontrolunde soracagim zaten solda sıkıntı yok sağ tarafta var geçer umarım . Benim sarkıktı derken baya gobegime değiyordu neredeyse seninki nasıldı bilmiyorum ama.
Yani ameliyatın çeşitli komplikasyonları var doku kaybı his kaybı vb bunlar ameliyatın riskleri. Anestezinin de çeşitli riskleri var tabi ama anestezide ölüm riski son yıllarda 50.000 kişi de bir kişiye mi ne düşmüştü okuduğum kaynaklarda her operasyonun riski var diş çekiminin bile bu birazcık şans meselesi sanırımKızlar meme ameliyatı risklimi ölüm riski varmi
Koz anestezinin nesinden korkuyorun. Ameliyati göze alan anesteziden korkarım hic:)canım ben pöfür pöfür sigara içen bir insanım anestezinin hiçbir zorluğunu yaşamadım.kafası çok güzel ayrica:))) hiç korkma.Slm kızlar bende meme diklestirme ameliyati olmak istiyorum ..ama anesteziden korkuyorum...bana desteklutfen
Meme ucunda hiç belli olmuyor ben 22 ocakta ameliyat oldum şu an sadece ip kalınlığında bir çizgi var etrafında belli bile degil meme altındakiler sanki belirgin olacak gibi duruyor oda zaten rahatsız edici bir bölge degilYani bence uctaki iz fazla belli olmaz gibi dimi
Bende de tam tersi oldu aşırı hassas. Hani üşudugun zaman diken diken olur bende sürekli o his var sabırla bekliyorum geçecek diyeCanım internetten araştırdım dolaşım kaybı yoksa zamanla yerine gelir diyor dolaşım kaybım yok şükür ameliyat olalı 11 gün oldu 15. Gun kontrolunde soracagim zaten solda sıkıntı yok sağ tarafta var geçer umarım . Benim sarkıktı derken baya gobegime değiyordu neredeyse seninki nasıldı bilmiyorum ama.
Canım çok sarkiksa yesin gençken yaptır hep aklında kalacak sonra nasıl olup bittiğine şaşıracaksın. İlerde yaşlanınca ameliyat daha riskli iyileşme suresi daha geç. Bence geç kalma imkanın varsa yap kurtulYa benimkide çok sarkık. Bi aklım boşver diyor bi aklım daha gencsin yaslandikca dahada sarkar yaptir diyor...ben aynı ameliyatta yüzüme ve popoma vajina dudaklarina da yağ dolgusu yaptıracağım.yaptiran varmi
Ayrıca ben vajina estetigi yaptırdım. Şimdi diyorum iyiki yaptırmıştım hiç pişman değilim.Bende de tam tersi oldu aşırı hassas. Hani üşudugun zaman diken diken olur bende sürekli o his var sabırla bekliyorum geçecek diye
Canım çok sarkiksa yesin gençken yaptır hep aklında kalacak sonra nasıl olup bittiğine şaşıracaksın. İlerde yaşlanınca ameliyat daha riskli iyileşme suresi daha geç. Bence geç kalma imkanın varsa yap kurtul
cok tesekkur ederim peki bu ameliyati kombine mi yaptirdin ..yani ben girmisken bacak germe vajina sıkılastirma ve yuze yag enjeksiyonda yaptitayim diyorumMeme ucunda hiç belli olmuyor n 22 ocakta ameliyat oldum şu an sadece ip kalınlığında bir çizgi var etrafında belli bile degil meme altındakiler sanki belirgin olacak gibi duruyor oda zaten rahatsız edici bir bölge degil
Canım vajina estetigi nasıl oldu sikilastirmami ...beb ilişkiden zevk alamıyorum kas dokum gevsek orgazm olmadım bu yaşıma kadar. .anlatirmisin faydasi oldumu. Anestezi genel miydiAyrıca ben vajina estetigi yaptırdım. Şimdi diyorum iyiki yaptırmıştım hiç pişman değilim.
Yok canım ayrı oldum gogus ameliyati hiç aklımda yoktu o zamanlarcok tesekkur ederim peki bu ameliyati kombine mi yaptirdin ..yani ben girmisken bacak germe vajina sıkılastirma ve yuze yag enjeksiyonda yaptitayim diyorum
Vajina ameliyatını genel anestezi ile mi oldun ..ya çok heyecanliyimYok canım ayrı oldum gogus ameliyati hiç aklımda yoktu o zamanlar
anestezi genel değildi ama ben çok üşüdüm bir süre sonra uyuttular beni ama kombine olursa tamamen uyuturlar. Ben üç tane normal doğum yaptım ona bağlı bir genişleme olmuştu onu yaptirmisken dış bölgede de düzeltme yapıldı yağ enjeksiyonu da yapildiCanım vajina estetigi nasıl oldu sikilastirmami ...beb ilişkiden zevk alamıyorum kas dokum gevsek orgazm olmadım bu yaşıma kadar. .anlatirmisin faydasi oldumu. Anestezi genel miydi
ya çok teşekkür ederim ..bende meme diklestirme bacak germe yüze yağ enjeksiyonu yaptiracagim ..o sırada vajina daraltmada isteyeceğim.. 31 yaşındayım ve hayatim boyunca hiç orgazm olamadim...orgazma faydasi olurmu....anestezi genel değildi ama ben çok üşüdüm bir süre sonra uyuttular beni ama kombine olursa tamamen uyuturlar. Ben üç tane normal doğum yaptım ona bağlı bir genişleme olmuştu onu yaptirmisken dış bölgede de düzeltme yapıldı yağ enjeksiyonu da yapildi
Onu bilemem dr una sormalisinya çok teşekkür ederim ..bende meme diklestirme bacak germe yüze yağ enjeksiyonu yaptiracagim ..o sırada vajina daraltmada isteyeceğim.. 31 yaşındayım ve hayatim boyunca hiç orgazm olamadim...orgazma faydasi olurmu....
Daha önce karin germe oldum ..fakat şimdi narkoZdan korkuyorum daha doğrusu hani o ameliyata götürüyorlar ya sedyeye yatirip5iste sırf o anı gormemek için olamiyorum..riskli bir ameliyatmj meme diklestirme sence. Mesela karin germe bence en zor estetik ameliyatiOnu bilemem dr una sormalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?